Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pieni povi suuri häpeä?

Ei pikkutisseille..?

Minä olen kokoa 70A eikä siinä ole mielestäni mitää hävettävää tai noloa. Minä en ymmärrä ihmisiä, joilla joki rintojen koko voi olla niin suuri ongelma, ettei voi uloskaan mennä. Nykymaailma toki suosii suuria rintoja mutta niistä on pikemminkin enemmän haittaa kuin hyötyä. Ihmetyttää kuitenkin rintaliivien koot, kun pieniä ei tunnu enää missään olevan ja kaikki jotain push up- mallia tai kaarituellisia, joita en pidä koska painavant niin perkeleesti kylkiä.. Minä en ymmärrä, mitä väliä rintojen koolla on, niin kauan kun eivät ole terveyshaitta?

20

2576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onhan siitä ollut juttua, että naisten rintojen koot ovat ihan luonnollisesti kasvaneet reilusti sotien jälkeen. Joka sukupolven nuorisolla on isommat kuin äidillään, joten pienirintaiset ovat häviävä luonnonvara, vaikka ei pienipovisuus suinkaan mikään häpeä ole.

      Pienten liivien kysyntä on nykyään pientä ja ilmeisestikin pienenemässä, joten liivivalmistajatkaan eivät viitsi panostaa. Voisithan sinä protestiksi vaikka lakata käyttämästä rintaliivejä lainkaan. ;)

      • kirjoitat kauniisti

        Asiasta kuin asiasta,kiitos hyvää talven odotusta


    • isorintaisia!

      Olen isorintainen ja ylpeä siitä! Miksi pitää aina haukkua? Mielestäni kaiken kokoisissa rinnoissa on kauniita, mutta en yhtään ihmettele jos joku haluaa isommat rinnat. Itsekin otin silikonit. Mielestäni nykymaailma ei mitenkään erityisesti suosi suuria rintoja. Miten ne kaarituet painavat niin hirveästi kylkiä? Kenties väärä koko?

    • edes löytyy

      kaupoista, koitapa ettiä 85A:ta niin oot yhtä suuressa pulassa kuin minä. Oon 182cm pitkä ja rintakehä leveä, mut tissit ei seurannu koossa valitettavasti mukana. Edes useamman vuoden odottelulla. Ja kyllä, ne kaarituet painaa ärsyttävästi kylkiä.

    • mietipä tätä

      Olen pyöreä nainen. En mikään hirveä läski, mutta isokokoinen kuitenkin. Minulla on pienet rinnat ja uskon että se ahdistaa minunlaisiani enemmän kuin laihoja joilla ei ole isot rinnat.
      Miehet tykkäävät pulleistakin tytöistä, mutta liian usein se on niin, että sillä pullealla tytöllä pitää olla myös isot keuhkot.
      Välillä tuntuu että en kelpaa kenellekään tässä maailmassa. Rinnat ovat kuitenkin niin tärkeät, jostain ihme syystä.

    • kuppilaiset!

      totuus on, että kellään naisella ei ole kenenkään toisen rintoja mitään vastaan!

      itselläni 70a kuppi (sama kuin äidilläni)
      pieni olen muutenkin, mutta samaan aikaan aina nauresken kaverini kanssa jolla isot rinnat, haitoista ja hyödyistä :D

      mm. että sitten 90 vuotiaana minulla ei näy muutakun rusinat ja kaverini saa heitellä saunatissejään olan yli :)

      Kaikki tämä "haukkuminen" tulee siitä, että miehet "opetetaan" ihannoimaan tasaisen pyöreitä ja isohkoja rintoja.

      Kuinka monella isorintaisellakaan on tasaisen pyöreät tissit?
      tuskin monellakaan..

      oli pienet tai suuret, se on media mikä vääristää käsitykset.

      Ikinä en ole rintojani hävennyt, tai tule häpeämään! Minkäs teet?
      Ja miehellänikään ei ole poveani vastaan yhtään mitään! (tosin yksi poikkipuolinen sana ja silloin soisi ympäri korvia ;)

      Kuitenkin, eikö olisi kiva naisien pitää yhtä?
      Me tiedämme, että rinnat eivät ole niin ihmeelliset, ja tiedämme myös että takamuksesta (ihmisestä riippumatta) löytyy sitä inhottua selluliittia vähän tai paljon...

      Miksi siis häpeillä tai haukkua?

      Siitä tämä pinnallinen maailma juuri muodostuu kun kaikki kilpailevat toisiaan vastaan, ja ei tajuta, että olemme samanlaisia :)

    • Höpsistä taas

    • etuja

      Onkohan tässä ketjussa nyt käynyt niin, että ne kenellä on isot rinnat, eivät voi ymmärtää, miten joku voi tykätä pienistä rinnoista tai pitää niitä kauniina...

      Mutta lupasin niitä pienten rintojen etuja, tässä muutamia, laittakaapa toki lisää

      - eivät roiku nuorena eivätkä vanhana
      - ei hartia tai niskakipuja raskaiden rintojen vuoksi
      - urheilu helpompaa ts. ei tarvitse kalliita erikoisliivejä
      - olet muutakin kuin objekti...
      - helppo löytää istuvia vaatteita, mitkä eivät silti purista


      ja mulla on kokemuksia sekä pienistä että isoista rinnoista! Ennen raskautta oli 70A, imetysaikana parhaimmillaan/pahimmillaan D-kupit jäivät pieniksi, nyt pari vuotta imetyksen jälkeen kokoa 70A tai 70B valmistajasta riippuen. Juuri sopivan kokoiset sekä omasta mielestäni että mieheni mielestä. Sopusuhtaisen näköiset muuhun kroppaani nähden. En ole ikinä hinkunut isoja rintoja...

      ja ps. eikös ne rinnat ole lähes pelkästään rasvaa?!

      • PikkuA

        "- olet muutakin kuin objekti..."

        Minusta on hieman typerää pitää tätä pienten rintojen etuja, sillä myös pienirintainen voi olla objekti jollekulle, joka ihannoi pieniä rintoja. Tuohon edellisen mainitsemaan etuun sisältyy oletuksena se, ettei joku voisi haluta erityisesti pieniä rintoja. Kuitenkin niitä naisia objektivoivia löytyy sekä pieni- että isorintaisten faneista.


      • Nimetön
        PikkuA kirjoitti:

        "- olet muutakin kuin objekti..."

        Minusta on hieman typerää pitää tätä pienten rintojen etuja, sillä myös pienirintainen voi olla objekti jollekulle, joka ihannoi pieniä rintoja. Tuohon edellisen mainitsemaan etuun sisältyy oletuksena se, ettei joku voisi haluta erityisesti pieniä rintoja. Kuitenkin niitä naisia objektivoivia löytyy sekä pieni- että isorintaisten faneista.

        Kirjoittaa aivan selkokielellä,nyt odotan millaista vuodatus,tulee kaikkine sivistys-sanoineen.Siis "sensuroitu" on kuitenkin miehiä.


      • PikkuA
        Nimetön kirjoitti:

        Kirjoittaa aivan selkokielellä,nyt odotan millaista vuodatus,tulee kaikkine sivistys-sanoineen.Siis "sensuroitu" on kuitenkin miehiä.

        Sovitaanko vaikka niin, että kirjoitan edellisen viestini selkokielellä, kunhan itse ensin kirjoitat viestin, joka on normaalin ihmisen ymmärrettävissä? :)


    • Pim

      Minulla ei ainakaan ole ollut mitään ongelmia omieni kanssa vaikka pienet on minullakin (paitsi joskus nuorempana mietitytti). Ainoa huono puoli tosiaan on kyllä ne liivit, kun on työn ja tuskan takana löytää sopivia. Lindexillä on kyllä viime aikoina ollut myös kaarituettomia ja pari kaarituellistakin mitkä on sopineet :)

    • joojoum

      hyvä että on ihmisiä jotka ajattelevat samoin kuin minä :)

    • minävaan78

      Iso rintasille tulee vanhana kauheet saunatissit ja varsinkin kun vauvaa ootttavat. Kiva sitten pururadalla pistää juoksuksi ku rinnat vetää 8-liikettä ja venyy, ellei oo tukevia rintsikoita.

      • .........-..........

        Se on kyllä hyvä, ettei tämä isotissinen aijo lapsia hankkia. Poissa on siis moinenkin ongelma.


      • Nänniongelmainennainen
        .........-.......... kirjoitti:

        Se on kyllä hyvä, ettei tämä isotissinen aijo lapsia hankkia. Poissa on siis moinenkin ongelma.

        Rintojen koolla ei mielestäni ole niin väliä, olisin täysin tyytyväinen 75A:n rintoihini kunhan NÄNNIT olisivat kauniit! Pienissä rinnoissa tällaiset "pallomaiset>" nännit näyttävät kaameilta, toisin kuin isoissa..Olisikohan olemassa nännileikkausta jotta saisin "normaalit" nännit? Odotin että ne katoaisivat murrosiän loppuessa, mutta ei. Ne näyttävät yhä teinin keskenkasvuisilta nänneiltä, jos tiedätte millaisia tarkoitan! Tämä on suuri seksuaalinen itsetuntokysymys minulle vaikka poikaystäväni aina rintojani kehuukin ja turhautuu valituksistani. Ei vaan mahda mitään :( Tosin mielestäni sellaiset pitkät nännitkin ovat aika rumat..


    • Anonyymi

      Jotkut muijat tykkää isoista rinnoistansa kuten mun anoppi... hän esiintyi aina kotona rintaliivisillään, kammot liivit ihan oikeesti... ikkunaan meni liivisillään puistelemaan jotain rättiä... miehet ruokatuntireissulla... yök. Mul itellä on ns normotissit, ei 50 cm pitkät roikkuvat riipparit... kuka ihmeessä tykkää isoista kun ne on vanhana kammot... roikkuvat lätyt

    • Anonyymi

      Pidän kovasti pienistä rinnoista ja pienestä pepusta naisella. Olen varmaan jotenkin poikkeava mies?

    • Anonyymi

      Minulla on ja on alusta asti ollut erittäin sopivan kokoiset ja hyvän muotoiset rinnat. Kuppikoko C.

      Toivoisin kuitenkin, että minussa nähtäisiin enemmän se kaikki muu, mitä olen. En ole vain rinnat. Varmaan muutkin naiset ajattelevat samoin.

    • Anonyymi

      Minä häpeisin hävetä pieniä rintojani! Omasta mielestäni rintojen koko, omien tai muiden, ei ratkaise mitään.

      Korkeintaan nolottaa jonkun ylisuuret implantit, jotka tursuavat rintaliiveistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe