Schwarzkopf Live colour XXL?

tahtooblondiksi

Mitenkä nämä Live-värit, ovatko ne mistään kotoisin?
Varsinkin nämä kaikkeista vaaleimmat sävyt, olivatko ne nyt 001 ja 002.
Olen kuullut kyllä ihmisten haukkuvan Liveä, että tulee purkkatukka jne.

Kiitos jos vastaatte :)

17

17868

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mörkö:o

      Käytän kylläkin mustaa väriä mutta Livevärit ainaki mulle aina sopineet (eri sävyt) ja olen värjäillyt 10 vuotta tukkaani. Tarttuu hyvin ja kestää hyvin. Vaaleista väreistä ei kyllä kokemusta.

    • ...........................

      Ne liven vaaleimmat "sävyt" ovat väriä poistavia eli vaalentavia tuotteita. Niissä on todella kova hapete (12 %) ja vielä lisäksi vaalennustehostetta. Helposti menee tukka purkaksi parin käsittelyn jälkeen. Suosittelen jos on pakko saada vetublondit hiukset niin menemään kampaajalle.

    • Schwarzkopf

      Itse olen värjännyt Live XXL tummilla sävyillä, mustalilalla, kirkkaan punaisella, tummanpunaisella, pronssisen mustalla jne.

      Joka kerta värit ovat pysyneet ihan ok, vaikkakin punaisen kanssa saa tapella ikuisesti, mistään maan ja taivaan väliltä ei löydy punaista kestoväriä, joka pysyisi sen "2kk", kevytväreistä puhumattakaan.

      Mutta Livellä itselläni väri pysyy ok:na sen 1kk, välillä vajaa, jos pesen usein/pesen ei-värjätyille hiuksille tarkoitetulla shampoolla, joka ei sisällä väripigmenttejä.

      Ystävätär värjäsi Liven platinan vaalealla sävyllä, muttei ollut lainkaan tyytyväinen tulokseen (itse väriin), tämä tosin saattoi johtua hiuslaadusta.
      Hampputukkaa ei kuitenkaan tullut.

      Live on siis ihan hyvä, suosittelen, ja hintakin on ok.

      • ...

        Live Colour XXL on ihan ok, ei tule hampputukkaa (jos ei todellakaan ole jo sellaisia erittäin huonokuntoisia hiuksia päässä jo värikäsittelyä ennen). Itselläni on aika rankasti käsitellyt hiukset, on vaalennuksia todella paljon, värjäyksiä ym ym. Olen kuitenkin hoitanut niitä hoitoaineilla ja muuten yrittänyt käsitellä hellävaroen ja hiuksiin on laitettu tuota Liven vaaleinta "sävyä" eli vaalennusta ja hiukset on ihan hyvin päässä pysyneet:) Mutta latvoja kantsii hoitaa hoitoaineilla ja käsitellä muutenkin varoen, jos on vaalennuttu (jo useampaankin otteeseen).


    • redhair

      Ainakin mulla vielä sillon ku oli mustat hiukset niin toi väri pysy tosi kauan, ei haalistunu ruskeaks jne. Nyt värjäsin tolla kirkkaan punasella mut odotetusti ei se kauaa pysyny mut hyvä lopputulos kuitenkin tuli ^^ Eli voin todella suositella näitä Live tuotteita, äitini värjäsi vissiin tuolla kullan vaalealla ja hyvä tuli ;)

      • diy

        Miten on, kuinka punaiset tuolla punaisella värillä tulee oikeasti? Entä kun se kuluu pois, eihän se "vaalenna" hiuksia?


    • ............

      Juu.. "suojaa vaaleita hiuksia epäpuhtauksilta sekä kellertäviltä värituloksilta" tuus kattoo mun tukkaa ja sano toi uusiks.. mulla oli n. 15cm "tyvikasvua" ja luonollinen värini on suomalainen hiekan harmaa(vaalea). Ja oman värin jatkeena toista vaaleaa sävya. Ai että on kaunis porkkana päässä nyt. väri on kyllä tasainen.. melkein liian tasainen.Sainpa hyvän pohjan vetää nutrisea päälle. Toivottavasti hiukset kestää -.- olin niin kauan värjäämättä että säästin siinä sen verran että ei nyt ihan itku tuu rahan tuhlauksesta, mutta ei sekään kaukana ole.

      • Nonoyo

        Mulla samanvärinen, tummempikin oma hius ja toi 00A toimii mulla tosi hyvin! Vetää ihan "valkoseks" kun antaa olla tarpeeks kauan :o


    • kokemustaväreistä

      Värjättyjä hiuksia kannattaa pestä niiin kylmällä vedellä ku sietää , niin väri ei kulu niin nopeasti. Punanen värihän on aina kinkkinen tapaus, valitettavasti. Ja kaikki lämpökäsittelyt haalentaa aina, että lämpösuoja on suotava. Parempaa väriä ku Live XXL en oo kyllä marketista löytäny. Kannattaa ostaa ihan kampaajalta jokin värishampoo, niin kyllä väri pysyy ihan hyvin pitkään

    • ELMAAA

      SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI :)

    • Entiedämitään...

      Ite mietin kans tuota kun on itellä aika herkkä päänahka meinasin värjätä ihan sillä Live colour XXL electric blue värillä latvat ensiksi niin että tuleekohan siitä mitään allergiaa tai kestääkö hyvin?

      • Ensuosittele

        Siis tänään koitin kyseisellä värillä kokopäätä laittaa mutta ei jostain tuntemattomasta syystä sitte tarttunut melkeempä ollenkaan, vaan otsahiuksissa on vähän haalean sinistä


    • auttakaa mua

      itellä on keskiruskeet hiukset , ja haluisin näistä vaaleemmat.Kerran ku olin kaupassa niin siellä oli näitä värejä 2,00 eurolla... ostin sitten kaks blondia väriä ja nyt en tie että uskallanko mä värjätä mun hiukset jos niistä tulee ihan oranssit tai keltaiset :// sanokaa kannattaako mun !? en sitten tosiaan oo tekemässä värin poistoa ! enkä kampaajallle mene(:

    • Anonyymi

      Minä taas olen rakastunut sävyyn 76 Ultra Violet. On kylmä sävy, lämpöiset ei minulle sovi. Mulla pysyy tosi hyvin. Värjään vain juuret tarvittaessa, lopuksi levitän latvoihin viideksi minutiksi. Käytän värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hiussuihketta latvoihin. Ne Lorealin punapakkaukset. Jostain luin, että poispestävä hoito-aine kuluttaa eniten punasävyä, siksi käytän suihkutettavaa, hiuksiin jätettävää nestemäistä hoitoa.

    • Anonyymi

      Sille seuraavalle joka miettii kaupassa että onko kympin hiusväristä mihinkään: mustasta ainakin on, meni osittain suomalaisen juurikasvun ja osittain värjätyn brunen päälle ilman ongelmia.

      • Anonyymi

        ...mainittakoon vaan vielä se, että tämä on niitä hiusvärejä joista jää läntit ihoon, ellei nopeasti pyyhi vaikka kasvovedellä pois ylimääräistä väriä korvista yms.


    • Anonyymi

      Uskaltaako noilla värjätä, jos on vaalennettu ennestään ja näkyy juurikasvua, vai tuleeko epätasainen lopputulos tai hiusten valkaistu osa katkeilee yms.? Jotain vaaleahkoa sävyä ajattelin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9910
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      404
      4321
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      2976
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      229
      2654
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2644
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1835
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      70
      1691
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe