Breast-Perfect kapseleista..

emm-

Niin, eli löytyykö joltain kokemuksia kyseisistä kapseleista? Onko tosiaan tehonnut rintojen kasvuun?

5

3450

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta löytyy

      Just tästä merkistä ei ole kokemusta, mutta toisesta vastaavasta kyllä. Käytin kolme kuukautta kun luin enkkulehdestä yhden julkkiksen kasvattaneen rintoja niillä ;-) Itse huomasin vain pientä kasvua. Muut ei ehkä sitä olisi edes huomanneet, mutta itse lähes rinnattomana imetysten jälkeen koin saaneeni pyöreyttä etenkin rintojen sivulle. Rahat loppuivat kesken, mutta voisin kuvitella tilaavani joku päivä lisää. Noin lyhyessä ajassahan mitään suuria mullistuksia ei kannata odottaakaan. Aika kova homma siinä kyllä oli, tabletteja piti ottaa useampi kolmesti päivässä, tasan 8 tunnin välein. Tai ainakin parhaan tehon saadakseen. Ja vettä piti juoda paljon.
      Niin sellanen vielä, että kynnet ja hiukset voivat tosi hyvin "kuurin" aikana. Muita sivuvaikutuksia ei ollut. Näähän perustuu lähinnä yrtteihin, kannattaa katsoa että näin tosiaan on.

    • varmaan yhtä terveellisiä

      miettikääpä mitä ne sellaiset tissejä kasvattavat pillerit sisältää? salettiin jotain terveydelle haitallista, ei se ole luonnollista että tissit kasvaa muulloin kuin teini-iässä! Tai lihoessa.

      E-pillerit ajaa saman asian, nekin turvottaa aika usein tissejä, tosin niistä voi olla muutakin vaivaa. Eikä nekään luonnollisia hormoneja ole!

      • tissikeiju

        E-pillerithän ne on paljon turvallisempia kuin yrttipillerit....:----D Niiden sivuvaikutuksena ei voi tulla muuta kun mm. lapsettomuutta, veritulppia ja rintasyöpää. yrtit pahasta, kemikaalit hyvästä?


    • Tofufani

      Olen joskus aijemmin tutkaillut erilaisten pillerien mahdollisia vaikutuksia netissä ja joku lääkäri totesi ne hyödyttömiksi, joskin myös "vaarattomiksi". Useimmissa pillereissä tuntuu olevan kasviestrogeenia sisältäviä ainesosia Breast Perfectissa ainoastaan soijaa, joissakin muissa useampiakin eri aineisosia. Kasviestrogeenin on muistaakseni jossain tutkimuksessa havaittu jopa ehkäisevän rintasyöpää korvaamalla kehon omaa estrogeenia, joka on laadultaan "vaarallisempaa" (tässä tutkimuksessa puhuttiin mielestäni puolukan sisältämästä kasviestrogeenista). Jos kasviestrogeeni kuitenkin korvaa kehon omaa estrogeenia niin tuskimpa sillä voi suurtakaan vaikutusta olla rintojen kokoon.

      Joidenkin taplettien kanssa on lisäksi ollut ohjeita oikeanlaisesta ravinnosta (selityksenä: "täytyyhän rinnoilla olla rakennusmateriaalia"), rintalihasten jumppa ja rintojen hieronta (venytys/repimis) liikkeistä sekä, kuten ylempänä joku mainitsikin, runsaasta juomisesta. Eli mahdolliset tulokset saattavat varsin hyvin olla lihoamista, lihasten kiinteytymistä turvotusta koko kehossa (juomisesta johtuen) tai rinnoissa ("pahoinpitelystä" johtuen).

      Kasvissyöjänä tulee itsellä soijatuotteita käytettyä muutenkin niin paljon, etten voi kuvitella soijaa sisältävien kapselien tekevän itselleni ihmeitä. Toisaalta en osaa myöskään sanoa onko ruokavalioni vaikuttanut rintojeni kokoon, sillä olin ennen kasvissyöjäksi ryhtymistä viitisen kiloa painavampi. Toisaalta en voi väittää rintojeni myöskään pienentyneen painon putoamisen myötä. Halvemmaksi varmaan joka tapauksessa tulee siirtyä ainakin osittain kasvisruokavalioon korvaten liha soijatuotteilla. Näin ei tule lisää elinkuluja ja parhaimmassa tapauksessa rinnatkin voivat kasvaa hieman. Lisäksi rintalihastreeni saa kuulemma rinnat kiinteämmiksi ja terhakammiksi ja on lisäksi ilmaista ja taatusti vaaratonta.

      Melko vastikään oli lehdessä myös kahvin rintoja pienentävästä vaikutuksesta, mutta todelliset vaikutukset taisivat rajoittua vain tietyn geenin omaaviin. Samalla kahvi kuitenkin myös ehkäisi rintasyöpää, mikä oli tutkimuksen varsinainen tulos.

      • lady soya

        "Useimmissa pillereissä tuntuu olevan kasviestrogeenia sisältäviä ainesosia Breast Perfectissa ainoastaan soijaa"

        Eikö se ole sama asia, soijahan nimenomaan sisältää kasviestrogeenia?

        Ja mitä tarkoitat, että kasviestrogeeni korvaa kehon omaa estrogeenia? -> voi siis olla haitaksi oman kehon estrogeenin tuotannolle, voisiko tästä päätellä että kasviestrogeenin syöminen vähentää naishormonia joten se myös vähentäisi naisellisuutta? Vai toimiiko kasviestrogeeni samoin kuin oman kehon estrogeeni, jotenkin vaan himan epäilyttää.. ettei se vaan voi lisätä testosteronin tuotantoa, sellastakin ihan kuin olisin joskus jostain lukaissut nopeasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe