Nainen pettää koko ajan

abcd_ihmettelijä

Oon seurannut sivusta puolitutun pariskunnan tuohua (Noin 30 vuotiaita ja olleet yhdessä n. 10 vuotta). Nainen on pettänyt miestään kolmisen vuotta sitten ja suhde ei ilmeisesti ole koskaan siitä täysin toipunut (yllätys yllätys), mutta kuitenkin ovat ja asuvat yhdessä ja "yrittävät".

Nyt viimeisen vuoden kun olen seurannut niin pariskunnan nainen pettää koko ajan. Se ei keneltäkään tutulta yritä edes peitellä asiaa kunhan mies ei saa tietää. Itellä alkaa miehen puolesta oikein ottaan päähän. Nainen hakee huomiota ja hyväksyntää todella voimakkaasti jokaiselta mieheltä keneltä sitä vain vähänkin saa. Siis hyppii vieraan miehen sylistä toiseen ja niitä miehiä on paljon. Ja jos ei jotakuta saa niin pahoittaa mielensä aika pahoin ja hakee heti seuraavaa.

Kertokaapa naiset mikä tuollaisen käytöksen oikein aiheuttaa? Koska tuntuu aika epänormaalilta, että tämän naisen täytyy ihan jokaiselta mieheltä saada jonkinlainen hyväksyntä hänen naisellisuudestaan tai jotain vastaavaa...???

29

3467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sille naiselle

      suoraan mitä ajattelet hänen touhuistaan ,kyllä se siitä talttuu jos vaikka hänen miehensä löytää uuden rakkauden ,ja laittaa nykysen kartanolle .

    • love's fool

      Oletko jutellut aiheesta tämän naisen kanssa? Onko tuo kolme vuotta sitten tapahtunut pettäminen ollut ensimmäinen ja sitten viimeinen ennen viime vuotta? Kauanko olet tuntenut hänet? Miten mies suhtautuu? Itse voisin jopa olla tuo nainen, muutamalla erolla, ja tässä muutamia miettimisen arvoisia kysymyksiä sulle ensin.

      • Hönttiä

        "Oletko jutellut aiheesta tämän naisen kanssa?"

        Mitä vitun järkeä tuossa enää on? Luuletko että tuo enää auttaa tuossa vaiheessa?

        "Itse voisin jopa olla tuo nainen, muutamalla erolla, ja tässä muutamia miettimisen arvoisia kysymyksiä sulle ensin."

        Eli ole huora. On hyvä että horopillujakin on, mutta sellaisten pitäisi pysyä sinkkuna.


    • mieti sitä

      Joku, en muista kuka, on sanonut
      "kun nainen menee naimisiin, hän vaihtaa monen
      miehen mielenkiinnon yhden miehen välinpitämättömyyteen!"

    • abcd_ihmettelijä

      No nyt tää käänty ihan nurinkurin. Eli nyt se oiski sen miehen syy=??? No tunnen miehen aika pitkältä ajalta (n. 20 vuotta) en tosin mikään "bestis" ole... Mutta tiedän: Mies ei ole pettänyt. Rakastaa naista ihan hulluna ja antaa huomiota ja yrittää. Hajoais ihan totaalisesti jos sais tietää.

      Naisen kanssa en halua asiasta jutella, koska asiahan ei varsinaisesti minulle kuulu ja on alkanut niin paljon ottaan päähän että en halua olla tekemisissä hänen kanssaan henk. kohtaisesti. On yrittänyt minuakin useammasti ja suuttunut kun siirrän hänen kätensä aina pois mun munilta...

      Haluaisin vaan tietää mikä saa naisen hakemaan eri miesten hyväksyntää koko ajan? Siis nainen käyttäytyy ihan hullusti. Ja siis niitä miehiä on ollu vuoden aikana varmaan 30-40 ja kaikkia ikäluokkia (18-45v)

      • abcd_ihmettelijä

        Niin ei se nainen kaikkia 30-40 oo sänkyyn saanu. Ehkä jonkun ~15-20. Mut ihan hullu meininki kuitenkin => Käytän ensimmäisen kerran elämässäni tätä sanaa, mut nyt tarvii: Lutka.


      • sinun täytyy

        aviomiehelle kertoa totuus siitä naisesta ,miehellä on oikeus tietää vaimonsa touhut , hän voi aloittaa uuden elämän ,tommosessa suhteessa mies sairastuu ennen aikojaan, on tärkeä hänelle kertoa totuus, kyllä hän siitä selviää , ja selviää paremmin kuin elää petollisen naisen kanssa .


      • saattuu muillekin

        Mulla on nimittäin myös tutttavapiirissä samanlainen juttu. Ko naisesta ei varmaan suurin osa osaisi edes aavistaa mitä se hommailee. Olen tuntenut sen ukon kans parikymmentä vuotta, joskin etäisesti. Ns lähemmiksi tuttaviksi ollemme tosin tulleet vasta myöhemmin vaimojen kautta. Mutta on aivan ihme nainen, en tajua kuinka kehtaa hyvän ystävänsäkin ukkoa vongata kun saa parit siiderit...
        Se mitä tässä eniten naurattaa että syyttää miestänsä juntiksi joka kohtelee sitä miten sattuu bla blaa... Ovat käyneet ties missä terapiassa ym...
        Mutta ilmeisesti ei anna omalle ukolle pesää kuin harvakseltaan, mutta itse tuntuu ottavan vierasta aisaa minkä kerkiää.
        Vaikka tämä mies ei olen mun parhaita kevareita, paremminkin hei hei tuttu, mutta ihan oikeesti vituttaa sen puolesta mitä se ei tiedä.
        On repinyt p ruvella duunia koko ikänsä että on saanut rakennettua perheelle hyvinvointia ja komean kulissin ja muija se vaan jakaa persettä...
        Mutta en uskaltaisi koskaan sano sen ukolle, se varmaan repisi sen horon pieniksi paloiksi...


      • sinun täytyy kirjoitti:

        aviomiehelle kertoa totuus siitä naisesta ,miehellä on oikeus tietää vaimonsa touhut , hän voi aloittaa uuden elämän ,tommosessa suhteessa mies sairastuu ennen aikojaan, on tärkeä hänelle kertoa totuus, kyllä hän siitä selviää , ja selviää paremmin kuin elää petollisen naisen kanssa .

        Just näin. Miehellä on kyllä tod.näk. Sisäinen tieto että jotain meneillään.. saman kokeneena piinaavat 5vuotta akka liitänyt, olen ollu maailman surullisin ja rikotuin, silti hoidin kaikki asiat kunnes voimat meni.. vieläkin kieltää pettäneensä


    • on oikeasti nainen

      Luin viestiketjun ja olen sitä mieltä, että ap kirjoittaja on oikeasti nainen. 99% varmasti.
      Kaikki naiskirjoittajan piirteet näkyvät tekstissä. Haluaa vain esiintyä miehenä, jotta ei saisi tuollaisille valittaville naisille tyypillistä leimaa. Minusta sivullisten ei tule puuttua pettämisiin. Ellei ole oma ihan paras ystävä tai sisko tai joku tosi läheinen kyseessä. Miksi ihmiset haluavat aina puuttua vieraiden ihmisten asioihin? Asian kaikki puolet tietävät lopulta (kaikki jäävät lopulta myös kiinni pettämisestä tavalla tai toisella) pariskunnan osapuolet itse.

      Ja tuo laittaa kädet munille osuus oli aivan naurettava. KUKAAN nainen paitsi mielisairas tai kaatokänninen ei vieraita miehiä sillä tavalla lähesty.
      HERÄÄ!!

      • oletko varma

        siis siitä mitä naiset voivat tehdä??

        Kyllä ainakin mulle on tapahtunut ihan vastaavaa ja vielä siten että sen ukko istui lähettyvillä, ei tosi nähnyt sitä. Ko nainen oli toki ottanut pienesti, mutta ei missään tapauksessa kaatokännissä


      • abcd_ihmettelijä

        Piti ihan kurkata housuihin ja kyllä siellä joku makkara/nakki näyttäs olevan eli kai mä mies oon. Kai vissiin kirjoitan kuten naiset, ku oot 99% varma. HUH HUH.

        Mut enpä mä tuolle tapaukselle mitään voi ja tuskin kuitenkaan siihen puutun ku ei niin läheisiä olla...

        Ja kyllä tiedän muutaman muunkin naisen jotka "hiukan" alkoholia saatuaan laittaa sen käden aika nopeaan munien kohdalle (housujen päälle)... tosin ovat sinkkuja...

        Mut täytyy nyt ihan omakuvan takia vielä lähteä tuolta vaimokkeelta hakeen vahvistusta siitä että olen mies...


      • abcd_ihmettelijä

        Taas sivut tökkiin joten kirjoitetaan nyt varmuudeksi uudestaa.

        Piti ihan kattoa housuihin ja kyllä siellä joku makkara/nakki näyttäs olevan eli kai mä mies olen. HUH HUH. Kirjoitan kuitenkin ilmeisesti kuten nainen ku kerran 99% varma olet, helvetin ääliö.

        Täytyy nyt ihan omakuvan takia kuitenkin lähteä kysäseen / varmistaan tuolta vaimokkeelta joka just tuli töistä....


    • kyllikki777

      Petin itseäni kun vaihdoin vasurin oikeaan. Huoh.

    • sarvista_kii

      Tiedän yhden vastaavan tapauksen tuttavapiirissä...olen kuin en tietäisi mitään, hankalaa on olla kun miehen kanssa joskus jutellaan. Tekisi mieli sanoa että vaimosi pettää mutta kun en halua sekaantua. Ja nainen on tosiaan lutka...olen nähnyt joskus ravintolassa roikkumassa parinkin miehen kaulassa samana iltana ja imuttelemassa...taitaa tykätä munasta ihan tosissaan. Sitten taas esittää malli vaimoa kotona, yököttää, itse heittäisin pihalle.

    • jspdk

      Aika monetkin naiset ovat tuollaisia. Se vanha ajatus, että vain miehet pettävät on nykyään täyttä harhaa. Naiset pettävät vähintään yhtä usein. Siinä on ero, että usein kun mies pettää, hän tekee sen omissa oloissaan. Se on jotenkin ällöttävää, että kun nainen pettää, niin apuna on usein esim naisen kaveri alibia järkkäämässä tms. Tulee sellainen fiilis, että tässä tytöt pettävät oikein porukalla ja harkitusti. Sanon vielä, että molemmat sukupuolet pettävät varmaan suunnilleen saman verran. Naiset vain mun kokemuksen mukaan monesti ilkeämmällä ja ukkoaan nöyryyttävällä tavalla.

      • niinovatvalitettavasti

        Mä en ole naisena ymmärtänyt sitä naisten logiikkaa että kun mies pettää, mies on sika. Nainen kun pettää niin mies on edelleen sika eli miehen käytös yms. saa naisen pettämään. Mun mielestä molemmat pettää ihan omasta halustaan, kun on omassa päässä vikaa, siihen ei kukaan pakota eikä mikään tilanne parisuhteessa oikeuta siihen.
        Naiset vaan selittelee itselleen, että enhän mä muuten mutta kun oma ukko on niin paska ja jotenkin vaan ajauduin vieraan kanssa sänkyyn. Loistavaa itsepetosta. Eikö voi myöntää että omat halut vieraisiin ajoi, ei ole oman ukon syytä?
        Hävettää joskus olla nainen kun kanssasisaret osoittaa idioottimaisuutensa sysäämällä vastuun teoistaan omalle miehelleen. On myös kokemusta tuosta, että kaveri pyytää alibia itselleen kun on vieraisiin menossa. Mä kylmästi kieltäydyn, multa ei kukaan saa alibia. Olempa muutaman kerran sanonut miehen kysellessä vaimonsa perään että mulla ei ole mitään tietoa, missä hän on, ei olla oltu yhdessä liikkeellä. Ikävästi ehkä tehty mutta mua ei kukaan käytä alibina puuhiin, jotka ei kestä päivänvaloa.


    • kijuhyuio

      itsetunto ongelmia tai sitten muuten vaan horo

    • uskollinen_suomi_mies

      Ei ole enää kyse mistään normaalista pettämisestä satunnaisesti...kyllä naisen korvien välissä viiraa. Joko huono itsetunto ajaa miehen metsästykseen ja kun onnistuu se pönkittää sitä nousuun...aika sairasta kyllä. Antaisin anteeksi satunnaisen syrjähypyn mutta toistuva pettäminen on sairasta. Harmi että jotkut naiset tosiaan haluaa nöyryyttää omaa miestään ja tosiaan joskus vielä kaveri varmistaa selustan ettei kärähdä kuten tuossa luki aiemmassa. Kaikista ei ole normaaliin parisuhteeseen ja siihen ei kuulu pettäminen.

    • Kamalatilanne

      Minun mieheni veljen vaimo on juurikin kuvailemasi kaltainen henkilö, ei voi mitään. Ihan hirveää. Sanoo että on heillä avoin suhde, mutta miehelle ei silti saa kertoa mitään, vannottaa ettei saa kertoa missä hän on tai kenen kanssa ja mitä tekemässä. Kamala tilanne enkä halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä ettei vaan tule mitään puhetta mistään... ja etten joudu valehtelemaan kellekään, niin en ole heidän kanssaan tekemisissä sen takia :/

      • eioleavoinsuhdeheillä

        On tainnut tuo vaimo ihan yksin päättää elävänsä avoimessa suhteessa. Jos miehen kanssa yhdessä päätös tehty niin syytä salailuun ja kertomisen kieltelyyn ei ole. Eikö vaan?


    • jannajanna123

      No meillä sama tilanne. Tosin ukko aloitti pettämisen kaverini kanssa jo kuherruskuukauden aikana. Kotona makaa, ei tee töitä ja mulle vinkuu kotihommista.
      Mä elätän perheen, hoidan raha -asiat ja annan kun ukkoa haluttaa. Ja käyn vieraissa. Miksikö? Huonon itsetuntoni takia ja siksi että ei paljon kiinnosta aviomiehen sanomiset/tekemiset. Olen halunnut eron jo vuosia, mutta ukko ei päästä irti. Joten pitäköön tunkkinsa. Ja kyllä; aviomieskin tietää seikkailuni.

      • envaantaastajua

        Ai ukko ei päästä irti? Hyvin olet itsellesi selitellyt miksi et voi erota. Sä et vaan uskalla tehdä ratkaisua, joka voisi koitua teidän molempien parhaaksi. Onko tuollaisessa elämässä mitään mieltä?


    • suhtläheltäseurannut

      Tiedän vastaavanlaisen tapauksen...nainen täysi LUTKA...luulee olevansa jumalan lahja miehille...kyllä vieraiden miesten kulli maittaa ja sama kaava ei juuri peittele tekosiaan. ja kiini jäädessä selittelee minkä ehtii ja sotkeuttuu omiin selityksiinsä.

    • m34kjg

      Ei päästä irti jne..voi reppanat..senkun lähtee. Ainakin itselle on aina lähteminen ollu helpompaa kuin jääminen..no ilmankos elämä menee yksin,mut mieluummi ku huonossa.
      Noo ihmiset erilaisia..

      • pelkkäädraamaa

        Mieluummin yksin kuin huonossa suhteessa elän minäkin. Jotkut ihmiset taitaa vaan olla sellaisia, etteivät voi elää ilman parisuhdetta. Ja suhteen pitää olla sellainen, että draamaa löytyy vaikkapa pettämisen merkeissä. Tavallinen, rehellinen, rauhallinen ja turvallinen elämä on heille kauhistus. Koska he luulevat sen olevan tylsää.
        Jokainen tavallaan. Jos valitsee jäädä suhteeseen, jossa on pettämistä, niin voi voi, turha itkeä vuodesta toiseen omien valintojensa seurauksia. Kukaan ei jaksa noita draamoja pitkään kuunnella.


    • jannajanna123

      Heh. Ei tarvi selitellä. Ette lukeneet loppuun. Mies tietää. Mitäpä hänellä sanomista kun itse tehnyt samaa. Pointti oli siinä että eipä tuomita jos ei taustoja tiedetä.

      Olen lähtenyt. Monestikin. Yhtä monesti on palattu yhteen; en tiedä miksi.

    • jannajanna123

      Niin ja en ole jumalan lahja kaikille miehille. Enkä myöskään bongaile miehiä baareista, tinderistä tai muualtakaan. Vieraissa käyn, mutta useimmiten saman ihmisen kanssa pidemmän aikaa; mutta vieraissa kuitenkin. Enkä pidä itseäni lutkanakaan. Ja koska avioies tietää niin hällä on oikeus sanoa minulle että pakkaa kamas ja häivy. Ei halua tehdä sitä koska minä ymmärrän häntä ja ymmärrän että ihminen on hairahtuvainen ja hakee kokemuksia---myös suhdeasioissa. Enkä myöskään hae mitään draamaa enkä valita mistään. Olin ehkä eilen hieman vittuuntunut kun tuon kirjoitin. Mutta kukaan ei huomannut pointtia; taustalla "pettämiseen" voi olla kymmeinä syitä joita ei tiedä kuin pariskunta itse. Jopa se avoin suhde. Eli eipäs tuomita eikä sekaannuta muiden ihmisten asioihin.

    • jhjbghvgvff

      Vinkki miehille:älkää olko naisten kanssa.Ja olen siis tosissani.Ihan typerää narsistiprinsessaa joille ei työhevosena viitsi olla.Hyvin menee elämä ilman seksiä kun sen oikein oivaltaa ja keskittyy muihin asioihin.Itse ollu jo 8 vuotta ilman seksiä ja hyvin menee,ei ole hätää,ihan hyvin voisin vaikka loppuelämäni näin mennä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe