kahvistako

selluliittia?

voiko kahvinjuonti lisätä selluliittia? juon joka toinen päivä pari kupillista vahvaa kahvia koska se saa suolen toimimaan,ja muutenkin se on mun mielestä auttanut laihdutuksessa,silloin kun sitä juo vaan pari kertaa viikossa. nyt on reisiin tullu vielä enemmän selluliittia kun aloitin urheilemisen,ja rupesin tässä ajattelemaan että kannattaiskohan se kahvi jättää ihan kokonaan pois jos se vaikka olis yks syy siihen selluliittiin??

olen kuullut että vihreä tee on hyvä aineenvaihdunnalle,ja olen omasta kokemuksesta myös huomannu sen,mutta voiko tee pahentaa selluliittia,siinähän on paljon kofeiinia...?

6

1943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • popita

      En usko, että kahvi on se, joka selluliittia merkittävästi lisäisi, ainakaan noin harvoin juotuna. Ravinnolla on tietty merkityksensä sellun syntyyn, mutta ihan ensimmäisenä en pelkästään kahvia syyttäisi.

      Liikunta ja urheilu saattaa aluksi vain pahentaa selluliittia, kun happamat kuona-aineet (mm. maitohappo) lisääntyy kehossa ja "varastoituu" ihoon. Kuitenkin pitkällä tähtäimellä liikunta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja sitä kautta auttaa selluliitin poistamisessa.

      Laihduttajan kannattaa muistaa syödä säännöllisesti, jotta aineenvaihdunta ei aivan jämähdä paikalleen. Sillä silloin ne kuona-aineet kerääntyy ihonalaiskerrokseen selluliittipahkuroiksi. Liikunnan jälkeen pitkä syömättömyys ei välttämättä auta edes laihtumaan vaan saattaa vain jumittaa koko aineenvaihdunnan. Syömisensä täytyy tietty valita järkevästi, kuitupitoista ja paljon kasviksia ja hedelmiä.

      Sitten ehdottomasti liputan tuon kuivakuppauksen puolesta. Se ei yksistään ainakaan minulla auttanut selluliittiin, liikkuminen ja ravinto piti tarkistaa myös. Kuivakuppauksella sain vilkastettua pintaverenkiertoa pahimmilla jo syntyneillä sellu-alueilla ja verenkierron vilkastuessa myös nestekierto lisääntyi ja ajan myötä tuloksia alkoi näkyä. Kuppausta joudun tosin varmaan tekemään lopun ikäni, jos haluan että sellu ei palaa...en tällä hetkellä kuitenkaan stressaa asiasta. Sit jos joskus kuivakuppaukseen kyllästyn, niin sitten kyllästyn.

      Ai niin, ja tuo vihreä tee on tutkitusti hyvä aineenvaihdunnan vilkastuttajana..ja sisältää antioksidantteja eli molekyyleja, jotka tuhoavat kehossasi haitallisia hapettimia. Suosittelen juomaan!

      • ja kysyisin vielä

        tosta kuivakuppauksesta,että mitä se oikeen on? miten sitä tehdään,kuinka usein ja kuinka kauan? saako niitä kuppeja ostaa jostain kaupasta,kun en oikeen ole innostunut tilaamaan mitään netin kautta...?


      • teessä
        ja kysyisin vielä kirjoitti:

        tosta kuivakuppauksesta,että mitä se oikeen on? miten sitä tehdään,kuinka usein ja kuinka kauan? saako niitä kuppeja ostaa jostain kaupasta,kun en oikeen ole innostunut tilaamaan mitään netin kautta...?

        ei ole kofeiinia!


      • selluliittivoiteissa
        teessä kirjoitti:

        ei ole kofeiinia!

        on kofeiinia...


      • kahvisellu

        Kuinka kauan sinulla kesti, ennen kuin tulokset alkoivat näkyä kuppien kanssa?


    • kahvisellu

      Kahvin ja selluliitin yhteydestä on ristiriitaista tietoa.
      Kahvi on vissiin aikamoinen "hapan" paukku elimistölle ja selluliitti saattaa johtua kehon happo-emästasapainosta, ainakin osittain. Itselläni kahvi kyllä laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle mutta lisää sellua.
      Toiselle lääke on toiselle myrkky, joten on vaikea neuvoa yleispätevästi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe