Naapurin kanssa

M 42

Mitäs nyt tehdään? Tilanne lähes huvittava. Asumme rivitalossa ja naapurissa kaunis rouva. On tässä kesän mittaan pidetty yhteisiä grilli-iltoja neljistään. Oma vaimo on viikon kursseilla ja naapurin herra lähti ulkomaille työmatkalle.
Eilen naapurin rouva oli ”sattumalta” pihalla kukkia hoitelemassa ja ihan yhtä sattumalta minä hommasin itseni pihalle. No siinä juteltiin niitä näitä ja päätettiin laittaa grilli taas kerran lämpimäksi. Rouva lähti salaatin tekoon ja minä kyljyksiä hakemaan lähikaupasta. Puolen tunnin päästä tulimme pihalle ja aloimme grillauksen. Rouva oli tuonut mukanaan ison pahvitötsän valkoviiniä soodavettä ja jäitä. Söimme pienen aterian ja otimme vähän (= aika paljon) viiniä ja haimme vielä vähän väkevääkin mukaan. Juttelimme niitä näitä ja meillä oli oikein viihtyisää.
Sitten alkoi tapahtua illan pimetessä. Rouva alkoi estottomasti ehdotella yhteistä saunaa heillä. No ei kai siitä voinut kieltäytyä. Ajattelin, että voihan sitä nyt saunassa käydä naapurin kanssa (olemme joskus olleet neljistään saunassa). En uskonut että siitä mitään seuraisi. Saunoimme ja juttelimme edelleen ja tietenkin kun olimme kännissä, niin alkoi sellainen leikkimielinen toistemme kehuminen. Hetki siinä kehuttiin ja sitten rouva siirsi itsensä ihan viereeni ja nosti kätensä olakepäilleni ja hieman halattiin. Tilanne riistäytyi käsistä ja niin meitä vietiin. Kiihkeää suutelua ja toistemme hyväilyä. Pian pesulle ja sitten taas takaisin saunaan. Ei siellä kauaa kerjetty olemaan, kun päätimme lopettaa saunomisen ja siirryimme olohuoneeseen. Lisää viiniä ja hyväilyjä. Olo oli mahtava ja tunteita niin paljon, että en ole kokenut kuin kymmeniä vuosia sitten. Lopulta olimme täysin solmussa toistemme ympärillä ja nautimme molemmat tilanteesta. Tietenkin siitä seurasi juuri se, mitä tuollaisesta voi seurata ja veimme asian ihan viimeiseen asti loppuun.
Tämän jälkeen makasimme pitkän aikaa puhumatta sanaakaan, ja silittelimme vain toisiamme. Koska meillä kummallakaan ei ole lapsia, jäin heille yöksi. Yön aikana juttelimme tapahtuneesta ja pidimme molemmat kokemusta hyvänä. Päätimme, että salaamme tämän puolisoiltamme. Emme varsinaisesti sopineet mitään jatkosta, mutta luulen että sitäkin seuraa.
Miksiköhän minulla on edelleen hyvä olo enkä tunne mitään katumusta? Tuntuu kuin olisi tapahtunut vain se, mitä piti tapahtua ja mitä molemmat ovat varmaan jo kauan odottaneet.
Onko kokemuksia vastaavista lipsumisista ja miten olette siitä selvinneet? Minä ainakin odotan jo iltaa ja jos se toisi jotakin tullessaan.

48

17460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikko

      KUSIPÄÄ!!! Toivottavasti vaimosi saa tietää totuuden ja potkaisee tuollaisen vätyksen mäkeen. Ja naapurin muijalle sama.

      • Tuomari

        Taitaapa Mikko olla vaan niin pahuksen kateellinen peräkammarin poika, joka ei ole itse elänyt parisuhteen "arjessa". Mitäs se pieni hekuma ketään haittaa, saahan aikuis iälläkin vielä tuntea sitä nuoruuden huumaa, ja "Sitähän ei sydän sure , mitä silmä ei näe"
        Sitten asia tietysti kääntyy päälaelleen jos ruvetaan suorittaman pesien jakoa.


      • Sanna
        Tuomari kirjoitti:

        Taitaapa Mikko olla vaan niin pahuksen kateellinen peräkammarin poika, joka ei ole itse elänyt parisuhteen "arjessa". Mitäs se pieni hekuma ketään haittaa, saahan aikuis iälläkin vielä tuntea sitä nuoruuden huumaa, ja "Sitähän ei sydän sure , mitä silmä ei näe"
        Sitten asia tietysti kääntyy päälaelleen jos ruvetaan suorittaman pesien jakoa.

        voi tuntea nuoruuden huumaa. Minusta se ei ainakaan vielä ole kadonnut, vaikka 40v on kohta täynnä. Arjestakin voi löytää sen hekuman jos osaa ;D.

        "Sitähän ei sydän sure , mitä silmä ei näe"

        Kenen sydän ei sure, mitä silmä ei näe? Sinulla itselläsi, Tuomari, ei taida olla niitä kumpaakaan.


      • hannibal heyes
        Sanna kirjoitti:

        voi tuntea nuoruuden huumaa. Minusta se ei ainakaan vielä ole kadonnut, vaikka 40v on kohta täynnä. Arjestakin voi löytää sen hekuman jos osaa ;D.

        "Sitähän ei sydän sure , mitä silmä ei näe"

        Kenen sydän ei sure, mitä silmä ei näe? Sinulla itselläsi, Tuomari, ei taida olla niitä kumpaakaan.

        Miten olis pienet hekumat Sanna? Tunsin vatsanpohjassa outoa kutinaa lukiessasi viestiäsi. Näin nelikymppisenä, vallattomana ukko-miehenä tunnen kaipuuta intohimoiseen suhteeseen. Kun olemmm molemmat samanikäisiä, jaamme kaiken suurella ymmärryksellä ja syvällä, kokeneella tunteella. Miten olisi? Syksyinen romanssi, vain sinä ja minä. En jaksa enää odottaa unelmien naista, olkoon se sinä,Sanna!


    • M 52 + kokemusta

      Saat varmaan monia kommentteja tuosta tempauksestasi, mutta annanpa sinulle yhden neuvon. En tuomitse teitä enkä puolusta teitä.

      Muista kuitenkin aina: Parempi vanhana katua niitä tekoja, joita on tullut tehdyksi, kuin katua tekemättä jääneitä tekoja. Ajan myötä sitä muuttuu aika suvaisevaiseksi.

      Olsi kiva joskus tietää, miten teillä homma on edennyt.

      • Terhi

        ..kun kyseessä on NAAPURI...entä jos vaikka naapurin rouva kännipäissään päättää uskoutua miehelleen pikku seikkailustaan...ja vaimosikin saa tietää..."kiva" varmaan asua vieretysten, taitaa naapurisopu joutua vähän koetukselle.

        Vaimollesi saattaa olla aika tuskallista nähdä tämä rouva päivittäin, jos hän saa siis tietää..
        miten ajattelit itse tästedes kohdata hänen miehensä ?
        Aika keljua kaveerata ja viettää enää yhteisiä iltoja??? Aikamoista pokkaa vaatii varmaan, eipä käy kateeksi.


      • Anonyymi

        Sehän olisikin aivan oikein. Rivitaloissa näkee aina naapuritkin jotakin ;) :D
        Tuo alku voi tosin olla pelkkä provo.


    • Ihan itkettää....

      Inhottavasti sinä teit, siitä ei päästä yli eikä ympäri. Mitäs sitten kun omatuntosi alkaa kolkuttamaan, se ei meinaan ole ihan kiva tunne. Annoit alapäällesi aivot ja petit omaa rakastasi.
      Hän luottaa sinuun varmasti vieläkin, sinisilmäisesti. Jossain vaiheessa naiset kyllä huomaavat ettet ole uskollinen, toivottavasti pian tai parempi- löytäisi kivan, uskollisen, aidosti hänestä välittävän miehen. Itkettää ihan naisesi puolesta.

      • Henrik69

        Ei pyhä jysäys mitä tekopyhyyttä.


    • naapurin setä

      Toimintasi ei ole mitenkään tavanomaisesta poikkeavaa. Itselleni on meinannut käydä samalla lailla, valitettavasti kuitenkin jäi tapahtumatta.

    • Rouva osakas

      Ihmisiä kun ollaan, niin sattuu ja tapahtuu - rivitaloissakin. Kokemuksesta tiedän, että teillä on jonkin aikaa oikein mukavaa, mutta sitten tulee laskun maksun aika. Harvoin noista mennään kuin koira veräjästä.

    • mies minäkin

      voihan olla niin, että homma on naapurissasi etukäteen sovittu TAI että oma vaimosi on jo tehnyt saman tai oli sitä samaa tekemässä juuri naapurin äijän kanssa ...
      epäilys, tuo kalvava epäilys on nyt kylvetty sinuun ja hyvää loppuelämää vaan herralle

    • Tietäjä

      ...on yleensä kiihottavampi kuin oma.
      Ai miksi?
      Nautit ehkä enemmän vaimostasi kuin naapurin
      rouvasta,mutta ota huomioon elämän realiteetit.
      Parisuhde rakennetaan sille tasolle mikä luo jatkuvuutta elämälle.
      Kumpi sitä antaa ?
      Kumpaa rakastat ?
      Sinun on tehtävä päätös....
      Teit väärin jos rakastat vaimoasi.
      Teit oikein jos,et rakasta häntä ja naapurisi
      parisuhde on lopussa.
      Siinä vaihtoehdot,niistä sinun valittava.
      Tosin,jäi mieleeni tuo tarinasi,ehkä et osaa ja
      voi päättää mitä haluat.
      Mutta mitä teetkin,tee se niin et loukkaa ketään
      sellaista mikä on sinulle elämässäsi tärkeintä ?

    • samoin

      Naisena minulle kävi aivan samoin paitsi että asuimme kerrostalossa. Juuri kuin olisin lukenut omaa tarinaani paitsi että minun tarinallani on päätös, sinulla ei vielä sitä ole.
      Huomioi aina myös se että uteliaita silmiä on olemassa, vaikka itse et sitä näkisikään. Meille kävi näin ja mieheni sai tietää asiasta. Sain vaihtoehdot, joko hän tai naapurin setä, joko liittomme tai ero. Tottakai valitsin mieheni, en voisi kuvitellakaan asuvani sen naapurin miehen kanssa vaikka seksi ja salaiset tapaamiset olivatkin hyviä kokemuksia...ehkä hain sitä jännitystä tähän arkiseen elämään mutta totuus tuli kuitenkin vastaan. Luulen että sinä teet sitä samaa, haet jotain piristystä itsellesi, mutta ennenkuin jatkatte tätä teidän saippuaoopperaa, muistakaa että jossain vaiheessa puolisonne voivat tietää asian. Luulen että siihen loppuu teidän yhteiset nelihenkiset illanviettonne...mun kaveripiirissä ei kukaan pokaa kenenkään toisen vaimoa tai miestä, paitsi minä tein sen. Ja kyllä se kaduttaa! Meni samalla mieheni luottamus, ja hyvä ystävyyssuhde naapurin pariskuntaan jotka tosin muuttivat pois pian tämän tapahtuman johdosta.

    • Pahatar

      Noista moralistien kotkotuksista. Kivahan se on arkea välillä piristää ja tuoda samalla iloa myös naapurin arkeen. Mukavat muistot siitä jää, kunhan muistat, ettet anna tunteiden tulla liiaksi mukaan kuvioihin, jos haluat säilyttää nykyasetelman. Muuten: nauttikaa toisistanne.. Nimimerkillä: "samoja kokenut" ;-)

      • Hyvätär

        Sinä=jalkoväliäsi tarjoava nainen...mene itseesi ja laita uusi kuvasi treffipalstalle. Huh, kukahan suakin jaksaa katsella, mutta ehkäpä ne miehet katsovat sun jalkopäätäsi joka varmasti onkin paremmannäköinen kuin yläpääsi.
        Sinut on tunnistettu!


      • naisetar
        Hyvätär kirjoitti:

        Sinä=jalkoväliäsi tarjoava nainen...mene itseesi ja laita uusi kuvasi treffipalstalle. Huh, kukahan suakin jaksaa katsella, mutta ehkäpä ne miehet katsovat sun jalkopäätäsi joka varmasti onkin paremmannäköinen kuin yläpääsi.
        Sinut on tunnistettu!

        taitaa sinulla käydä, kun nuin rumasti toista panettelet. Kokeile itsekkin joskus, niin et enää ole niin ahdasmielinen.


      • Tuomari
        Hyvätär kirjoitti:

        Sinä=jalkoväliäsi tarjoava nainen...mene itseesi ja laita uusi kuvasi treffipalstalle. Huh, kukahan suakin jaksaa katsella, mutta ehkäpä ne miehet katsovat sun jalkopäätäsi joka varmasti onkin paremmannäköinen kuin yläpääsi.
        Sinut on tunnistettu!

        Taitaa olla pullat nyt Hyvättärellä niin huonosti uunissa, että on sen näköinen pelätin ettei saa vaikka tarjoaisi ilmaiseksi Mikadossa, ja sitten riipii kun muut saa !!!


      • Hyvätär
        Tuomari kirjoitti:

        Taitaa olla pullat nyt Hyvättärellä niin huonosti uunissa, että on sen näköinen pelätin ettei saa vaikka tarjoaisi ilmaiseksi Mikadossa, ja sitten riipii kun muut saa !!!

        Mene sinkkujen profiileihin ja hae Pahatar sieltä, sitten ymmärsit mitä tarkoitin. Itselläni ei ole vielä ainakaan ollut tarvetta hakea seuraa netin kautta, vielä on riittänyt ihan liveolosuhteet :))) eli baarit, raflat yms...


      • Pahatar
        Hyvätär kirjoitti:

        Mene sinkkujen profiileihin ja hae Pahatar sieltä, sitten ymmärsit mitä tarkoitin. Itselläni ei ole vielä ainakaan ollut tarvetta hakea seuraa netin kautta, vielä on riittänyt ihan liveolosuhteet :))) eli baarit, raflat yms...

        Ei se että käyttää samaa nikkiä kuin joku toinen tarkoita automaattisesti että kyseessä on sama ihminen! Hei haloo. Enkä ole muuten sinkkukaan... Katsopa täältä samalta sivustolta heinäkuun juttuja, niin löydät sieltä minut....


      • Sanna

        piristystä onkin hakea naapurista jos se puuttuu omasta kodista. Ellei itsellä ole, täytyy lainata ;D.

        Tiedätkö Pahatar: Kaikki uskolliset eivät ole moralisteja. Jokainen loikkikoon vieraissa tai olkoot loikkimatta.


    • M48

      Minulla on ollut suhde naapurin rouvaan jo 3 vuotta. Tapaamme päivittäin ja iana kun tilaisuus sallii, tapaamme intiimeissä merkeissä.
      Asiasta on vain positiivisia kokemuksia. Ei ole kummallakaan tullut mitään omistamisen haluja. Molemmilla tuntuu kotonakin menevän paremmin kuin aikoihin.
      Pitää vaan varoa, ettei tunteet ala jyllätä, sillä naapurin rouvaa on hankala rakastaa tai sitten olla itse rakkauden kohteena.
      Ei muuta kuin anna palaa niin kauan kuin kaikki toimii. Koska teillä kummallakaan ei ole lapsia, niin tilanne varmaan ei pääse muuttumaan kestöämättömäksi.
      Onne valitsemallanne tiellä.

    • eino

      tän jutun olis voinu pistää menemään tonne seksinovellit-osioon. Tää on ihan selvä tumputustarina :))

    • masa

      Tere!

      Haluttaisi tietää kuinka kauan olet ollut aviossa ja kuinka paljon ehdit juosta yöjalassa ennen avioitumista?
      Nimittäin itse hieman yli nelikymppisenä miehenä voin todeta että kun tuli koettua villinä ja vapaana poikamiehenä useita naissuhteita, lyhyitä sellaisia, joskus liiankin jännittäviä, niin eipä enää ole haluttanut seikkailla sen jälkeen. Olen ollut aviossa lähes 20 vuotta ja eipä ole tarvinnut käydä vieraissa.

      Sinulle sanoisin että mieti suhdettasi vaimoosi, onko hän se tärkein ihminen elämässäsi jota voi ja pitää rakastaa ja kunnioittaa vilpittömästi. Nimittäin petoksen sytytyslanka palaa jo ja ennenpitkää jäät kiinni. Silloin sinun pitää olla valmis kestämään syrjähyppysi seuraamukset. Nyt tietenkin tuntuu hyvältä ja jännittävältä mutta väitänpä että se on naivia, fyysistä ihastumista vastakkaiseen sukupuoleen ei todellista rakkautta.

    • Mervi

      Jännä juttuhan se sinulle on tapahtunut. Pidä omana tietonasi. Toivo, ettei naapurintäti "tunnusta" miehelleen tai sinun vaimollesi. Toivo, että tapaus jää tähän kertaan, voi olla että selviät ilman jälkipuheita. Mutta varo vaan, jos asia tulee ilmi vuosia jatkuttuaan, silloin ei naurata...

    • M 42

      Kiitos hyvistä milipiteistänne. En kuitenkaan ole kaikkien kanssa ihan samaa mieltä.
      Tiedän, että tämä on ohimnevää, mutta tuntuu kuitenkin todella piristävältä.
      Pitää pian palata taas normaaliin järjrstykseen, kun siipat saapuvat kotiin. Helppoa se ei tietenkään ole, mutta eiköhän se siinä mene.
      Viikko on ollut todella antoisa ja olemme saaneet uusia näkökulmia tähän naapuruuteen. Saapahan nähdä kuinka tässä vielä käy ja mitä tästä seuraa. Parhaassa tapauksessa voi mennä perhesuhteet uusiksi.

      • masa

        Okey!

        Olet valinnut tiesi. Kirjoittelet vain muodollisesti häpeää tuntien elikkä nautit ja haluat muutosta. Ei muuta kuin onnea kävi sitten miten kävi. Yksi kysymys vielä, ei tarvitse vastata, mutta oletteko kärsineet lapsettomuudesta tai onko jompikumpi sitä vastaan?. Oman avioliittoni yksi peruste oli että lapsia pitää saada. Anteeksi jos osuin arkaan kohtaan. Tsemppiä!


      • sdRs

        Ootko miettinyt että jos kaikki tulee ilmi, niin joku ei ehkä pidä tapahtuneesta... siinä voipi huonolla tuurilla mennä sitten henki...


      • masa

        Tere.
        Kun muistelen omia hölmöilyjäni pahimpia sellaisia, toki en ollut naimisissa, mutta taisinpa saada aikaiseksi paljonkin pahaa. Nimittäin kerrankin vietin yöni yhden naimisissa olleen naisen kanssa hänen tyttö-ystävänsä luona. Jostain tämän naisen tyttö-ystävän mies sai kuulla että joku vieras mies, olisiko ollut naapuri kertomassa, oli ollut vieraisilla hänen poissa ollessaan. Kuulin partneriltani että äijä oli suutuspäissään katkonut vaimonsa käden ja antanut kunnolla turpiin. Oli kait turha selitellä että en minä vaan minun tyttö-ystävä..
        Toisella kerralla erehdyin taas vakisuhteessa olleen naisen asunnolle. Keskellä yötä ulko-ovi kävi ja äijä hyökkäsi suoraan makuuhuoneeseen. Siinä silmäiltiin toisiamme kuin paviaaniurokset kulmiamme kohottaen että kukas tätä reviiriä oikein hallitsee. Ihme ja kumma kaveri ei hyökännyt minun eikä naisensa kimppuun vaan pienen riitelyn jälkeen hän häipyi matkoihinsa. Kolmannella kerralla vietin kahden naimisissa olleen naisen kanssa iltaa toisen asunnolla. Juhlat olivat hurjat, taisi olla melkein ryhmä sellaista. Aamun tullen selvitin päätäni ja syöksyin ulos kämpästä. Samassa toisen naisen mies oli odottamassa oven ulkopuolella. Silmät pyhää vihaa leimuten äijä tuijotti minua, mutta kun oli pieni reppana, ei uskaltanut käydä kimppuun. Sillä aikaa kun äijä mittaili minua hänen vaimonsa, jota olin kirjaimellisesti pannut koko yön, sai jalat alle viime hetkellä, ja siskonsa avustamana pakeni kotiin kaupungin toiselle puolelle taka-ovesta ulos kiiveten noin kolmimetrisen lauta-aidan yli. Sisko tuli ovelle ikuisuudelta kestäneen tuijotustuokion perästä ja vastasi kirkkaalla äänellä hyvät huomenet. Ja kun jostain vihiä saanut pikku-äijä kysyi vaimostaan niin nainen sanoi silmät pyörällä päästään ettei vaan tiedä.
        Että sellaista oli minun poikamiesajat. Paljon hölmöilyä vaikkakin hauskaa sellaista, mutta tämä viimeinen keikka oli todellakin viimeinen. Olin päättänyt lopettaa ne kertakaikkiaan ennenkuin jotain todella ikävää tapahtuu ja tapahtuihan sitä.


      • Anonyymi
        masa kirjoitti:

        Tere.
        Kun muistelen omia hölmöilyjäni pahimpia sellaisia, toki en ollut naimisissa, mutta taisinpa saada aikaiseksi paljonkin pahaa. Nimittäin kerrankin vietin yöni yhden naimisissa olleen naisen kanssa hänen tyttö-ystävänsä luona. Jostain tämän naisen tyttö-ystävän mies sai kuulla että joku vieras mies, olisiko ollut naapuri kertomassa, oli ollut vieraisilla hänen poissa ollessaan. Kuulin partneriltani että äijä oli suutuspäissään katkonut vaimonsa käden ja antanut kunnolla turpiin. Oli kait turha selitellä että en minä vaan minun tyttö-ystävä..
        Toisella kerralla erehdyin taas vakisuhteessa olleen naisen asunnolle. Keskellä yötä ulko-ovi kävi ja äijä hyökkäsi suoraan makuuhuoneeseen. Siinä silmäiltiin toisiamme kuin paviaaniurokset kulmiamme kohottaen että kukas tätä reviiriä oikein hallitsee. Ihme ja kumma kaveri ei hyökännyt minun eikä naisensa kimppuun vaan pienen riitelyn jälkeen hän häipyi matkoihinsa. Kolmannella kerralla vietin kahden naimisissa olleen naisen kanssa iltaa toisen asunnolla. Juhlat olivat hurjat, taisi olla melkein ryhmä sellaista. Aamun tullen selvitin päätäni ja syöksyin ulos kämpästä. Samassa toisen naisen mies oli odottamassa oven ulkopuolella. Silmät pyhää vihaa leimuten äijä tuijotti minua, mutta kun oli pieni reppana, ei uskaltanut käydä kimppuun. Sillä aikaa kun äijä mittaili minua hänen vaimonsa, jota olin kirjaimellisesti pannut koko yön, sai jalat alle viime hetkellä, ja siskonsa avustamana pakeni kotiin kaupungin toiselle puolelle taka-ovesta ulos kiiveten noin kolmimetrisen lauta-aidan yli. Sisko tuli ovelle ikuisuudelta kestäneen tuijotustuokion perästä ja vastasi kirkkaalla äänellä hyvät huomenet. Ja kun jostain vihiä saanut pikku-äijä kysyi vaimostaan niin nainen sanoi silmät pyörällä päästään ettei vaan tiedä.
        Että sellaista oli minun poikamiesajat. Paljon hölmöilyä vaikkakin hauskaa sellaista, mutta tämä viimeinen keikka oli todellakin viimeinen. Olin päättänyt lopettaa ne kertakaikkiaan ennenkuin jotain todella ikävää tapahtuu ja tapahtuihan sitä.

        Lieneekö toi ätmi ikinä, elää mielikuvituksissa, yrittää näil tarinoil sotkea toisten välejä!


    • liina

      Tuttu tilanne... itse "vierailin" naapurissa enemmän ja vähemmän säännöllisesti noin neljä vuotta.....

    • masa

      Huomenet!

      Onko tilanne rauhoittunut? Vai mennäänkö samaa tahtia kuin ennenkin?

    • Jyrkkämäki

      Lopettakaa lapsellisten satujen kirjoittelu. Sattumalta osuttiin pihalle samanaikaisesti hah hah. Fantasioita tuntuu riittävän.

      • Että joku jaksaakin vastailla liki 13 vuotta vanhaan avaukseen.


    • Nanna8444

      Ihmismieli on heikko, minullakin.. Olen usein miettinyt että mihin tällaiset intohimosta johtuvat lipsahdukset johtaa, jos ei ero tule, niin jääkö pettämiseen koukkuun? Itse erosin heti kun ihastuin syvästi toiseen, en kyllä pettänyt mutta... Kyllä ajatus siitä että elämän viettäisi yhden ihmisen kanssa tuntuu kaukaiselta. Sitten viettelin tämän naimisissa olevan ihastukseni täysin itsekkäistä syistä. Asiat vielä enemmän solmussa. Lähipiirissäni on myös paljon salasuhteilua, sanovat että olo on kuin uudesti syntyneellä. Aika näyttää, mihin tällaiset jutut johtavat

    • niinkai

      Pettänyt olen mutta en sentään naapurin rouvan kanssa, luojan kiitos siitä...

    • Anonyymi

      Siis hohhoijaa tätä haukkumista ja moralisointia. Miten musta tuntuu niin vahvasti että jos nainen olis kirjottanu naapurin miehestö aivan samanlaisen tarinan niin kateellisia miehiä riittäs kommentoimassa ja kaikki kehuis ja kehottas vaan jatkamaan lisää. Mies jos pettää niin kauhea kusipää mutta naisellako on siihen joku erityisoikeus??? Monesti törmännyt tälläsiin aiheisiin naisen kirjoittamana ja on vaan haukuttu naisen miestä ja pidetty että on hieno nainen??

    • Olen tullut siihen tulokseen että tuo toisen omistushalu on joku alkukantainen vietti mikä kävi järkeen silloin kun meitä oli vähän ja geenien jako piti tehdä järkevästi, että oli paljon eri geenejä eikä yksiä geeniä levitelty ympäri ämpäri. Nykyään on vähän eri asia, eletään murrosaikaa pariutumisevoluution suhteen. Siksi on luonnollista että tulee ongelmia ja käytöstavat muuttuu tällaisissa asioissa. Seksi ei ole enää pelkkää lasten tekoa vaan nautinnollista ja joillekin myös energisoivaa aikaa. Tämän mukana myös tunne-elämä muuttuu. Opimme arvostamaan ohimeneviä kokemuksia koska koko elämä on yksi silmänräpäys planeetan historiassa, ja sielumme historiassa myös.

      Pitkässä parisuhteessa on puolensa, samoin seksin harrastamisessa ja tunteissa muiden kanssa. Mä en kieltäisi kumppaniltani niitä, mutta odottaisin ettei hän tule leveilemään niistä mulle eikä muillekaan etten kuule muitten kautta ja saa kommentteja että eikö sua haittaa, miten voit olla noin jne, koska niitä tulisi kun ihmiset ei ymmärrä.
      En varmaan silti panisi muita naisia itse, sillä en usko että voisin olla ilman syyllisyyden tunnetta siinä tilanteessa koska se on iskostunut niin syvälle minuun. Toivottavasti mieli muuttuu sen suhteen.

      Paradoksaalista tässä on se, että suurin osa joka tätä tekee ei halua loukata kumppaniaan vaan nauttia elämästä, ja kumppani varmasti haluaa että nautit elämästä jos rakastaa sinua.

    • Anonyymi

      Entä kun asiat paljastuu tai tuleekin kipinän sijaan toraa ja kinaa sekä asia paljastuu? Kämppä myyntiin ja muutto muualle vai mikä? Vielä, jos on lapsia ja asia paljastuu missä valossa he teidät näkevät? Naapuriin en koskis.

      • Anonyymi

        En kyllä koskis nyt muuhunkaan kuin yhteen vain. Yksi mulle on hyvä. Miksi montaa?


    • Anonyymi

      Mielenkiintoisia näkökulmia, itse pakko tunnustaa että ihan naapuria ei nyt oo tullut pantua mut tuttavapiiristä kyllä aika montaa (syytelköön kuka haluaa) mutta miehen kavereita ja parin kaverin miestä.

      • Anonyymi

        Jos naapurin muijaa panisin olis päässä vikaa muuten kyllä vieras liha käy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos naapurin muijaa panisin olis päässä vikaa muuten kyllä vieras liha käy.

        Sama täällä, naapurin naista en panis.


    • Anonyymi

      Pane vaan jos joku on puutteessa ja haluaa kullia

      • Anonyymi

        Joo, tussukkaa ei voi saada koskaan liikaa. Itsellä lähes vastaava tilanne tuli eteen, uskollisena kuitenkin poistuin ennen kuin alkoi yhden rouvan vaatteet lähteä päältä, eipä tosin paljoo ollutkaan. Opin et jos joku rouva tarvii apua kodin sisällä kun mies poissa on muutakin mielessä. Vaimolle kerroin, ei tykännyt hyvää ja sanoi et munahaukkoja riittää.


      • Anonyymi

        Joo hyvää se vain tekee molemmille, jos halut ovat samoja.


    • Anonyymi

      Vittu mikä pässi.. Kielestä päätellen viimesen päälle paskahousu juntti.. varmasti on viimesenpäälle kovat jutut työn tekemisestä mutta jos sulla olis yhtää munaa nii et puuhailis puolison selän takana

    • Anonyymi

      Ei tarvitse olla Sherloc Holmes tajutakseen tuosta kertomuksesta ettö vaimo ja naapurin mies säätää jotain , kun malttaa lukea tarkoin niin siellä tekstissä se jo paljastuu että heillä on suhde , ollut ji kauan .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe