petin poikaystävää

serafine

Haluun vaan purkaa mun pahaa mieltä tänne kun en voi tästä oikeen puhua kellekään.. Petin mun poikaystävää ja mulla on ihan kauhean huono omatunto.. ihan tosi paha mieli. Me ollaan seurusteltu vähän yli vuoden ja nähdään muutamia kertoja kuussa. Olin ihastunut vähän yhteen toiseen, ehkä jotain jännitystä tai jotain hain ja sit vaan yks asia johti toiseen. Mulla on niin kauheen huono omatunto ja toivosin ettei sitä ois ikinä tapahtunu. Nyt en tiedä pitäiskö olla vaan rehellinen ja kertoa, vaikka suhde varmasti kaatuukin siihen jos kerron.. En tiedä miten pystyisin olemaan kertomattakaan kun nähdään seuraavan kerran, kun jo puhelimessa puhuminenkin on vaikeeta. Rakastan kuitenkin mun poikaystävää tosi paljon ja haluisin vielä jatkaa..

32

12299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meisseli22

      Iltalehden aina luotettavan tutkimuksen mukaan lähes 50% naisista pettää miestään/poikaystäväänsä joten sinä lumppu et ole mitenkään kehnompi kuin muutkaan petturihuorat.

      • ei lähes 50 %:in kuuluva ti...

        Tasapuolisuuden nimissä ilmoittaisitko ko. tutkimuksessa ilmenneiden miespettureiden prosenttiosuuden? Tätä tämä nykymeno tuntuu olevan, ristiinrastiin ja välittämättä kumppaninsa tunteista mitään, vain itseään ajatellen paneskellaan miten sattuu. Minä minä minä... Surullista!
        Alkuperäistä neuvoisin lähtemään suhteesta ja kertomaan että ainakaan tällä hetkellä et kykene uskollisuuteen suhteessa.


    • näyt rakastavan

      Rakastava ihminen ei rakastaan petä. Onneksi ette ilmeisesti oo naimisissa eikä teillä oo lapsia. Toivottavasti ukkos jättää sut j löytää rinnalleen oikean rakkauden. Ota opiksesi!

      • eräs mies

        Toivottavasti miehesi ei rikkoutuu siinä määrin ettei enää pystyy rakentamaan oma elämänsä sinun jälkeen.


    • petetty

      Älä missään nimessä kerro. Särjet vaan toisen sydämmen. Teit, mitä teit...nyt kestät sen!

      • kerrot sille

        Ei voi enää paljon raukkamaisempaa asiaa tehdä kuin pettää toista. Ainoa raukkamaisempi juttu voisi olla se ettei edes kerro sitä. Haluaisitko sitten mennä joskus naimisiin ja saada lapsia hänen kanssaan kun koko suhde perustuu vain sille että valehtelet hänelle


    • Melinda

      Minä petin edellistä poikaystävääni kaukosuhteessa. Tosin hänellä oli ollut jotain säätöä jonkun tytön kanssa ja se kai minua painoi tuona ryyppyiltana. Tapasin vanhan kesäheilan ja annoin mennä. Aamulla olin ihmeissäni, miten minä voin tehdä jotain tuollaista. En tuntenut itseäni. Tein päätöksen, että jätän poikaystäväni, mutta en kerro tapahtuneesta. Näin tein.

      Ei ole mitään järkeä jatkaa suhdetta, jos voi toista pettää. Mutta ei ole mitään järkeä kertoa, että petti, koska se vain satuttaa toista, eikä hyödytä ketään.

      Nyt seurustelen onnellisesti miehen kanssa ja tajuan, ettei exäni ollut minulle se oikea. Sitä oikeaa ei voi pettää. Minä en vois pettää nykyistäni missään tapauksessa. Lisäksi olen oppinut läksyni.

      • suhde

        oikeudenmukaisin ratkaisu on katkaista välit mutta jättää kertomatta pettäminen..turha siirtää omaa pahaa oloa toiseen! se vasta on itsekästä!


      • Tarpeeksi vahva
        suhde kirjoitti:

        oikeudenmukaisin ratkaisu on katkaista välit mutta jättää kertomatta pettäminen..turha siirtää omaa pahaa oloa toiseen! se vasta on itsekästä!

        Itse haluaisin tietää jos toinen on pettänyt. Pahinta erossa on se, jos ei tiedä mikä on eron syy. Ihmettelee itsekseen omaa toimintaansa! K

        ertomalla, että on pannut jonkun toisen kanssa tekee kumppanin olon helpommaksi. Itse ainakin ajattelisin sitten vain pettäjästä, että onpa hyvä, kun kerroit. Tiedänpähän, että et ole arvoiseni!


      • nainen23v.
        Tarpeeksi vahva kirjoitti:

        Itse haluaisin tietää jos toinen on pettänyt. Pahinta erossa on se, jos ei tiedä mikä on eron syy. Ihmettelee itsekseen omaa toimintaansa! K

        ertomalla, että on pannut jonkun toisen kanssa tekee kumppanin olon helpommaksi. Itse ainakin ajattelisin sitten vain pettäjästä, että onpa hyvä, kun kerroit. Tiedänpähän, että et ole arvoiseni!

        niin mutta varmasti siihen oli syitä, miksi joku pettää kumppaniaan? ei suhde kaadu ainoastaan pettämiseen, vaan monet pettävät siinä vaiheessa, kun tavallaan haluavat pois suhteesta, mutteivät uskalla lähteä. itse ehdottomasti en haluaisi tietää, jos joku pettäisi ja meinaisi muutenkin jättää minut.


    • fghjklm

      Jos kerrot miehellesi pettääneesi, niin suhde on luultavasti ohi. Etäsuhde koettelee muutenkin luottamusta, saati sitten että toinen on jo kerran mennyt pettämään, joten tuskin tuosta enää mitään tulisi.

      Jos et kerro miehellesi, asia luultavasti painaa sinua kesti suhteenne kuinka kauan tahansa. Miten pokkasi esim. pitäisi tilanteessa, jossa uskollisuus tulisi syystä tai toisesta puheeksi?

      Sinä mokasit pahasti ja saat nyt kärsiä siitä. Ehkä sinuna kertoisin mitä on tapahtunut ja kantaisin tekojeni seuraukset.

    • EI SYYTÄ HUOLEEN

      Jatka vaan samaan malliin. suurin osa eukoista tekee niin. Ei kannata puhua mitään.

    • vaikka virheen teitkin

      Sinuna en satuttaisi toista kertomalla, vaikka tosi väärin teitkin kumppaniasi kohtaan!!
      ..ja suhteessanne ei kaikki voi olla kunnossa, jos toista olet pettänyt. Pitäisiköhän sinun miettiä miksi sen teit? Välitätkö oikeasti toisesta NIIN paljon jos kerran menit pettämään...

    • skadi

      ei todellakaan kannata kertoa pettämisestä varsinkaan jos muslimipoikaystävä! sillä jos kerrot niin tulevaisuus on yhtä tuskaa ja varmasti se pettää sua hyvällä omalla tunnolla vaikka lopun elämäänne jos pysytte yhessä senkin jälkeen ku jos kerrot! vaan ei se tartte muslimi olla on sitä nähty et miehet joka lähtöön ottaa onkeensa joten ehkä valitettavasti teit suhteen lopetusvalinnan jo...
      tiedän yhden tytön joka oli väittänyt olevansa kokematonja oli sitten avioitunnut arabin kanssa ja sille selkis et neitsyt oli valhetta joten likka on kusessa kun äijä ottaa ja pettää viikottain on öitä pois ja silleen ja muka sit vain kaveril yötä kun ei jaksa vaivautua kotiin kapakasta johon vaimo suisti hänet ryyppään ja naisiin... huoh....

    • raudreki1

      Moi, ymmärrän miltä sinusta tuntuu, sillä olen ollut vastaavassa tilanteessa. Tunnustin ja siitä se helvetti alkoi. Sovimme mutta asia seurasi meitä koko avioliiton ajan, päättyen eroon.
      Tieto lisää tuskaa, pitää paikkansa. Jos kaveri jonka kanssa olit ei merkitse sinulle mitään nyt eikä tulevaisuudessa niin älä tunnusta. mutta jos tunnet vähänkin sitä kaveria kohtaan niin on oikein, että nykyinen kaverisi saa tietää. Kävi miten kävi, luultavasti tulee ero. Pettäminen on paskamaisin tapa loukata kaveriaan.
      Jos rakastat poikaystävääsi ja haluat jatkaa nykyistä suhdettasi niin sinun täytyy vain unohtaa kaikki, hyväksyä itse tapahtunut ja jatkaa elämääsi.
      Kaikkea hyvää sinulle teet mitä vain.

    • jalii

      Tilaisuus tekee varkaan ,sun tapauksessa kävi näin toivottavasti nautit siitä suurenmoisesti.älä kerro lennät muuten sinne rappukäytävään.Tsemppiä sulle .ps.ota ja eroo.

      • kdkppppp

        Jos tekee mieli pettää tai ihastua uusiin ni ota ero, turhaa sä toista kidutat joka vois saada paljon parempaa ku tollasen likasen huoran.


    • koiranpää

      ei siitä mihinkään pääse, että olet HUORA!!!

      suosittelen, että ammut itsesi lutka.
      Ala myymään horopilluasi rahasta, kun kerran tykkäät
      vieraitten kullien päällä hyppiä, se sopisi sinulle kuin nyrkki huoran naamaan. olet säälittävä.

      • tseemppi

        HALOO! ootko noin tyhmä? ei se häntä tee huoraks jos on pettännyt. tajuutko mitä huora tarkottaa pelle? Tyttö teki virheen sille ei voi mtn, on varmasti paha olo jne, mut ei se sua oikeuta haukkumaan häntä huoraks! Kato peilii juntti!

        Tyttö, tsemppiä - kerro sille jätkälle kaiken, sillä on oikeus saada tietää! Parempi et se kuule sen sun suusta kuin jonkun muun!


    • ziga

      kannattaa puhua asia halki, jos tulee ero niin tulee! ei valheessa voi elää, raskasta omallekin mielelle. mailaa

      • käydä

        saa mun mielestä käydä vieraissa,mutta ei saa jäädä kiinni,eläkä hitossakaan mene kertomaan sille mitään.kokemusta ja uusia asentojahan se tou tulessaan joka on taas poikaystävänkannalta hyvä asia.kerran täällä vaan ollaan,ajattelkaa jos joutuis koko elämän jyystää sitä samaa,pitäähän elämästä saada nauttia..


    • Omasta mielestäni sun pitäisi ehdottomasti kertoa poikaystävällesi silläkin uhalla että eroatte..Itselläni oli tässä juuri vähän aikaa sitten hieman samanlainen tilanne ja on tavallaan vieläkin; valitettavasti.
      Eli olin ollut 5kk:tta exäni kanssa yhdessä kun sain tietää että hän on pettänyt minua ja että siinä on hieman muitakin asioita,joita en täällä ala kertomaan.. Sydämeni särkyi ja se sattui aivan kamalasti kun jouduin lähtemaan miehen ovelta ja samalla ajattelin että tämä ei voi olla totta,mikä meni pieleen.. Ja erosimme..
      Siitä meni noin 3 viikkoa ja tapasin yhden hyvän ystävän pitkästä aikaa ja kävipä siinä sitten niin että erehdyimme suutelemaan ja siitä pari päivää niin olimmekin jo yhdessä. Kaverit varoittelivat että hyppään liian nopeasti uuteen suhteeseen ja että he tietävät että minulla on vieläkin vahvoja tunteita exääni kohtaan. Totesin vain että on oma asiani miten elän ja olen täysin valmis tähän suhteeseen ja että haluan jatkaa elämääni eteenpäin. No olimme tämän kyseisen henkilän kanssa olleet yhdessä muutaman viikon kun hän kertoi minulle että exäni oli soittanut hänelle ja esittänyt kamalan määrän kysymyksiä minusta ja suhteestamme. Kun kuulin tästä olin todella vihainen,ajattelin että millä oikeudella exäni puuttuu vieläkin elämääni..Muutamaa päivää myöhemmin tapasin exäni ja keskustelimme tapahtuneesta ja kaikesta minkä olisi voinut tehdä toisin ja minkä olisi voinut jättää tekemättä tai sanomatta. Meillä oli todella hyvä keskustelu niin kauas kunnes sen aikainen poikaystäväni alkoi syyttelemaan minua ja exääni kaikesta puhelimessa. Kaikki ne sanat joita hän sanoi satutti ja se että hän syytti minua kaikesta vaikka mitään ei ollut tapahtunut. Kun hän sitten kyayi minulta että rakastanko yhä exääni,niin ajattelin vähän aikaa ennen kuin vastasin mitään. Kun vastasin sanoin rehellisesti että kyllä,rakastan vieläkin exääni ja tunteet häntä kohtaan ovat vieläkin vahvoja. No siitähän tuli riita sen hetkisen poikaystävän kanssa ja hän löi luurin korvaan. Kun kerroin kaikesta exälleni hän alkoi syyttämään itseään. Totesin vain että ei,tämä ei ole sinun syytäsi,koska itsehän minä tunnen mitä tunnen ja itse tein päätökseni siitä että haluan olla rehellinen ja kannan siitä itse seuraukseni. Keskustelimme lisää asioista exäni kanssa ja sanoin että voin yrittää antaa anteeksi,mutta ikinä en voi unohtaa kokonaan tapahtunutta, ja että haluan luottaa häneen vielä kerran. Ilta päättyi siihen että hän vei minut kotiin. Muutamaa päivää myöhemmin tapasin taas exäni kanssa ja silloin tapahtui jotain muutakin,päädyimme rakastelemaan. Tiesin koko ajan sen,että se mitä olin tekemässä oli väärin sen hetkistäni kohtaan,mutta en voinut enää pitää itseäni irti exästäni. No me rakastelimme exäni kanssa ja vietimme mukavan loppuillan elokuvaa katsellessa. Kun pääsin kotiin,tiesin heti että minun on mietittävä asioita monelta kannalta,koska nyt oli kysessä kolmen ihmisen elämästä ja niiden elämien jatkosta. Tuskailin 5päivää näiden asioiden kanssa ja samoihin aikoihin tapasin myös molemmat henkilöt,tosin eri aikoihin. Sen aikaiseni ja minä keskustelimme vakavasti asioista ja sitten hän vaan totesi; tiedän että olet pettänyt minua,etkö olekkin? Minun oli pakko vastata myöntävästi,koska tunsin olevan sen verran velkaa hänelle,edes totuuden verran. Hän lyyhistyi suoraan edessäni ja alkoi syyttelemään itseään; jos vain olisin tehnyt jotain eri tavalla.. Ehkä et olisi pettänyt,mikä minussa on vialla? Näitä saoja hän toisteli ja katsoin kuinka kyyneleet valuivat pitkin hänen poskiaan.. Se oli kamalaa,mutta halusin olla rehellinen. Sanoin hänelle,että minussa on vika,koska minä tein väärin..Luulin päässeeni exästäni ohitse,mutta en ollutkaan. Ja että hän on hieno ihminen ja ansaitsee parempaa kuin minä. Ja että toivon kaikkea hyvää hänelle. Aloin itsekin itkemään,koska tiesin että toista sattuu ja minuakin sattui välitinhän hänestä ja todella paljon,vaikka sitä ehkä on vaikea uskoa. otin vähäiset tavarani (jotka oli jääneet sinne kun olin viimeksi käynyt) mukaani ja lähdin. Sen aikaiseni vain sanoi kiitos kaikesta,oli mukavaa ja kiitos että olit rehellinen,se merkisee paljon.. Ja sitten hän vain halasi ja sanoi että pidä huoli itsestäsi, oot aina tervetullut tänne.. Lähdin ovesta ja katsoin eteenpäin ja ajattelin että nyt se on ohitse,kaikki se tuska ja päätöksien teko. En voinut katsoa taakseni,sillä tiesin sydämessäni että en voisi koskaan palata menneeseen. Kun kerroin tapahtuneesta exälleni niin hän vain totesi entäs me?? Sanoin että voisimme yrittää vielä jos hän vaan haluaisi,kaikesta huolimatta ja hän vain sanoi minun pitää miettiä asioita ja sanoin että odotan sen aikaa kun hän tarvitsee miettimisaikaa.. Asiat alkoivat taas mutkistumaan kun exä2. soitti minulle ja sanoi että kulta haluan sut takaisin,vaikka teitkin väärin.Anna meille vielä mahdollisuus,mulla ei oo mitään ilman sua ja päivät on niin tyhjiä ilman sua. Aloin itkemään ja sanoin vaan et; en mä voi,en mä mitenkään voi.. Mä rakastan edellistä exääni yhä ja petin sua,mä en oo sun arvoisesi. Älä kiduta ittees enää,koska sä tiedät kaiken sen ja meillä ei enää voi olla tulevaisuutta yhdessä,koska se kaikki perustuis vaan valheeseen ennen pitkää.. Oon pahoillani kaikesta ja sitten olin vain hiljaa.. Exä2. vaan sanoi; okei sä tunnet niin,mutta sä voit palata mun luo ihan koska vaan jos haluat,kunhan se vaan tapahtuu tän kuukauden aikana viim.ens kuukauden aikana sillä jos me ei tarvita toisiamme parin kuukauden sisällä niin ei oo järkee jatkaa enää koskaan. Sanoin vaan;että mä en tuu palaan koskaan siihen mitä meillä oli,koska en voi katsoa sua silmiin ja sanoa et mulla on riittävästi tunteita sua kohtaan että voisin unohtaa kaiken tapahtuneen enkä myös kehtaisikaan tulla.. Parempi et ollaan vaan kavereita. Nyt erosta tulee kohta 2 viikkoa,mutta olemme edelleen väleissä ja vaihdamme kuulumisia. Exä1. kanssa asiat ovat vieläkin sekaisin,koska hän ei ole vieläkään varma että voimmeko me palata yhteen vai emme,sillä hän pelkää yli kaiken sitä,että entä jos ongelmia tulee lisää,entä jos satutan sinua uudestaan jne.. Mutta uskon että tilanne raukeaa muutaman päivän sisällä,sillä olemme käyneet todella vakavia keskusteluja ja puhuneet aboimesti tunteistamme ja kaikesta muustakin. Joten kerro poikaystävällesi totuus jos oikeasti välität hänestä,myös silläkin uhalla että eroatte. Tosin tämä on vain mielipiteeni ja tottakai itse teet päätöksesi elämäsi suhteen ja kannat niistä seuraukset. Voimia tulevaan koitokseen:)

      • Angelique xx

        MInulla on ihan samanlainen tarina. olin siis exän kanssa kaupungilla, mutta jääköön se mainitsematta ettei kukaan arvaa, että kuka minä olen, oltiin siis siellä ihan vaan kävelemässä tai jotain ja siellä rannalla yksi tyttö/nainen katseli silleen jännästi kulmain alta exääni ja tervehti. kysyin, kuka hän oli ja exäni vaikeni hämilleen. Kotona selvisi, että se nainen oli tuntenut exän jo jonkin aikaa ja soitellutkin. Oli kuulema tavannut entisen poikaystäväni kautta jossain buileissä ja siitä homma lähtenyt käyntiinm. ja kun sitten meille tuli ero, niin näin ne kaupungilla ja vähän myöhemmin pyörimässä ja silloinen tuon naisen entinen poikakaveri rupesi soittelemaan minulle. siinä vaiheessa exäkin alkoi ottamaan yhteyttä ja se tyttö oli löytänyt uuden, mutta minun poikakaverini ja exä eivät sitten ollenkaan tulleet toimeen ja alkoi kauheat asuntolainan maksutkin, että oli pakko tehdä töitä ja kaverit varoittelivat, että teen liikaa töitä. siellä työpaikalla vasta sitten huomasin yhden miehen, joka oli vasikään eronnut ja hänellä oli kivan näköinen naamataulu. Exäni kävi siellä töissä ruikuttamassa ja toi jotain kukkiakin sanoin että painu vittuun tms. itkin aivan meikit naamalta ja muistan kun kaaduinkin se oli niin kauheeta, vettä tuli silmistä enkä voinut muuta kuin itkeä ja sitten se mies tuli lohduttamaan minua ja exä katseli kun pamputimme toimistonpöydällä


    • paska tuuri

      huorat!!!!just sain duunia ja akan no mites kävikää...kävi vieraissa! eli kaljaa alkaa menemään ja pois töiltä ja soskuun!!!kitos akat...helpompi olla yksi ku nettipornoki on olemassa

    • Kerran..

      Petin poikaystävääni. Kerroin asiasta heti. Kadun tekoani ja en ole sen jälkeen edes ajatellut moista. Yhdessä ollaan vieläkin. Luottamus säilyi sen takia, että kerroin asiasta ja poikaystäväni halusi jatkaa kanssani, koska rakasti minua paljon.

    • Jeesus Jumalan poika

      kiannattaa ilman muuta kertoa. Jeesuksen Kristuksen veren ja sovitustyön kautta menkää kirkkoon keskustelemaan asiasta. Olet tehnyt periusyntiä ja olet myös tilivelvollinen minulle, Jeesukselle

      • ForEverAlon3

        vitun jeesustelija älä jaksa sitä paskaa jauhaa ku sie teet niitä syntiä jo jauhamalla tosta homo jeesuksest


    • Hohhoh...

      "Olin ihastunut vähän yhteen toiseen, ehkä jotain jännitystä tai jotain hain ja sit vaan yks asia johti toiseen."
      "Rakastan kuitenkin mun poikaystävää tosi paljon ja haluisin vielä jatkaa.."


      Et rakasta. Jos rakastaa jotakuta, ei petä, ei edes halua pettää tai tunne kuvailemiasi ihastuksen tunteita muita kohtaan.

      Olet ilmeisesti vielä nuori. Rakkaudesta et tiedä kyllä vielä mitään.

      • guuuggeli

        Mitenniin ei rakasta jos pettää toisen kanssa ? Antaa panna jos nii mielii. Voihan sitä montaa ihmistä rakastaa... Tein monesti näin oman poikaystäväni kohdalla tosin monesti vain chattasin muille. Suhde ajautui karille, mutta syy siihen oli aivan muu kuin pettäminen.


    • i_hate_m

      Rakastan ja minut petettiin, ja vielä valehdeltiin ja piiloteltiin ilmiselvää totuutta.

    • tiinulainen

      Jos olet nyt virheestäsi oppinut ja lupaat itsellesi, ettet enää koskaan petä, silloin mielestäni voit jatkaa poikaystäväsi kanssa hänelle kertomatta. Pettämisestä kertominen vain loukkaisi häntä ja vahingoittaisi suhdettanne. Kaikki tekevät virheitä, ja itselleen anteeksi antaminen ja eteenpäin jatkaminen saattavat joskus olla kaikkien kannalta paras ratkaisu. Jos kuitenkin sinulla on pienikin epäilys, että tulevaisuudessa pettäminen voisi toistua, silloin kerro pettämisestä ehdottomasti poikaystävällesi. Tällöin hänellä on päätösvalta suhteen jatkumisesta.

      • Crying Sun

        Toisia on helppo tuomita, mutta totuus on, että kaikki tekevät virheitä. Minä tiedän tuon tunteen ja se on raastava. Itselläni on tapahtunut jo parikin kertaa kyseenalaisia asioita toisten miesten kanssa. Rakastan poikaystävääni, mutta jollain tasolla en jaksaisi sitoutua häneen vielä näin nuorena. Olemme olleet yhdessä jo kolme vuotta ja hän suunnittelee meille yhteistä tulevaisuutta, vaikka itse olen todella epävarma. Myönnän siis, että pettäminen oli itsekäs teko, jonka tein siksi, että oma suhteeni ahdistaa. En vain pysty jättämään häntä. Toisesta tapauksesta kerroinkin hänelle, eikä se häntä haitannut. Ahdistaa, enkä tiedä mitä tekisin. Omapahan on ongelmani ja kenenkään on turha haukkua huoraksi, sillä tiedän itsekin mitä olen ja that's it.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe