Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

LIIAN LÖYSÄ...

JoJo

Tämähän on parisuhdepalsta? Parisuhteeseen kuuluu vako, jota kyntää päivät pääskytysten? Olen ilmeisesti tähän asti sisäistänyt parisuhteen olemuksen joten,

nyt kysynkin teiltä jotka koette parisuhteessa näpertelyn jotenkin elämänlangaksenne;

Kuinka paljon parisuhteen hohdetta on himmentänyt naisen LÖYSÄ värkki, SE, reppu, römpsä, reva, pillu, vittu, vako, uoma, kolo, onkalo, pimpsa, tuhero, reuhka, viiva, pesä?

Tämä on tiettävästi parisuhdepalstan PLATINAmitalin ansainnut GALLUPkysymys ja tulee nousemaan viikon kuumimmaksi puheenaiheeksi mutta en välitä siitä, sillä minulla on merkittävät bisnekset hoidettavanani sinä aikana kun te lässytätte täällä "parisuhteesta".

9

1499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naikkonen

      Älä yritä selitellä löysyydestä, itselläsi vaan on liian pieni pili, jolle naiset naureskelevat. Sen kokoa kun ei mitenkään mies saa muutettua suuremmaksi. Naiset taas voivat harjoittaa lantionpohjan lihaksiaan ja sillä pitää paikat piukkoina, jopa synnytyksen jälkeenkin. Aah tätä tasa-arvon aikaa!

    • Pera

      Ex-muijalla oli sitten synnytyksen jälkeen tosi horotsu.
      Siksi siitä ex tulikin. Tostahan on nyt jo monta monta vuotta ja nykyinen on paljon tiukempi. Eihän sitä tässä lyhyessä elämässä voi luopua yhdestä harvoista nautinnonlähteistä, kuten tyydyttävästä naimisesta.

    • Pois

      Ex-muijalla oli synnytyksen jälkeen aikas horotsu. Siksi siitä ex tulikin.

    • tex

      ...se vituttaa kun muijalla on sellanen hörttilörö eikä mitään ymmärrystä siitä että SIELLÄKIN ON LIHAKSET mitä vois käyttää. Merillä ollessani törmäsin uskomattomiin naisiin ulkomailla, mutta suomeen kun tulee niin lattarintaiset, isoperseiset ja kalpeat isovittuset Helunat kävelee vielä nokka pystyssä ja luulee olevansa jonkun näköisiä. Voi vittu et tää Suomen naiskanta on tosi syvältä.

      • JoJo

        Itsekin ulkomaanmatkoilla saan nauttia paaaljon paremmasta tavarasta kuin täällä suomessa. En tiedä sitten, johtuneeko siitä, että siellä naiset osaavat kunnioittaa miestä, tietävät paikkansa, eivätkä ole mitään räpättäviä vääräsääriä. Suomessa on toisin; on joko täysin horoämmiä tai sitten pihtareita, joilla on mukamas vara vielä turpaansa aukoa.
        Onneksi saan olla kansainvälisissä työtehtävissä.


      • HeyDee

        A) Suomessa on hyvännäköisiä naisia.
        B) Sanokaa suoraan hörttilöröille, että olet löysä. Parempi sanoa se suoraan, kuin haukkua ja kauhistella asiaa keskutelupalstoilla.
        c) Mitenkäs hörttilöröt muuten oppii, ellei kukaan opeta.
        D) Naikaa vähemmän tai sitten eri naisia, niin eipä luulisi löysyydenkään olevan ongelma!


    • Nainen

      Kyllä naisilla ja miehillä on sitten ongelmia. Ehkäpä parempi olisi jos lapsien teko lopetettaisiin kokonaan, keskityttäisiin pelkästään panemiseen eikä sen jälkiseurauksiin. Kauheaa on tehdä lapsia jos pillu suurenee ja mies jättää...siis miksi tehdä lapsia ollenkaan.

      Mutta hyvät lukijat, ETTEKÖ OLE YMMÄRTÄNEET MENNÄ LÄÄKÄRIIN! Jos lantionpohjanjumppa ei auta, naiset hakeutukaa kirurgille. Ainakin yksityissairaaloissa tehdään näitä leikkauksia ja ottakaa miehenne maksumiehiksi mukaan. Sillä päästään näistä valituksista löysistä pilluista yms. Näitä samoja leikkauksia tehdään myös Tallinnassa...mutta Thaimaan Pattayalla ne ovat sikahalpoja. Jos tyhmät miehet vielä luulevat että Thaikkunaiset ovat luonnostaan niin tiukkoja...syy on kirurgin veitsen. Sama pätee myös suomalaisiin miehiin...viinaa, iso vatsa, vähän karvoja, pieni penis, haisevat kainalot, partavetenä jotain Axe-tyyppistä kauppakamaa, tuulipuku, likaiset farkut, tennissukat jalassa asun kuin asun kanssa yms...
      Näitä näkee tuhottoman paljon! Joten älä sinä merimies valita naisista, kyllä ne ulkomaalaiset naiset ottavat vastaan merimiehet, heiltä kun saa rahaa. Luuletko sinä poloinen että ne sinua ihannoivat, voi yök yök...on sulla luulot itsestäsi...poloinen merimies. Eipä taida sinulla koulutustakaan olla kun merille päädyit, säälin sinua. Sitten kun ei muuta tekemistä ole niin kotona varmaan istut ainoan kaverisi tietokoneesi kanssa ja valitat täällä naisista. On sulla sitten ongelmat!

    • 2 lapsen äiti

      Kunhan pääset hieman pidemmälle seksuaalisissa taidoissasi, huomaat, että naisen vaginan seinämät turpoavat kiihottuessa aivan kuten peniskin, joten löysä tavara kertoo sinulle että et ole onnistunut kiihottamaan kumppaniasi riittävästi. Kunnon esileikki kehiin ja saat nauttia kunnon seksistä. Lantionpohjan lihaksia toki saa myös käyttää lisäämään molemminpuolista nautintoa. Yhdessä kokeillen löytyy varmasti keinot molempia tyydyttävään seksielämään. Onnea tutkimusretkille!

    • Anonyymi

      vaikeeta on löysään pilluun laueta. onhan siellä ihan kiva uittaa heppiä lämpimässä, mutta ei sinne lasti lennä. pitää käyttää tosi paljon mielikuvitusta ainakin. ajatella jotain muuta siihen tilalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe