Aihe

NOFX - Backstage Passport

Sattuiko kukaan näkemään FUSElta tai netistä, tai kuten minä warettamalla NOFX kiertuadokkarin Backstage Passport, ja mitä mieltä olitte näkemästänne?

Omaan silmään pisti ensimmäisenä dokumentin periamerikkalainen tyyli jossa alkuinsertissä luvattiin tyylinmukaisesti paljon enemmän kuin itse jaksossa tapahtui, samoin ärsyttävää oli MTV:ltä lainattu tyyli pistää bändin pojat puhumaan kameralle ja selittämään tekemisiään ja erinäisiä keikoilla ja keikkojen ulkopuolella tapahtuneita sattumuksia.

Ohjelman idea käydä keikkailemassa tuiki tavallisten tanssilavojen sijaan epätavallisissa maissa on sinäänsä kiinnostava, mutta jotenkin dokkarista jäi halju maku suuhun, ehkä ohjelma olisi pitänyt toteuttaa 10-vuotta sitten kun bändi oli parhaassa punk-iässä, eikä vasta nyt kun miehet ovat nelikymppisiä.
No, manageri veti paljon viinaa ja sekoili, Fat Mike veti vihreää viivaa nenuihinsa Indonesiassa ja osoitti rakkauttaan Melviniä kohtaan, ja rikkoi bassonsa hänen otsaansa, ja yhtyeen rumputeknikko kävi tappelemassa israelilaisotilaiden kanssa Fatin kyllästyttyä räityksi tulemiseen.
Ja miksi hitossa Fat Mike kutsui kaikkia fanejaan kakaroiksi, kids tätä kids sitä?
No, onneksi ainakin konserttien järjestäjät osoittautuivat joka käänteessä välistä vetäviksi kusipäiksi - se osoittaa, että punkilla on vielä paljon työtä paremman maailman puolesta.

Musiikki oli tältä vuosikymmeneltä, joka on kait ihan ok valinta, onhan yhtyeen meno nykypäivänä paljon seestyneempää kuin Bobin aikana.
Ja ainakaan hajoamisen merkkejä bändi ei osoita, ainoana huolenaiheenani onkin bändin suhteen sen mahdollinen kaupallistuminen, tekevät paskat liikaa haastatteluja ja esiintyivät jopa pari vuotta sitten Conanin showssa - jonka onneksi sentään vetivät vituralleen.

Vähemmmän raflaavalla ja yleisöä kosiskelevalla tyylillä tehtynä kietuedokumentti olisi ollut paljon antoisampi kokemus - olisivat ottaneet mallia vaikkapa taannoisesta Kohu-63 -dokkarista!

Ja miksi hitossa El Hefe pitää yllään vitun hevi- ja hardrock-paitoja?

1

312

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hhshtshts

   ja minkähän vitun takia sä siellä vingut

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   19921
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15824
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   12718
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10393
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10178