SEKSISUHDE

pohdiskelleN

haluaisin vinkkejä/neuvoja teiltä joilla on tai on ollut seksisuhde. eli minkälaisia "pelisääntöjä" kannattaa olla? entä miten onnistuu pitämään tunteet kurissa vai pystyykö lainkaan?? ja se mikä eniten kiinnostaa on miesten ja naisten ajatusten ero seksisuhteessa! eli onko se aina miehelle helpompaa pitää tunteet erillään ja pitää se fyysisenä? ja onko seksisuhteeseen lähtevien mahdotonta luoda siitä se oikea parisuhde vai jääkö se vain seksisuhteeksi??

56

23663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonkin verran kokemusta

      Pelisäännöt on aika tärkeä asia. Kun niistä sopii, tulee samalla puhuttua siitä, mitä kumpikin suhteelta haluaa. Muuten voi jäädä yllättäviä eroja, joihin jossain vaiheessa kompastuu.

      Yksi asia, jota kannattaa ainakin miettiä, on suhteen vakavuus. Voisi ajatella, että seksisuhde on yleensä voimassa toistaiseksi, mutta on ihan eri asia, onko se voimassa toistaiseksi ainakin tässä kuussa vai toistaiseksi tänä vuonna ja ehkä pitemmällekin. Kuinka aktiivisesti osapuolet etsivät samaan aikaan puolisoa itselleen, saako olla muita seksisuhteita, miten suhtaudutaan mustasukkaisuuteen. Onko edes ajatusten pohjalla se, että seksisuhde voisi johtaa oikeaan parisuhteeseen.

      Tunneasia kannattaa myös jutella. Jos viihdytään yhdessä, on selvää, että jotain tunteita tulee. Voi olla kiintymystä, ihastusta, voi olla rakkauttakin. Niitä voi ihan yhtä hyvin tulla myös miehelle, mutta naiset ehkä helpommin tuovat tunteensa julki. Mahdollisesta kiintymyksestä ja ihastumisesta kannattaa nauttia, rakastuminen taas vaatii palaverin - ei ole kovin toimiva seksisuhde se, jossa toinen on rakastunut, toinen ei.

      Yksi käytännön asia, josta kannattaa sopia, on tapaamisten tiheys. Jos toinen haluaa kerran kuussa ja toinen kerran viikossa, tulee pettymyksiä. Samoin se, mitä niihin yhteisiin hetkiin kuuluu. "Pelkkää" seksiä? Seksiä ja yhdessäoloa? Seksiä ja jotain muuta?

      No niin. Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta jos edes lähtökohdista päästään yksimielisyyteen, yllättäviin käänteisiinkin pystyy suhtautumaan rauhallisemmin.

      • seksiaddikti6

        Nämä ovat tosiaan hyvin tapauskohtaisia juttuja. Ja tämän vuoksi juuri hyvä kommunikaatio on tärkeää. On hyvä pystyä puhumaan, mitä kumpikin osapuoli seksisuhteelta haluaa. Sitten voidaan rehellisesti yhdessä todeta ovatko toiveet yhteensopivia. Toki jos kyseessä on pitkä seksisuhde, niin välillä voi hyvä hieman päivittää tuntemuksiaan. Selvät pelisäännöt ovat kuitenkin joka tapauksessa tärkeitä pitkän seksisuhteen onnistumisen kannalta. Lyhyet seksisuhteet toimivat usein hyvin, vaikka mitään suhteen laadusta ei olisi sovittukaan. Yleensä ongelmia tuleekin vastaan vasta sitten kun tutustutaan paremmin ja suhde toimii hyvin muutenkin kuin sängyssä. Tällöin toinen saattaa helposti ihastua tai rakastua. En tiedä onko miesten ja naisten välillä kovin suuria eroja siinä, kuinka helppoa on pitää suhde vain seksisuhteena. Ehkä se on keskimäärin kuitenkin miehille hieman helpompaa. Mutta kyllä moni mieskin ihastuu, vaikka tarkoitus ei olisikaan. On ihan hyvä, että seksisuhteista puhutaan ylipäätään nykyään enemmän eikä niitä tarvitse enää hävetä. Esimerkiksi tältä nettisivulta löytyy paljon juttua: http://www.seksisuhde.net/ Tuntuu, että ainakin omanikäisissä melkein yhtä monella on jonkinlainen seksisuhde kuin parisuhde. Joillakin jopa molemmat yhtä aikaa. ;p


    • Kokenut

      Puhutaan seksisuhteesta ja ettei sillä ole tunteiden kans mitään tekemistä...tosioutoa!
      Normaalielämässä tuskin mahdollista.
      Ns.ilotytöt pystyvät tähän koska he eivät valitse seksikumppaniaan seksinautinnon vuoksi vaan tekevät sitä työkseen.
      Itse hain piristystä elämääni ja "seksisuhteen" kanssa elämme nykyisin yhdessä,kumpikin eronneena edellisestä liitosta.
      Kannattaa miettiä seksisuhteeseen lähtiessä mihin on valmis ja mihin toinen osapuoli.
      Miehet pystyvät harrastamaan seksiä suurempia tunteita käyttämättä,niistä puhuminen voi mahdollistaa seksin saannin mutta entäs jos itse rakastut...käykää kasvotusten asioita läpi niin siitä se selviää.Jos et voi pitää mieheen vapaasti itse yhteyttä,unohda heppu ja etsi sellainen johon voit luottaa,tälläinen tyyppi pitää sua "kakkosnaisena".Jos pystyt kylmään seksisuhteeseen itsekkin niin sitten asia toinen.

    • Ninja26

      Mie olin siihe aikaan parisuhteessa ja päädyin sit jotekii seksisuhteeseen yhen toisen miehen kanssa. Joka oli myöskii sanonu ettei mittää suhdetta halua. Suhdetta kesti kuukauden verra ja tavattii varmaa jotain 2-3 kertaa viikossa. En kadu.
      Vaikka mie olin jo suhteessa ni silti onnistuin tuossa oikein helposti, oma mies ei juurikaan kyselly mitään. Ja tää toinen mies ties kyllä että mie olin suhteessa.

      Kyl se tunteiden erillään pito onnistuu ko siihe asennoituu silleen. Miun seksisuhteen päätti toi mies enkä oo varma että minkä takia.

      • Se nyt on vaan...

        Kyllä on teillä parisuhde hyvällä mallillaan....

        Tuosta kannattaa kyllä rakentaa "vakava suhde" on siinä sen verran hyvä pohja jo rakenteilla ;)


    • Ert.

      Riippuu paljon ihmisestä. Miehet sen tunteettomuuden taitaa ja pitävät sua helppona lihanpalana, jota voi käydä pökkäsemässä kun paineita alapäässä on. Jättävät sut sitten yksin, kun se hyvä ehdokas seurusteluun löytyy. Eli ei kannata ryhtyä tommosiin.

    • minä mies

      älä leiki tunteilla jollet pysty niihin vastaamaan.on miehiäkin kuten minä jotka eivät ole heti muna pystyssä kun sinut näkevät vaan vaativat myös tunnetta mukaan.rakasteltaessa ainakin minä avaudun täysin ja haluan sitä myös naiseltani.

      • puhut

        Ei toisen tunteilla saa leikkiä.Tyttärelleni kävi, että mies leikki hänen tunteillaan tytär rakastui tähän tyyppiin todella ja tämä vain haki sänky seuraa ei puhunut tunteistaan mitään.


      • Anonyymi
        puhut kirjoitti:

        Ei toisen tunteilla saa leikkiä.Tyttärelleni kävi, että mies leikki hänen tunteillaan tytär rakastui tähän tyyppiin todella ja tämä vain haki sänky seuraa ei puhunut tunteistaan mitään.

        Minulla on käyny niin,että tämä seksikumppani on mustasukkainen ja välillä tyly. En tiedä. Ehkä pitäisi lopettaa?


    • Sarianna**

      Itse olin seksisuhteessa noin 1,5 vuotta. Olin itse vapaa, mutta tämä mies oli naimisissa (on edelleen). Suhteemme alkoi työpaikkaromanssista. Meidän "erosta" on noin puoli vuotta aikaa.

      Me teimme tyhmiä virheitä. Emme sopineet etukäteen minkäänlaisista pelisäännöistä tms. Emme juurikaan puhuneet etukäteen mitä mahdollisesti suhteesta voi seurata, miten tunteiden kanssa toimitaan jne. Ja siitä seurasikin myöhemmin ongelmia.

      Itse olen sitä mieltä (naisena) että tollaisessa suhteessa on erittäin vaikeaa, jopa mahdotonta, pitää tunteet kurissa. Siinä kuitenkin ollaan todella lähellä toista, puhutaan asioista ja toinen osa puoli saattaa leperrellä ja puhua kauniisti. Väitän, että siinä ei kukaan pysty pitämään tunteitaan kurissa. Oma mielikuvitus kuitenkin tulee mukaan. Sitä alkaa helposti kuvittelemaan, että mitä jos suhteesta tuleekin jotain vakavampaa ja että ehkä toinen osapuoli oikeasti rakastaa/ väittää minusta jne.

      Omien kokemusten ja kavereiden juttujen perusteella, sanoisin että seksisuhde jää 99% varmasti pelkäksi sekisuhteeksi, kunnon suhdetta siitä ei helpolla synny.

      Olen itse katunut omaa seksisuhdettani aika paljonkin. Tämä johtuu vain siitä, että annoin itseni rakastua tähän mieheen ja uskoin ne kauniit sanat mitä hän minulle sanoi. Olemme vieläkin väleissä, mutta parannettavaa niissä on. Paljon on sydänsuruja siitä suhteesta syntynyt ja tuntuu etten pääse koskaan siitä yli.

      • Elsukka80

        kuulostaa niin niin tutulta...


      • Häpeäntätä

        Samaa täällä.. olin koukussa mieheen vielä löydettyäni nykyisen miehenikin. Kaduttaa, en ole ollut häneen enää yhteydessä kun yksi kerta lipsahti kännissä pidemmälle hänen kanssaan kuin olisi tarvinnut. Pian sen jälkeen tulin raskaaksi. Päätin että nyt on aika irtautua hänestä. Lapsi kylläkin on varmasti miehelleni, en ole ollut yhdynnässä toisien kanssa.


      • seksisuhde-

    • blondi-85-

      voin sanoa omasta kokemuksesta,että miehelle on helpompaa pitää tunteet kurissa tai ainakin mun kohdalla se oli niin...aluksi se oli pelkkää seksiä munkin puolelta,mutta sitten kerta toisensa jälkeen rakastuin enemmän ja enemmän siihen jätkään,mut sille se oli vain pelkkää seksiä,kun kerroin tunteistani häntä kohtaan hän vain sanoi ettei halua suhdetta,että joko jatkamme samaan malliin kuin ennenkin tai sitten emme ollenkaan!!!ja kuten arvata saattaa emme jatkaneet enää seksisuhdettamme ja jäin kuin nalli kalliolle ja kyseisellä jätkällä on tällä hetkellä uusi ``pillu``kierroksessa ja pahaa tekee seurata sitä sivusta,kun se turmelee taas uuden sydämen...no joo tää oli vaan mun oma henkilökohtanen kokemus asiasta.onhan niitä kyllä naisiakin jotka ei ihastu/rakastu seksisuhteen aikana vaan mies.

    • mä vaan

      mietin et voiko olla pelkkää seksiä ilman MINKÄÄNlAISIA tunteita, siihen en usko. Pakkohan siinä on olla jonkun asteen ihastuminen/tykkääminen. En voi uskoo et on sellasta miästä kuka vois mennä sänkyy IHAN kenen kanssa vaan.

      Mut rakastuminen ja ihastuminen/ tykkääminen on kai ihan eri juttu. itsellä 7 vuoden suhde takana ja on ollu katkoja mut jotenkin vaan aina kun nähdään ni se mennee siihen.

      En kadu, mut tuntuu kans et nyt rupee ittellä nouseen tunteet pintaan. Pitäskö sanoo suaraan ja lopettaa vai jatkaa vaan ja kattoo mitä aika tua?

      • Kyllä voi. Esim ryhmäseksissä tai kolmantena pyöränä olemisessa.


      • Meillä on ollut sama mies kolmantena yli 6 viotta. Hän on minun paras kaverii ja oletan vaimoni myös ihastuneen häneen koska antaa mielellään meidän molempien naida. Vaimoni ei ole koskaan kieltäytynyt kimppaseksistä kanssamme. Herättää meidät yölläkin jatkamaan ja vuorotellen naimme vaimoani. Asumme samalla asuinalueella (5min kävellen) joten kimppa on helppoa.
        Olemme yhdessä pari kolme kertaa viikossa jos olemme kotona.


    • wannabee-patjantäyte

      Minulle emotionaaliset,herkät tunteeni ovat aina sitä Samantha Foxin TouchMe- laineidenliplattelua.

      Kun ilmaisen tunteitani ja kuvittelen olevani Ansa Ikonen, lopputulos on aina huomattavasti lähemmäs viihteellistä aikuisten lähentelyy.

      Sanasta seksi tulee nyt mieleen jotain mustaa, miksi ei vois olla platinaa?

      • mä vaan

        noista tunteista joo... ois kai aika kornii sanoo toisel et nyt seittemän vuaden jälkeen heräsin täs viikko sit ja aamul huamasin et mul on tunteita sua kohtaan...:D


    • call-4-luzt

      Laatupornografiaa ette ainakaan minulta itseltäni saa.
      (Paketti olisi sukkula veenukseen,muuta tekniikoita en osaa.).

    • .........

      Kyllä seksisuhteessa tulee tunteita, puolin ja toisin. Oman kokemukseni mukaan asia ei välttämättä ole sukupuolisidonnainen - kyse on enemmänkin siitä, kuinka kypsä on niitä tuntemuksiaan käsittelemään. Siksi kannattaa kyllä jutella asioista etukäteen, ja pyrkiä avoimuuteen myöhemminkin. Tunteet voi hyvin hyväksyä osaksi seksisuhdettakin, tilanteen mukaan tietysti.

    • Hoipertelija

      Suhteellisen asiallisia kommenttejakin tullut tähän kysymykseen, kiitos siitä. Seksisuhde kun se taitaa olla ainoa vaihtoehto täällä päässä niin hyvä tietää edes vähän siitä jotain ennen kuin lähtee sompaamaan :)

      • mä vaan

        Seksi suhde on ihan ok, jos molemmat osapuolet on samalla kannalla. Jos tunteet sekottuu peliin liikaa niin sillon kai kannattaa kertoo ja jatkaa joko eriteitä tai saamaa tietä...
        ja kuitenkin jokanen suhde on oma juttunsa, ja ei kai kaikkia suhteita pysty sillai luakittelemaan. mut ei nyt rakatamaansa ihmiseen kannata solmii tällasii kun siinä voi "polttaa näppinsä"...
        mutta toivon teille suurta nautintoa ja intohimoa tälle tielle;)


      • 32q444
        mä vaan kirjoitti:

        Seksi suhde on ihan ok, jos molemmat osapuolet on samalla kannalla. Jos tunteet sekottuu peliin liikaa niin sillon kai kannattaa kertoo ja jatkaa joko eriteitä tai saamaa tietä...
        ja kuitenkin jokanen suhde on oma juttunsa, ja ei kai kaikkia suhteita pysty sillai luakittelemaan. mut ei nyt rakatamaansa ihmiseen kannata solmii tällasii kun siinä voi "polttaa näppinsä"...
        mutta toivon teille suurta nautintoa ja intohimoa tälle tielle;)

        Oma kokemus on että ei ole sukupuolesta kiinni sekoittuuko tunteet vai ei. Yksi melkein vuoden pituinen seksisuhde päättyi siihen että mies halusi enemmän, toinen noin vuoden pituinen päättyi samaan asiaan, ja kolmas oli seksisuhde noin 8kk ja sitten muuttuikin seurusteluksi.


      • 32q444
        32q444 kirjoitti:

        Oma kokemus on että ei ole sukupuolesta kiinni sekoittuuko tunteet vai ei. Yksi melkein vuoden pituinen seksisuhde päättyi siihen että mies halusi enemmän, toinen noin vuoden pituinen päättyi samaan asiaan, ja kolmas oli seksisuhde noin 8kk ja sitten muuttuikin seurusteluksi.

        Ai niin ja nyt siis yli kaksi vuotta yhdessä sen kolmannen kanssa.


      • Anonyymi
        32q444 kirjoitti:

        Oma kokemus on että ei ole sukupuolesta kiinni sekoittuuko tunteet vai ei. Yksi melkein vuoden pituinen seksisuhde päättyi siihen että mies halusi enemmän, toinen noin vuoden pituinen päättyi samaan asiaan, ja kolmas oli seksisuhde noin 8kk ja sitten muuttuikin seurusteluksi.

        Yhteistuumin on todettu, että suhteesta ei tule mitään sen suurempaa, mutta koska seksi on ollut hyvää, sen harrastamista on jatkettu. https://www.panoseuraa.org/seksisuhde/
        Parasta näissä jutuissa on se, että toisen tuntee jo niin hyvin, että seksi sujuu.


    • leeleei

      Itse olen aloittanut tällaisen seksisuhteen juuri erottuani, koska en halua takertua uuteen ihmiseen heti vakavan suhteen perään. Tiesin alusta asti, etten voi tunteita mitenkään pitää erillään seksistä, ja vaikka voisinkin en nauttisi tippaakaan. Siksi tein siinä mielessä fiksun seksikumppanivalinnan, että mies viehättää minua fyysisesti ja on kiva viettää aikaa hänen seurassaan myös vain hengaten, mutta hän ei millään laillaa vastaa sitä, mitä hakisin seurustelukumppanista, siis rakastetusta. En ensin tullut seuraavaa ajatelleeksi, mutta nyt viitisen kertaa tavattuamme tajuan, että kyllä tähän takerrun silti lähes samoissa määrin kuin seurustelukumppaniinkin, haen lämpöä, seksiä ja läheisyyttä kun en pitkän suhteen jälkeen näemmä osaa olla ilman masentumatta sängyn pohjalla. Itse kuitenkin halusin pitkän suhteeni päättyvän, mutta ilmiselvää ettei se tee mistään ongelmatonta.
      Olen ollut tämän miehen kanssa ainakin joka toinen päivä ja useamminkin ja olen itse ottanut viimeiset 3 kertaa yhteyttä ja hakeutunut hänen luokseen, kun mukamas taas niin panettaa. Niin panettaakin, mutta varmasti oam pääni huijaa minua pukemalla kaiken läheisyydenkaipuun kiimaksi :D
      En aio vielä lopettaa suhdetta, mutta yritän ottaa iisimmin ja äijä saa seuraavan kerran soittaa mulle päin jos haluaa. Emme ole sopineet sääntöjä ja koko seksisuhde on pelkkä sanaton sopimus, koska näin tuntuu parhaalta. Mielestäni kaikki "pelisäännöt" muistuttavat niin valtavasti varsinaista parisuhdetta, että se pilaisi koko touhun. En kysele hänen tekemisistään siinä mielessä eikä hän minun. MUTTA olen ehdottomasti sitä mieltä, että ihan sukupuolitartuntojen takia pitää mahdollisista riskeistä olla molempien perillä. En varmasti ole ainoa joka ei voi sietää kumi päällä nussimista, eikä sillä että tää väline IKINÄ olis ainakaan mun kanssa touhutessa pysynyt ehjänä tai kunnolla päällä tai kumpaakaan!
      Itse oikeastaan olen tässä suhteessa jottei puutteen vuoksi tarvitsisi paneskella ympäriinsä, saan siitä aikamoiset morkkikset! Tarkoituksena nimenomaan ettei siitä pippelin saannista tarvitse huolehtia, mutta voi silti samalla katsella aivan rauhassa ympärilleen ja/tai antaa tulla sen mikä on tullakseen.

      • ukkeli-71

        mulla päättyi jokinaika sitten upea seksisuhde naiseen,oli sovittuna selvät pelisäännöt..ei tarvinnut kumia käyttää ja eikä morkkis tullut seksistä.Oli sovittu et jos jompikumpi löytää kumppanin ..ei jäädä roikkumaan toiseen!Vakipano on muutakin kuin naiskentelua...toistensa koskettelua,juttelua ja auttamista arjenasioissa!Nainen antoi itsevarmuutta mun rakastelutaitoihin..ja nyt tiedän miten annetaan orgasmi naiselle.Jokaisella on oikeus seksiin ...vaikka tilapäisesti!


      • Uusi hieno kokemus

        Itsellä tilanne se et viikko sitte kaveri hävitti avaimensa ja tuli sit mun luo yöks. Ja siitä se sit lähti. Muutaman kerran sen jälkeen tullu uuestaa yöks, ihan vaan huvikseen ja ollaan harrastettu seksiä joka kerralla. Mulla ei (ainakaan vielä) oo sen kummempia tunteita sitä kohtaan ja saanpahan läheisyyttä ja yöseuraa ja samalla hyvää seksiä, kun kuitenni 2 vuotta sinkkuna tullu pyörittyä. Mitään ei olla sovittu, et nyt ollaan seksisuhteessa ja nähään näin ja näin monta kertaa mut näin vaa on päässy käymään, aikalailla vuorotellen otetaan yhteyttä ja on vaan niin hienoo ku pystyy silti samalla olee avoin muille miehille, jos vaikka tulis joskus "se oikea" vastaan. :)


    • Yks sinkkumies

      Miksi pitäisi hankkia seksisuhde? Etkö saa omin käsin hommaa hoidettua?

    • pimpelipommmm

      Mulla oli mun nykysen kanssa noin vuoden kestävä "seksisuhde". Siis ei virallisesti seurusteltu, mutta oltiin viikonloput yhdessä ja tehtiin samoja asioita kuin seurustelevatkin parit.. Päivittäin oltiin myös yhteydessä.En sit tiiä voiko tuota sanoa seksisuhteeksi, kun mustasukkaisuutta oli puolin ja toisin. Vuoden jälkeen se syveni rakkaudeksi ja tässä ollaan vielä 3 vuoden jälkeen suhde edelleen intohimoinen, lämmin ja saa tuntea kun joku rakastaa... Että seksisuhteessa voi käydä myös näin.. :)

    • nykyään seurusteleva

      Ennen nykyistä seurustelusuhdetta olin 6kk seksisuhteessa naiseen. Tapasimme naisen luona useimmiten silloin, kun hänellä oli vapaapäivä. Ohjelmassa leffoja, tv:tä, seksiä ja välillä myös ryypiskelyä. Viihdyimme yhdessä juuri siksi, että molemmat pitivät niin samoista asioista. Sekä lisäksi sovimme, että molemmat saavat tehdä mitä huvittaa. Ei ollut pienintäkään mustasukkaisuutta puolin eikä toisin ja voisin sanoa sitä erittäin hyvin toimineeksi järjestelyksi.

      Suhde loppui siihen kun nainen alkoi seurustelemaan vakavemmin jonkun miehen kanssa.

    • Vinkkiä vaan

      Sen verran vinkkiä, että naisten kannattaa valita seksisuhteeseen pelimieheksi tiedetty tapaus, jolloin on kaikkein pienin riski ottaa osumaa mustasukkaiselta seksikumppanilta.

    • muikkeli.

      Eli mulla on nyt ollu n. puolen vuoden ajan 'seksisuhde'. Ei olla sovittu mitään, että ''okei, nyt alotetaan seksisuhde ja harrastetaan aina pari kertaa viikossa seksiä'', vaan siinä vaan kävi niin. Yksistä juhlista lähdin kyseisen miehen matkaan, ja ollaan nähty lähes joka viikonloppu sen jälkeen seksinmerkeissä. Joskus keskellä viikkoakin. Mulla vaan on alkanut tulla tunteita peliin. Mä ajattelen sitä miestä ihan kokoajan, mutta en halua kertoa siitä hänelle, jos hän on tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen. Olen mäkin siihen ihan tyytyväinen, mutta voisin haluta jotain vakavampaakin.

    • oososo

      Mulla tismalleen sama tilanne kun aikasemman kirjoittajan kanssa että juhlista yhden miehen matkaan ja niin siitä sitten "vahingossa" tuli seksisuhde vaikka asiasta ei niinkään olla mitään puhuttu eikä mitään sovittu. Näemmä myös lähes joka viikoloppu ja pidämme joka päivä yhteyttä toisiimme mutta aluksi se oli musta ihan okei ja ihan riittävä mutta muutaman kerran nähtyämme (katsottuamme leffaa ja harrastettu seksiä ja juteltu niitä näitä) niin on alkanut tulla tunteita mukaan ajattelen miestä aivan koko ajan mutta pelottaa se että kohta hän löytää jonkun muun ja minä olen elätellyt toivoa siitä että meille tulisi oikea parisuhde. En tunteistani uskalla miehelle kertoa pelkään ettei hän halua minua enää sen jälkeen nähdä. Mutta outoa minusta on se että vaikka luulen että miehellä ei ole tunteita minua kohtaan niin silti hän pyysi minua katsomaan hänen futis peliään ihan kuin tyttöystävää no minä tietenkin menin kun kutsun sain. Mies on lisäksi sanonut minusta kauniita asioita ja kehunut minua mikä saa minun tunteet vain kasvamaan ja olen kertonu kyseiselle mieelle myös suurimman ja ehkä elämäni pahimman asian josta ikinä en pystyisi puhumaan kenellekkään jotain niin kamalaa että kenellekkän en toivoisi sitä tapahtuvan ja mies taas kertoi hänen pahan asian joka häntä ahdistaa mutta miltä tämä vaikuttaa seksisuhde vai kenties jotain ehkä enemmän... minulle tukala tilanne en halua särkeä sydäntäni mutta tunteilleen ei ihminen mahda mitään !

    • joka tahtee seksii

      Haluun seksii seksii seksii

    • haukkala69

      PASKAAA BEIBI SYÖ MUN PASKAAA OMNOM NAM ***** MAISTUU HYVÄLTÄ EESSSSSS MEGAHORSEEEEE MY HORSE SHOOTING SPERM TO YOUR ASSHOLE AN DLICK IT THERE YEAH EVERYTHING WAS BETTER THAN EXPRENDIRICTIATION

      • Haukkalanjanne

        JA HAUKKALAN POIKA MOJAUTTAA PERKELE NUJUN RÄNNII JA MENEE VETÄÄ SLEBENII ETTÄ HAISTAKAA VITTU JA TYKKÄÄN OMIST KOMMENTEIST SERVED T.HAUKKALAN JANNE 69 JA LARI VOI HAISTAA ELIAST


    • mahdollistakin

      eli minkälaisia "pelisääntöjä" voisi olla?
      1. ”pelin” aikana ei saa vaatia uusia sääntöjä
      2, paljaalla, terveydestä huolehditaan
      3. aina saa kun haluaa
      4. pitää olla rehellinen
      5. saa kokeilla kerran kaikkea mikä kiinnostaa
      6. omistushalua ei salata vaan puhutaan ennenkuin tulee ongelmia
      7. tiukka määräaika (esim 2v) ilman automaattista jatkoaikaa
      8 mitä tehdään kun uutuuden viehätys loppuu

      entä miten onnistuu pitämään tunteet kurissa vai pystyykö lainkaan??
      – ei ilmeiseti onnistu, silloin toimitaan niinkuin on ennalta sovittu
      ja se mikä eniten kiinnostaa on miesten ja naisten ajatusten ero seksisuhteessa!
      - mies haluaa seksiä, nainen puhuvan suhteen
      eli onko se aina miehelle helpompaa pitää tunteet erillään ja pitää se fyysisenä?
      – ei aina, mutta yleensä kun miehellä voi olla samanlaisia tunteita useampaa naista kohtaan
      ja onko seksisuhteeseen lähtevien mahdotonta luoda siitä se oikea parisuhde vai jääkö se vain seksisuhteeksi??
      – on se usein mahdollista, ja onnistuu jos asiasta on sovittu ennen. Silloin kummankin pitää muuttua ja ymmärtää että toista ei edes yritetä muuttaa.

      Huorissa käyminen ei ole seksisuhde

    • moneygivepoorest

      En ole muiden kommentteja lukenut ollenkaan, mutta vastaan silläkin uhalla, että joku on jo samoja tuumannut.
      Minulla oli tarkoitus viimekeväänä aloittaa parikin seksisuhdetta. Olen siis mies ja olisin kertonut, että tarkoitus on pitää vaan hauskaa ja että ei tästä ole tarkoitus mitään vakavampaa tehdä. Itsellä on kuitenkin sellainen tarkoitus seksissä, että minun hyvä seksi lähtee sen toisen hyvän olon kautta. Että väkisinkin siitä jää toiselle sellainen tunne, että tuo välittää minusta. Ja tottakai minä seksikumppanistakin välitän, vaikka en olisi halunnut sen isompaa.

      No sitten siinä kuitenkin kävi niin, että löysin sivussa naisen, joka vei minut kokonaan. Ilmoitin seksikavereillekin asiasta, niin toinen oli onnellinen minun puolesta toinen suuttui. Ja vaikka olin kuinka tarkkaan sanonut ja vannottanut, että tämä on vaan molemminpuolista hauskanpitoa ja loppuu jos näin käy, niin tunteilleen ei vaan mitään voi. Ja jälkeenpäin itsestänikin tuntui jotenkin väärältä ja pein itseäni jotenkin sikana, vaikka oikeasti selvitin asiat tarkkaan...

      Onneksi tämä nainen, joka vei minulta jalat alta, auttoi käymään asian läpi. On helpottavaa olla rehellinen jokasuuntaan. Mutta varoitan silti, että seksi on se tapa jolla osoitetaan toiselle syvimpiä tunteita, niin sukupuolesta riippumatta sen harrastaminen ns. huvikseen, ei välttämättä itsellekään ole enää ihan vain sitä...Sitten sitä saattaa tulla ns. lempatuksi tai joudut lemppaamaan...se koskee yhtälailla...

      • 2008-

        onko kiva... toinen ihastuu, ikävöi, unelmoi, odottaa., seuraa sinua kuin vampyyri
        tosi inhottava SEKSISUHDE molemmat pettäjät loppuelämäksi


      • moneygivepoorest

        En kyllä ymmärrä yhtään mitä tuossa kirjoitit? Kuka pettää ja ketä?


      • ujoTeeskentelijäoot

        kyllä sä panomies ymmärrät kaikki


    • kerranolut

      Ei sitoumuksia kumminkaan puolin, vain seksiä ja sillä selvä. Ei joristu turhia vaan tehtiin se mitä varten tavattiinkin. Kummallakaan ei tullut ihastumista mutta kemiat toimi muuten. Molemmat suhteessa joten suut pysyi kiinni tiukasti hyvä niin eikä tullut mitään takertumisen haluja. Varovainen pitää olla ja tavata jossakin missä ei ole liian uteliaita silmäpareja. Ja siitä vaan nautiskelemaan.

    • Mulla kävi vähän toisin päin, kun täällä ihmisillä yleensä.

      Kun olin pari kertaa naista tavannut seksin merkeissä, alkoi naisten iskeminen kiinnostaa enemmän kuin vakkari seksi.

      Jos esim nainen kutsui minut luokseen perjantai-iltana, lähdin mielummin baariin iskemään uusia naisia, kuin vakipanolle.

    • Eklngkn

      Meillä oli hyvin toimiva seksisuhde. Deittailtiin muita normisti, ja toisiamme vain seksin merkeissä. Kyllähän siinä tutuksi tuli kuitenkin, oltiin me kavereita. Vuoden jälkeen molemmat hoksattiin, että olis tässä enempäänkin... päätettiin hypätä parisuhteeseen. Nyt onnellinen perhe.:)

      Aikuisia oltiin jo tavatessa, ehkä nuorempana olis ollut mulle mahdotonta tavata pitkään vain seksin parissa. Ja käydä ihan muiden kanssa treffeillä.

      Meillä ei ollut ongelmia, kun parisuhteeksi homma muutettiin. Yksi päätös, yksi keskustelu. Siinä se. Ja hyvin meni.:)

    • Virsut

      Enpä tiedä onko kysyjä mitä laatua immeinen. Ehdottaisin kuitenkin, että aloittaisi vaikka ihmissuhteen luomisella. Ja jos seksiin lipsahtaa, niin kannattaa muistaa, että k..lin kummassakin päässä saattaa olla ihminen. Ja kyllä seksisuhdekin on parisuhdetta, yleensä. Jompi kumpi on aina enemmän tosissaan kuin toinen, joten rehellisyys omista tavoitteista lienee paikallaan.

    • Osaanhoitaajaeritellä

      Kyllä seksin suhteen on oltava tarkka. Eli kun aikanaan seurustelemaan rupesin vei 3kk ennenkuin sänkyyn pääsin. Nyt varattuna kun saan muutamassa kohtaamisen jälkeen on mielestäni pelkkää seksiä myös toiselta. Säännöt on selkeät miten seksi tulee kuvioihin. Tässä se ero missä pelkkä seksi ja ne muut tunteet löytyvät. Mitä kauemmin ottaa sänkyyn pääsy on se juuri että haluaa muutakin kuin seksiä. Taas kun joku muutaman tapaamisen jälkeen "innostuu on se selkeä merkki pelkästä seksistä.

    • munmielestänäin

      Ei seksisuhteeseen kannata sekoittaa tunteita en ainakaan itse niitä sekoittanut. Kyllä ihan normaalisti suudeltiin ja hyväiltiin toisiamme ja ihanaa oli. Kuitenkin loppupeleissä molemmat perheellisiä joten sovittiin alussa että henk. kohtaiset asiat ja perhe jätetään erilleen panosuhteesta ne kun eivät siihen kuulu millään lailla. Ja vaikka nainen oli ihan kivän näköinen ja hyvä vartaloinenkin niin ei mitään ihastumista tullut eikä nainenkaan mitään tunteita osoittanut mua kohtaan mutta seksi pelitti hyvin ja se kai tarkoituskin oli...Ilman sitoumuksia puolin ja toisin niin parasta, molemmille.

    • Fuckbuddyyy

      Seksi suhde on just jees. itsellä oli yhteen netiin seksisuhde 10vuotta sitten. sitten kumpikin rupesi seurustelemaan tahoillaan mutta kun erot tuli molemmille muutama vuosi sitten niin aloitettiin uudestaan. Turha on muita ruveta syyttämään jos rupeaa seksisuhteeseen ja haluaa sitten enemmänkuin mitä toinen haluaa. Seksi on seksiä ja niinkuin itsekin olen sanonut ettö on useampi seksisuhde tälläkin hetkellä. Jos epäilet edes ettet pysty älä rupea. kiukkuatte vaan sitten kumminkin kun toinen on mulkku kun ei halua muuta kuin seksiä.

    • nussitaanvaan

      Seksisuhde mitään pelisääntöjä kaipaa, parisuhteet erikseen.

    • hiltuntiltu

      Muakin huvittaa nää sääntöjensopimiset :D Kukaan ei mistään säännöistä pidä kiinni kuitenkaan. Pelkkä panosuhde on sellainen, että käydään vaan hoitamassa hommat ja lähdetään kotiin. Mutta sitten kun aletaan seksin lisäksi viettämään aikaa yhdessä syöden, saunoen ja sylissä leffoja kattoen, niin aikamoinen terässielu saa olla jos ei tunteita tule.

      Mulla on taatusti kokemusta. Pitkiä seksisuhteita on ollut 6 ja niissä kaikissa on tullut tunteita mukaan. Molemminpuolisia. Enää en pelkkiin seksisuhteisiin ala, niissä rikkoo itsensä pidemmänpäälle.

      • jaa-jaa

        Mjaa. Kyllä säännöt ovat paikallaan, etenkin silloin, kun toinen tai molemmat osapuolet ovat varattuja... ja ellei niistä säännöistä pidetä kiinni, niin sitten erotaan. Ei edes seksisuhde ole sen arvoinen, että koko muu elämä kärsii. Eikös niin?

        Ja jos kumpikaan ei ole varattu, niin sama juttu. Mikäli tunteet astuu kuvaan - ja naisilla, etenkin tietyntyyppisillä, usein astuu - niin elämä menee risaiseksi, tunne-elämä kärsii, seksisuhteen jatkuessa. Ei sellaista kukaan halua. Paitsi ehkä jo kovin rikkinäiset ja yksinäiset ihmiset ajautuvat kaikenlaisiin haitallisiin ihmissuhteisiin. Voi voi.


    • dyynit

      Itselläni oli ihan vasta todella kuuma seksisuhde.Viikko lämpimässä,uskomattoman hienoa.olen ukkomies.Oma liitto aika arkista,seksi melkein aina samanlaista, ei keskustelua näistä juuri ollenkaan. On ihmeellistä, kuinka nautinnollista se voi olla,myös kaikki keskustelut aiheesta niin helppoa. Melkein oudon ihmisen kanssa,vain viikko yhdessä. Ja kaikki tuntuu niin luontevalta.On siinä paljon tunteitakin pelissä. Ei varmaan voi sanoa,onko se mies vai nainen, että kummalla tunteita enemmän. Riippuu henkilöstä. tässä tapauksessa on todella paljon tunteita pelissä,molemmilla. Ei niille voi mitään. Saa nähdä jatkon kanssa,pian treffataan taas uudelleen,vielä varmaan kuumempaa,kun tietää,mitä odottaa. On sitten sovittava pelisäännöt,ei ole helppoa,eroaminenkaan pitkästä liitosta. Mutta kerranhan täällä eletään,on vuosia enemmän takana,kuin edessä.Ja onhan elämästä nautittava,niin kauan kuin voi!

    • Mullaki on ollut monta seksisuhdetta. Ensimmäinen oli niistä pisin, kestii ainakin vissi vuoden ja ihan joku olis voinut luulla että me seurustellaan koska vietetiin paljon aikaa yhdessä. Mies oli tosi aktiivinen mulle soittelemaan ja asuimme myös lähellä toisilleen. Mutta mulle oli se vaan pelkkä seksisuhde, ei mitään tunteita ja ajattelin ihan sama miehestä. Mutta vuosia myöhemmin kun tavatiin sattumalta niin mies jälkikäteen avautui ja sanoi että kyllä oli tunteita ja isoja :( Mä oon ollut aina semmonen nainen että tunteet ja rakkaus ja seksi mä pystyn ihan hyvin pitää erikseen. Totta kai siis mies pitä oli mua varten tosi viehättävä ja houkutteleva fyysisesti. Sitten on ollut lyhyempiä ja must on tuntunut että niku olis ollut mun puolella pieni ihastus, mutta toisaalta kun ne seksijutut on päättynyt niin on kyllä saman tien unohdunut . Yksi löysi kumppanin kenen kaa alkoi suhde ja toisen kaa niku vaan jäi se tapaaminen vähemmäks ja loppui kokonaan.
      Mutta mä luulen että jos yhellä puolella on tosi isot tunteet niin varmaan on tämmonen seksisuhde aika rankka ja ihminen pitä itte päättä että miten pysty olemaan semmosessa suhteessa ja kannatako ollennkaan ettei sydä särkee.
      Edellä mainittu säännot on mun mielestä aika hyvä idea.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse olla tunteita mukana seksisuhteessa. Vähän sama kuin maksullisessa seksissä, pelkkä himo ja sen tyydyttäminen riittää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe