Mustang 4.6 l kulutus?

On ollut jenkkejä

En kuuntele" jos kysyt bensan kulutusta et tarvitse jenkkiä" sorry olen aikuinen ja olen omistanut jenkkejä viimeinen van 5.7 tbi se vei 13-16 hyvin usein mutta mitä vie mustang 4.7l v8 ei 6 kone eikä 4.9l vaan 4.6.

Nyt alla pihi diesel mutta kaipaan kuitenkin vielä kerran v8: jytinää sunnuntaiautoksi kun tuo mp homma ei kiinnosta.

11

7035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 98 E

      En valitettavasti tiedä tuon Mustin kulutusta, tarttui vaan silmääni tuo naseva pätkä tekstissäsi eli "jos pitää kysyä bensankulutusta ei tarvitse jenkkiä".

      Muistan kun vuosia sitten kun ei ollut mitään jenkkiä minulla ollut, menin yhdeltä asiantuntijalta pitämältäni kysymään että "mitäs tollanen El Camino suunnilleen haukkaa satkulla sekapyörityksessä", listailin vielä kaikki mitä muistin siitä autosta, koneen, laatikon, perävälitykset yms. Vastaus oli juuri että "Jos kulutuksella on merkitystä niin osta joku muu kuin jenkki". Jahas..

      Eiköhän kulutuksella kuitenkin joku merkitys ole jos vähänkin enemmän ajelee. Harva varmaan ajelee 454 cid kasilla kun se vie niin vähän pensaa. Kyllä meikäläinen ainakin tekee eron sille kittaako rassi 10 vai 25 litraa satasella, jenkki tai ei.

      Jos auto on vain harrasteajossa jossa yleensä aika kohtuu vähän tulee ajelleeksi niin isompikin ruokahalu koneen osalta tuskin kipurajaa ylittää. Kaikki harrastus maksaa, miksei siis jenkillä ajelukin. Käyttöautona pitäminen on sitten jo monelle eri juttu jos makilla saa vierailla vähän väliä.

      Harva varmaan nauttii siitä että jenkki vie (yleensä) reilunpuoleisesti polttoainetta, ainakin johonkin 1,9 TDI Passatiin verrattuna. Kuitenkin tuntuu aika pöljältä jos ei saisi olla ennen ostoa kiinnostunut mitä sen auton kanssa eläminen noin suurinpiirtein tulee pensassa tai naftassa kustantamaan. Ihan terve asenne vaikka kuinka diggaisi jenkkejä.

      Ostin sitten ekaksi jenkikseni -89 RS Camaron, ei sen kulutus ruiskukoneella nyt mikään posketon ollut. Polkaisemalla bensa kyllä maistuu, normaalisti ajelemalla nyt ei mikään syöppö kyllä ole. Mukava peli, ainoa ikävä muisto on automaattilaatikon rivahtaminen. Chevyn vaihto tuli pakosta eteen kun kuljetuskapasiteetti loppui. Usein pänninyt että rahavarat eivät antaneet myötä pitää Chevyä juuri tuota "sunnuntaikäyttöä varten". Harrastepelinä tuo olisi todennäköisesti mukavin ollutkin, ilman talviloskassa sutimisen aika ajoin tuomaa pienoista inflaatiota elämyksiin. Tämä on vain minun mielipiteeni, kyllä tuolla hyvin talvetkin pärjäsi kun oppi vaan ajamaan sitä liukkaalla ja sijoitti hyviin nastarenkaisiin.

      Camaro (tai joku muu silmääni miellyttävä liukkaannäköinen koppa) on pakko saada taas joku päivä, ajatus mikä tulee usein mieleeni nykyistä "todellista pikkulohkoa" ajellessani.

    • kulutuksesta

      Sanoisin, että sekalaisessa ajossa sellainen 12 litraa on melko hyvä mittapuu.
      Eli on lyhyttä ajoa, matka-ajoa, kylmäkäynnistyksiä.


      Matka-ajossa pihein lenkki 8,9 ltr, joilloin nopeudet vaihtelee 80-100 välillä ja menee muitten mukana. Tämä siis 1996 Mussella ja 4.6 V8:lla.

      • vie

        4,6 litrainen Northstar alle satasessa rapiat 9 litraa. Kaupunkiajo on sitten toinen juttu, ei nimittäin taivu alle 17 litran, kun kori painaa ja auomaatti lisää vielä kulutusta. Mutta on se sen arvoista, kun kaasua painaa. Nyt vaan veromuutoksien jälkeen homma tulee vieläkin kalliimmaksi, mutta todennäköisesti ajelen kasilla vastakin. Maksoi mitä maksoi. Kerran täällä vain eletään.


      • Anonyymi

        13 matka-ajoa 80kmh ja 20 kaupungissa(todellisuudessa). Tehtaan ilmoittama muistaakseni noin 10/16.


    • Vihreäpaholainen

      Pontiac TransAmi 5 litran V8 vie tavallisessa ajossa 9l/100 ja Pontiac Parisienne Brougham vie saman verran no sitten Buicin farkku vie noin 16l/100.

    • kastis

      Itselläni on Mustang GT 4.6 (2005) ja kulutus maantiellä 8,5 - 10 litraa ja kaupungissa 14 litrasta ylöspäin. Normaaliajossa keskikulutus/tankillinen on 13,5.

      • 2008 Mustang GT(manuaali)

        Autolla ajettu noin 200 mailia.


      • kastis
        2008 Mustang GT(manuaali) kirjoitti:

        Autolla ajettu noin 200 mailia.

        Ilmoittamani lukemat automaatilla, joten ilmeisesti ei hirveästi eroa manuaaliin.


    • mustang gt -97

      Löytyy tollanen musse manuaalina ja ei tuota ongelmia ajella alle kympin kulutuksen, mut kyl se sit ku tarjoo tennaria nii vie sen verran et ei oo viittiny ees laskee...

      • auton tietokoneen mukaan

        pyörii 10-11 litran välimaastossa


    • Anonyymi

      Tojota Corolla ei vie paljon. Köyhä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe