Nykyajan rockista

kaljataiteilija

puuttuu blues ja rock n roll.

25

1198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suoraan

      perseestä. Kaikki bändit varsinkin rockissa kuulostavat ihan samalta. Nykypäivänä puuttuu omaperäisyyttä ja kokeilunhalua. Kaikki vaan luottaa kauan aikaa sitten keksittyihin juttuihin. EMO/alternative-pellejen käsissä rock ei ainakaan kehity mihinkään suuntaan.


      OIKEA rock = kuollut jo aikaa sitten

      2000-luvun musiikki = silkkaa ylituotettua paskaa

    • puuttuvat vielä

      gospel, soul ja funk eli se stuffi, jolle entisaikojen sielukas tai munaskuihin iskevä musa perustui. Siksi kuuntelen pääasiassa vintagea ja uusista vain indieartisteja, joista osalla on onneksi vielä yhteys Mississipin deltaan tai Appalakeille.

      • Retkuilija

        kitaralla, laulu rääkymistä jä määkimistä, säveltämiseen ei aikaa uhrata joten tulos on pelkkää paskaa.


    • Whildi

      Teidän kaikkien kanssa!

      • GreenMotörMan

        kaikki nää oasis,blur,kent,rasmus...mitä lie ei niitä erota samaa vammasen rääkymistä.mitä vaan

        URIAH HEEP kehiin !!!!!

        Led seppälät kehiin.
        mötörhead, ccr, sabbath, mitä vaan vaikka ÅBBÅ ruotsista tai demis roussos reikasta mutta ei 90luvun teinejä lavalle.


    • oikeata rockia

      on vaan punkkia ja metallia ja niitä kutsutaan nykyisin rockiksi. Fakta on kuitenkin se, että ei alkuperäistä OIKEATA rock and rollia tehdä enää.

      • .........

        Olis ollu kiva elää sillo 70-80 luvuilla ja kuunnella iha livenä parhaita rock-yhtyeitä ikinä.. ärsyttää kivasti ku synty vasta 90-luvun alkupuolella nii ei tajunnu pienenä mitää arvostaa. vasta nyt vanhempana :p


      • Whildi
        ......... kirjoitti:

        Olis ollu kiva elää sillo 70-80 luvuilla ja kuunnella iha livenä parhaita rock-yhtyeitä ikinä.. ärsyttää kivasti ku synty vasta 90-luvun alkupuolella nii ei tajunnu pienenä mitää arvostaa. vasta nyt vanhempana :p

        Sama homma minulla :'(


      • jaaa.....

        Itseasiassa, oikea punk-kin on kuollut nykyisin. Ei ole enää Sex Pistolsin ja Ramonesin kaltaista aitoa punkkia. Esim. Green Day tituleeraa itseään punk-bändiksi, mielestäni parempi nimitys kuitenkin olisi punk-rock, eli punk-suuntainen rock (joskaan kaikki heidän biisinsä eivät ole rockia, osa balladimaista/ poppimaista).

        Green Dayn vanha tuotanto oli mielestäni enemmän punkkia. Nykyinen ei todellakaan ole, vaikka juuri heidän nykyistä musaa rakastankin (lempibändini nykyisellään, mutta olen silti tarkka siitä, etteivät he ole oikeaa punkkia, oikea punk kuoli pari vuosikymmentä sitten...)

        Itseasiassa aidosta punkista en ees yhtään tykkää, mutta kunnioitan sitä musasuuntauksena, jota ei enää löydy aitona


    • aikaansa

      kutakin. 70 -luvulla ajateltiin että ei sitä nykyään mitään kunnon rock 'n' rollia kuule, on vaan jotain ihme zeppeliinejä ja sapatteja. Oli se vaan ennen paremmin kun oli Chuck Berryt ja Elvikset yms. Oikea kunnon rock'n' roll on kuollut.

      Tämä sama keskustelu käydään esim. vuonna 2030 seuraavasti: nykymusiikki on täyttä paskaa. Toista se oli 2000 -luvulla, silloin oli kunnon bändejä niinku Negative ja Tokio Hotel....

      • IIBS56

        Kuinka tuo voisi edes olla mahdollista kun esim. Negative ja Tokio Hotel ovat molemmat pop-yhtyeitä? Ei mitää tekemistä rockin kanssa.

        Ei nykyisin ole enää kuin punkkia, metallia ja poppia. Ja näitä kutsutaan nykyisin rockiksi.

        Sehän on toki mielipideasia mitä kukin pitää hyvänä, mutta se taas on silkkaa faktaa, että oikean rockin kaavalla ja tyylillä ei ole musiikkia tehty sitten 70-luvun lopun. Ja sille ei vain voi mitään. Ehkä se oikea rock vielä joskus nostaa päänsä haudasta, mutta tuskinpa.
        Ei ainakaan nykyään suosiossa olevien yhtyeiden avulla näin tule tapahtumaan. Ehkä joskus muutaman vuosikymmenen päästä. Mutta ainakin tällä hetkellä OIKEA rock and roll on kuollut.


      • Poskos

        Et voi kieltää sitä tosiseikkaa, että tarjonnan lisääntyessä musiikista on tullut yhä sapluunamaisemmin tehtailtua, mikä ei ainakaan tee erottumisesta helpompaa. Kyllä 70-luvulla suuret nimet tekivät biisinsä huolella ja esittivät ne taidolla. Nykyään myös ulkonäkö yms. merkitsee enemmän, joten lavalle heivataan 100-prosenttisia levy-yhtiöiden ja managereiden tuotteita, joilla ei oikein ola muuta kuin se ulkonäkö ja ehkä tanssitaito.


    • Whildi
      • Tippetti

        Ihan hyvä biisi, mutta laula ärsyttävää narinaa. Vaihtakaa laulajaa ja äkkiä.


      • Whildi
        Tippetti kirjoitti:

        Ihan hyvä biisi, mutta laula ärsyttävää narinaa. Vaihtakaa laulajaa ja äkkiä.

        Laulajan vaihto on tehty jo :D


      • Tissit_Miehellä
        Whildi kirjoitti:

        Laulajan vaihto on tehty jo :D

        Loistava valinta että heivasitte tuon laulajan. Muuten kaikinpuolin kovaa meininkiä.


      • Whildi
        Tissit_Miehellä kirjoitti:

        Loistava valinta että heivasitte tuon laulajan. Muuten kaikinpuolin kovaa meininkiä.

        Ainaki meidän bändin suunnalta OIKEAN rockin tulevaisuus on taattu ;)


    • Poskos

      Nykyajan rockista puuttuu usein ensinnäkin hyvä sävellys, mutta tilalle saamme kopioituja ja yleensä kuluneita melodianpätkiä (räpissä sämplätään surutta klassisten biisien tarttuvia osioita koska tekijänoikeusmaksuista ei tarvitse enää huolehtia).

      Toiseksi puuttuu ilmavuus, kun biisit ovat täyteen ahdettuja painekammioita. Mitä enemmän kaikkea yhtä aikaa, sitä rockimpaa tänä päivänä. Esimerkiksi nyt Led Zeppelin toimii hyvänä vertailukohtana.

      Nykyajan biiseissä ei ole rock-henkeä, on vain imago ja melu. Rock spirit ei oikein tahdo tulla sydämestä eikä välity kuulijalle. Bob Dylanin Subterranean Home Sick Blues on akustisenakin enemmän rockia kuin tämän päivän viritykset.

    • mut sä olet vaihtanut kivan kuvan itestäs profiiliin. Sitä vaan tulin iteasiassa kommentoimaan... Et näytä "turvonneelta rekkakuskilta". ;D

      • kaljataiteilija

        kiits kiits.....
        Vähän suttuinen mutta ei liian "selkeä"


    • liekitetty ruusu

      Kuulostaa kyllä todelta. Se tietty tunnelmainen rock ´n´roll puuttuu, valitettavasti. Ja kunnon rokkarit ovat myös kadonneet :/

      • H.G.I

        Paras musiikki tehtiin mielestäni pääsääntöisesti 1960-, 70- ja 80-luvuilla, myös rockin saralla. 90-luvulla tehtiin vielä joitakin kuolemattomia rock-klassikoita kuten Nirvanan Nevermind ja Radioheadin OK Computer- 2000-luvulla vähemmän jos ollenkaan.

        Joku sanoi, että 2030 harmitellaan ääneen sitä kuinka "ennen oli niin hyviä bändejä, kuten The Rasmus.." No, sitä on vaikea uskoa, sillä itse en pidä tuota bändiä missään suuremassa arvossa, mutta kyl se vaan niin on että aina briljantit jutut eivät nouse esiin vielä omana aikanaan. 2030 joku nykajan bändi saattaa olla todella korkealle arvostettu, sellainen mitä nyt ei vielä kukaan pidä yhtään ihmeellisenä. Ja on toki niitäkin bändejä, joita nyt arvostetaan ja varmasti tullaan arvostamaan jatkossa; esim. Outkast, joka on kehittänyt rytmimusaa 2000-luvulla uusiin ulottuvuuksiin, ja tehnyt jo nyt monta tulevaa ikivihreää funk/soul/r&b -biisiä. Ja sillä bändillä ei varmana ole kaikki temput vielä näyttämättä.

        Mutta nykyinen listamusa on kieltämättä pääpiirteittäin aika paskaa. Tarjonta on kasvanut, ja kaupallisuus on tarrannut kiinni musiikkiin oksettavalla tavalla. Musa on kovin löysää nykyään, se muna ja hiki puuttuu, oikea asenne eikä levy-yhtiömiesten keskenään suunnittelema ja visioima kaupallinen "Punk-meininki". 70-LUVUN Sex Pistols ja Ramones oli oikeita bändejä!


    • 2000luvunfani

      on nykyaikankin vielä rock and rollin tapaisia artisteja kuten suomalainen francine tai hillybilly moon explosion yms mutta ei tietenkään ole ihan samanlaista kuin ennen mutta itse ainakin tykkään kuunnella koska vastaa aikalailla niitä :)

    • soittaa

      Tätä Räppiä ei voi musiikin kutsua yhden nuotin runolausuntaa toinen nuotti olisi jo ylitsepääsemätöntä näille tyypeille kunnon rock perustuu blues pohjaan kun se on kunnossa niin homma toimii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe