Aihe

nyky bändejä?

...................

13

1123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nowayjosé!

   se ei oo punkkia kuullutkaan. Ei todellakaan ole punkkia.

  • ei tunne

   rajoja.Siihen ovat tervetulleita aina sburguista roskisdyyggareihiin.Ja tytöt hyppivät ja tuoksupöksyt lentävät soittajien nokalle riippumaan.

  • ehdottomastikielletty

   Odotahan kuule hetki, sitten on..

   ---

   Ja voihan vattu sentään, voisinhan minäkin soittaa esim. humppaa, vaikka mulla onkin Ramonesit seinällä. Ei joku juliste tai soittajan lempibändi automaattisesti meinaa sitä, että se musiikkikin on sitä samaa. En tiedä mistä revit nuo esimerkkisi, mutta jos "nykypunkin" tilanne on noin kovin huono, niin tässähän pitänee ruveta toimimaan..

   Onhan niitä "oikeitakin" jossain kellareissa, ja en tiä miks, mut Kakkahätä-77 vaikuttaa aika lupaavalta.

   • ................

    siks sen lauseen onhan noilla Pistolssejen juliste ainakin seinällä, jälkeen olikin ^^

    Ja en luullukkaan että Paramore olis punkkia, mutta se vaan kiinnosti että mitä muut olette mieltä, kun Paramoresta puhutaan punkrock bändinä..

    Mitäköhän muutes olis sen Rockabilly bändin keikalla tehneet, jos sinne ois mennu joku punkki? Vai oisko enää nykyään mitään..?


   • kuin punk
    ................ kirjoitti:

    siks sen lauseen onhan noilla Pistolssejen juliste ainakin seinällä, jälkeen olikin ^^

    Ja en luullukkaan että Paramore olis punkkia, mutta se vaan kiinnosti että mitä muut olette mieltä, kun Paramoresta puhutaan punkrock bändinä..

    Mitäköhän muutes olis sen Rockabilly bändin keikalla tehneet, jos sinne ois mennu joku punkki? Vai oisko enää nykyään mitään..?

    Esim. Green Day on punkrock bändi, eli tekee punkahtavaa rockia, joka ei siis ole punkkia vaan saanut vain osittain vaikutteita siitä.


  • en tiä

   käy kokeilemas kaverin bändii www.mikseri.net/rampage Se on jotain punkin tapaista, itse pidän bändistä.

  • vanha ukko

   Tänä päivänä suomipunkilla menee oikeastaan todella hyvin. Hyviä bändejä on paljon, levyjä tulee mukavaan tahtiin ja keikkoja on jatkuvasti.

   Koitappa hankkia käsiisi esim Propaganda is hippies kokoelma. Ilmestyi 2007 ja on melko kattava otos tämän päivän punkista suomessa. Levyltä ei kyllä löydy Paramoren tai Stalingrad cowgirlsien tapasia bändejä. enkä usko että kellään näistä on sex Pistolsin julisteitakaan.

   Muita hyviä tämän päivän bändejä suomesta on esim. Wasted, Manifesto Jukebox, I walk the line, Yhteiskunnan ystävät, Kyklooppien sukupuutto, omaisuusvahinko, väärinkäsitys...
   Nämä viimeiset nyt kyllä on aika lailla 82 vaikutteista hc-punkkia.

   Onhan sitten joku kakkahätä-77, vähän melodisempaa ja helpompaa punkkia. Mutta itse en tästä bändistä niin välitä.

   • ..........

    tuo kaveris bändi hyvä!

    Sinulle vanha ukko, en sanonu missään vaiheessa, että tykkäisin jotain cowgirlseistä, mutta kuhan sattu mainoksesta jäämään mieleen kyseinen bändi. Ite kyllä tykkän just -82 punkista, samoin 77, itse asiassa kuuntelen pelkästään niitä.


  • ??????

   on oikeampaa ja parempaa punk-bändiä olemassakaan?

   • on!

    ON! Klamydia on paskaa! Soi voicella!


   • vika
    on! kirjoitti:

    ON! Klamydia on paskaa! Soi voicella!

    on turha syyttä vesku jokisen jengiä siitä, että porukat lataa sitä niin paljon, että voicenkin on pakko ottaa se ohjelmistoonsa.
    Sun vastaus kuuluusarjaan kateelliset: kun jokin menestyy, kuten puoli miljoonaa levyä myynyt Klamydia, niin se ei enää ole, sun ja kaltaistesi mielestä, oikeaa punkkia.

    klamydian musiikista kulee, ettei siinä ole kompromissejä. Tsekkaa vaikka niitten uusimmalta levyltä biisi: sä kaunehin oot. Jos siitä olisi jätetty pois iskulause: on vaikee uskoa, että säkin käyt asialla, niin kyseessä olisi ollut iskelmä, jota NOVAkin olisi renkuttanut joka kolmas tunti. Mutta koska klamydia on aito PUNK, niin tottahe he "pilaavat" hyvän "hitti-biisin", klamydialaisella sanoituksella.


   • yhyij

    kakkaa.


  • kerdu

   voi todeta muutakun hyi vittu; soi sitä juuri yleX:ltä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15726
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   326
   5586