Aupair World

apua

Elikkäs, oon tässä nyt viimeaikoina etsiskellyt kesäajaksi au pair perhettä ja kysynkin että millasia kokemuksia ihmisillä on tosta Aupair Worldista, kun tuonnehan voi kuka vaan hakemuksen laittaa? Tuntus ehkä turvallisemmalta suomalainen perhe tai järjestön kautta meneminen.

Millaisia kokemuksia ihmisillä on ensi kertaa perheen löytämisestä/vastasiko odotuksia ja sopimuksia?

24

4025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .........

      Itse loysin aupair-worldista aivan unelmaperheen itselleni :) Tyoaikojen ja tyomaaran kanssa ei ole koko puolen vuoden aikana ollut mitaan ongelmia ja perhekin on tuntunut olevan tyytyvainen.

      Jos otat perheesta tarpeeksi selville, laittelette meilia/soittelette, niin varmasti saat jonkinlaisen kasityksen siita, olisiko perhe sinulle sopiva.

      Jos haluat suomalaiseen perheeseen, niin kannattaa tsekata mol.fi avoimet tyopaikat, jos et ole sita viela tehnyt. Onnea etsintoihin :)

    • ihan ok

      Olen itse löytänyt meille sekä huonoja että hyviä aupaireja aupair worldistä. joten kai sama pätee perheisiin.

    • piritta

      Itse löysin unelmaperheen kyseiseltä sivustolta ja suurin osa aupair-kavereistani on myös löytänyt perheen samaa kautta. Suosittelen perheen etsimistä ilman välikäsiä (järjestöä), saat itse rauhassa olla yhteydessä eri perheisiin ja valita mieleisesi. Monet suomalaisetkin perheet hakevat aupairia tuolla nettisivulla, mutta toki voit myös tutkia esim. mol.fi:n ilmoituksia sen sijaan että kääntyisit järjestöjen puoleen.

      Mitä pelkäät että voi tapahtua, jos haet aupairiksi yksityisesti? Kun takana ei ole järjestöä, pystyt sopimaan perheen kanssa kaikesta ja mikäli homma ei toimi, on perheen vaihtaminen helpompi prosessi kuin jos asiassa olisi osallisena myös järjestö.

      Mun perheen kanssa sovittiin etukäteen tarkasti työtehtävistä, työajoista, palkasta, lomista, lentolipuista jne. Tämä mukavan oloinen perhe tarjosi minulle parhaat etuudet (oma kämppä, kielikurssi, palkalliset lomat, bussikortti sekä keskimääräistä parempi palkka) ja päätös ei ollut kovin vaikea, vaikka muidenkin perheiden kanssa olin yhteyksissä. Aupairworldin hyvä puoli on se, että yhteydenottoja tulee paljon ja loppu onkin sitten itsestä kiinni.

      Tän perheen kanssa kaikki on mennyt täsmälleen niin kuin on sovittu. Kirjallista sopimusta mulla ei ole, itse ajattelin niin, että jos perhe osoittautuu paskaksi, minähän yksinkertaisesti pakkaan laukkuni ja suuntaan uuteen perheeseen. Kaikki on toiminut kuin unelma, alkaa jo ahdistaa että pian tää kokemus on ohi ja pitäisi alkaa taas miettimään elämää Suomessa.

    • auppari tuli

      noiden sivujen kautta. Aivan ihana tyttö, ei mitään ongelmaa! olet vaan tarkkana ja teet kirjallisen!!! sopimuksen etukäteen, ennen kuin matkaan lähdet niin uskon kyllä, että kaikki menee hyvin!

    • apua

      Kiitos vastauksista, oon tässä tutkinut netissä viime päivinä paljonkin näitä juttuja ja taitaakin olla omassa asenteessa vika eikä sivustoissa.

      Hieman turhauttavaa tietenkin, kun näin opiskelijana mahdollista olisi lähteä vain kesä-elokuuksi, jotta yo kirjoituksiin syksyllä pääsisi ja suurin osa perheistähän etsii yli 6 kk:n au paireja.

      • turhauttavaa

        että lähes kaikki hakee vähintään 6kuukaudeks, mutta silti hyvin mahdollista päästä kesäkskin! Mulla kävi niin, että katoin MOL:n sivuilta yhtä ihan unelma perhettä, joka haki aupparia 6-12kk, mutta ite halusin vaan noin 3kk. Mietin jo, että ottaisin perheeseen silti yhteyttä, mut en sit juuri ton täyden vuoden takia viittiny. Kävikin sitten niin, että tän perheen äiti ottikin muhun yhteyttä (löysi mut au pair worldistä) ja pyysi mua niille:) Ne ei ollu löytäny oikeen sopivaa aupparia täydeks vuodeks ja niillä oli kuitenkin kiire saada joku. Mä meen sinne nyt sitten loppu kevääksi ja kesäks siihen asti kun niiden kesäloma alkaa. Näin ne sai aikaa ettiä sitten hyvän aupparin syksystä sen vuoden eteenpäin.

        Eli ei kantsi luopua toivosta!! Ja jos "uskaltaa", niin voihan sitä silti paikkaa kysellä vaikka ettisivät pidemmäks aikaa!


      • Sevillaan matkalla
        turhauttavaa kirjoitti:

        että lähes kaikki hakee vähintään 6kuukaudeks, mutta silti hyvin mahdollista päästä kesäkskin! Mulla kävi niin, että katoin MOL:n sivuilta yhtä ihan unelma perhettä, joka haki aupparia 6-12kk, mutta ite halusin vaan noin 3kk. Mietin jo, että ottaisin perheeseen silti yhteyttä, mut en sit juuri ton täyden vuoden takia viittiny. Kävikin sitten niin, että tän perheen äiti ottikin muhun yhteyttä (löysi mut au pair worldistä) ja pyysi mua niille:) Ne ei ollu löytäny oikeen sopivaa aupparia täydeks vuodeks ja niillä oli kuitenkin kiire saada joku. Mä meen sinne nyt sitten loppu kevääksi ja kesäks siihen asti kun niiden kesäloma alkaa. Näin ne sai aikaa ettiä sitten hyvän aupparin syksystä sen vuoden eteenpäin.

        Eli ei kantsi luopua toivosta!! Ja jos "uskaltaa", niin voihan sitä silti paikkaa kysellä vaikka ettisivät pidemmäks aikaa!

        Itse löysin perheen Au pair worldista. Olen ollut sinne kirjoilla kohta 2 kk ja monet perheet ovat olleet valmiita ottamaan minut vastaan. Kannattaa siis sinne tehdä profiili, on ilmaista ja sivuilta löytyy säädöksiä maittain yms. yms. Luotettava paikka, ei viel yhtään huijausta :) mutta varoitan suomalaisista perheistä... minä olin jo sopinut matkasta ja olin pian varaamassa lentoa. noh, perheen isä messengerissä heittäytyi oikein törkeäksi ja minut leimattiin "perus-suomijuntiksi". Juttu alkoi olemaan niin ilkeää että suosiolla vaihdoin perhettä.. tämä on todella VAIN yksi esimerkki, mutta aina se suomalainen perhe ei ole paras vaihtoehto.


    • rhmknkcefh
    • naemwcx
    • continent

      world;

    • swim

      took;

    • noon

      period; ambien; propecia; no prior prescription phentermine 37.5; canada generic propecia; cheap rimonabant; levitra;

    • stream

      between; antabuse herb like that work; glucophage 850mg; ampicillin 180 pills; buy phentermine acomplia; viagra soft tabs 10 pills; generic hairlossrescue.com propecia;

    • chart

      state; acomplia; revatio; dirt cheap cigarettes; strattera approval; the cheapest rimonabant;

    • xfzjnrhj
    • mad2

      Mun on pakko nyt sanoa, että oon löytäny tuolta sivuilta jo kolme huijariperhettä. Siellä niitä on varmasti tosi monta, mutta en ymmärrä miten minä vedän niitä puoleeni!!

      • Naichuuuu

        Mistä huijariperheen muuten tunnistaa? Mitä ne huijarit oikeastaan edes hakevat näiltä sivuilta?


    • Ap91

      Huijarit etsivät naïveja nuoria jotka eivät ota itse asioista selvää/ole kuunnellut koulussa, vaan luottavat sokeasti perheen sanomisiin.esim. Britteihin tarvitsisit viisumin ja tämä perhe voi sen sinulle hommailla jos laittelet 500£ tietämillä rahaa esim. Western Unionin kautta. Nokun ei. Syitä on monia, hienoja ja monimutkaisia, mutta kaikkia yhdistää rahan pyytäminen. Jos Siulta pyyvvetään rahaa missään välissä, suosittelen unohtamaan "perheen".

    • --------

      Ite löysin perheen aupair-worldin kautta ja skypessä keskusteltiin ennen sinne menoa. Kaikki mitä perhe sano on osottautunu todeks, joten omasta mielestäni hyvä sivusto :) Tietty kannattaa maalaisjärkee käyttää jos perhe vaikuttaa omituiselta tai vastaavaa.. :D

    • aupairiksiko

      Mulla aupair perhe rupes pyytään mun perheestä kuvia. sEnkä oo asunu kotona kohta kymmeneen vuoteen ja kaiken lisäks se ei antanu sähköposti osotetta niin minne kuvat ois pitäny laittaa pikkasen oli epäilyttävää lopetin keskustelun siihen.

    • djflskjldkjkslfs

      lisää kokemuksia? (:

    • aupair tanska

      Itse löysin erittäin mukavan täydellisen skotti perheen Tanskasta. Perhe otti minuun yhteyttä. Isä oli puoliksi Iranilainen, minkä takia vanhempani sanoivat että ehdoton ei (olin siis 17). Mikään laki tietääkseni ei käske minua täällä pysymään joten lähdin vanhempien varoittelemisista huolimatta ja isä oli todella todella mukava! Katsottiin jalkapallon em-kisoja iltaisin, omaan isääni välit ovat surkeat joten oli mukavaa saada kerrankin kunnon isä! :-) Pidämme vieläkin melkein vuoden jälkeen yhteyttä ja olen menossa katsomaan perhettä kunhan saan töistä vapaata! Elämäni mahtavin päätös! Eli minun vinkkini on ettei kannata olla liian ennakkoluuloinen vaan avoin jokaisemme hakemukselle! Jos joku pyytää sinua etukäteen maksamaan jotain niin en suosittele, kannattaa myös katsoa au pair worldistä kunkin maan infot (esim kuka maksaa lennot jne). Tietty siellä on niitä spämmejä, kannattaa tarkistella taustoja googlesta fb:stä jne. Scam scanner paljastaa usein huijauksen. Tai jos joku ottaa sinuun yhteyttä facebookkiin ja sanoo että on juuri poistanut profiilinsa au pair worldistä niin ne on usein feikkejä. Useimmat parheet kyllä etsivät vain mukavaa au pairia ihan niin kuin sinäkin etsit perhettä! Kannattaa pyytää perhettä soittamaan/skypettämään tai pyytää jotain suosituksia työpaikalta yms. Onnea matkaan kaikille! Itse olen taas lähdössä reissuun, tällä kertaa Ruotsiin!

    • Vinku2012

      Meillä kokemusta au pairista nyt reilulta 3 kuukaudelta.Surullisena joudun toteamaan,että vaikka kyseessä aikuinen ihminen,niin ajatusmaailma on psyykkisesti jotain muuta.Tyttö valehtelee sujuvasti ja on vaihtanut minut hänen ulkomaisen puhelin liittymän omistajaksi.Tyttö kävi kesäkuussa aidoilla huumefestareilla ja nyt linkittää Facebookissa crack-sivustoa.Tyttö tekee vain niitä ruokia joita on nähnyt minun tekevän eli ei osaa soveltaa mitään.Tyttö ajatti lapseni kaatosateessa koulusta kotiin ja ulkohousut oli repussa kuivana..
      Tämä on oikea ja aito tarina ja itseä riipaisee,kun lapset rakastaa ja nauttii aupairin seurasta..
      Että tälläistä tänä päivänä..Aupair vaihtuu heti,kun sopiva löytyy.

    • heipsuu

      Vinku2012, tällä olisi yksi aupairiks haluava tyttö, haluaisitko vaikka laittaa spostia tähän ketjuun niin voisin laittaa hakemuksen, ellette ole saaneet jo aupparia? :)

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe