tyylin uudistusta kaivataan..

-N23-

Eli olen 23-vuotias nuori nainen ja kaipailisin vinkkejä tyylin päivittämiseen. Koen, että nykyinen tyylini on "perustylsä" ja kaipaisin jotain uudistusta kenties aikuisempaan päin. Mulla siis on siniharmaat silmät ja luonnostaan keskivaaleat hieman yli olkapäiden ulottuvat kiharat hiukset(nyt kuitenkin pari astetta tummemmaksi värjätyt). Lisäksi oon aika lyhyt(158cm)ja hoikka(tod.näk.X-vartalo koska vyötärö hoikin kohta).

Tällä hetkellä käytän lähinnä suoria tai pillihousuja/farkkuja ja niiden kanssa hillittyjä matalia tai kiilakorkosaappaita.
Päällipaitoina käytän usein yksivärisiä huputtomia vetoketjullisia svetareita tai -neuleita.
Ne ovat helppokäyttöisiä kun niiden poisottaminen vaivatonta jos tulee kuuma tai päinvastoin. Poolopaitoja en tästä syystä kauheasti käytä ja muita vetoketjuttomia neuleitakin vähemmän. Olen enemmän käytännön ihminen.=)
Aluspaidat ovat melko ajattomia peruspitkiä tai 3/4hihaisia "t-paitatyylisiä", joissa yleensä pyöreä -tai venepääntie. Lämpimämmällä säällä aluspaidat ovat lyhyempi hihaisia tai hihattomia toppeja.

Talvella käytän kaupungilla polvipituista harmaata kaksirivistä vyöllistä villakangastakkia tai hieman lämpimämpää mustaa polvipituista karvahupullista canvaasitakkia kiilakorkosaappaiden tai matalien saappaiden kanssa. Vapaa-ajalla ulkoillessa käytän street-kenkien(vapaa-ajan kenkien)kanssa rentoja mustia college-housuja lyhyen luonnonvalkoisen vakosamettitakin kanssa, jossa karvahuppu.

Loppukeväästä loppukesään käytän rentoja väljiä puuvillahousuja,capreja(canvas,puuvilla tai farkkukankaisia) sekä polvipituista kellomaista hametta tai mekkoa. Tarvittaessa kylmemmällä säällä niiden kanssa lyhyt takki. Myös tunikoihin olen ihastunut ja käytän niitä housujen tai legginsienkanssa. Legginsejä käytän lähinnä kesäisin. Kesällä vaatteideni väritys on raikkaampaa kuin talvella. Talvella yleisimpiä värejä joita käytän on luonnonvalkoinen ja valkoinen, vaalean ja tummanruskea, beige, khaki, kameli, musta, harmaa, farkku, petroli, luumu ja tumman violetti. Kesällä lisäksi käytän korallia(vaaleanpunainen ja pinkki eivät sovi kasvojani vasten), sitruunankeltaista ja vaalean vihreää ja joskus vaaleansinistä yläosassa. Yleisestikin pukeutumisessani alaosa on useimmiten yksivärinen (paitsi kesäisin mekko tai hame voi olla kuviollisempi ja värikkäämpi). Yläosassa käytän enemmän värejä, mutta pyrin kuitenkin välttämään liian monien värien käyttöä/värien sekamelskaa samaan aikaan. Todennäköisesti tyylini on aika klassisen ajaton yksinkertaisine värityksineen, mutta tykkään kuitenkin seurata katumuotia hillityssä mittakaavassa ja ottaa sieltä vaikutteita. Printtipaitoja,huppareita ja tennareita en osaa käyttää.

Kesäkenkinä käytän yleensä matalia tai kiilakorkoisia ballerinoja, vapaa-ajan streetkenkiä tai umpinaisia pistokkaita(matalat tai kiilakorkoiset), jotka nopea sujauttaa jalkaan sekä joilla helppo kävellä(nilkkani eivät kestä piikkikorkoja). Koruja käytän hillitysti. Usein napit on korvissa, mutta kesäisin ja juhlissa on kiva käyttää roikkuviakin malleja. Kaulakoruja käytän harvoin.

Kovin räiskyviä ja "blingbling"-värejä kimalluksineen en vaatteissani osaa käyttää sillä koen että rauhallinen luonteeni ja olemukseni sotii niitä vastaan.=) Kuitenkin jotain naisellisuutta haluaisin tyyliini lisätä hillityllä tavalla, etten olisi niin "perustylsän" näköinen. Ehkä jollain pienillä yksityiskohdilla voisi piristää jotekin yleistä lookkia tai väreillä..? Toiveenani olisi, että yleisilmeeni olisi muodikas, mutta ikäiselleni uskottava eikä yliampuva.=)

1

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muodin orja

      -Jos vatalosi on X-tyyppinen on suositeltavaa käyttää vöitä. Sopii X-vartalolle. Vöillä saa ihmeitä aikaan ja ne voivat piristää asua kummasti. Vöitä on niin monia erilaisia.
      -Jos käytät vain vetoketjullisia niin mikset kokeilisi napitettavia neuleita. Napit ovat usein naisellisempia kuin vetoketjut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2796
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      98
      2103
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe