Asiaa stailistille

Pieni pyöreä

Olen 26-vuotias, pituus 155 cm ja vaatekoko 44. Lihoin pari vuotta sitten 20 kg, enkä ole sopeutunut uuteen olomuotooni. Pukeudun kokomustaan ja käytän mielelläni hameita. Minulla on useita ongelmia:

-Mikä on sopiva hameen pituus ja malli? Entä paitojen/takkien?
-Mitä kaksoisleualle voi tehdä? Pitäisikö käyttää huiveja? Paidoissani on yleensä avara v-pääntie, rintani ovat kokoa D.
-Mihin housujen vyötärön pitäisi sijoittua? Selkäni on lyhyt, ja vaihtoehdot näyttävät olevan a)housut ulottuvat kainaloihin b) housut ulottuvat pömppömahan leveimpään kohtaan c)matalavyötäröiset, joiden päällä maha roikkuu.

Kysyisin myös hiuksista ja meikeistä. Millainen kampaus hoikentaisi kaulaa? Pitäisikö opetella tekemään kasvoihin varjostuksia aurinkopuuterilla tms.

Onko joitakin asioita, joita pitäisi välttää, siis sellaisia jotka saavat näyttämään lyhyeltä ja leveältä?

9

1892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • khr

      Jotain vinkkejä osaan ehkä silti antaa.

      Jos tavoittelet pidemmän oloista kaulaa, nosta kampaus korkealle tai leikkauta tukkaan lyhyt malli. Kannattaa kuitenkin välttää täsmälleen leukalinjaan päättyviä malleja. Raskaana roikkuvat pitkät hiukset lyhentävät vaikutelmaa. Huivi ei myöskään ole paras vaihtoehto, varsinkin jos se on kovin värikäs/kuviollinen. Se kyllä piilottaa sinänsä kankaan alla kaulaa ja kaksoisleukaa, mutta lyhentää samalla kaulaa ja vetää huomiota yleensäkin ongelmaseudulle. Oikein lyhytkaulaisella se myöskin menee kurttuun päivän aikana joka osaltaan vetää ei-toivottavaa huomiota leuan seutuville. Sama pätee poolokauluksiin. Varsinkin tummat värit luovat kontrastin juuri ongelmakohtaan ja kaulus on ruma jollei se mahdu pysymään kokonaan pystyssä.

      Avarat kaula-aukot tavalla tai toisella ovat paras vaihtoehto. Jollet tahdo niinkään esitellä rintavakoa ja sinulla ei ole kovin leveät hartiat, kokeile venepääntietä ja ns. ballerinapääntietä.

      Varjostuksia on hyvä opetella käyttämään. Ne luovat kasvoille muotoa ja nostavat korkeat poskipäät ansaitulle paikalleen. Etsi itsellesi paras sävy (se saattaa olla yllättävänkin vaalea) kokeilemalla ja pidä varjostus kevyenä. Varsinkin aurinkopuuterilla saa aikaiseksi tosi suttuisennäköisiä sotamaalauksia jos sävy on liian tumma/harmaa. Jos käytät varjostuksia, älä unohda loppumeikkiä äläkä varsinkaan poskipunaa. Senkään ei tarvitse olla kovin erottuva, mutta pelkkä posken varjostus pohjameikillä antaa sairaalloisen vaikutelman.

      Jos olet kovin omppoposkinen, keskity ennemmin silmiin kuin huuliin, jotta posket eivät jätä silmiä varjoonsa. Silmät ovat kuitenkin se asia, jota käytät hyväksesi jokaisessa sosiaalisessa tilanteessa. Älä käytä raskaita alaluomen rajauksia, sillä ne valuttavat katseen taas poskiin päin. Sopivan avoin, luonnollinen, avartava ja "ylöspäin suuntautuva" silmämeikki kiinnittää katseen sinne minne tahdotkin sen kiinnittyvän.

      Jos joku tietää paremmin, saa esittää vastaväitteitä =) Ja toivottavasti näistä vinkeistä on jotakin iloa.

    • sorrun itsekin :/

      pahin moka on laittaa kokoa liian pienet vaatteet!! se korostaa ylimääräistä ympärillä!
      eli käytä oikeankokoisia vaatteita :)
      jalat saa näyttämään pitkiltä kun käyttää housuja, joissa oikean pituinen lahje (ei siis nilkkaan vaan yli). paras illuusio on käyttää korkkareita ja leveälahkeisia housuja joiden lahje yltää maahan. farkkujen tulisi yltää vyötäröön, eli kapeimpaan kohtaan keskivartalossa. siten saat muotoja, etkä näytä siskonmakkaralta. huvittavinta on kun ihmiset ahtaa itsesä liian pieniin housuihin jotka juuri ja juuri peittä takapuolen (myös hoikat) . se saa heidät näyttämään siltä, että heillä on epämukava olla (kävelytyyli) plus että heillä ei ole takapuolta, lantiota, vyötäröä...mitään.
      hameissa polvipituus on pop. liian pitkä korostaa lyhyitä/paksuhkoja sääriä ja lyhyt saattaa näyttää hölmöltä.
      käytä korkkareita hameiden kanssa! ne muovaa sääret sirommiksi ja pidentää jalkoja.
      kaksoisleukaa ei kannata piiloittaa, koska yleensä se vain korostuu silloin.
      hiukset suhteessa! liian pieni tukka saa pään näyttämään isolta, isompi tukka suhteuttaa sen muuhun kroppaan. kannattaa kysyä kampaajalta mikä sopii kasvojen muotoon yms. korosta silmiä! meikkaa silmät säihkyviksin niin muulla ei ole väliä :)
      värejä ei kannata pelätä, mutta valkoista välttää. varsinkin koko valkoista.
      tiedät itse varmankin, että kannattaa laihduttaa. ei pelkästään ulkonäön vaan terveyden vuoksi. mutta vinkin annan.. ota rennosti, anna aikaa. kilot ei lähde yössä! kun et murehdi asiaa, mutta silti tietoisesti pidät itsestäsi huolta syömällä tuoretta hedelmää ja vihannesta ja liikkumalla (vaikka etanavauhtia talon ympäri). niin lupaan että sinun ei tarvitse murehtia mikä peittäis ylimääräisen ja olokin on parempi :D
      good luck!

      • Noora tt

        "farkkujen tulisi yltää vyötäröön, eli kapeimpaan kohtaan keskivartalossa"

        No huh silloinhan ne olisivat melkein kainaloissa ja persaus näyttäisi gi-gant-ti-sel-ta ja olisi tosi epämukava. On olemassa lantionlta tippuvien ja kainalofarkkujenkin välimuoto eli reilusti navan alla, mutta ei kuitenkaan liian alhaalla. Farkuilla pitää voida istua ilman paljastelua!


    • tyylimimmi

      kyllä se vyötärö on paras olla vyötäröllä eli noin navan kohdalla.jos on alempana niin maha alkaa roikkuun vyötärön päällä ja lihottaa,jos taas menee paljonyli navan korkeuden tuntuu epämukavalta.lantio ja takamus kuuluu kuitenkin kokonaan mahtua housuihin,vaikkei rinnan alle kuulu ylettää.lantiohousut sopii vain erittäin hoikille,ja on jo vanhaa muotiakin.koko ei ole sopiva jos juuri ja juuri mahtuu ,silloin on ainakin numeroa jollei kahta liian pienet ja näyttää pursilevan ja korostaa lihavuutta,valitettavasti.

    • Ala laihduttaan.

      • nestepää

        Ota sinä lobotomia.


      • nestepää kirjoitti:

        Ota sinä lobotomia.

        Läski lähtee liikkumalla.


    • lohtupukeutuja

      Sama juttu olen 158 cm pitkä käytän kokoa 46 .On tosivaikeaa löytää vaateita joissa sopiva kaula aukko tai tarpeeksi tilavat hihan aukot. Oiken kokoisia vaateita vaikea löytää.Muodottomat tunikat kannataa unohtaa käytä paitajakkuja niiden siasta .Ovat parempia topin kanss . Housut suora lahkeiset ,hame kapea .mukavat kengät sirompi laukku. kaikki oman mitoituksen mukaan netistä löytyy. Atelier Golners chnitt.On lyhyen mitoituksen vaateita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe