Vibro shape- apua kokeilleilta

alliska

Elikkäs juuri sain kokeille Tuon Vibro shape laitteen (käytetyn) mutta siitä olivat käyttöohjeet kadonneet jonnekkin matkan varrella. voisiko joku laitetta kokeillesta kertoa, tuleeko laitteen kanssa käyttää jotain rasvaa tms. siis hierottuna iholle ennen laitteen käyttöä? Niin ja voiko laitetta käyttää vaatteiden esim. topin päällä?

Ps. Niille jotka aikovat tulla valittamaan että ei toi laite oikeasti toimi tms, niin niille vaan tiedoksi että mulla on kyllä täysin selvää mihin laite on kykenevä, eikä mulla tosiaankaan oo mitään korkeita odotuksia laitteelta tyyliin et laihtusin heti 10 kiloa tai muuta. Mielenkiinnosta haluan vain kokeilla.

6

4759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta voisitko

      sitte laittaa tuloksista ja kokemuksista jotain tänne? mulla kiinnostaa oikeesti auttasko se selluun, koska ei tuo ideana ole aivan tuulesta temmattu. olen kokeillut kupit ja voiteet ja liikuntaa ja ruokavalion muuttamista (vaikka sitä paljoa ei voi muuttaa, muuten en sais enää syödä mitään :) )

      • Nimetön

        Pistettäskö tytöt pystyyn sellu -jengi ;D

        Mulla on aina ollu ongelmana selluliitti vaikka olenkin ihan solakka 165/54kg. Jalat on oikeesti muhkurat.

        Nyt on alannut tosissaan etomaan joten otin härkää sarvista. Aina kun vain pääsen lähden sauvakäveleen (näin kolmikymppisenä se on jo ihan katu-uskottavaa ;). Nyt tilasin yves rocerilta selluliitti voiteita. Jumppailen joka päivä ja koitan ahmia rehuja.

        Tuetaan toisiameja kerrotaan kokemuksia tänne, jookosta.

        Nuo vimpulat kyllä myös kiinnostaa. Onkohan siitä tärinävyöstä a vastaavasta sauna sellaisesta apua. Onko joku kokeillut?

        Jossu


    • tylleröinen

      Reilu kuukaus sit tilasin 2 Vibra tonea Twinsiltä ja palautin ne kuukauden kokeilun jälkeen ku ei niis ollu tehoja mun mielestä tarpeeks, mut onneks en luopunu ajatuksesta kokonaan ku joku oli kokeillu myöskin näit molempia ja sano et Vibro shape on tehokkaampi ja sitä se tosiaanki on, et tän härvelin pidän taatusti vaik vasta pari pv kokeillu. En ole käyttänyt minkään voiteen kans mut mikspä sinne ei vois sitäki alle työntää. yli puolituntia kerral ei saa sitä käyttää ku sit se voi ylikuumeta ja sen pitää antaa jäähtyä yli 0,5h.
      Vihree valo kun palaa niin sillo siin on automaatti ohjelma päällä, mä jumputtelen punasel ku sillo saa ite tehon säädettyä ja se on tietenki täysil =)Ite pidän sen 2x 10min samas paikas ja sit annan härvelin huilata ja sit ku taas on sopiva hetki laitan uuteen paikkaan. Muutenki parempi ku Vibro shape et ei tosiaankaan sama asia kumman hommaa.

      • Sellu-Ellu

        Ite hommasin juuri tuon tonen. Voi masis os tää onkin ihan kökkönen. Itellänikin tuli kyllä aluksi mieleen, että onko tarpeeksi tehoja mutta kyl tää ihan kivasti tutisee ;). Onko tuo toine sitten tosiaanpaljoki paree. Laitahan tuloksii ja tuu mukaan Sellu jengiin ;)


    • Anonyymi

      Siinä täristimessä on paljon varoituksija, osteoporoosi ista ym. Että miten olette ottaneet varoitukset.

    • Anonyymi

      Nyt ei selvinnyt oko vibra shaker,ista jotain hyötyä. Olen 71 v. Mies joka kävelee vuosittain toista tuhatta kilometriä vuodessa. Ongelmani on että tehoaako se , esim . Lihaksien ( rasvan) vähentämiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe