Mitä valkovaseliini oikein on?? Onko se mineraaliöljy? Valistakaa tyhmää!
valkovaseliini kosmetiikassa
Määää
42106
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 4
Vanhimmat
Mineraaliöljyä on!
on vaikka tuote sisältää mineraaliöljyä, mikäli muuten toimii iholla.
Tää on taas niitä samoja vouhotuksia kuin joku aika takaperin turkikset, silikonit jne.
Joo, aika jännä juttu, että valkovaseliini eli se tavan vaseliini on maaöljyn jalostuksen sivutuote. Petrolatum ei ole kai kaukana siitä mitä tankkaan autooni. En muista tarkkaan, miten sitä valmistettiin, mutta kun sitä mineraaliöljyä jotenkin keitetään, niin siitä nousee pinnalle erilaisia rasvoja ja valkovaseliini tulee jossakin vaiheessa... parempi kun en nyt yritä pidemmälle selittää, koska en oikeesti tiiä paljon yhtään. "KatoVAIKKAGooglesta"
luonnonkosmetiikka rulettaa
valkovaseliini=mineraaliöljy=maaöljy eli se on maaöljystä jalostamalla saatu kosmetiikan raaka-aine. Tukkii ihohuokosia, mutta käytetään kosmetiikassa, koska sitä on paljon ja se on halpaa..