Sheer Cover mineraalipuuteri?

Tvshopista

Onko joku kokeillut TVshopin Sheer Cover Mineral Foundation mineraalipuuteria? Onko oikeasti hyvä? Olisiko joku korvaava tuote kaupoissa? Mainoksessa luvataan taas aivan virheetön ja kuulaan kaunis iho muutamalla pyyhkäisyllä. Sitä en ainakaan usko että finnitkin saisi täysin piiloon kyseisellä tuotteella niinkuin ennen ja jälkeen kuva antaa ymmärtää. On sen verran tyyris paketti ettei viitsisi turhaan tilata, vaikka lupaavat rahat takaisin ellei ole tyytyväinen, mutten oikein uskalla luottaa siihenkään.

5

7452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokutar

      ...kokeillut, tykkäsin, vaikka hinta onkin suuri kahdesta 1,5 g:n purkista. Antaa hehkua iholle. Rahat saat kyllä takaisin, jos palautat. Sitä ei tarvitse epäillä.

    • Ununi

      Täällä nettisivulla paljon tietoa, miten törkeästi ainakin muualla maailmassa ihmisiä huijataan, mutta Suomessa sellainen ei taida olla mahdollista.

      http://www.infomercialscams.com/scams/sheer_cover_complaints

      Tiivistettynä lisäksi; monet ovat sitä mieltä, ettei meikki ole mitenkään sen rahan arvoinen, mitä siitä joutuu pulittamaan. Tekee kuulemma ihosta oranssin ja peitevoide on juuri todella kökkömäistä ja iholla tuntuu kuin olisi 20 kerrosta meikkiä. Myöskin kaikki tuntuvat sanovan, että se ei todellakaan tunnu siltä, ettei olisi meikkiä ollenkaan.

    • satukristina

      Itse käytän Sheer Cover tuotteita ja olen ollut erittäin tyytväinen. En muutenkaan käytä paljon meikkiä ja nyt mielestäni ihoni näyttää paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Käytän hieman peitevoidetta ja päälle mineraalipuuteria ja tuloksena luonnollinen meikki. Koska tuotetta ei käytetä paljoa, se on riittoisaa. Itse olen käyttänyt tuotetta joka päivä yli kolmen kuukauden ajan eikä purkit ole vielä läheskään loppumaan päin. Itse en ole havainnut mitään keltaisuutta ihollani, ehkä ne jotka ovat, heidän valitsema sävy on ollut väärä?

    • docce

      Minä olen ollut tosi tyytyväinen sheer coveriin! todellakin toimii ja ihosta tulee todella kaunis ja tasainen kun vähän huitoo siveltimellä.. tietysti ensin kannattaa sillä peitevoiteella peittää ihon punaisuus ym virheet jos sellaisia on ja sitten vasta levittää mineraalipuuteri. Todella riittoisaa, koska tätä laitetaan todella vähän kerralla, muuten voi tulla helpolla liian tumma ja liian pakkelimainen.

    • tuikiv

      tosi mahtava tuote,itse käyttänyt monia vuosia ja nyt melkein paniikki,ei mistään saa ja sokos verkkokaupasta ollut jo kauan loppu ei silti ihan sama tuote mutta korvaa cheer coverin,oikea cheer cover ehdoton

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe