Tuuri

<???>

Millanen paikka on keskisen leirintäalue. Katoin että ainaki halpa, mutta noin muuten?

91

19385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikaRAHTARI

      joo kävin ja olin yötä,no yö oli 10e. 16.90e pistoke että sai sähköt toimimaan!!EI IKINÄ ENÄÄN! sauna pieni ja pesuvesi padasta(jos 10 muuta samaan aikaan ei mahdu)

      • ???????????????????????

        Jos olisit ollut siellä niin olisit huomannut että sähkö maksaa 16A tolpassa 5 euroa/vuorokausi.

        Vai lasketko sillain että sinulla ei ollut sopiva europistorasia ja jouduit ostamaan sellainen?
        Jos näin niin tämä Tuuri on TODELLA kallis leirintäalue koska minä "jouduin" ostamaan uuden asuntoauto hintaan 110 000 euroa jotta onnistuisi yöpyminen Tuurissa.http://www.tuuri.fi/palvelut/karavaanarialue-onnela/


      • hinnan edestä

        Meidänkin piti ostaa Vesalta se adapteri, mutta sen hinta oli vain 6.90€!!! (Kaksi viikkoa sitten)

        (Edellisellä leirintäalueella oli myynnissä 39 euron hintaan, joten minusta se oli kohtuu hintainen)


      • ...metro...

        Keskisellä maksaa yöpyminen 5€/vrk ja sama sähkön kanssa 10€/vrk. Jos on lähtenyt matkaan ilman asianmukaisia sähköliitäntäjohtoja, niin joskus ne on kuitenkin ostettava. Uskon, että enemmän olisit saanut maksaa jossain karavaaniliikkeessä vastaavasta kamppeesta.

        Ja miksi pitäisi 10 muuta mahtua saunaan samaan aikaan? Pelottaako sinua saunoa yksin?


    • ja en allekirjota

      edellinen kommentti! Leirintäalue on siisti ja halpa. Jos sauna on tärkein silloin ei ehkä sinne ole asiaa mutta jos käytät wc ja suihkut sekä yöpymykseen alue niin on ihan hyvä.

      Aluehan on rakennettu sillä periaattella että miehet voi jäädä lasten kanssa leirintäalueelle ja "akat" käyvät kaupassa tuhlaamassa rahoja.

      Elikä leirintäalue on täydellinen siihen tarkoitukseen kun se on tarkoitettukin. Ei sovi niille jotka haluavat halpa 5 tähden leirintaalue kaikilla herkuilla.

      • wow64

        ja tulen käymään uudestaan tosi siisti paikka.ja halpa jopa vaimon ostokset mukanlukien


    • tuomas-82

      Se on ihan ok paikka viivähtää yö tai pari, paikat on erittäin siistejä ja tarvittavat palvelut on saatavilla. Alue on tasainen ja enimmäkseen asfalttia, joten viihtyisyydeltään se ei oo mikään viikkojen lomanviettopaikka, mutta suunniteltuun tarkoitukseen sopii todella erinomaisesti. Ja hinta on vielä erittäin kohtuullinen, joten vähän ihmetyttää miksi aluetta moititaan niin paljon.

    • väärtti

      Paikka on hyvinkin hintansa väärtti ja siisti alue. Kannattaa tutustua siihen ensin, ennenkö ottaa kantaa!
      Ja hyviä ostosopaikkoja on vieri vieressä jokaiseen makuun. Omasta tyhmyydestä on taas kiinni se, jos tuhlaa rahansa epäoleellisiin ostoksiin, joita ei odes tarvitse. Siis aivot mukaan ostoksille.
      Kalajärvi on myös aivan Tuurin lähituntumassa ja sinne voi leiriytyä ostosparatiisin jälkeen vaikka viikoksi tai kahdeksi. Muutaman kerran valittu Suomen parhaimmaksi karavan-alueeksi, vaikkakin siellä pikkulintujen kertomana sisäpiiritoimintaa ilmeneekin (?).

    • höh

      Vasta 3 vuotta käytössä olleena, ja vielä viime kesänä viimeistelivät aluetta. Tekivät uudet karavaani saunat ja istutuksia sekä viimeiset päällystystyöt.
      Aluetta ei ole tarkoitettukaan kausipaikkalaisille, vaan yhden/muutaman yön viettoon kaupassa kävijöitä varten. Alueen tasoon ja saatavilla oleviin palveluihin nähden, yöpymishinta on halpa.

      Kannattaa siellä nyt kerran käydä tutustumassa paikkaan ja muodostamassa oma mielipide siitä.

      • höh

        Otsikossa piti lukea. Alue on uusi.


      • höh
        höh kirjoitti:

        Otsikossa piti lukea. Alue on uusi.

        ai minä jo unohdin. . . .


      • höh

        mä hokasin !


      • höh
        höh kirjoitti:

        mä hokasin !

        Pitkään on ollutkin hiljaista kaksoisolento rintamalla. Näyttää hemmo taas aktivoituneen toimintaan. No haitanneeko tuo mittään, kun poistoon menevät kumminkin nuokin irvailuyritykset.


    • oli tuuri et mentiin tuuriin

      eli vajaa viikko sitten käytiin, ja vuorokausi maksoi 10e sisältäen sähkön ja aamu/ilta saunan! Alue melkein kokonaan asvaltoitu, mutta pientä puskaakin löytyy. Ei siellä kauaa viihdy, mutta yö tai kaks. Ja muksuille kiva labyrintti-puisto siinä vieressä. Kannatti käydä, ei ollu niin helppo kuin mitä alussa luultiin!

      Ja ne kenen mielestä kymppi on kallis, niin kyläkaupan toisella puolella on ILMAINEN kenttä yöpymistä varten!!! Siellä tosin ei muita mukavuuksia kun vesipiste ja lapsille trampoliini.

    • Maleksija

      Hyvä vedenottopaikka, ajokaivo ja kemssan tyhjennys, asfalttiruudut riittävän kokoisia, uimahallisuihkut. Eli perusasiat ja hinta/laatu (10 € sähköllä) hyvällä tolalla. Junarata vieressä, mutta junia eli meteliä harvassa. Fillarilla on nopea käväistä kaupoilla. WLAN sopisi alueelle sen muodon puolesta hyvin.

    • jerbanderos 14

      Leiri oli ihan ok, tilaa ja asfalttia ajoteillä, mutta se kauppa-puoli, ruoka yhtä kallista kuin stadissa ja tavara-puoti täynnä virolaista skeidaa. Ei jymmärrä mitä siellä....

      • varakaanari1

        Millainen suihkurakennus?
        Tänä kesänä olisi hyvä että se olisi lämmin eikä oven alta tuule kuten suurimmassa osassa alueita.


    • toistekin

      Kivat grillausmestat leirintäalueella. Pysäköintilootien välissä kasvillisuutta ja muutenkin ihan siisti, ok-paikka.

    • Siisti alue

      Tulee siellä asuttua kesäisin , ihan mukava ja edullinen paikka. Monille karavaanareille joka kesäinen lomanviettopaikka.

    • Kyllästyttää

      Käynyt jo niin usein, ettei enää ole kipinää asiaa. Voisit verrata paikkaa www.gekas.se joka sijaitsee Ruotsissa. Kun muutaman kerran käyt Tuurissa, on se nähty eikä sieltä enää saa "kipinää".
      Tosiasia on, että samaa tavaraa voo saada jopa edullisemmin mitä Tuurista. Ja se Tuurin "hyvinvointialue päättyy" kun olet Onnentieltä lähtenyt.
      Mutta uusia kohteita on, onneksi. Siten vilkaiseppa tuota linkkiä ihan huviksesi. En ole itsekkään tuolla käynyt, mutta kun muutoinkin porukka ravaa Tukholmaan, niin miksipä ei hurauttaisi tuonne asti.

      • Rentoa minusta

        Hyvä puoli: EI kuppikuntia!

        Kaikki ovat Tuurissa lyhyellä käynnillä, puutarhavaunuilijoita ei ole. Näin ei muodostu myöskään mitään kuppikuntia. Kaikki ovat Tuurissa yhtä tervetulleita eikä naapurin kanssa tarvitse seurustella, jos ei halua.
        Toisaalta uusia juttukavereita löytyy aika helposti. Toisen matkakulkimesta kiinostuneena kysyminen on aika varma avaus keskustelulle.


      • kyllästyttää2
        Rentoa minusta kirjoitti:

        Hyvä puoli: EI kuppikuntia!

        Kaikki ovat Tuurissa lyhyellä käynnillä, puutarhavaunuilijoita ei ole. Näin ei muodostu myöskään mitään kuppikuntia. Kaikki ovat Tuurissa yhtä tervetulleita eikä naapurin kanssa tarvitse seurustella, jos ei halua.
        Toisaalta uusia juttukavereita löytyy aika helposti. Toisen matkakulkimesta kiinostuneena kysyminen on aika varma avaus keskustelulle.

        Totta on, ei ole kuppikuntia, ja saattaa jossain nurkan takaa pyrähtää työkaveri vastaan. Vaan kipinä puuttuu jo paikasta, ainakin itseltäni. Aikoinani olin jopa rokki illan aikana (täysi sattuma) paikalla ja kun leirialue olk täynnä yövyin autossani siellä ojan toisella puolella jossa tivoli pyörii. Silloinkin meinasin menettää autoni nuorisolle joka halusi päästä viettämään yötänsä autossani ja minun olisi pitänyt yöpyä heidän teltassa. Tuumasivat että mitä ihmettä minä teen m-autolla kun heillä olisi siihen parempaakin käyttöä; eli mitä maksaa,,,,. En myynyt "yötäni tai yöuniani autossani" , vaan siirryin autoineni etäämmälle. Onneksi olin vesiselvä. Eiväthän ne pahaa tarkoittaneet, -kaikkea sitä paineen alla ehdotetaankin - vaan en ala ottamaan huolia moisista asioista. Tuo on jäänyt hyvin mieleeni, mutta ei tuokaan ole kipinää nostanut enää ko. paikkaan. En osaa edes sanoa, millä kiinnostuksen enää saisi paikkaan. Kokeilin jopa tuurin konehuutokauppaa, vaan se jos mikä meni häneksensä. Mutta koettu on ja siellä oli sitten i s o t maamiehet tms. ison pörssin kanssa.


      • testattu sekin

        Minä pokkesin pari kesää sitten, kotimatkalla etelästä.Minun mielestäni pettymys.Pienempi kuin Tuuri, ja kalliimpaa,ehkä johtuen kruunun vahvuudesta.Leiriksellä en käynyt.
        Tuurissa olin vajaa viikko sitten,ja uudestaan kun tivoli tulee.


    • Tulkaa tänne tekin

      Nyt kun alkoi heinäkuu niin on täällä Tuurissa paljon karavaanareita. Mukava täällä on hoippua.

      • alan taloa maalaamaa

        Sieläpä hoipu. Minä alan maalaamaan taloa kun kelit on otolliseksi luvattu. Saanpa olla 15 seuraa vuotta huoletonna tuon asian takia - sitten on sen osalta aikaa "hoippua". Sivumennen sanottuna, on noilla maaleilla hintaa ja mahdottoman suuret hintaerot. Itse mittasin 450 neliötä seinien pinta-alaksi. Hintaeroa eri liikeiden välillä tuli 240 euroa eli 29 % omassa tapauksessani. Ja tuo oli pelkän maalin hinnan ero kauppatarjouksissa.


    • campgt

      Tuurin ostoskeskusken liikennejärjestelyt on aivan persiistä. Kunnolliset opasteet ja jakoa henkilöautojen ja isompia autoja varten. Liikaa meininki kuin Rovaniemen markkinoilla. Muutenhan tuo on ihan OK paikka.
      Karavaanialue vähän liian piilossa. Opasteita kaivattas näkyvämpiä.

    • ryypätään

      Toiset häipyy toiset jää, viina tuntuu virtaavan.

    • Karavaanikulkee

      HINTA NYKYÄÄN 20€. Kalajärvi patemmilla palveluilla lähellä ja halvempi

    • Matkailijaidästä

      Huh mikä hinta Tuurissa nykyään yöpyä! Hinta noussut 100% parissa vuodessa! Kiskontaa, ihmettelinkin miksi yöpyjiä parkkipaikka täynnä. Suuntaan myös Kalajärvelle!

    • kokemuksestapuhuvat

      Sfc alueilla saunassa trumasta vinoilu johtuu siitä kun niissä on rautaisen kokemuksen omaavia caravaanareita, jotka eivät truma halpaan enää mene kun ovat kantapään kautta nuukimmatkin kausipaikkalaiset siirtyneet nestekeskuslämmitteiseen koppiin.

      • Anonyymi

        Mitä se kellekään kuuluu mitä valintoja kukin on tehnyt. Jos ne on ostettu omaan käyttön omien kriteerien mukaan,on ne kaikki oikein ja yhtä hyviä. Jos tuolle linjalle lähdetään, niin aina löytyy parempia vehkeitä.


    • katsas-kalli

      mitä tossa aiempia viestejä kahtelin, niin yhden miehen prisma jossa on vapaa asuntovaunupaikka ja espanjalainen Hotelli keskellä korpimetsää

    • Tyäeläkeläine

      Se on tuotanoin kun valitsee sen halvemman lämmitysjärjestelmän jää rahoja Viruvalkiaan, mitä kyllä kuluu suvenmittaan Toijalanreisuillamme.

    • Keskiselle

      Kävin Tuurissa Keskisellä.Oli halpa yöpyminen 2 yötä parkkipaikalla nolla euroa .Ellei lasketa puolikasta suomiviinapulloa 11,60.Siltikin halpa.Sihilimsaa 1,95 ostin pullon .Pari urho makkaraa.Loput eväät tuli kotoa vaunun jääkapissa.
      Kyllä oli HALPAA.

      • Huhukertoo

        Tuurin kyläkauppa vaikuttaa oikein edulliselta ja tasokkaalta paikalta, varsinkin meille uusia elämyksiä etsiville tosi karavaanareille. Pitäisikin usein Tuurista ohiajavana joskus pysähtyä paikalle toteamaan omin silmin pitävätkö nuo huhut paikkansa.


    • hyvämakujäi

      Keskinen on oikeasti oivaltanut karavaanarit, suosittelen muillekkin.

    • tulenko.enää

      Just ollaan Tuurissa, paikka mennyt siivottomaksi asiakkaiden ansiosta, grillien ympäristöt täys roskaa, tupakantumppeja ja muuta roskaa, asiakkaat sotkee. Pitäisi olla valinta alueelle. Siat pysykööt kotonaan.

    • TuuriNoGo

      Tuurin vaunualuehan ei ole luokitukseltaan leirintäalue vaan matkaparkki. Huomatkaa se. 20€ vuorokausi sis sähkön. Kyläkauppa täysin yliarvostettu, samat tavarat saa Tokmanniltakin ja ruokapuodissa ei todellakaan ole halpaa muutamaa tarjousta lukuunottamatta. Voisi Vesa ottaa mallia Göteborgin lähellä olevasta Gekås Ullared- ostoskylästä ja miten siitä miten ruottalaiset tekee rahaa. Väkeä kuin meren mutaa, mutta en yhtään ihmettele kun on niin edulliset hinnat varsinkin vaatteissa ja käyttötavaroissa.

    • Jumppaa

      Onko Tuurin vaunualueella mahdollisuus hyppiä trampoliinissa?

    • Anonyymi

      Juhannus tuurissa, oli aivan loistava paikka! Yö sähköpaikalla 20e, teltalla 12e. Vessat ja suihkut siistejä.
      Iso ja ainut miinus oli paikalle saapuvat Mannet. Sinne tuli joka ilta lauma manneja ja naapuriautostakin lähti lasten lelut. Piti ihan vahtia että missä niitä menee ettei kukaan yllätä.

      • Anonyymi

        Valitettavasti tällä "kansallipukukansalla" on eri käsitys käyttäytymisestä kun "tuulipukukansalla".
        Olimme paikalla kun yhden vaunun mukana tuli 5-6 henkilöautoa ja aika paljon väkeä ja hälinää. Kulkureitit oli tukossa ja grillikatos oli hetkessä täynnä melkoista hässäkkää ja huutelua.


    • Anonyymi

      Oliko pussihousut jo hyvin ansaitulla kesälomalla Tuurissa

      • Anonyymi

        eihän se manne ole jos ei pussi housuja.Eihän ne mannet varasta nehän lainaa vaan.näin mulle sanottiin kun yllätin mannen minun terassilla harjan varressa ja auton peräkontti auki vieressä.Sanoi lähtevänsä ostamaan oman harjan kaupasta sanoin OTA MULLEKKIN SAMALLA.


    • Anonyymi

      En löydä yhtäkään syytä miksi tuuriin pitäisi mennä, onhan kunnon leirintäalueitakin. Vinkkinä kaikille, samaa tavaraa saa myös sieltä teidän lähimarketista.

      • Anonyymi

        Tuuriin mennään vain siksi että lapset haluaa ilmaiseen tivoliin ja muija ostamaan tavaroita joita saa muualtakin ja ehkäpä halvemmalla. Leiriytyminen maksaa saman kuin SFC alueilla, mutta heräteostokset nostaa hinnan moninkertaiseksi (ja siihenhän Vesa pyrkiikin).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuuriin mennään vain siksi että lapset haluaa ilmaiseen tivoliin ja muija ostamaan tavaroita joita saa muualtakin ja ehkäpä halvemmalla. Leiriytyminen maksaa saman kuin SFC alueilla, mutta heräteostokset nostaa hinnan moninkertaiseksi (ja siihenhän Vesa pyrkiikin).

        Tuurin "leirintäalue" on matkaparkki eikä sitä voi verrata leirialueisiin. Matkaparkkihinta on kallis mutta alue on parempi kuin monet "oikeat" leirialueet. Muuten, mIllaisia heräteostoksia leirialueella voi tahdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuurin "leirintäalue" on matkaparkki eikä sitä voi verrata leirialueisiin. Matkaparkkihinta on kallis mutta alue on parempi kuin monet "oikeat" leirialueet. Muuten, mIllaisia heräteostoksia leirialueella voi tahdä.

        Karavanalueilla ei pysty tekemään heräteostoksia, ellei sellaiseksi lasketa vaikkapa muotiin tullutta suppailua (jossain sentään se on ilmaista). Mutta Vesan matkaparkissa rahaa palaa ostoshelvetissä.


      • Anonyymi

        Sinullekin tiedoksi: Muualta ei saa Vesan kaljaa eikä suklaata!!! Heh


    • Anonyymi

      🤣😂🤣😂Tuuriin nyt menee vaan jotkut humppaVeikot ja humppa-Annelit!

      • Anonyymi

        niijja sinä mutta et uskalla tunnustaa, nukut hikisessä retkiautossa parkkipaikalla kun oot niin pihi


    • Anonyymi

      Tuutko tuuriin en tuun.

    • Anonyymi

      Suomalaisten ostosmatkailu on käsittämätöntä hulluutta jota ei voi ymmärtää. Siis ajetaan satojakilometrejä että päästään ostamaan samaa tavaraa mitä saa lähimarketista. Eikö ajan voi käyttää johonkin järkevään tekemiseen

      • Anonyymi

        Kerropa miten ajan voisi käyttää niinkuin sinä haluat. Älä kuitenkaan ala neuvomaan mikä on oikein ja mkä väärin.


    • Anonyymi

      nyt on tullut kaikenmaailman metelit Tuuriin kännitartsanit riehuu yöllä ja mopopojat rällää alueella, vartijoita ei näy kun olis tarvis no eipä juuri poliisejakaan vaikka alue on kansoitettu isosti, kyllä tarve on omistajataholla jotain tehdä jos mielivät asiakkaiden rahat saada, totta on ei se mikään halpa paikka enää ole, samat tavarat saa muualta halvemmalla, mutta onhan täällä muuten ollut kiva kokonaisuus aiemmin,
      t. Raaka-Arska

      • Anonyymi

        Tuurin Onnelaan menee vain perheelliset karavaanarit. Saavat kakarat tivoliin ja itse menevät illalla telttatansseihin. Aloittelijaltakin onnistuu leiriytyminen asfalttipaikalle, saunaa ja uimapaikkaa kehutaan kun ei tiedetä paremmasta (ei ole käyty muualla). Ostoksilla pitää käydä, eikä välitetä vaikka hinnat olisi kalliimpia kuin muualla, pääasia että pääsee kulkemaan "TV:stä tutuilla" käytävillä. Elämän huippukohta on jos sattuu bongaamaan Vesan jossain ja saa otettua yhteisselfien. Sitä kuvaa ei poisteta koskaan puhelimesta. Hätätilassa riittää kuva kun Vesa ajaa Ferrarilla oman vaunun ohi leirintäalueella, sitäkin voi levittää kaikille tutuille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuurin Onnelaan menee vain perheelliset karavaanarit. Saavat kakarat tivoliin ja itse menevät illalla telttatansseihin. Aloittelijaltakin onnistuu leiriytyminen asfalttipaikalle, saunaa ja uimapaikkaa kehutaan kun ei tiedetä paremmasta (ei ole käyty muualla). Ostoksilla pitää käydä, eikä välitetä vaikka hinnat olisi kalliimpia kuin muualla, pääasia että pääsee kulkemaan "TV:stä tutuilla" käytävillä. Elämän huippukohta on jos sattuu bongaamaan Vesan jossain ja saa otettua yhteisselfien. Sitä kuvaa ei poisteta koskaan puhelimesta. Hätätilassa riittää kuva kun Vesa ajaa Ferrarilla oman vaunun ohi leirintäalueella, sitäkin voi levittää kaikille tutuille.

        Mulla on selhvie tarjoushaukan kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuurin Onnelaan menee vain perheelliset karavaanarit. Saavat kakarat tivoliin ja itse menevät illalla telttatansseihin. Aloittelijaltakin onnistuu leiriytyminen asfalttipaikalle, saunaa ja uimapaikkaa kehutaan kun ei tiedetä paremmasta (ei ole käyty muualla). Ostoksilla pitää käydä, eikä välitetä vaikka hinnat olisi kalliimpia kuin muualla, pääasia että pääsee kulkemaan "TV:stä tutuilla" käytävillä. Elämän huippukohta on jos sattuu bongaamaan Vesan jossain ja saa otettua yhteisselfien. Sitä kuvaa ei poisteta koskaan puhelimesta. Hätätilassa riittää kuva kun Vesa ajaa Ferrarilla oman vaunun ohi leirintäalueella, sitäkin voi levittää kaikille tutuille.

        Sanoisinpa, että jonkinlainen katkeruus paistaa tuosta kirjoituksesta.


    • Anonyymi

      Karavaanari on kaikkien kaveri vai onko ?

      • Anonyymi

        En ainakaan minä ole kaikkien kaveri vaikka karavaanari olenkin


    • Anonyymi

      Suomen ensimmäinen, suurin, monipuolisin ja viihtyisin matkaparkkihan se Tuurin leirialue on. Omassa luokassaan siis aivan YKKÖNEN. Sieltä puuttuu örveltävät kausipaikkalaiset ja pikkusieluiset neuvojaan tyrkyttävät. Pitkät alkaa olla etäisyydet faciliteetteihin, joten sähköpotkulauta tms olisi hyvä varuste.

      • Anonyymi

        Hyvää tekee karavaanarillekin liikkua omin jaloin
        Jos ei jaksa, niin käyväise siellä Vesan kaupassa, eiköhän sieltä sellainen potkulauta löydy


    • Anonyymi

      Täällä ympäri Suomea ajellaan. Tarkoin katseltu erilaisia karavan paikkoja 40 vuoden kokemuksella. On todettu että Tuurin Onnelaa emme vaihda. Siellä laatu, ystävällinen palvelu pelaavat AINA.

    • Anonyymi

      Johan oli viikonloppu Tuurin caravan alueella, illalla alkoi tanssiteltassa bassonjytke, ettei unesta tullut mitään ja sitten kun se loppui niin alkoi tulla tanssipiorukkaa autoilleen, eikä siinä ääntä säästelty. Ihmetellä täytyy miksi halutaan tanssiteltta campingalueelle, ei kaikki välitä siitä äänisaasteesta. Muuten hyvä paikka kun on tilaa mihin auto parkkeerata. Sitäkin ihmettelen, kun ei löydy caravan osastoa kaupasta, sulaa hulluutta, hyvin kävisi kauppa, no ei ole Vesalla pikkurahan puutetta.

      • Anonyymi

        Ihmetellä täytyy, että miksi sinne jäit jos siellä oli huono olla. Siltähän voi poistua kesken viikonlopun jos ottaa pattiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmetellä täytyy, että miksi sinne jäit jos siellä oli huono olla. Siltähän voi poistua kesken viikonlopun jos ottaa pattiin.

        Selviäminen ottaa oman aikansa, ei sitä niin vain voi kesken viikonlopun viettoa lähteä mihinkään.


    • Anonyymi

      Tuuri aina ihana.Shoppailu samalla.Edullista.Mukavooo..

    • Anonyymi

      Olin tänään Onnelassa, ei ikinä enään. Ajoin Concordeni bussipaikalle ja köyhä kansa katteli -30% tarjousmakkarat kädessä, että onko toi eksyksissä. Sitten mummot ja papat tulivat vaahtoamaan kuola suupielissä ja tarjousverkkareista nyörit repsottaen jotain sijoitusvinkkejä ja kertomaan kuinka mäkin just säästin satasia ostamalla kyläkaupasta sutta ja sekundaa.

      • Anonyymi

        Minullakin oli Concord XKE.
        Kyllä se herätti varsinkin nuoremmassa kaveriporukassa kateutta, vaan kun se oli niin heppoinen ettei siitä ollut minun käyttööni, niin myin sen sitten pois.


      • Anonyymi

        Oltiin siellä samaan aikaan Me oltiin sillä vanhalla Munsterlandialla siinä teidän vierellä.
        On sulla hieno auto (kerroit kyllä, että vuokrasit) mutta kaikki siinä ympärillä ei sitä tiennyt.
        On sulla hieno verkkapuku, varmaan kallis (sanoit, että kirpparilta) ei sitä kaikki tienneet siinä lähistöllä. Nekin makkarat mitkä olit ottanut Keskisen biojätteestä oli ihan hyviä sen ilmaisen sinapin kanssa. Mukava oli tutustua ja saunottiinkin yhdessä (ilmainen sauna) ja sinun vaimo, aivan ihana nainen ja kaunis. On sulla hyvin asiat vaimosi kyllä mainitsi, että näyttää vaan hyvältä kun laina kamppeissa ollaan. Me vaihdettiin vaunu sieltä tullessa uudempaan mutta ei se ole uusi. Onhan tästä aikaa kun siellä nähtiin ja aijoitte tulla uudelleen keskikesällä, eipä ole näkynyt. Olisin mielelläni esitellyt vaunua kun sattu hyvä käytetty. No vaimos oli laittanut tekstiviestiä minun vaimolle, että teillä ei mene kovin hyvin ja tekee rahasta tiukkaa ettekä ole saaneet maksettua sitäkään vuokraa siitä matkailuautosta vaikka se oli niin vanha ja halpa, varmaan naisten juttuja. Kaikkea sitävoi muistaa väärän. Olis kiva vielä nähdä. Meillä on vielä se vaunu.


    • Anonyymi

      Hyvä ja edullinen, ei siis halpa. Kaikki toimii loistavasti.

      • Anonyymi

        Onko rumatikki.


    • Anonyymi

      Missä viipyy palstahäirikön rumatikki postaukset?

    • Anonyymi

      Kertokaa karavaanarit Palstavahdille että kuinka pärjäsitte rumatikillä viimeyönä Tuurissa.. Hän on koko yö ollut vilu. klo 0623

      • Anonyymi

        Tulihan se sieltä, ja nyt sitten taas tänään saammekin nauttia Kotkan palstahäirikön höpinöistä ihan kyllästymiseen asti.


    • Anonyymi

      Palstavahti Kuopiosta on aamusta parhaimmillaan. aamuryypyt saatuaan. Sormet ovat vielä vähän kankeana, johtuen liian kovasta tuuletuksesta rumatikillä.

    • Anonyymi

      En tajua näitä urputtajia vessoista ym. Eikö teillä ole niissä paskoissa vessoja ja omat grillit ym? Sehän se on idea koko jutulle tai sitte olen käsittäny väärin koko homman.

      • Anonyymi

        Mulla meni oma vessa tukkoon Tuurissa 26.7 klo 6.30.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla meni oma vessa tukkoon Tuurissa 26.7 klo 6.30.

        Ei vaippoja pidä laittaa Porta Pottiin, Reino, tukkoonhan se niistä menee.


    • Anonyymi

      Laita vielä kilometrimäärä paljonko olit Fiatilla silloin ajanut?? Minä laitan kaikki Fiatin ajomäärän muistiin , kun tulee reuhuuni vikoja. ja niitä kun on paljon. Palstavahti Joksu Kuopiosta

      • Anonyymi

        323 577km!


      • Anonyymi

        Mittarissa oli 375500 km , kun vaipat vaihdettiin.


    • Anonyymi

      Sinun kaarassa ei ole ropottivaihteita silloin pääsisi ainoastaan 100 tkm

      • Anonyymi

        Eka ja luultavasti, samalla viimeinen Transit, minulla. Kyllä diesel koneen pitää kestää ainakin sen viisisataatuhatta kilometriä, pelkillä huolloilla, mutta Transitin koneelle on satatuhatta jo melkoinen saavutus. Sen olen päättänyt jos ja kun vaihdan ,en vaihda uudempaan, vanhemmassa vara parempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eka ja luultavasti, samalla viimeinen Transit, minulla. Kyllä diesel koneen pitää kestää ainakin sen viisisataatuhatta kilometriä, pelkillä huolloilla, mutta Transitin koneelle on satatuhatta jo melkoinen saavutus. Sen olen päättänyt jos ja kun vaihdan ,en vaihda uudempaan, vanhemmassa vara parempi.

        Osta 1.9litranen vapaasti hengittävä lutku.


    • Anonyymi

      Siisti
      .sauna melkein koko päivän samaan hintaan..uimaankin pääsee..ja kauppakeskus lähellä ja leirintäalueen lähellä ravintola ja tanssiteltta..tykätään kyllä..

    • Anonyymi

      Onko saunassa juttua rumatikistä??

      • Anonyymi

        Jaaha. Joksuketju aukaistu.


    • Anonyymi

      Palstavahti Kuopiosta on muuttanut Koktaan

    • Anonyymi

      Juhannus lomalle pääsin käymään asumuksellani Kotkassa ,eheytyshoitoni jatkuu niuvassa juhannuksen jälkeen .

      Palstavahtijokinen Kotkasta

    • Anonyymi

      Hyvä. toivottavasti jatsat odottaa siellä Joksu.

    • Anonyymi

      Muista Palstavahti Joksu vetää Tummelia hanuriisi , ettei pääse rohtumaan.
      Säälimme Palstavahtia

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe