MIESTEN ONGELMA

tappertajana

Erehdyin tälle palstalle ja kyllä sen huomaa, että mies nai kaikkia ympäristönsä naisia, jos vain tilaisuus tulee. Naimisiin joutunut mies ei monia naiskontakteja enää saa, siksi vaimon siskot, serkut ym ovat tärkeitä, myös päiväunien aiheita.

Mutta ajatelkaa nyt edes hetki sillä päänupilla eikä sillä aivottomalla pötköllä siellä jalkojen välissä. Onhan minullakin noita unelmia, mutta kyllä ne pitää pitää unelmina, eikä niitä saa lähteä toteuttamaan, siinä tuhotaan monta perhettä ja sukulaisten välit, kun haksahtaa, vaikka viinapäissään, väärään jalkoväliin.

Onneksi naiset yleensä ajattelevat järkevämmin. Eikös joissain kulttuureissa ole niin, että miehet eristetään 10-15- vuotiaista tytöistä juuri näiden lihanhimo-onnettomuuksien välttämiseksi?

4

2848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rtyksk

      Sehän siinä naimisiin menossa onkin vaarana, että ei saa seksiä niin usein kuin haluaisi. En ymmärrä miksi... tietysti onhan se väärin harrastaa seksiä varsinkin jos on kotona pieniä lapsia. Lapsia jos ei ole tai he eivät mitenkään pääse kuuntelemaan niin kyllä mielestäni kerran päivässä tulisi seksiä harrastaa ainakin. Sitten jos miehelle ei riitä niin se on jo hänen vikansa.
      Ymmärrän kyllä nykyään täysin ihmisiä, jotka eivät halua lapsia tähän maailmaan ja haluavat vain nauttia toistensa laadukkaasta seurasta läpi elämän.

    • kettu9494

      Outoa kyllä, että miksi mies haluaa seksiä useammin kuin nainen. Eikö se ole tutkittua, että naisen orgasmitkin aiheuttaa enemmän nautintoa kuin miehen vastaava. Miksi naiset ei sitten halua seksiä niin usein? Tekisi kyllä itselleni ainakin tiukkaa elää suhteessa missä ei saisi seksiä ainakin 5 kertaa viikossa. Itse en kyllä tosin koskaan tee sitä virhettä, että menen naimisiin. Onneksi on vielä olemassa naisia jotka eivät halua lapsia ja haluavat pitää hauskaa samalla tavalla kuin miehet. Lapset ovat mielestäni se asia mikä tappaa monen suhteen. Ainakin lapsien tekoa pitäisi suhteissa viivästyttää niin paljon kuin se naisille on turvallista.

    • fgfddf

      Opettele nyt jo purkamaan turhautuneisuuttasi vähän aikuisemmin. Tällaiset kirjoitukset kertovat aina enemmän kirjoittajasta kuin arvostelun kohteesta.

      Kaikesta huolimatta hyvää joulua sinullekin.

      Mies

      • että naiset haluavat

        seksiä ihan yhtä paljon kuin miehetkin ja he myös harrastavat sitä ihan yhtä paljon kuin miehetkin ja naiset fantasioivat kaikenlaisesta, koirista, sukulaisista, isistään jne.

        Joten tuo kirjoitus on pelkkää sontaa koko juttu!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe