Jäin yöksi ja piereksi

.................

Jäin yöksi miehen viereen nukkumaan.

Vähän väliä kuului piereskelevän. Aiemmin autossakin kamala haju. Sitten ilmoitti lässyttävällä äänellä menevänsä vessaan ja tulevansa pian takaisin. Vessassa piereskeli kuin viimeistä päivää ja paskoi. Sitten tuli viereen ja sama piereskely jatkui. Päätin sitten mennä viereiseen sänkyyn nukkumaan. Miten te miehet syötte?/Ette huolehdi ilmavaivoja pois??

Ei ole hirveän romanttista. Pieni vinkki: käykää paskalla silloin kun pierettää ja kun pierettää tehkää se naisen huomaamatta, käykää vaikka kauempana. Vessaan mennessänne laittakaa vaikka musiikki soimaan tai paskokaa samalla kun käytte suihkussa ja suihkun loristessa. Ja syökää terveellisesti, ei mitään pizzaa ja lihapiirakka-paskoja päivästä toiseen, ja jotain lääkkeitä ilmavaivoihin jos sellaisia on.

34

9729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kipe

      ..kyynel! Se, joka pierua pijättää, sillä on muutakin salattavaa.

      • Anonyymi

        Tämä tyhmä sanonta... Eiköhän kaikilla ole jotain salattavaa myös vapaapiereskelijöillä.


    • sen kummempia

      Itse tapasin tytön ja vietimme illan yhdessä. Yöllä sitten päädyttiin hänen luokseen ja vähän väliä kuului piereskelevän. Aiemmin autossakin kamala haju. Sitten ilmoitti käheällä äänellä menevänsä vessaan ja tulevansa pian takaisin. Vessassa piereskeli kuin viimeistä päivää ja paskoi. Sitten tuli viereen ja sama piereskely jatkui. Päätin sitten mennä viereiseen sänkyyn nukkumaan. Miten te naiset syötte?/Ette huolehdi ilmavaivoja pois??

      Ei ole hirveän romanttista. Pieni vinkki: käykää paskalla silloin kun pierettää ja kun pierettää tehkää se miehen huomaamatta, käykää vaikka kauempana. Vessaan mennessänne laittakaa vaikka musiikki soimaan tai paskokaa samalla kun käytte suihkussa ja suihkun loristessa. Ja syökää terveellisesti, ei mitään pizzaa ja lihapiirakka-paskoja päivästä toiseen, ja jotain lääkkeitä ilmavaivoihin jos sellaisia on.

      • paras...

        NAURATTAA NIIN ETTÄ ..PIERU PÄÄSI:)


      • ....--
        paras... kirjoitti:

        NAURATTAA NIIN ETTÄ ..PIERU PÄÄSI:)

        aamun paras juttu. nauran niin läjässä että ei mitään muuta kuin mies on sika johan se on kautta aikain tiedetty mutta ihan oikeesti kyllä oli juttu. ei kande lähteä yöksi heti ..... on se hyvä että on tää 24 että saa lukea että on niin monenlaista laidasta laitaan.... miten sitä ennen tulikaan toimeen ilman tätä yhteisöä. ei muuta kuin hyvää kesää ja eka kirjottajalle vain harmittelut


      • hheh :)
        paras... kirjoitti:

        NAURATTAA NIIN ETTÄ ..PIERU PÄÄSI:)

        Mäkin sain päivän parhaat naurut ;) Lisää tämmösiä tarinoita!!!! ;)


    • pieruhuumorikin

      Anteeksi mutta ei voi mitään. Tää naurattaa ihan sairaasti. Ei varmaan ollut kivaa kokea henk.koht. mutta huumoria se pieruhuumorikin on.

      Varsinkin tämä että:

      Sitten ilmoitti lässyttävällä äänellä menevänsä vessaan ja tulevansa pian takaisin. Vessassa piereskeli kuin viimeistä päivää ja paskoi.

      Pakko kysyä että olisko ollut parempi jos se olisi sanonut ronskilla äänensävyllä vaikka että Mä meen nyt paskalle kun pierettää ihan hel.....sti!

    • huhu

      sehä on se pohjalainen esileikki:mies sanoo naiselle,että räplää ittes märäks sillä aikaa,ku mä käyn paskalla.

      • Anonyymi

        Hämyt! Pistetäänkö pyörimään?


    • kerro lisää!

      Tää on aivan uskomaton juttu, putoillaan täällä kaverin kanssa! Kerro jotain lisäinfoa.. Kauan ootte tuntenu toisenne? Oliko se mies edes yhtään nolona, vai oliks tollanen sille ihan normaalia? Eiks se ihmetelly kun vaihdoit sänkyä?
      Vieläkö tapaat sitä? Niin kreisi juttu, saatiin kyllä huippunaurut tollasesta idiootista! :D

      • ...---

        kirjotan jo toista kertaa. en ole koskaan lukenut näin hauskaa juttua. mut miehet on siis jotkut ihan sikoja. kuka tommosta nyt enää edes haluis enää edes tavata. noo itselläkin on kokemusta ns. sänkypuuhista ja se on luku sinänsä. mikä mies on semmonen että suurinpiirtein nai kipeäksi .... no se ei kiutenkaan ollut eka tapaamisella kuin suht asialista käytöstä mut rajummaksi kävi kun tavatiin toisen kerran


      • .....................

        Ei näyttänyt olevansa nolona, oli kuin EI MITÄÄN. Olis nyt edes vetänyt koko jutun plörinäksi ja hauskaksi että saatana nyt mä meen paskalle..mutta ei..kun olin lähdössä niin kysyi taas sillä lässyttävällä vauva-äänellä: Onko joku hätä? ..Luuli kai että jotenkin arkailin nukkua pojan kanssa samassa sängyssä/huonoja kokemuksia. Eh...ei nyt ihan siitä johtunut mutta vaan kun ei ole hirveän mukavaa kuunnella pruittimista koko yö. Kaipa se sisimmissään aika nolona oli.


    • Viivi tyttö

      Selvä sika.

    • jaspercon

      Tuon kuvauksen perusteella kuulostaa, että miehellä vaikuttaisi olevan jonkinasteisia ruoansulatusongelmia. Joku aika sitten oli lehdessä mainintaa, että ilmavaivat ovat ihmisillä yleistyneet. Usein syynä on ruokavalio, jossa on liikaa nopeita hiilihydraatteja, sokereita. Tietysti muutkin elintavat varmasti vaikuttavat, esim. liikunnan puute voi vaikuttaa.

      Jos jotain lääkitystä kaipaa, niin ilman reseptiä kannattaa kokeilla maitohappokapseleita. Sen jälkeen lähtisin hieman rukkaamaan ruokavaliota uusiksi, ainakin pikku hiljaa.

    • kokemus!!

      Aloin nauramaan aivan hillittömästi tuolle sun jutulle ja tuli mieleen oma vastaava kokemus. Mies oli fiksu ja menestyvä, meillä oli aivan mahtavaa parit treffit, kunnes jäin hänen luokseen yöksi. Mies piereskeli unissaan aamulla aivan järjettömästi! Eikä ne ollut mitään pieniä paukkuja, ihmettelin ensin että mikä h-tin meteli täällä oikein on... En voi kuvitella että nukkuisin useinkin tuollaisen miehen vieressä. Miten joku voi unissaan piereskellä niin hirveästi?? Hereillä ollessaan se onneksi loppui ettei ihan yhtä paha tilanne...

      • sama kokemus!!!

        Nainen piereskeli aivan hirveän kovaäänisesti unissaan vieressäni. Oikein heräsin siihen ja karsea paskan haju leijui koko ajan vällyissä. Aamulla oli kuin ei mitään... tuskin edes tiesi pierreensä hemmetisti pitkin yötä.


      • Anonyymi
        sama kokemus!!! kirjoitti:

        Nainen piereskeli aivan hirveän kovaäänisesti unissaan vieressäni. Oikein heräsin siihen ja karsea paskan haju leijui koko ajan vällyissä. Aamulla oli kuin ei mitään... tuskin edes tiesi pierreensä hemmetisti pitkin yötä.

        Haisoo, haisoo.


    • on..

      kun nainen kuorsaa unissaan. Kahdesta jo kokemuksia..aaargh!!!

      • on..

        kun nainen kuorsaa hereillä ollessaan.


      • Voi, voi.

        Ei voi olla yhtä kauheeta kuin miehen kuorsaus. Tai kuorsaus ja piereskely vuorotellen. On ne ihmeellisiä nuo ihmisen ruumiintoiminnot.


    • MiesRealisti

      Joillain miehillä ja naisilla voi voimakas piereskely johtua sairaudesta, eikä sille silloin voi tehdä kovinkaan paljoa.

    • mitenkä

      voit noin ajattelemattomasti kirjoittaa. On ihmisiä, joille ilmavaivat ovat todellinen ongelma, jolle ei voi mitään. Itse kaikki kokeet ja testit käyneenä tämä ketjuviesti oli todella loukkaava. Itse en uskalla lähteä treffeille enkä varsinkaan yötreffeille. Lääkärit ovat nostaneet kätensä pystyyn, mikään lääke eikä ruokavalio auta. On siis piereskeltävä yksin. Onhan se toisaalta mukavaa, että toiset saavat siitä hyvät naurut...

      • prinsessasta!

        Neiti aloittajaprinsessa kun näet pieree itsekin unissaan... tosin tietämättään. Yhtään nukkuessaan ei piereskelevää naista ei vielä ole tullut vastaan, joten aloittajanaikkonen tuskin eroaa muista ihmisistä ja vain nolaa itsensä täällä moista kauhistellessaan. Taitaa olla vielä kovin nuorikin tai sitten jotain pahempaa. Älä nyt ajattele että kaikki naiset ovat tuon tasoisia kuin aloittaja! Rohkeasti treffeille ja jos kohtaat aloittajan yötreffeillä, niin pieraise kovaa ovesta ulos lähtiessäsi!


      • n1980

        Tietenkin voit käydä treffeillä, koska eivät kaikki naiset ole tuollaisia 'romanttisia vessapiereskelijöitä' kuin ketjun aloittaja. Ainakaan minä en ole.

        Itselläni ei ole ongelmia vatsan kanssa ja pystyisin helposti pidättämään pierua ainakin puoli vuorokautta. Kauemmikin. En silti voisi edes harkita elämistä ihmisen kanssa, jonka mielestä piereskellä saa vain vessassa vesihana päällä.


    • kun jänskättää

      On käyny kyllä mullekin niin, että oon menny yökylään piereskeleen, mutta ei se miehelle mikään ongelma ollu. Piereskeli iteki :)

      Meillä oli lopulta oikein hauska ja vapautunut yö. Pieruhuumori rentouttaa ja piereskentely lähensi meitä.

      Kaikki ihmiset kaasuja päästää!

      • Anonyymi

        N. 3litraa/vrk


    • Pröts PRÖTS PRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

      Jos sillä oli vatsan kanssa ongelmia niin voit olla tyytyväinen että se sun kaveri ei kakannut sänkyyn :))

    • tää ;)

      Mun kaveri treffaili yhtä kundia. Eräänä aamuyönä kundi tuli jatkoille hänen luokseen. Aamulla kaverini löysi pökäleet pöntöstänsä. Ja vessapaperi löytyi olkkarista........ Eli jätkä oli vääntänyt väyryset PYYHKIMÄTTÄ PERSETTÄÄN!!!!Ja oli sitten kohteliaasti jättänyt rakkauden tunnustukset pönttöön!!!

    • ummetukseen

      syö kuusi lesemuffinssia, niin kyllä torttu irtoo

    • xcvxfbcbbdfb

      niin mitä yleensäkin kannattaa tehdä kun miehen luona kauemmin vierraillessa alkaa jännittämään niin paljon sitä että alkaa pierettää, ja tämä tosiaankin aiheuttaa vatsassa kiertämistä ja alkaa pierettää. apua. kai pitää vaan yrittää syödä terveellisesti, ja alkoholissakin juoda vain viiniä? muita vinkkejä?

    • Anonyymi

      Piere vaan ja HUUDA samalla.
      Se piristää!

    • Anonyymi

      Suihkussa paskominen ? Kaikkea sitä kuulee !!

    • Anonyymi

      Jos pierua pidättää niin on jotain salattavaa, siinäpä nääs on äänitehoste mitä vaalia jos muutakaan ei jää lapaseen

    • Anonyymi

      Ja balalaikka soi!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2826
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2130
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      914
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe