Ihmeellistä miten muutamat

suomenkieliset on kyetty

aivopesemään niin täydellisesti, että häpeämättä puolustavat suomenruotsalaisten etuoikeuksia ja eivät näe epäoikeudenmukaisuutta siinä että suomenkielisten 93% on opiskeltava pienen 5% kieltä, koska Rkp ja Ruotsi sitä vaatii. Olemmeko me suomalaiset hölmöläisten hölmöläisiä?
Jos se "toinen kotimainen" olisi maailmankieli niin sitten ehkä opiskelua voisi ymmärtää, muuten ei. Nyt vaan tarkoitus on kouluttaa suomenkielisiä palvelemaan ruotsinkielisiä.

5

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En missään nimessä kannata ruotsinkielisille mitään etuoikeuksia, vaan samat oikeudet elää ja käyttää äidinkieltään kuin suomalaisillakin. "Palvellaan" suomenkielisiäkin, miksi ei ruotsinkileisiä saisi palvella?

    • yleensä kulttuuri-

      ihmisiä, ja puolustamme kaikkia vieraita kieliä!

    • Suomen-Ruotsiksi

      Idiot.Eli onhan kauan jo tunnettua kuinka yksikertaisen tolloja Suomalaiset ovat.Auomalainen hyppii tasajalkaa innoissaan kuin hullu kaurapuuron ääressä saadessaan irti Pankkivelkaisen auton,ja jos vastaan tulee tiellä vastaava Velka Volvo niin hän näyttää kiukuissaan keskisormeaan.Senjälkeen hän pakkaa autoonsa muijansa ja mukulansa jamolempien anoopit tavaroineen,ja käskee vetää näiden henkeä sisään,jotta saa potkaistua ovet kiinni.Mallorkalla hän makaa vatsa pystyssä päässään kirppain aurinkolasit keskellä haaremiaan,jota ei juuri kukaan kuitenkaan ihaile.Vaan pitävät jonkunlaisen hajuraon,ettei kukaan tuttu luule että tuntisi nuo pohjolan lantalaiset.Rumimmat ovat maassamme joka asiassa ensimmäisinä,on kysymys laulun äänestä,taidemaalauksesta tai mistä hyvästä kauneuskilpailusta.Ei siinä muuta,mutta se tuo vain niin ruman kuvan Maastamme.Jos Suomaisella pelaisi jokin tyylitaju taikka kauneus olisi jo sydämmessään,voisi tilanne olla toisenlainen.Mutta tämä paljon kärsinyt kansa perillisineen,on saannut perinteisenä eväänään mm. kateuden ja katutappelut sekä puklaamiset pullojen sirpaleet kaduilla.Jos jotain hauskaa pitäisi mennä katsomaan ja kuulemaan johonkin täysille katsomoille,tämä osoittautuukin kuivaksi säädylliseksi tapahtumaksi jonka vitsit olet jo syntymästäsi asti kuullut.Ei silti,pääasia että ne ainakin lahoon perustaan puree.

    • hölmöläisiä

      mutta nyt kyllä alkaa riittää se hölmöläisten touhu. Uusi sukupolvi on matkustellut ja viisastunut huomaamaan ettei maailma lopukaan Ruotsissa ja että on suuri maailma jossa vaaditaan maailmankieliä.

    • vanharauta

      Tulee aika kun eräs tionen kieliryhmä hoksaa vaatia samoja oikeuksia ja samoilla "historiallisilla" perusteilla.On suorastaan mielenkiintoista seurata sitä valtiollista kiemurtelua. On oppien ja historian selittäjää, on jos jonkun laista sanan säilää. Tulos on vain suuri sotku ja ulkopoliittinen selkkaus vähemmistötä jota ei kohdella maassamme asiallisesti. Suomella on kaksi ongelmaa! Ongelmaa jotka eivät halua kuullakkaan maasta joka antaa heille kodin, elinmahdollisuuden ja toivon tulevasta. Kun jaksamme odottaa tämä kaksijakoisuus muuttuu vielä kolmijakoiseksi historiallisin perustei! Niin,?? mikäli yksi etuoikeutettu ryhmä ei tajua luopua erillisoikeuksistaan ajoissa säilyttääkseen tasapainon? Päätöksethän tehdään poliittisin perustein ja enemmistö tai ulkopoliittisin perustein,opiksi ja ojennukseksi tulevaa varten, ilman tsaaria?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      121
      2231
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      102
      1324
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      314
      1033
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      94
      994
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      107
      990
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      85
      896
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      690
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      677
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      660
    10. 50
      654
    Aihe