Puhelinseksi puolisoiden kesken

Mies 40

Olen nelikymppinen mies ja onnellisesti naimisissa vähän nuoremman naisen kanssa. Avioliittoomme on sopuisa ja seksikin yleensä sujuu hyvin.

Olen työmatkoilla aika usein, 3-5 yötä poissa. Noina aikoina on seksihaluja. Viime aikoina olemme vaimon kanssa matkailtoinani tekstailleet ensin kiltimpiä ja sitten tuhmempia. Samalla olen tyydyttänyt itseäni. Useimmiten tekstailu vaihtuu soittoon ja puhumme seksistä. Samalla tyydytän itseni orgasmiin saakka. Minulle rakkaan äänen kuuleminen laukeamisen hetkellä on kiihottavaa. Näin itsetyydytys on myös vähän niin kuin yhteinen homma. Vaimoni aika harvoin - ainakin kertomansa mukaan - tyydyttää itseään puhelinsessioittemme aikana. Mutta kun palaan kotiin, hän saattaa hyvillä mielin muistella ja sitten olen myös kestävämpi, kun meillä taas on tavallista seksiä.

Onko muilla tällaisesta kokemusta? Mitä ajattelette miehen haluista ja itsetyydytyksestä, kun ei voi olla vaimon kanssa?

14

4151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • homma!

      Minä koen teidän toiminnan pelkästään positiivisena. Se tuo vaihtelua parisuhdeseksiin. Naisena kyllä kiihottuisin kovasti jos mieheni puhuisi tuhmia puhelimessa ja päätyisin myös tyydyttämään itseni.

    • kyllä'

      hyvä mies. Et ainakaan petä, saa vaimos olla kyllä tyytyväinen.

      Olispa kaikki miehet sunkaltasia enkeleitä.

    • uskollinen vaimo

      Siis todella hienoa, että haluatte molemmat tehdä tuollaista. Tuo mahtavaa vipinää avioliittoon ja on huippuhienoa, että ajattelet työmatkoillasi vaimoasi ja tahdot soittaa juuri hänelle etkä vilkuile muita tai petä häntä. Vaimosi saa olla todella onnellinen, että saa tälläistä huomiota ja saa sinut tyytäväiseksi:) Olet ilmeisesti aidosti rakastunut omaan vaimoosi. Onnea teidän liittoon jatkossakin. Ihanaa välillä lukea tälläistä.

    • tuli mieleen

      että tokkopa naisesi saa orkkuja kanssasi rakasteltaessa, kun ei kiihotu puhelimessakaan sun kanssas.

      Ei tuu kestämään tollai yksipuolinen rakkauselämä, siis pitkällä tähtäimellä.

      • mievuan

        kirjoituksessa ei mielestäni sanottu ettei vaimo kiihottuisi vaikka hän ei tyydyttäisikään itseään? omalla kohdallani ainakin niin että kiihotun kun mies puhuu tuhmia yms, muttei silti mieleni tee tyydyttää itseäni kun en muutenkaan tee sitä oikeastaan koskaan. mut en sit tiiä..


      • pirusta

        sä voit tietää saako ton vaimo orkkuja tai ei. Kiihottuuko vai ei...
        Kai sulla on joku kristallipallo, jolla sä näet tulevaisuuteen. Kerro samassa koko kansalle ensiviikon lottonumerot. Voi He***tti sentää mitä komentteja.


      • tyydytä itteään
        pirusta kirjoitti:

        sä voit tietää saako ton vaimo orkkuja tai ei. Kiihottuuko vai ei...
        Kai sulla on joku kristallipallo, jolla sä näet tulevaisuuteen. Kerro samassa koko kansalle ensiviikon lottonumerot. Voi He***tti sentää mitä komentteja.

        ei yleensä niitä orkkuja noin vaan ilman taivaalta lennä. Ja siihen ei sitten sun järkes riittänyt tajuamaan tota. häpeäisit, iso ihminen.


    • tuollaista

      Mutta huvinsa kullakin.

    • naishenkilö

      Tuo oli meillä aikanaan etäsuhteessa aivan tavallista, Oli suorastaan jännää odottaa, minkä teeman kaveri keksii seuraavaksi kerraksi:-)
      Onneksi olkoon parisuhteellenne, luotatte toisiinne ja arvostatte uskollisuutta!

    • ei ymmärrä...

      tekee palstalla aaltoja. Voi hyvänen aika. Luulisi että olet jo niin aikuinen mies ettei sinun tarvitsisi kysellä muiden mielipiteitä asioista. Vai oliko tarkoituksesi kuitenkin vaan kertoa että runkkailet, vai että sinulla on nuorempi vaimo?. Vai mikä sun pointti oli?

    • sanottuna

      nainen ei puhelinseksistä paljon kostu.

      Ällöttäväähän se on läähättävää miestä kuunnella. Tosi on. Kysykääpä vaikka noilta linjojen naisilta kuinka paljon tarttee maksaa, kympin minutti jotta viittii moista kuunnella.

      Ja sit jonkun ukko on niin tyhmä ettei edes tajuu...

    • noin sitä pitää

      Olen myös sitä mieltä, että on hyvä pitää paikat lämpiminä silloinkin kun joutuu olemaan pois kotoa. Itse olen ainakin ihan hulluna mieheeni ja pelkkä hänen äänensä kuuleminen saa aikaan tiettyjä asioita minussa. Vilkas mielikuvitus hoitaa sitten loput. Me harrastetaan usein puhelinseksiä, kun ei nukuta yötä samassa sängyssä. Ja: on se vähän ikävän karkoitusta ja aika kiihottavaa.

      • kiihottavaa...

        mun mielestä toi puhelinseksi. Mä olen tavannut miehen aika hiljattain emmekä ole vielä sänkyyn päässeet, mut puhelimessa olemme sitä tehneet. On muuten niin kiihottavaa touhua, että...nytkin odotan hänen soittoaan, ja sitä, että molemmat saamme tyydytyksen. Ja sitten joskus kun menemme itse asiaan livenä, niin mitäs se sitten on, varmasti taivaallista seksiä ;))))


    • Anonyymi

      Moi.me myös harrastamme vaimoni kanssa Puh sex,tykätään myös esitellä itseämme.oomme 50v pari

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe