Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä ex tarkoittaa?

eksynyt...

Kaipaisin nyt analyysiapua..
Ajauduimme exän kanssa suhteessamme pattitilanteeseen lokakuussa ja erosimme. Olen aina ollut sitä mieltä että olemmet toisillemme ne oikeat. Mutta ex halusi eroa enemmän koska ei nähnyt mahdolliseksi voittaa omia haasteitaan kanssani. Joten koin enemmän että hän halusi erota. Minä halusin uuden alun mutta asioiden olisi pitänyt muuttua.

Pari neutraalia viestiä on ex laittanut sittemmin. Tänään tuli viesti jossa toivoi ettei häiritse minua viestillään ja että haluaa kertoa ajatuksensa minulle. Hän sanoi olleensa luonnon keskellä nuotiolla ja hänen ajatuksensa olivat siirtyneet minuun ja hänellä oli tullut kyyneleet silmiin. Hän kertoi etten ollut koskaan hänelle yhdentekevä ja että en ole sitä vieläkään. Hän haluaa minulle sydämestään hyvää ja pyytää anteeksi pahaa.

Ja nyt sitten minä haluaisin tietää mitä teille tulee tästä viestistä mieleen? Miksi ylipäätään laittaa viestin minulle? Halusin puhua eron aikaan asiamme kuntoon mutta hän ei pystynyt. Ja nyt kun alan olla selkeämmillä vesillä, saan tunteita avaavia viestejä.. En tiedä onko se hyvä.

Mikä voi olla motiivi viestin lähettämiselle? Kommentteja..?

12

3315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osannut aikoinani

      näyttää tunteitani ex mieheeni kunnolla. Olin huono puhumaan asioita selväksi, mutta hän säilyi elämäni rakkautena. Ajattelin häntä joka päivä ja toisinaan laitoin noita viestejäkin hänelle pahimpina yksinäisyyden hetkinä. En osannut suoraan sanoa, että haluaisin yrittää uudelleen hänen kanssaan.

    • kuulostaa

      herkältä ja syvästi kokevalta ihmiseltä ja halusi kertoa sinulle ajatuksensa tuolla hetkellä. Sitä, haluaako hän sinut takaisin on mahdoton yhdestä viestistä päätellä. Hänellä on kuitenkin lämpimiä ajatuksia sinusta (ainakin tuolla hetkellä) ja ilmeisesti hän tuntee syyllisyyttä kun haluaa pyytää anteeksi. Tuskin siitä sen syvempää motiivia kannattaa etsiä. Kuulostaa enemmän tunne- kuin järki-ihmiseltä. Jos enemmän haluat hänestä tietää ei sinun auta muu kuin kysyä häneltä.

      • eksä tekis samoin

        shiif..

        exä jätti, riideltii ja koitin vielä puhua asiat selviks mut pakit sain. kylmää se osaa näytellä tai ei näyttele ollenkaan.

        nyt toivon ihmeitä ja haluisin että se anelis mua takas ja sanois jotai ihanaa. ku ei oo kuulunu mtn ihanaa siltä vähään aikaa vaikka erottii vajaa viikko sitten


    • .....

      koska tuntematta teitä kumpaakaan, parempaan kuin veikkaukseen tuskin kukaan pystyy. mut se veikkaus: pelkää/tietää satuttaneensa sinua antamalla kuvan, että olet yhdentekevä. et kuitenkaan sitä ole ollut, etkä ole sitä nytkään, vaan hän toivoo sinulle kaikkea hyvää. katuu sinullle sanomiaan/tekemiään lurjuuksia tai pahoja.

      • Anonyymi

        Täälläkö neavioerotkin selvitellään! Ei mitenkään viisasta!


    • Anonyymi

      MIKÄ ON EX OON 10 JOTEN MIKÄ ON EX!

    • Anonyymi

      annat hänen olla mene eteenpäin,katse tulevaisuuteen,huomaat et sua rakastetaan ilman moitteita,ei kannata itseänssä menettää.särkyneestä lasipallosta ei tuu aitoa jos kokoaa,aina jostakin särö pistää....älätuhlaa ajatustakaan

      • Anonyymi

        Jotkut ovat vain niin Ulla Taalasmaita, he tunkevat heidän nenänsä joka koloon, he eivät ymmärrä miksi, jotkut ovat lojaaleja, jotain jota muut eivät koskaan tule ymmärtämään. Välillä ihmiset eivät ymmärrä olla tunkeutumatta toisten asioihin, jos ihminen päättää investoida suhteeseen vai ei, se on hänen omaa asia, muut voivat painua pois. Se ei kuulu heille. Love is giving, where I give it, it is my decision, not others' decision, and if I decided to spend it here or there, it is MY CHOICE.
        Kintsugi is the Japanese art of putting broken pottery pieces back together with gold — a metaphor for embracing your flaws and imperfections. Maybe a broken glass is seeing your flaws and another one's flaws and loving them perfectly. Kun muut olettavat tietävänsä suhteestasi paremmin kuin sinä, mutta on asioita, joita he itse eivät näe, mutta ulkopuolisina tunkevat itsensä, jonnekin jonne he eivät kuuluu. Älä puutuu toisten suhteisiin, kukaan ei halua Ulla Taalasmaita heidän yksityiseen suhteeseensa. Keskity omaan suhteesi.


    • Anonyymi

      Some are like swans, they mate for life, even their roads take different paths , they do not want anyone else nor want to replace what was lost, sometimes you cant replace your first child just because your child died and even when you can give birth, does not mean it will be replaced. It will never be the same.

    • Anonyymi

      Some prefer to get old, and age with grace alone, instead of replacing what they've lost and love. Because no one compares to them. Or instead of having a rebound that will not serve both parties, nor help them. When you are true to yourself, you do not put yourself in situations where you hurt yourself knowing your heart belongs to someone else, you will not get into something and in the process you hurt yourself and someone else's feelings. Some are like swans they mate for life. Sometimes you wish the other swan the best, setting them free like a candle that you carefully set free to float in the river, wishing the next one will handle that candle with love and care.

    • Anonyymi

      Onko ex= satunnainen päätös? Ex-tempore?

      • Anonyymi

        entinen kumppani tai puoliso josta erottu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe