Seksikkäät naapurit?

Kalevi Lagerstam

Onko sinulla seksikkäitä naapureita tai onko sinulla joskus ollut seksikkäitä naapureita?

Itse katsoin taas tänä aamuna ikkunasta kun naapurin tyttö lähti pylly pyörien aamulenkille. Voiko ihanammin aamu alkaa...

26

4323

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sirpamaikkarilta

      Juoppoja ja somaleja piha täys. Niitä tee mieli katella sillä silmällä.

      • somali

        voi olla seksikäs?


      • sirpamaikkarilta
        somali kirjoitti:

        voi olla seksikäs?

        on katsojan silmissä. Riittäähän noilla ottajia. Ihan niin kuin juopoillakin.


    • ei oo.

      Ei oo ko yli kolmekymppisiä muijia kakaroidensa kanssa ja vanhoja mummoja.

      Joutuu kaupungille aina lähteen nähtävyyksiä kattoon.

    • scale

      naapurin rouva on ihan mukiinmenevä pakkaus, mutta mulla oli aamulla hauskempaa tekemistä, kun seurata sen puuhia.

    • Tumma Kauris

      Meidän talo on täynnä nuoria opiskelijaneitokaisia, mutta taso ei kyllä ole kovin kummoinen =(

      On siellä kuitenkin pari aika menevää misua. Tässä samassa rapussa asustaa yks aika söötti nappisilmä.

      Hänen kanssaan tekis mieli juuttua hissiin!
      http://youtube.com/watch?v=l8WFG_cxUWA&feature=related

    • Aatteles, jos se naapurin tyttö olisi lähtenyt viereltäsi lenkille?

      Olisitko extaasissa?

    • adrianleewerkuhn1

      Vihdoinkin joku järkevä aloitus.

      Allekirjoittaneella on ollut runsaasti seksikkäitä naapureita, nytkin yläkerran iloluontoinen leskirouva tekee lähtöä lenkille kultaisen noutajansa kanssa.

      Kapean kadun toisella puolella taas asustaa huikaisevan kaunis teologityttö, jolla iltaisin on tapana ilmeisen epähuomiossa jättää verhot auki, kun suihkunraikkaana ja ilkosillaan venyttelee saarnastuolissa kipeytyneitä reisilihaksiaan.

      Ylipäänsä asuinpaikan valinnassa kannattaa itse asunnon lisäksi ottaa erityisesti huomioon, että naapurissa:

      a) asuu mielellään nuorehkoja naisia
      b) EI asu tennisvalmentajaa tms.

      • Oot

        saateri nähny unta siitä teologista.


    • cookos

      pakko tunnustaa, mut naapureista löytyy seksikkäitä miehiä, ovat vaan varattuja, kuten minäkin, joten asia jää ihan toteamukseksi. Vaan se onkin ihan sellanen toteamus, että näin on.

    • vänkyrä-nainen

      kiinnittänyt naapureihin eriyisemmin huomiota. Siitä kertoo hyvin se, et tunnistan ne naapureiksi vain kotitalomme pihassa tai rapussa ollessan, mutten nähdessäni heitä muualla.

    • dayum

      ei ole, aikojen saatossa on ollut parikin ihan mukiinmenevää.

    • nykyisiin naapureihin ehtiny oikein vielä tutustua. Lupaavan oloista voihkintaa tuolta yläkerrasta kyllä pe iltana kuulu, ei sellaista ääntä kovin etova tapaus voi pitää.

      • adrianleewerkuhn1

        käyttää lasimaljakkoa..Ihan tavallinen juomalasikin(tyhjä) kelpaa.


      • vänkyrä-nainen

        pervo äijä siellä vaan runkkas ja katso pornoo. Siitä ne voihkinnat kuului..


      • adrianleewerkuhn1 kirjoitti:

        käyttää lasimaljakkoa..Ihan tavallinen juomalasikin(tyhjä) kelpaa.

        viittiny ottaa vanhoja kunnon salapoliisikeinoja käyttöön ko muija istu vieressä. Jos oisin ollu yksin niin tottakai oisin kaivanu vanhan kunnon sotaratsun esiin muki toisessa ja humma toisessa kourassa.


    • Yksinkertainen blondi

      sellaisia. Mulla on ihan hyvät naapurit. Tosin yksi uusi naapuri on perheellinen mies, jonka katse vaeltelee päästä varpaisiin ja takaisin kokoajan kun sen kanssa puhuu tai se tulee vastaan. En tiedä, tiedostaako se tuota itse...

    • e.W

      Hooh. Kaikenlaista sukankuluttaahan sitä mullakin on naapureina ollu, kun usein olen muuttanutkin...

      Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että ainakaan koripalloilija ei ole erityisen seksikäs naapurina kerrostalossa.:D Ujot atk-alan ihmiset menettelee monasti. Niitä mulla oli yhdessä kämpässä naapureina paljon.

      On mulla pari aika seksikästäkin naapuria aikoinaan ollu... Vähän taivaanrannan maalareita olivat ja huonoina päivinä olis tehny mieli räjäyttää ne maata kiertävälle radalle, kun bileet oli käynnissä melkein 24/7. Hyvinä päivinä taas niiden kanssa oli ihan hupaisaakin jopa viettää aikaakin yhdessä.

      Exäni kaveri oli aika kiusallinen homma naapurina aikoinaan... Senkin olen joskus kokenut. Oli ihan raamikas mies, mutta seksiä mun oli siitä harvinaisen vaikeaa löytää.;D Törmäsin häneen tyypillisesti vähintään kaks kertaa päivässä.

      Ihanteellisin asumismuoto olis tietenkin sellainen, että olis mahdollisimman paljon rauhaa ja "lääniä" ympärillä. Talo lähellä suurta kaupunkia, mutta miljöössä, jossa on luonnon rauhaa. Siinä ihanne. Landelta ja omakotitaloympäristöistä tosin usein löytyvät sitten ne pahimmat naapuri-Kyylätkin.

    • Pullopersesika

      isoperseistä plumper-jengiä. Ihan mukavia mutta en panisi.

    • Papeete1

      Naapureita?? Ei ole seksyjä sellaisia. En mä ees tunnistaisi mun naapureita enkä niitä muutenkaan kyttää yhtään.

      Tuossa joku aika sitten asui mun parveketta vastapäätä lesbopariskunta. Ei ne ollut seksikkäitä vaan ällöttäviä. Aina kun kävi röökillä, niin ne itsensäpaljastelijat keikku ilman vaatteita milloin parvekkeella, milloin missäkin. Ikkunoitakin niiden piti pestä vähintään kahden viikon välein. Tissit paljaana.

      Rupes pikkuisen ohimosta kiristään se pervojen touhu, ja just kun sain psyykattua itseni siihen kuntoon, että menen plimpotteleen niiden ovikelloa ja pukeen rytkyt niitten päälle, niin ne muutti pois. Luojan kiitos, säästyin taas yhdeltä pahoinpitelysyytteeltä :)

      Tuli kyllä mieleen, että jos siihen muuttaisi joku yksinäinen komeakroppainen kolli, ja kylässä ramppaisi tietysti sata kaveria, niin se ei olisi yhtään niin huono juttu. Ne olisi mun puolestani saanut kaikinmokomin heilua nakuina siellä. Tai mielellään sittenkin alkkarit jalassa. Se on paljonpaljon seksikkäämpää ja eroottisempaa.
      Ei mulla niin hyvää tuuria ollut vaan siihen muutti joku normiperhe.

      • oona.

        LOL;)


    • Anonyymi

      SbhzbdbsbHVBBnzvzjznszzbzzl

    • Anonyymi

      Jät vaan katsomiseen siellä verhojen tai kaihtimien takana.Älä avaa suutasi hänelle.Mikään ei ole oksetavampaa kuin eroneet äijät jotka ei naista saneet 23v. Olaan jo 55-58v.Känissä kerrostalon piha lähestyy,,keppi pystyssä.Selittäen oot niin sexksy katso ulla sesoo ja Kauhu ukko ussovatsain todella leskimies. Mua panettai ,tarttis saada seksiä Tai jokaiselle udelle asukalle jos nainen,ikään katsomatta piha piiri. Hei tule meille rinkille, tienaan eläkettä niin ja niin paljon.Kuka haluaa lihavaa eläkeläis miestä?Jätäkää naiset rauhaan kerrostalot. Eivät ole vapaata riistaa teille onnettomille,joilla ei naista vuosiin.Mietikkää omat käytöstavat ja puheet jurissa pihat.Itä Helsinki, 1.3.23

    • Anonyymi

      Naapurin rouva pitää kesällä valkoisia stretsi housuja sen pylly on tosi kuuma olen jäänyt muutaman kerran kiinni katselusta, Anni vain hymyilee olenhan vain 18v ja Anni varmaan 30v. En tiedä käyttääkö aina alkkareita joskun kun puhuu matalan pensasaidan yli pillunhuulet näkyy selvästi. Heinäkuussa johonkin aikaan olin nurmikolla ja lueskelin huusi minua kysyi missä äitisi sanoin olen yksin ovat mökillä.
      Myöhemmin Annikin tuli ulos taas ne housut ja paita pidin laseja päässä heittelin tikkaa ja vilkuilin aidan yli. anni katosi sisään ja tuli viinpullon kanssa ja bikinit päällä, katseli ympärilleen ja sanoi nyt ilkeää oööa näin kun sinä muutenkin katselet yritin sanoa ei Anni sanoi älä älä olet katsellut minua koko kesän, onko minulla sekskäs pylly ja pyörähti ympäri katsoin kun nännit pullotti Anni sanoi haluan imeä tuota kalua joka pullottaa saan ko tulla hyppäsi aidan yli ja sisälle. Kun pääsin sisälle imi heti kalua sanoi jossakin välissä saat naida niin paljon kun haluat ja minä nain olin saada heti kun pyllisti kiinteät pohkeet ja paksu pillu painelin tosi märkää pillua niin että vaan lotisi. Kun laukesin sanoi kohta uudelleen Anni sanoi ukko vittuili ja lähti nyt annan sinulle saat panna kun haluat.
      Otettiin viiniä ja kohta Anni taas imi sanoi tämä on hyvää ja seksikästä nuori iso kalu meni lattialle seljälleen kutsui tule ja pane kiljui sanoi on hurjaa antaa noin vain tulee halu en voi mitään haluan vain että nait kun pystyt.
      Aamulla oli kalu tulinen ja herkkä.Anni kuiskas Nait semmoiseen kiimaan että ei jalat sovi yhteen . Naitiin vielä iltapäivällä ennen kun vanhemmat tuli, äiti ihmetteli miten lakanat on pesussa sanoin kaatui kokakolaa.
      Vuoden oli kivaa kun sen ukko oli komennustöissä, Anni kertoi että nautii kun saa vierasta nuorta ja kovaa

    • Anonyymi

      Mulla asuu naapurissa komea raksamies.
      Nauuuu!

    • Anonyymi

      On mulla ollu moniakin kauniita naapureitakin mitä siitä si

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      446
      3251
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      410
      2851
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      126
      2765
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2153
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1970
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      76
      1172
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe