Silmälasit- Hot or Not ?

Rillit_ja_Naiset

Rumentavatko silmälasit aina, ovatko ne aina ok tai jopa turnON vai etkö kiinnitä asiaan lainkaan huomiota naista valittaessa ?

Olen 23v yliopistolla opiskeleva nainen Helsingistä ja sain ensimmäiset silmälasini vuosi sitten. Näkö oli heikentynyt vain -1 asti (se estää vaan selvästi näkemästä bussien numeroita ja taululle kaukaa ym.) eli ilman lasejakin arjesta ihan hyvin pärjää.

Tykästyin silmälasien antamaan uuteen imagooni kumminkin sen verran, että pidän silmälasejani kaikkialla paitsi en kotona. Mielestäni silmälasit kehystävät kasvojani kauniisti ja antavaa lookilleni ryhdikkyyttä sekä charmia.

Positiivinen suhtautumiseni silmälaseihin johtuu varmaan osittain siitä, ettei kukaan enää tässä iässä tule kiusaaman silmälasien takia. Silti minua ihmetyttää ihmisten henkiset ongelmat silmälasiensa kanssa. Menen rillit silmillä myös ulos Helsingin yöhön mutta yks kaks baareissa kaikki rillirouskut tuntuvat käyttävän piilareita. Miksi ? Ovatko silmälasit tosiaan kaikkien mielestä vain rumentava tekijä?

Loistavalla itsetunnolla varustettu ihminen loistaa kauneutta tietenkin rilliensä takaatakin mutta täytyy myöntää, että ennen omia silmälasejani, annoin miehille "miinus pisteitä", jos heillä oli lasit. Ajattelin, että ne olisivat jossain vaiheessa tiellä - nuivasti ajateltu :/

Ja niin, tottakai kaikki aikuiset ihmiset ei enää ole niin lapsellisia, että antaisivat joidenkin silmälasien haitata kumppanin valintaa. Joku aivan varmasti haluaisi väittää, että sisäinen kauneus se ratkaisee. Toinen varmasti vielä haluaisi lisätä, että silmälasit = huono näkö kielii selvästi huonoista geeneistä, minkä takia kukaan ei parinvalinta markkinoilla uskolla silmälasit päässä tulla.

Mutta ehkä pohjimmainen kysymys onkin,

merkitsevätkö naisen silmälasit jotain sinulle?

36

5868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies täält

      "merkitsevätkö naisen silmälasit jotain sinulle? "

      Vain jos ne ovat samanvoimakkuudeltaan kuin omat silmälasini. Muuten ei kiinnosta naisten silmälasit.

    • että onko väliä?

      eihän silmälasit ole vielä keneenkään kauneutta tärvellyt! päinvastoin ne usein kehystävät kasvoja kauniisti kuten sanoit. Ryhdikäs itsevarmasti käyttäytyvä silmälasipäinen nainen...aiaiai, en muuta sano.......

    • Petter X

      Silmälasit, jakkupuku, lyhyt hame, korkokengät ja hiukset nutturalla. Sihteerifantasia, jokainen mies haaveilee tuosta.

    • pätee

      taas se sama juttu, naisilla menee mikä vaan.
      Miehet saa usein naisilta mainitsemiasi "miinuspisteitä" jos on rillit, naisten päässä ne ei haittaa moniakaan miehiä jos on muuten timmi paketti.

    • mies 28

      Rillit on tosi söpöt. Pelkkää plussaa siis, mies saa tavallaan kaksi naista samassa paketissa: sen rillipäisen ja rillittömän.

    • suomalaiset_silmälasikansaa

      ..että suurimmalla osalla naisista on nykyään ne silmälasit, ikävät kakkulat päässä. Ainakin tuntuu että noin 3/4 naisista sellaiset on. Ja kun niitä tottuvat käyttämään, eivät osaa ilman olla ja näyttävät sokeilta hiiriltä ilman niitä. Koska suurimmalla osalla naisista on silmälasit, on todennäköisintä että myös kauneimmat naiset (lasien alla) löytyvät heidän joukostaan. Tästä kauniin naisen näkemisestä saattaa muodostua fetissi ja siihen saattaa liittyä juuri nuo silmälasit, totuus on etteivät ne ketään kaunista.

    • t99

      Ei niillä silmälaseilla sinänsä mitään väliä ole. Eivät siis sellaisenaan haittaa yhtään tai muutenkaan merkitse mitään.

      Mutta: aika usein näkee aivan karmean mallisia pokia, siis sellaisia jotka suunnilleen on luotu rumentamaan. Paksut sangat ja ns. feministimalli ovat turn-off, koska käyttämällä niitä nainen viestittää ulospäin ettei halua olla viehättävä.

    • mmjklms

      Taikka sitte sellaiset kreikkalainen perijätär lasit

    • mielipide tässä

      Olet yhtä kaunis laseinesi kuin ilman niitä. Ehkä jopa kauniimpi, laseissa on oma viehätyksensä...

      • mmjklms

        jos mun ihannenaisella ois rillit


    • Rumentavat

      Silmälasit tekevät kenestä tahansa rumemman, niin miehestä kuin naisesta. Hyvin moni käyttää silmälaseja 24/7 vaikka ei tarvitsisi. Rilllien käyttäjät luonnollisti ajattelevat, etteivät ne ole rumentava seikka, siihenhän on itse niin tottunut. Hammasrautoihinkin tottuu. Itselläni on lasit -0,75 ja käytän niitä vain autossa, muualla pärjään onneksi ilman. Jos näköni joskus huononee, menen laseriin. Olen huomannut että monet silmälaseja käyttävät miehet pukevat treffeille tai baariin piilarit - sitten kun rillipää paljastuu, tuleekin ikävä pettymys. Leikkaukseen vaan - hyvännäköinen tai ei, hyvä näkö parantaa elämänlaatua.

      • mies +

        Minusta rillit on naisella tyylikkäät ja kivat. En tarkoita mitään pullonpohjalaseja vaan sellaisia tyylikkäitä sankoja mitkä on nykyään muodissa. Silmälasit on kauniilla naisella ehdottomasti pelkkää plussaa!


      • -7=sokea
        mies + kirjoitti:

        Minusta rillit on naisella tyylikkäät ja kivat. En tarkoita mitään pullonpohjalaseja vaan sellaisia tyylikkäitä sankoja mitkä on nykyään muodissa. Silmälasit on kauniilla naisella ehdottomasti pelkkää plussaa!

        Lasit ja sangat on kuule eri asia. Tyylikkäissä sangoissa voi olla "pullonpohja" -linssit. Vai onko niin, että hyväksyt vain vähän huononäköiset ja tosi huononäköiset ei enää käy? Mitä huonompi näkö, sitä paksumpi linssi, tiedoksi.


    • asiaan

      Miehenä en kiinnitä mitään huomiota naisen silmälaseihin, jos ne eivät ole ihan ensimmäisenä kasvoista esiin työntyvä asia. Joskus sellaiset punaiset paksut sangat tosi vaalean naisen nenällä näyttävät kaatavan koko ihmisen, mutta sellaista näkee tosi harvoin. Muuten ei siis tasan mitään väliä.

      Itsellänikin on silmälasit. Siksi minusta naisella lasit ovat plussaa kun päästään vähän lähemmäs. Itsekin laseja pitävä osaa nimittäin suudella niín, että kummankaan lasit eivät likaannu tai mene rikki.

      ;-)

    • Pistemies

      Jos naiselle sopii silmälasit niin mikäs siitä. Tulee mieleen nyt ainakin tuo 30 rock:in päähenkilö. Hänelle sopii mielestäni todella hyvin silmälasit. Pääsääntöisesti kuitenkin pidän enemmän naisista joilla ei ole silmälaseja.

      • piilolinssimies

        Mielestäni silmälasit rumentavat lähes aina - sekä miestä että näistä. Itse käytän sankalaseja tosi harvoin eli tuota yhden kirjoittajan mainitsemaa "pettymystä" rillipään paljastuessa ei minun kohdallani niin helposti tule.

        Totuus toki kuitenkin on, että silloin kun todellinen rakkaus iskee, ei siinä mitkään silmälasit vaikuta yhtään mitään. Vaikutus koskee enemmän pinnallisia tuttavuuksia tai esim. kun kadulla katselee vastaantulevia ihmisiä.


    • .........................

      ...................

    • Silmälasit naisen silmillä merkitsevät hyvin paljon itselleni. Nainen on kauneimmillaan silmälaseissa ja tekevät ryhdikkään, itsevarman olemuksen. Itse ajattelen samoin mitä kirjoittajakin, et silmälasit parantavat ulkoista olemusta. Itse saanut itsevarmuutta silmälasien myötä ja tykkää ihastella peilistä omaa kuvaakin, näyttäen paljon paremmalta. :)
      Haaveena olisikin löytää vain silmälaseja pitävä nainen, häneltä saa sen positiivisen palautteen ja tykkää et miehelläkin on silmälasit. Nähdä yhdessä tätä elämää varmemmalta kannalta. :)
      Hienolta tuntuisi tutustua silmälasipäiseen naiseen ja saada hänestä hieno ystävä. :) nautitaan me rillipäät itsevarmasta, tyylikkäästä elämästämme. :)

    • 23

      useimmilla kauniilla naisilla on rillit. mieleen tulee vain yksi kaunotar jolla ei ole laseja

    • Kauniilla naisilla usein näkeekin silmälasit. Haluavat nähdä ja näyttää vielä paremmilta. Itsekin toivoo näyttävän naisillekin paremmalta, ei vain ole tullut kuultua suoraan mielipidettä. Laseja pitävät naiset todennäköisesti ajattelevatkin positiivisesti,et miehelläkin silmälasit on oikein hyvät. :) Siksipä olisi erittäin hienoa ja unohtumaton hetki, jos sitä jonakin päivänä kohtaisi silmälaseja käyttävän naisen ja löytää lopulta tien hänen sydämeensä. :) Kun tämä näin menisikin, voisi olla hyvin toiveikas et hänet kohtaa, joka haluaa paheettoman, söpön silmälasipäisen miehen vierelleensä. Voin luvata et tulisit myös viihtymään, mikäli aitous, romanttisuus, rehellisyys, luotettavuus, huuomorintajuisuus on mieleen. :)

    • Korsetti kans

      Toisille naisille lasit sopii niistä tulee tosi sexyjä

    • Naiset ovat lasit seksikkään näköisiä, iskiessä lasien takaa mukavasti silmää, eipä siinä voisi tunteita vastustaa ja halaisi hellästi ja mukavasti. :) haaveillahan voi aina, eri asia on et toteutuvatko unelmat koskaan, aina toivoa on, mut ei elämä kovinkaan ole tarjonnut hetkiä, tasapaksua yksin kulkemista sitäkin enemmän. Hymyileminen ja tervehtiminenkään ei näytä synnyttävän juttutuokioita. Tiedä mitä naiset itse ajattelee laseja pitävistä miehistä, ovatko fiksun ja seksikkään näköisiä, eipä tiedä, kun ei ole nais näkökulmaa asiasta.

    • Rilli diggari

      Useimmat naiset ovat nätimpiä ja viisaamman näköisiä laseilla kuin ilman.

    • Öjjvjxjt

      Söpöt ovat, tykkään.

    • Hyvä ihminen

      On hot, jos sopii lookiin! Brunette ja tummat lasit. Uu... Like em!

    • ........

      Usein niistä naisten silmälaseista roikkuu vielä edellisen yön afrikkalaisen lastit.

      HYI WITTU !!!

    • dfhdfh

      Riippuu prilleistä. Jos sopii niin hot, jos ei niin not. Aika harvoin tosin enää nykyään näkee rumia rillejä, koska valikoimat ovat laajentuneet.

    • ei merkkaa

      Silmälasit luo sellaista älykkyyden vaikutelmaa ja älykkyys on seksikästä. Riippuu tietysti kehyksistä ja voimakkuuksistakin.

      Kylläpä juuri nyt haluaisin nussia silmälasipäistä naista ja tulla hänen laseilleen.

    • jormiskormis

      Mieluummin ilman laseja. Lasit ei tee oikeutta silmien kauneudelle.

    • nierkki

      Yhdys sana virheet ovat suurempi turn off, varsinkin jos sanoo olevansa yli opisto opiskelija.

    • Anonyymi

      Silmälasipäinen nainen on tyylikkäintä mitä tiedän. Tyylikäs fetissi.

      • Anonyymi

        Voimakkaat pienentävät miinuslinssit on wau!!


    • Anonyymi

      Hot 🔥Silmälasit pukevat naisia upeasti.

    • Anonyymi

      Riippuu tapauksesta.

      Totta on, että silmälasit viestittävät huonosta näöstä ja sitä kautta (yhdessä asiassa) huonommista geeneistä. Lisäksi jos lasit ovat tummennetut, niin ne voivat estää katsekontaktin saamisen.

      Toisaalta parhaimmillaan lasit voivat olla tyylikkäät ja luoda jopa "filmitähtimäistä" vaikutelmaa.
      https://i.pinimg.com/originals/30/42/4c/30424c2be8bc48761476a598cff24056.jpg

    • Anonyymi

      Eivät merkitse mitään. Silmälasit eivät ole osa käyttäjäänsä, joten en valitse kumppaniani sen mukaan onko hänellä laseja.

    • Minusta lisäävät seksikkyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe