Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lentokentälle paikka?

Lohjalainen

Mikähän olisi hyvä paikka uudelle lentokentälle? Vihtiläiset tuntuvat olevan kovin innoissaan kun kuvittelevat että purjekonekentän tavoin se toimisi Nummelassa. Mutta entisenä pääkaupunkiseutulaisena muistan vielä miltä kuulosti kun lentokoneet kaarsivat läheltä laskeutuessaan. Onkohan innokkailta nyt unohtunut, että nousevat ja laskevat lentokoneet aiheuttavat lentomelua kentän ympäristössä?

Keskelle asumatonta seutua se pitäisi rakentaa, mutta lähelle Helsinkiä ja hyvien yhteyksien päähän tietysti. Olisiko siinä Ideaparkin tilalla hyvä, sehän on aivan keskellä ei-mitään?

3

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pärinät

      Varmaan kentän naapurusto on jo niin huonokuuloista ettei pärinätkään enää haittaa, joten Nummelaan vaan. Lohjalle sitä ei ainakaan kaivata.

      • Nummelaan ...

        Mutta onko Nummela liian lähellä teitä herkkäkorvaisia lohjalaisia? Pitäisikö sen kentän sittenkin olla Espoossa tai Kirkkonummella? Noissa olisi valmis junayhteys lentokentältä keskustaan.


      • Vieno
        Nummelaan ... kirjoitti:

        Mutta onko Nummela liian lähellä teitä herkkäkorvaisia lohjalaisia? Pitäisikö sen kentän sittenkin olla Espoossa tai Kirkkonummella? Noissa olisi valmis junayhteys lentokentältä keskustaan.

        Mitäs jos se kenttä jatkaisi toimintaansa Malmilla - on arvostavat asukkaat ympärillä ja sijainnin puolesta edellytykset palvella pääkaupunkiseutua. Missään muussa ehdotetussa paikassa ei ole.

        Juuri tuli KHO:lta siunaus sen kokoiselle alueliitokselle Helsinkiin, että tonttipulasta ei ainakaan ole kiinni. "Yhdyskuntarakenteen tiivistäminen" taas on samanlainen muotisana ja mantra kuin "betonielementti" oli 70-luvulla. Nyt jos hävitetään jäljellä oleva avaruus pääkaupungista, saadaan sitä sitten itkeä 30 vuoden päästä kuten 70-luvun betonibrutalismia ja hävitysvimmaa kadutaan nyt.

        Ja mikä parasta, toiminnan jatkuessa Malmilla säästyisi jopa 100 miljoonaa euroa veronmaksajien varoja johonkin järkevämpään kuin olemassaolevan toimivan infran siirtämiseen hyvästä paikasta huonompaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe