Sota on julistettu!

kohta ex-sellunen

Järkytys oli kamala kun huomasin, että perse on täyttyny kamalista sellumuhkuroista! Päätin että nyt ne saa sitten lähteä.

Ensimmäiset askeleet kohti selluttomuutta on aloitettu, ruokavalio kondikseen (toisin sanoen syön enää normaalia kotiruokaa), kuntoilua on lisätty, aloitin myös cla:n popsimisen, ja nyt viimeisimpänä odottelen kuivakuppauskuppeja postista. Niin ja tietenkin vettä yritän litkittää sen minkä ehtii :)

Ruokavalio ja kuntoilu on ollu ok jo pidemmän aikaa, mut eihän ne oo hirveesti vaikuttanu tuohon selluliittiin, nyt pistetäänkin toiveet nuihin kuivakuppauskuppeihin, cla:han ja veteen :)
Operaatio tulee kyllä olemaan varmasti aika pitkähkö, tuskin ne ihan kahdessa yössä katoaa :) Mutta ens kesänä on jo tarkoitus olla selluton, eiköhän se kuitenkin toteudu jo aiemmin kun yhdistää nuo kaikki konstit :)
Kerron täällä sitten tuloksista heti kun niitä ilmenee, ja voisinpa "ennen ja jälkeen" kuviakin jonnekin yrittää laittaa.

Kirjoittelen tänne siksi, että saisin jakaa jonkun samassa jamassa olevan kanssa kokemuksia. Ja voihan olla, että tässä tulee jollekin uutta tietoa josta on sitten apua omaan sotaan :)
Eli onko palstalla muita jotka kokeilee esim. kuivakuppausta? Voisitko kertoa kokemuksia, onko tuloksia tullut? ja jos niin missä ajassa ja minkälaisilla "imutteluilla"? :) Onko cla jollakin tehonnut, entäpä liikunta ja veden juonti?

11

2405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mm.

      mäkin aloitin cla kuurin..ohjeessa on 3 kpl päivässä...otatko ne kerralla vai erissä? oletko huomannut huonoa oloa oton jälkeen?

      • kohta ex-sellunen

        Otan 4-6 tabua kerralla, luontaistuoteaupan myyjä sanoi, että kannattaa aloittaa isommalla annoksella niin saa parhaan hyödyn.
        Otan tabletin ruuan kera ja niin, että aamulla puolet ja puolet iltapäivällä. Illallahan niitä ei kannattaisi ottaa. Ei ne kyllä minulla oloon ole vaikuttanut, mutta joillakin kuulemma tulee pahoinvointia tuosta cla:sta. Saattaahan se mennä ohi, ja varmasti parempi sitten sullakin jakaa tabletit otettavaksi pitkin päivää :)


      • kohta ex-sellunen

        Minulla on siis sitä vahvempaa cla:ta, päivän annoksessa (4tabua) on 3200mg cla:ta, ja tuotahan suositellaan syömään yli 4000mg ennen kun sillä on jotain vaikutusta.


      • kyselijä146

        Mitä on cla? Siis vaikuttavat aineet ja mihin luvataan vaikuttavan?


    • Mimosah

      Minä lähden kanssa raivokkaana sotaan selluliittiä vastaan! Tilasin pari päivää sitten imukupit ja nyt tulikin jo ilmoitus, että ne odottelevat postissa.
      Itse en ajatellut kokeilla cla-ta, ainakaan vielä. Jotenkin en saata uskoa, että siitä voisi olla hyötyä... Mutta kuulen kyllä ilomielin kokemuksista!

      ELi, nyt olisi tiedossa kuivakuppausta, liikuntaa (lenkkeilyä ja saleilua), terveellistä ruokaa ja runsaasti veden juontia!

      Ilmoittelen tänne, että miten minun käy!

    • orchid81

      Mistä ootte tilannu noita kuivakuppauskuppeja?

    • problemas

      En ymmärrä mistä sellu on itselleni ilmestynyt! Olen urheillut aina ja syönytkin terveellisesti, mitään ongelmia ei ole ikinä ollut, kunnes huomasin yhtäkkiä muhkuraisen olemukseni. Urheilua en oikein voi lisätä ja olen normaalipainoinen!

      Nyt kiinnostaakin mikä tämä cla on? Ja jos kuivakuppaus tehoaa (kirjoittakaa siitä tänne) niin olen valmis yrittämään sitäkin. Ja tosiaan, e-pillerit on varmaan yksi syy myös koko ongelmaan!

    • another sellunen

      Heippa!
      Mitä kuuluu sodallesi? Oletko kupannut ahkerasti ja onko tuloksia tullut?

      • Sapira

        Missä menette sellujenne kanssa vai joko lähti pois?


      • jeeeesss....
        Sapira kirjoitti:

        Missä menette sellujenne kanssa vai joko lähti pois?

        Minä olen tehnyt noin 1,5 kuukautta kuivakuppausta säännöllisesti päivittäin vatsaan, reisiin, pakaroihin ja käsivarsiin sekä alaselkään niin paljon kuin kädet antaa periksi. Tuloksia on tullut. Esim. vatsassa rintojen ja navan välissä oli todella inhottava röpäleinen alue => se on lähtenyt kokonaan pois! Mies ihastelee jalkoja ja pakaroita je kehuu että ovat silonneet. Kuivakuppaus auttaa tosiaan. Miten olette kokeneet vanhan (10-20 vuotta)selluliitin häviämisen kuivakuppauksella?


      • hohhoijaa...
        jeeeesss.... kirjoitti:

        Minä olen tehnyt noin 1,5 kuukautta kuivakuppausta säännöllisesti päivittäin vatsaan, reisiin, pakaroihin ja käsivarsiin sekä alaselkään niin paljon kuin kädet antaa periksi. Tuloksia on tullut. Esim. vatsassa rintojen ja navan välissä oli todella inhottava röpäleinen alue => se on lähtenyt kokonaan pois! Mies ihastelee jalkoja ja pakaroita je kehuu että ovat silonneet. Kuivakuppaus auttaa tosiaan. Miten olette kokeneet vanhan (10-20 vuotta)selluliitin häviämisen kuivakuppauksella?

        Hyvä juttu että kuppaus on auttanut sinua...Meikäläinen on pari kertaa aloittanut kuppauskuurin, mutta lopahtanut sitten erilaisista syistä...Nyt ei syyt enään saa häiritä ja nyt 2vk kuppailua putkeen takana...Ja kyllä huomaa että on auttanut mullakin pehvassa ja reisissä.Tosin hyvin vähän, mutta hiljaa hyvä tulee.
        Mulla on ollut (olen kiinnittänyt huomiota) sellua 3-4 v ajan. Toivottavasti peliä ei ole menetetty...
        Mä oon niin tarkka noista selluista,et oikein ärsyttää...välillä sitä oikein etsimällä etsii kropasta ja joissain valossa se oikein korostuu.Jossain valossa sitä ei edes näy, Tai no mä nään sitä joka paikassa vaikka olisi vaatteet päällä.Heh, vissii noussu sellu päähän.

        Mutta kuiteskii SOTA ON TODELLAKIN JULISTETTU ja pitäneen kokeilla CLA:ta joka on lojunut kaapissa vuoden verran. Hyvä kun muistutitte minua niistä.

        Onko CLA:sta ollut apua?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1003
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      956
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      747
    5. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      741
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      707
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      702
    9. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      690
    10. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    Aihe