Luokittele ittes paska!

Teen nyt pahan punk-etikettivirheen ja kehoitan lukijoita määrittelemään itsensä, aatteensa, vaatteensa, ja elämänfilosofiansa - jos sellaisia sattuu löytymään.

Oletko sunnuntai-punkki, punikki, natsi, anarkomarko, vege, streittari, irokeesipäinen katujen undulaatti, skini, emo, HC, proto, crusti jne, jne.

Oletko kiljua kittaava rappiopunkki, ulkoiseen habatukseen keskittyvä muotipunkki, pilveä polttava intellektuelli ja aatepunkki, vai vain punkista pitävä tavallinen, arjen tylsyyteen eloa etsivä hemmo?

Aloitan itsestäni.:)

N.30-vuotias - sillä en mielelläni laske 2:a ensimmäistä elinvuottani elämäksi, enkä silloista olomuotoani ihmiseksi, vaan olin enemmänkin pelkkä paskaa lykkivä, tissiä imevä, ruma ja haiseva pikku loinen - eli en kauhesti poikkea silloisesta minästäni.

Punk on mulle musiikkia johon liittyy elämäntapa jota kutsun elämäksi, joskus jopa elämäkseni - se ei ole paljon, mutta jos ei ole tähän astisessa elämässään mitään saavuttanut niin tuskin tulee saavuttamaankaan.

Aatteiltani olen melko liberaali, mitä nyt vähän vasemmalle kallella, ja sillä erotuksella, että olen joissain asioissa hiton radikaali.

Anarkismi on lähellä sydäntäni, mutta aivot haraavat vastaan - jos ihminen ei olisi epäitsekäs olento hän olisi sen jo osoittanut miljoonavuotisen historiansa aikana.

En ole erityisen eläinrakas ihminen, mutta lievästi tunnevammaisena persoonana kykenen samaistumaan eläimiin huomattavasti helpommin kuin ihmisiin, ja se mitä ihminen tekee toisille eläimille on tasan tarkkaan mitä natsit tekivät "ali-ihmisille", vain nimet ovat erit, kärsimys sama.

Olen lähes pasifisti, monessa suhteessa pelkuri, ulkoisesti pidättyvä, ujo ja tyyni, vaikka sisälläni olen tappanut ihmiskunnan kolmeen kertaan sukupuuttoon veikeästi virnistäen.

Uskon tasa-arvoon - sukupuolisesti, seksuaalisesti, rodullisesti, ja irokeesin pituudesta riippumatta.

Mulla on pieniä perverssisluenteisia pikkupaheita liittyen youtuben linkittämissen ja päihteisiin, mutta pysyn kaikessa kohtuussa.

Ja vaatteet - ole tällä hetkellä alasti(suihkupäivä).

http://www.youtube.com/watch?v=WvwAswgsZzU

11

1094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keksitkö kenties joitakin noista punkkarinimityksistä itse?=) ihan hauskoja..

      Joo itse olen tämmöinen perinteinen ramopunkkari. Ramones on ollut sieluni, kasvattajani ja henkireikäni piiiiitkään.. Punk-makuuni musiikillisesti kuuluu ramopunkin lisäksi nopeatempoinen ja aggressiivinen anarkopunk, sekä kovassa huudossa oleva irkkupunk, mutta joka alalajista löytyy kyllä omat suosikit.

      Ulkoisesti olen tietysti kuin kopio Ramonesin jäsenistä, ehkä eniten muistutan Joeya koska olen 195 senttiä pitkä. Pillifarkut, tennarit ja prätkärotsi vaatetuksena tietty, lukuisia Ramones-paitoja löytyy, mutta myös Misfitsiä ja Dropkick Murphysia mm. Letti tuli kyllä juuri leikattua lyhyeeseen malliin..

      Aatemaailmaltani olen erittäin liberaali ja luonnonläheinen. Joeya lähellä tässäkin. Vihaan humanisteja, ihmisyyden yli-ihannoijia jotka kuvittelevat yksin omistavansa tämän maapallon. Etenkin luonnontuhoajat ja eläintentappajat ovat pikimustalla listalla...

      Poliittisesti olen kuitenkin monen asian suhteen hyvinkin oikealla, mikä on tietyllä tavalla vähän ristiriitaista. Joten pientä Johnnyakin minusta löytyy

      Juon ja polttelen, nain (älä sano mitään niistä paheiksi prkl=) Ihminen on vapaa tekemään mitä haluaa.

    • mutta..

      aika peruspunkki oon. :) Rotsi, maiharit, pillifarkut, jonkinmoinen punane keesi..

      Osasit laittaa täsmällee minun ajatukset vauvoista, niinkun oon ne itekki aatellu:
      "enkä silloista olomuotoani ihmiseksi, vaan olin enemmänkin pelkkä paskaa lykkivä, tissiä imevä, ruma ja haiseva pikku loinen"

      Ja sitten asiaa vaatteista: http://www.youtube.com/watch?v=3qP1H86vsEo

      • kaljataiteilija

        mua kutsutaan Jarskiksi.


      • härönen

        oli sit Ruma jätkä!


    • LUOKITELLAAN (tämän kerran..)

      "tavallinen, arjen tylsyyteen eloa etsivä hemmo?"

      Minä kai näen tämän punk rock homman vähän eri lailla kun sinä. On jotain samaa mutta kuitenkin aikalailla eri juttu minulle.

      Thunders, Damned, Dead Boys esim. Sitten myös aika paljon bändejä jotka on vähän siinä kiikun kaakun onko se punkia. Eli vaikka Boys - Brickfield Nights -tyyppinen rock. Se oli samaan aikaan ja siis tottakai se punk aika vaikutti siihen mitä nekin teki.

      Kaikista eniten kuitenkin arvostan aitoutta, eli sellasta hommaa että bändi soittaa niinkuin haluaa. Sen takia minusta Nykin bändit oli enemmän punk kuin nämä brittibändit, sori vaan. Dolls, Ramones ja tietysti Iggy mutta se oli Detroitista.

      Punk kehitty just siitä sellasesta yksinkertasenkaavan rockista ja vasta britit tavallaan "keksi" tehdä siitä sellasen tavaramerkin. Minä itse en pidä tosta "trademark" punk rockista, niinkuin itse kutsun sellasta. Enemmän sydäntä lähellä on siis New York 1975-1977.

      • kaljataiteilija

        Muako tarkotit...?
        Kyllä itsekin diggaan paljon Thundersista, Damnedista ja New York Dollsista ym. vaikken itse ole "punk".
        Tällä palstalla pyörin kun diggaan vaan eri bändeistä enkä varsinaisesti luokittele musiikkia kuin hyvään ja paskaan.


      • Punainen moraalinvartija

        Esim. Clash ja X-ray Spex olivat punkkia aidoimmillaan.


    • Punkki93

      Suhteellisen nuori punkin kuuntelija, joka pukeutuu suhteellisen normaaliin maihariin ja soittaa yksinään ja jossakin pikkuduossa. En siis mikään hurja punkkari ole. Crustiksi voidaan sanoa, jos aatemaailmasta ja musamausta piirteitä haetaan. tosin 77, hoosee ja kaikki muukin menee. Kuuntelen siis lähes kaikkea punkkia, mitä on koskaan suomeksi laulettu (paitsi klamydian kaltainen muza ei mene kuin hakkaamalla) Kai mä sitten joku punkkari olen, mutta aika nössö sellainen, lähinnä nuo aatteet ja musa kiinnostaa enemmän, kuin sen ilmi tuominen vaatetuksella. Maihariin tosin laitan hihamerkkejä ja pinssejä aina kun tulee sopivia vastaan...

    • Catsy_666

      Minulle on tärkeintä, että mikä onkin, on tehty itse tai maistuu siltä. Kun kaikkeen en kerkiä, musiikin hyväksyn toisten tekemänä ja HC:tä ja anarkopunkkia se on silloin useimmiten.

      Mä en kiihotu rahasta, kilpailuyhteiskunnasta enkä muistakaan tämän päivän hokemista. Huomenna ne ovat yhtä vanhentuneita kuin hippiaate aina.

      Minua voi pitää kylähulluna ja minulla psykiatrinen diagnoosi skitsotypaalisuus. Kun minulta kysyttiin kahta syytä, miksi meillä pitäisi olla poliisi, minä sanoin, että poliisi lopettaa loukkaantuneet eläimet ampumalla ja myöntää ajokortit. Ei tyydyttänyt vaan psykoplanttu tivasi lisää. Minä sanoin, että siinä oli jo kaksi!

      Paljon vaikeampi oli mainita kaksi syytä, miksi tarvitaan eduskuntaa. Kysytäänköhän Ruotsissa miksi tarvitaan kuningasta. : o

      Minä teen kaiken useimpien mielestä väärin. Olen toisinlesbo ja väärinanarkisti. Ikää minulla on 38 joten ei se aivojeni nuoruudesta johdu.

    • Nimetön

      MÄ PIDÄN ITTEENI PUNKKARINA VAIKKEI MULLA KOSKAAN OO OLLU IROKEESIÄ, NÄIN VANHEMMITEN OON MIELESTÄNI HYVINKIN KONSERVATIIVISEN NÄKÖINEN TÄTI. MÄ KUUNTELEN SITÄ MUSIIKKIA, PÄÄOSIN SUOMALAISTA LAMAA, APPENDIXIA JA KOHUJA, MUT DAMNED JA PISTOLSSIT LÖYTYY HYLLYSTÄ MYÖS JA TYTTÖ-OSASTOLTA PUNK LUREX OK:TA,PELLEE JA YPÖ-VIITTÄ YMS.
      MÄ OON AMNESTYN JA RAUHANPUOLUSTAJIEN JÄSEN, YRITÄN OSALTANI PELASTAA MAAILMAA, LUONTOA JA AUTTAA IHMISIÄ JA KASVATTAA LAPSENI AJATTELEMAAN ITSE JA ARVOSTAMAAN MUUTAKIN KUIN MATERIAA. VIHAAN PINNALLISTA PASKANJAUHANTAA MITÄ NYKYÄÄN TULVII KAIKKIALLA, LEHDET JA TV ON TÄYNNÄ HUTTUA VAIKKA OIKEITAKIN ASIOITA RIITTÄIS JOKA SIVULLE. KETÄÄN EI KIINNOSTA MIKÄÄN!MIKSKÄ MUA NYT PITÄIS SIT SANOO, AATEPUNKIKSI ILMAN SITÄ PILVEN KISKOMISTA?

    • ja ovi kiinni

      luokittelua siis.
      hmm... streittari kuvaa mun elämäntapaa hyvin. en käytä päihteitä ja tykkään hc-punkista. mulle musiikki on se henkireikä joka auttaa mua niin nollaamaan mun päätä ku on tarve ja antaa mulle voimaa kulkee omaa tietäni. Kesäisin mut löytää pölyisistä moshpiteistä ja kellaripunnki keikoilta keskieuroopasta ja talvisin opiskelen sitä mikä tätä yhteiskuntaa pitää kasassa niin voin vähä heilutella sen tukipilareita :D

      Kuuntelen myös grindcorea ja crustia ja kaikenmoista musiikkia josta huokuu rehellisyys. DIY aate lähellä sydäntä myös ja sekai näkyy ulospäin vaatteista. oon myös feministi ja anarkisti ja kasvissyöjä (harjotteln vegaaniutta parasta aikaa).

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6059
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      519
      3709
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3550
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2754
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 283
      2182
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe