Naisen iskeminen kuntosalilla?

-------------

Pahastutko nainen jos tulen juttelemaan kuntosalilla? Naiset, mielipiteitä?

En ole koskaa yrittänyt lähestyä naista kuntosalilla vaikka mieli ois tehnyt. Vakkarisalilla käy yksi
timmi mimmi.

30

10857

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisihminen kuntosalilta

      Kieltämättä hiukkasen pistää silmään erikoinen paikka tehdä tuttavuutta, mutta kyllä sitä ystävällinen saa olla ja tervehtiä jos usein osuu samaan aikaan jne. On aina kiva uusia saada kavereita, mutta kyllä salille mennään pääasiassa silti hoitamaan sitä kuntoa ja joskus se "häirintä" sekoittaa ohjelman tms. Jotkut-etenkin naispuoliset seuraavat useimmin orjallisemmin ohjelmaa tarkasti treenatessaan, toisille tosin treenaaminen on vähän enemmän mutu-periaatteella etenevää. Seuraa kumpaan ryhmään tämä tyyppi kuuluu ja etene sen mukaan. Kyllähän se samanhenkinen kumppani salilta todennäköisemmin löytyy kuin baarista...

    • annianna_

      Minä en pahastuisi, vaikka kuinka tosissani reenaisin --> tosin yleensä silloin en näytä kovinkaan helposti lähestyttävältä, mutta jokatapauksessa EN PISTÄISI PAHAKSI.
      Tosin kannattaa harkita missä vaiheessa lähestyä. Jos nainen levittelee haarojaan reisilaitteissa niin...noh arvaat varmaan itsekin. Heh heh.

      • Treenaaja26

        Sellainen pikkuyksityiskohta, että reisilaitteesa ei mielestäni yleinsä levitellä haaroja, mutta ymmärsin kuitenkin pointtisi.


      • ,,,,,,,,
        Treenaaja26 kirjoitti:

        Sellainen pikkuyksityiskohta, että reisilaitteesa ei mielestäni yleinsä levitellä haaroja, mutta ymmärsin kuitenkin pointtisi.

        "Sellainen pikkuyksityiskohta, että reisilaitteesa ei mielestäni yleinsä levitellä haaroja, mutta ymmärsin kuitenkin pointtisi. "

        On olemassa sellaisia laitteita, joissa levitellään haaroja. Kyseiset laitteet treenaavat reiden lähentäjiä ja loitontajia.


    • Salitypykkä

      Riippuu varmaan miehestä ja naisesta itsestään... Omalla vakkarisalilla käy yksi heebo, joka kyllä saisi viedä mennessään. Muut jättäköön rauhaan. No joo, mutta olisin toki ystävällinen, jos joku rohkaistuisi juttelemaan tulla.

    • Nainen salilla

      Mua on yritetty lähestyä salilla. Treenaan paljon ja noudatan myös melko tiukkaa ohjelmaa, joten salilla kyllä keskityn treenaamiseen täysillä. En yleensä edes huomaa keitä muita siellä on. Kuuntelen MP3:lta musiikkia ja nautin treenistä. En ole ollenkaan sosiaalinen salilla ollessa. En pidä siitä että ihmiset yrittävät jutella. Minuun ainakin toimisi paremmin, vaikka esim. pieni viestilappu, tai vastaava huomionosoitus. ;-) Varsinkin jos haluat jättää lähtemättömän vaikutuksen...

      • lksdlksdlksdlk

        On kyllä aika häiritsevä tekijä.

        Jos nainen kuuntelee jotain musiikkia reenatessaan niin on vielä hankalampi sanoa mitään, koska joutuu korottamaan ääntään ja voilá, sinulla on yleisö.

        Itsekkin olen syyllistyt tähän salilla ihastumiseen ja olen tullut siihen tulokseen että mahdotonta minun on siellä alkaa haastattelemaan, en saanut edes moikattua kun viimeksi tuli niin hyvä tilaisuus x| Lamaannuin vain hänen kauneudestaan...

        Voi teitä tyttöjä..


      • lskdlskdlskd

        muistutat häiritsevästi omaa ihastustani...

        Pöh, taitaa taas toiveunet viedä järjestä voiton :P


      • Nainen salilla
        lskdlskdlskd kirjoitti:

        muistutat häiritsevästi omaa ihastustani...

        Pöh, taitaa taas toiveunet viedä järjestä voiton :P

        Ehkä ollaan treffattu salilla?! Kuka tietää...? Perjantaina olen taas menossa....
        Ehkäpä nähdään...?!


      • lksdlksdlksdl
        Nainen salilla kirjoitti:

        Ehkä ollaan treffattu salilla?! Kuka tietää...? Perjantaina olen taas menossa....
        Ehkäpä nähdään...?!

        Jos olet hän, niin toivottavasti nähdään, piristyn aina kummasti kun hän on siellä vaikka en mitään saisikaan aikaiseksi ^^


      • Nainen salilla
        lksdlksdlksdl kirjoitti:

        Jos olet hän, niin toivottavasti nähdään, piristyn aina kummasti kun hän on siellä vaikka en mitään saisikaan aikaiseksi ^^

        Alkaa jo jännittämään... No onnea yritykselle, vaikka ei kohdattaiskaan. Olisi aika epätodennäköistä...
        Asioita mietiskeltyäni, olisi aika jännä jos joku uskaltaisikin lähestyä, vaikka itse on täydessä treenaamisen touhussa. Eikä todellakaan edes edustavan näköinen... :-0


      • lksdlskdlsdk
        Nainen salilla kirjoitti:

        Alkaa jo jännittämään... No onnea yritykselle, vaikka ei kohdattaiskaan. Olisi aika epätodennäköistä...
        Asioita mietiskeltyäni, olisi aika jännä jos joku uskaltaisikin lähestyä, vaikka itse on täydessä treenaamisen touhussa. Eikä todellakaan edes edustavan näköinen... :-0

        Viitsiiköhän tässä kovin tarkasti sanoa ^^

        Oulussa :X


      • Nainen salilla
        lksdlskdlsdk kirjoitti:

        Viitsiiköhän tässä kovin tarkasti sanoa ^^

        Oulussa :X

        Onnea yrityksellesi.. bd Mun salini on ihan eri paikkakunnalla.. :-(


    • Salitypykkä

      Riippuu varmaan miehestä ja naisesta itsestään... Omalla vakkarisalilla käy yksi heebo, joka kyllä saisi viedä mennessään :) Muut jättäköön rauhaan. No joo, mutta olisin toki ystävällinen, jos joku rohkaistuisi juttelemaan tulla.

    • mielestäni...

      voit aivan hyvin lähestyä naista kuntosalilla! Itse harrastan myös salitreenailua, olen nuori ja nätti nainen, ja näyttävät nuo miehet usein katselevankin. Kukaan ei tosin ole vielä tullut/uskaltautunut juttelemaan.

      Itse naisena olen hieman ujo tämänkaltaisissa suorissa tilanteissa; toisinsanoen olen liian ylpeä mennäkseni juttelemaan miehille itse. Mutta en todellakaan pistäisi pahakseni, jos joku tulisi avaamaan keskustelua kanssani salilla. Kyllähän huomionosoitukset aina imartelevat, sai niitä sitten kuntosalilla, ruokakaupassa tai baarissa!

      Ja vielä kaiken varalta: jos tulee pakit niin voi muina miehinä toivottaa hyvää treenihetken jatkoa ja jatkaa pumppaamista. Rautaan on paljon miehekkäämpää purkaa v*****s kuin kaljatuoppiin öristen baaritiskillä! :)

      Ennen kaikkea suurin osa naisista kuitenkin arvostaa suoraa ja rehellistä toimintaa! Eikä kukaan täyspäinen nainen pidä kohteliaasti ja selvinpäin lähestyvää miestä tippaakaan hölmönä tai nolona tässä yhteydessä, vaikka ei juttuun lähtisikään mukaan sillä hetkellä. Jokainen nainen haluaa kokea imartelua ja tuntea olevansa haluttu!

      Millä salilla muuten käyt? ;)

    • *lilja*

      Ilman muuta voit tehdä tuttavuutta salilla naisten kanssa :) En minä ainakaan pahakseni pistäisi...imartelevaahan se vaan olisi, jos siitä huolimatta joku huomaa, vaikka naama on punasena ja hiuspehko miten sattuu ;) Ja sitä paitsi yhteinen harrastus ei koskaan ole pahaksi...

    • toki

      en pistäis pahakseni jos juttelemaan tultais, ihan piristävää se olis :) T:oululainen salilla (silloin tällöin) käyvä.

    • pahakseni

      jos joku tulis mua kuntosalil iskemään. Pikku flirtti ois iha ok ;)

      • kädetki kuntoon

        et ole selvästikään koskaan treenannu, koska luulet et heti tulee naisesta miehen näkönen :/
        hah.


    • tiinuleenu

      En tykkäisi ollenkaan. En oikein osaa perustella vastaustani mutta jotain siinä on miksi koko ajatuskin saa karvat nousemaan pystyyn. Ehkä siksi että itse menen salille treenaamaan enkä siksi että olisin seuraa vailla. Salilla haluan keskittyä vain ja ainoastaan omaan suorituksen tekemiseeni. Ei siellä kerkiä tai viitsi vilkuilla ketään. Mutta kukin tyylillään. Sittenhän tiedät kun kokeilet.

      • ,,,,,,,,,,,

        "Ehkä siksi että itse menen salille treenaamaan enkä siksi että olisin seuraa vailla."

        Niin varmasti onkin, mutta toisaalta, eihän yksikään nainen myönnä menevänsä myöskään baariin seuraa etsimään. Että tulkatkaamme me miehet näistä puheista sitten. Nainenhan sanoo aina menevänsä baariinkin vain ystävien kanssa hauskaa pitämään ja ehkä vähän tanssimaan, ei siksi että olisi "seuraa vailla". Silti pariutumista ravintoloissa tapahtuu, tai niin olen ainakin kuullut.


      • 23408340863486

        En myöskään mene salille etsimään seuraa enkä usko, että kukaan oikeasti salille seuranhakumielessä lähtee (tarkoitan "baarityylisesti"). Tuskin homma koskaan siihen meneekään. Kyllähän sitä pakollakin huomaa, jos joku sattuu samoihin aikoihin aina reenailemaan. Jos tämä "joku" on kiinnostavan oloinen, niin en näe syytä miksei voisi aloitetta tehdä.


    • -------

      Itse olisin kauhuissani, jos joku tulisi kuntosalilla iskemään! Silloin kun en olisi mielestäni hyvänäköinen niin en pystyisi flirttaamaan takaisin ja sitten harmittaisin, varsikin jos mies olisi hyvännäköinen.

      • 33c

        salilla jahtaamiseen? ke pe tuskin


    • ei salilla

      itsensä kun on hikeen temppuillut ja naama läikikkään punaisena ähistellyt, niin et olo on sellanen, et hiki valuu ja haisee ja jos siihen tulis joku iskemään, niin en suosittelis. Ei imartelis yhtään, olis koko ajan sellanen olo, et pois ja suihkuun ja muualle.

    • M1k00reus

      Kertokaa naiset mitä mieltä ootte semmosesta jos teille tullaan juttelee salin ulkopuolla (salin pihalla). Vaikka et "oliks hyvä treeni tms." Ettei itse salilla puhuis mitään. Voihan siel katella puolin ja toisin. Pitäs sen verran kuitenkin siel sisällä vähä katsoo pidempää et mimmi muistaa sit ulkopuolla :)

      • 2+4

        Tuo salin ulkopuolella juttelemaan tulo olis oikein tervetullut aloite!

        Treenin aikana kun tosiaan tulee keskityttyä lähinnä siihen treeniin ja sen jälkeen haluaa vain suihkuun ja siistiytymään. Sen jälkeen on kuitenkin jo paljon raikkaampi olo ja on tullut peilistäkin katsottua, että näyttää edes kohtuu edustavalta. :D

        Ja lisäksi itselläni ei ainakaan ole yleensä kiire mihinkään, kun treeni on tehty ja tod. näköisesti olenkin vain kotia menossa eli pienelle juttutuokiolle löytyisi varmasti aikaa.


    • Jake75

      Ainakin omalla salilla missä käyn tulee aina joskus juteltua naisille ja päinvastoin. Onhan se totta että jotkut menee sinne vain treenaamaan eikä kavereiden kanssa jaarittelemaan mikä on ymmärrettävää mutta voihan sitä sanan pari vaihtaa, ei siihen niin kauaa mene ja on mielestäni ihan kohteliastakin vastata.

    • sgblst

      No voi tuo ainakin minun mielestäni tuntua oudolta että kesken treenin isketään....mut kokeile vaikka jos näette sattumoisin ulkosalla treenin jälkeen... voit vähän yrittää ajottaa omaa lähtemistäsi mutta älä liikaa....

    • Anonyymi

      Oon nainen ja käyn usein salilla. Tuo että miehet siellä kyylää ja tulee iskemään on helvetin ällöä. Ei kiitos. Mieluiten ette katso ettekä puhu mulle mitään - haluan treenata rauhassa. Kiitos. Pätee AIVAN KAIKKIIN miehiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe