Peniksenvarsi

........

Tämä ei sitten ole mikää vitsi. Minulla on kiusallisen voimakas karvankasvu koko kropassa myös alapäässä. Eli olen poistanut peniksenvarresta jo jonkin aikaa karvoja bodyshopista saatavalla sugarin vahalla, mikä toimiikin varsin hyvin, mutta karvan poiston jälkeen ihoon jää vaaleita läikkiä juurien kohdalle, vähän niinkuin näppylöitä, mutta ei kumminkaan. Eli mitä nämä vaaleat, hieman koholla olevat laikut karvanpoiston jälkeen ovat? Parissa päivässä ne kyllä hiukan häivettyy, mutta kyllä ne silti huomaa jos tarkkaan katsoo. Onko niiden poistamiseen jotain keinoa? Onko muuten kenelläkään miespuolisella samanlaisia ongelmia karvankasvun kanssa, koska kieltämättä tämä ongelma on varsin kiusallinen ja outo, koska en olisi koskaan uskonut, että minulle näin kova karvankasvu kiusaksi koituu.

16

13126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sugar sugar

      miehellä kuuluu olla karvat!!! Älä suotta poista. Mitä karvaisempi sitä kiihottavampi naisten mielestä.

      • ...........

        Siis varressa vai? Eikös se ole valtaosasta naisten mielestä kuvottavaa. En tietenkään poista itseltäni kaikkia karvoja ainoastaan peniksen varresta mikä on itselläni ainakin häiritsevä.


      • sugar sugar
        ........... kirjoitti:

        Siis varressa vai? Eikös se ole valtaosasta naisten mielestä kuvottavaa. En tietenkään poista itseltäni kaikkia karvoja ainoastaan peniksen varresta mikä on itselläni ainakin häiritsevä.

        sanottu...karvat tekevät miehestä miehekkään.valtaosa naisista pitää kunnolla karvaisista miehistä. ajelu antaa miehestä todella neitimäisen kuvan. ajellut pallit ja penis näyttää kuvottavalta.


      • mnmnmnm
        sugar sugar kirjoitti:

        sanottu...karvat tekevät miehestä miehekkään.valtaosa naisista pitää kunnolla karvaisista miehistä. ajelu antaa miehestä todella neitimäisen kuvan. ajellut pallit ja penis näyttää kuvottavalta.

        pidätkö tosiaan siitä että karvapehko hinkkaa reiässäsi perille saakka


      • munamies111
        sugar sugar kirjoitti:

        sanottu...karvat tekevät miehestä miehekkään.valtaosa naisista pitää kunnolla karvaisista miehistä. ajelu antaa miehestä todella neitimäisen kuvan. ajellut pallit ja penis näyttää kuvottavalta.

        Miehillä pitää olla karvat jos ei ole sillo on kyseessä nainen (suurin osa ajaane karvat pois????) MIES EI OLE MIES ILMAN PALLI KARVOJA!!!!


      • gyldukfruu
        munamies111 kirjoitti:

        Miehillä pitää olla karvat jos ei ole sillo on kyseessä nainen (suurin osa ajaane karvat pois????) MIES EI OLE MIES ILMAN PALLI KARVOJA!!!!

        Entä naiset? Eikö nekää oo enää naisia jos ne trimmaa kyntöpeltonsa? MUTTA en itekkää kannata pallikarvojen ajelemista.


    • Nimetön

      Saksilla sellaiset hommat hoidat.

    • vastailee...

      Itse postan karvat yksinkertaisesti nyppimällä ja sen jälkeen sheivaan giletellä eli siinä tapahtuu ihon kuoriutuminen. Joskus rasvailen bepanthenilla ajelun jälkeen joskus en, mitään ihovaivoja ei ole ollut näiden viiden vuoden aikana kun olen karvattomuutta harrastanut. Mulla alkoi tuo karvojen nyppiminen juuri samasta syystä kun sulla eli kullin varressa oli liikaa häiritseviä karvoja, ja nyt 5v jälkeen karvojen kasvu on vähentynyt niin että joka toinen viikko uhraan n1-1,5 h tähän operaatioon. Noihin vaaleisiin läikkiin en osaa sanoa mitään kun mulla ei niitä tule, sisäänkasvaneita on ollut aivan muutamia. Poistan karvat varresta ja kasseista, tosin kassien nyppiminen vaatii pikkuisen akropatiaa :)mutta kannattaa. Koita tätä gilletteä sokeroinnin jälkeen sillä se kuorii ihoa ja hyvä partageeli tekee muutenkin iholle hyvää. Eipä muuta kun tsemppiä.

      • vinkistä

        Kiitti vinkistä täytyykin kokeilla tuota giletteä vielä sokeroinin jälkeen seuraavan kerran kun operaatioon ryhdy. Kiva tietää muutenkin etten ole yksin ongelmani kanssa :)


    • seppo54321

      minullakin kasvaa kikkelissä karvoja. toimeen tulolla tulen toimeen mutta ei ole varaa tälläisiin hienoihin peleihin ja vehkeisiin joten seuraava vinkki on tarkoitettu meille köyhemmille. otat tulitikut tai jonkun sytyttimen ja poltat karvat. voi hiukan kirpaista mutta mitä sitten oletteko kuulleet sanontaa kipu on kivaa

    • luulisinpa oelvan...

      oletan että pinseteillä nyppiessä karvatuppi jää ihon sisään ja muodostaa tuon ns.laikun.
      iho on ko kohdassa hyvinkin ohutta,ja ohueen ihoon jää jaöljet huomattavasti helpommin.
      kokeilla voisit esim sokeroinnin jälkeen ihan simppelisti vain rauhottavaa ihovoidetta,aloe vera,jogurtti tms.suht hakjuton ja kosteuttava,saattaa olla että se rauhoittasi ihon nypinnän jälkeen.
      teen työkseni sokerointia ja joka kerta sokeroinnin jälkeen levitetään kaikkialle(oli sokeroitu mikä kolo tahansa)rauhoittava voide joka tasapainottaa ihoa.
      kumpahan et laita mitään voimakas tuoksuista vahvaa voidetta(kirpaisee ikävästi),vaan hyvin mieto ja rauhoittava voide.
      ja ennen sokerointia,putsaa iho desinfioivalla aineella ja heitä talkkia karvoille,sitten vasta sokerit.
      gileteist en tiä,mutta kaipa sekin jollain tapaa rauhoittaa ihoa..

    • mainostan

      Oon jo parilla palstalla mainostanu tuota Veetin after care voidetta ihokarvojen sisäänkasvua vastaan. Itse oon käyttänyt noin viikon bikirajoille hyvin tuloksin, voi olla että sopis myös sulle.. Ostin purkin stockalta (sieltä osastolta missä oli nää kaikki naisten veet-systeemit). Hintaa putelilla oli noin 8 euroa.

      En sitten tiä miten noi Veetin ihonkarvapoistogeelit auttais, voivat olla varmaan liian tujuja noin herkälle iholle.

      http://www.veet.fi/products_men.shtml
      Tuota after carea en kyllä löytänyt sivuilta..

    • Hair-proplem

      Itslläni on myös peniksen varressa karvoja joiden ajalun haluaisin lopettaa jonkun pysyvämmän menetelmän poistaessa ko karvat pysyvästi. Minut on ymärileikattu ja varren ihossa kasvaa karvoja ihan leikausarven vieressä. Olen ajatellut laserhoitoa, karvoja ei ole monta joten ei ehkä yulisi kovin kalliiksi- Pitäisi löytää paikka jossa olisi laselaitteet. Asun Espoossa.

      • trtretrqtrw

        Helsingissä on useampikin paikka, kaksi sairaala ja lääkärikeskus jotka tekevät laserepilointia. Mikäli karvat ovat tummia, laserilla ne saa pysyvästi pois. Karvojen määrä ei vaikuta hintaan, vaan hoidettavan alueen suuruus. Pienenkin alueen käsittely maksanee hieman päälle satasen koska kyse on tavallaan minimihinnasta.

        Yleensä yksittäiset karvat on edullisempaa poistaa neulaepilaatiolla, mutta epäilenpä löytyykö yhtään kosmetologia pääkaupunkiseudulta joka suostuu käsittelemään penistä. Neulaepilaatio on ainoa vaaleampien karvojen tehokas poistomenetelmä.

        Toisessa ketjussa on keskusteltu Elloksen "kotilaserista" ja sehän on nimenomaan tarkoitettu yksittäisten karvojen poistoon. Asia erikseen on sitten että toimiiko se ja poistuuko karvat pysyvästi kyseisellä hoidolla.


    • mmallikas

      Itse ajelen varren ja pallit ihan gilentten vaahdolla ja höylällä. Mitään ongelmia ei ole ollut. Ainut tietty että karvat kasvaa takaisin, mutta täytyyhän sitä partaakin ajaa päivittäin.

      • uyyujyujtyyuyuyuy

        aika myöhäs tulee vastaus:D Mut ite nypin pois varresta ja sitten laitan (outoa tiedän) kosteusvoidetta munaan joka rauhottaa. sama juttu ku nypin jalkateristä karvat laitan kosteusvoidetta joak vähentää mulla huomattavasti ihon vaurioita. mulla muuten tulis myös finnejä ja semmosii punavalkosii täplii


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe