Viikon kohokohdat

e.W:n käyttäytyminen


(kas tässä, ota koppi: http://kuvauksia.blogspot.com/2007/08/tarvitaanko-kytstapoja.html )



stalinkissan itsari-keskustelu


(näin kantaaottava kirjoitus ansaitseekin roskajoukon ivalliset kommentit...)



myytikin "Annatko pornolle mahdollisuuden"-aloitus



(tulkoot vaikka kolmas maailmansota ja olen silti sitä mieltä että hän on älykkäämpi kuin kukaan teistä)



http://www.youtube.com/watch?v=1PFoZ7-fKjE





"Ellet pysty sanomaan mitään järkevää, niin on parempi että vaikenet)




MarttyyriMallari-TTt

9

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Ellet pysty sanomaan mitään järkevää, niin on parempi että vaikenet"

      ... Elä kuten saarnaat? ...

    • ...

      .. tähän liittyen:

      "Viikon kohokohdat
      MarttyyriMallari-TTt 18.8.2008 klo 02.00
         e.W:n käyttäytyminen


      (kas tässä, ota koppi: http://kuvauksia.blogspot.com/2007/08/tarvitaanko-kytstapoja.html )"

      Puhut tuossa ehkäpä jostakusta kanssani samaa nimimerkkiä käyttäneestä, kirjoitusasultaan tismalleen saman nikin multa omaksuneesta kiusaajastani, joka on toki verbaalisesti mukavahko ja proosakirjallisuudestakin kiinnostunut, mutta ainoastaan loogisessa verbaliikassa minua hieman yksinkertaisempi?:)


      "Ota koppi" viittaisi muuten siihen, että kuvittelet olevasi yläasteesi koripallotunnilla.;(
      Se ei lisää viehätysvoimaasi erityisesti.;/


      Ylipäätään: Kirjoituksesi perusteella sinusta tulee lähinnä mielikuva, kuin olisit esimerkiksi jokin, vaikkapa nyt, ok.: "Maaseudun Tulevaisuus"-lehteen harvinaisesti hyväksyttävä kolumnisti( kyssäri muuten?). Vaihtoehtoisesi voisit olla kryptojen kehittelemisestä "Ristikko"- lehtiin kiinnostunut kansalainen ( kai siinä lehdessä on krypto, muuten?).


      -e.W

      Ps. Toivotan aktiivista tulevaa viikkoa sinne.:)

      • käytöksesi kääntyy sinua itseäsi vastaan ja se ettet edes yritä muuttaa imagoasi ei paranna tilannetta.


        "Ei hätää, pidän sinusta silti"


        MarttyyriMallari-TTt


      • ...
        MarttyyriMallari-TTt kirjoitti:

        käytöksesi kääntyy sinua itseäsi vastaan ja se ettet edes yritä muuttaa imagoasi ei paranna tilannetta.


        "Ei hätää, pidän sinusta silti"


        MarttyyriMallari-TTt

        "e.W...
        MarttyyriMallari-TTt 18.8.2008 klo 02.46
           käytöksesi kääntyy sinua itseäsi vastaan ja se ettet edes yritä muuttaa imagoasi ei paranna tilannetta.


        "Ei hätää, pidän sinusta silti"


        MarttyyriMallari-TTt"


        Voisitko ajatella patentoivasi itsesi tapaan "Virtualinen imagovalmentaja"? ;D

        -e.W


      • ... kirjoitti:

        "e.W...
        MarttyyriMallari-TTt 18.8.2008 klo 02.46
           käytöksesi kääntyy sinua itseäsi vastaan ja se ettet edes yritä muuttaa imagoasi ei paranna tilannetta.


        "Ei hätää, pidän sinusta silti"


        MarttyyriMallari-TTt"


        Voisitko ajatella patentoivasi itsesi tapaan "Virtualinen imagovalmentaja"? ;D

        -e.W

        voisin, koska ethän sinäkään lukisi kirjoituksiani ellei niissä olisi tiettyä vetovoimaa :)


        Ps: sinä et siis ole se e.W, joka käyttäytyy huonosti...


        "Miksi haluat suututtaa kanssakirjailijat"


        MarttyyriMallari-TTt


      • ...
        MarttyyriMallari-TTt kirjoitti:

        voisin, koska ethän sinäkään lukisi kirjoituksiani ellei niissä olisi tiettyä vetovoimaa :)


        Ps: sinä et siis ole se e.W, joka käyttäytyy huonosti...


        "Miksi haluat suututtaa kanssakirjailijat"


        MarttyyriMallari-TTt

        "Ps: sinä et siis ole se e.W, joka käyttäytyy huonosti...


        "Miksi haluat suututtaa kanssakirjailijat"


        MarttyyriMallari-TTt"

        Taidat ollakin pelkkä nettikiusaaja, vaikka yrität muotoilla kirjoituksesi "muka hyväntahtoiseen" nokkeluuteen? Viitaten mm. tähän aloitukseesi:

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000005&conference=3500000000000010&posting=22000000037200852

        Voitko aikuisena ihmisenä ymmärtää, että miten pahalta sellainen tuntuu, kun sellaisesta henkilöstä ts.henkilön käyttämästä nimimerkistä, joka ei koskaan ole halunnut minkäänlaista erityishuomiota
        niiden ketjujen ulkopuolella joihin osaa ottaa, tehdään palsta pullolleen solvaavia aloituksia?

        Sellaiseen, joka ei esimerkiksi käy ns. "ihan täysillä" tai joka kuvittelee tunnistavansa ja/tai tietävänsä esimerkiksi rekisteröitymättömän palstapersoonan "e.W" luonteen ja kaiken palstalle kirjoitetun henkilökohtaisesti, sun tässä kirjoittamasi kaltaiset asiat saattavat tietysti upotakin... Muunlaisille lukijoille lienee kuitenkin jo palstalla olevien ja nimimerkkiä ts. "palstapersoonaa e.W" koskevien aloitusten _määränkin_ perusteella aika itsestäänselvää, että nimimerkistä ja palstapersoonasta "e.W" on haluttu tehdä tällä palstalla jokin erityisnumero. Tehdä se sillä tavalla, että _en_ pidä siitä tavasta.

        En ole koskaan halunnut osaaottamieni ketjujen ulkopuolista erityishuomiota, toistan. En koskaan itse tee aloituksia yksittäisistä palstakirjoittajista, enkä myöskään koskaan tee sellaista numeroa yhtään mistään yksittäisestä keskusteluketjuissa sanotuista asioista, että vääntäisin vielä "tapetille" palstalle erillisten aloitusten muodossa ainoastaan muihin ketjuihin löperön epäsuorasti ja/tai jopa ei mitenkään liittyviä asioita.

        Näin ollen: Jos olet sinäkään nimimerkki "MarttyyriMallari-TTt" yhtään (oikeasti?) kiinnostunut hyvistä tavoista, ymmärrät, että yksittäiseen ketjuun kuuluvat asiat kuuluvat yksittäisiin ketjuihin. Ne selvitetään asianomaisissa ketjuissa ja kirjoittajilla on oikeus keskustelurauhaan ainakin siten, ettei huomiota vedetä yhtään kehenkään yksittäiseen ihmiseen oletusten ja yleistävien aloitusten muodossa siten, kuin esimerkiksi mitä minä olen tällä palstalla joutunut vastaanottamaan...

        Olen tavallinen, aikuinen ihminen, joka on kiinnostunut ihmissuhdeasioista ja elämästä keskustelemisesta. Olen myös ihmisenä sellainen, joka ahdistuu saamastaan aiheettomasta erityishuomiosta. Soisi sinunkinlaisten kirjoittajien ymmärtävän sen asian.

        Yleisesti tiedoksi kaikille: Rekisteröitymättömällä nimimerkillä "e.W" on ollut tällä palstalla monta käyttäjää. Minä en ole ainoa niistä. Näyttäisi myös, että monet käsitykset nimimerkistä/ palstapersoona "e.W":sta perustuisivat lukijoiden omiin mielikuviin ja/ tai luuloihin. Minun taasen ei ilmeisesti annettaisi kirjoittaa yhtään milläkään nimimerkillä tällä palstalla vähänkään säännöllisemmin ( vaikka kuitenkin monetkin muut rekisteöitymättömillä nimimerkeillä säännöllisesti kirjoittavat saavat kirjoittaa enemmänkin rauhassa, ts. ainakin ilman erityisen olettelevia ja loukkaavia aloituksia)... Omalla kohdallani jotkut kirjoittajat alkavat heti käyttää samoja nimimerkkejä kanssani HYVIN AKTIIVISESTI, minulle ilmeisesti kiusaksi. Tämä on vahva kokemukseni palstalta.

        Esimerkki: Kun käytin nimimerkkiä " Wastaaja" tällä palstalla, alkoi piankin näkyä näitä keskustelemistani häiritsevia ns. "feikkejä" myös ( sellaisilla on häiritsemisessään lukuisia ikäviä ja jopa järjettömiäkin keinoja) ---> kun siirryin käyttämään nimimerkkiä "ex-Wastaaja", jotkut muut käyttivät sitä heti myös ja lopulta joku sen rekisteröi kiusatekonsa ja pilkkansa teostaan mulle vielä selvästi ilmaisten ---> kun keväällä -08 aloin käyttää nimimerkkiä "e.W" (rekisteröityä samanlaista en koskaan ollut havainnut ja olen myös toivonut/ ilmaissut toiveeni, että minulle ilmoitettaisiin, jos joku muu on sellaisen havainnut), alkoi tämä palsta pian olla pullollaan tympeitä aloituksia juuri sillä nimimerkillä. Samalla vietiin pohja myös minun mahdollisuuksiltani kirjoittaa tuolla nimimerkillä, ts. tulla otetuksi pelkästään kirjoittamani pohjalta.

        En halua rekisteröityä palveluiden käyttäjäksi tältä palstalta havaitsemieni kokemusten perusteella, en ainakaan tällä haavaa. Aion myös tämän päivän jälkeen luopua paljon käyttämäni nimimerkin "e.W"-käytöstä kirjoituksisteni signeerauksena, koska näyttää olevan täydellisen mahdotonta, että saisin ilman kiusantekoa milläkään säännöllisemmin käytetyillä nimimerkeillä kirjoittaa...

        Jatkossa tulen kirjoittamaan VAIN ketjukohtaisesti vaihtuvilla nimimerkeillä, jollen joskus maailmassa päätä rekisteröityä ( mikä ei nyt näytä todennäköiseltä). Esitänkin tässä samalla sitten SYVÄN JA VILPITTÖMÄN toiveeni, että minun myös annetaan tehdä siten ja käydä keskusteluja rauhassa siten, vaikka joku saattaisi minut esimerkiksi aiemmin nimimerkillä "e.W"- aiemmin profiloituneeksi tunnistaakin. Minä nimittäin EN OLE = nimimerkki "e.W", "ex-Wastaaja" tai vaikkapa "Wastaaja" koskaan, JOLLEI nimimerkkikentässä sellaista lue. Ja samaten ei sitten muuten kukaan muukaan kirjoittaja ole "e.W", "ex-Wastaaja" tai "Wastaaja " tai whatta ever, JOLLEI NIMIMERKKIKENTÄSSÄ SELLAISTA LUE. Kaikki muunlainen asioiden ymmärtämisen ts. ilmaistu palstakäyttäyttyminen on NIMIMERKKIIN VIITTAAVAA KIRJOITTAJAN AHDISTELUA. Tiedoksi vain.

        Hah! Varmaan jos mä nyt päättäisin alkaa säännöllisesti käyttää vaikka nimimerkkiä "Jouluomena" , olis tää palsta kohta täynnä aloituksia, että "jouluomena on sitä ja jouluomena on tätä"... En pidä sellaisesta. Se ahdistaa minua.

        Ja MarttyyriMallari-Ttt:lle vielä:

        Minä en ole sen epäasiallisempi kirjoittaja, kuin muutkaan. Sinulla ei myöskään ole oikeutta tehdä omilla kirjoituksillasi minusta ja minun kirjoituksistani kaikkinensa pelkkää julkista pelleilyä. Ymmärrän toki, että jotkut vetävät mielikuvitusleikkeihinsä ihan tavallisiakin palstakirjoittajia, mutta kerrottakoon, että MINÄ EN PIDÄ SIITÄ.

        En ole myöskään nähnyt sinun tekevän aloituksia minua paljon epäasiallisemmista kirjoittajista, joita on moniakin tällä palstalla. Ihmettelenkin tapakäsityksesi ja tapavalistuksesi syvällistä rajoittumista vain minuun (mitä samaista asiaa ihmettelen muuten suuresti melko monen muunkin kirjoittajan kohdalla)...

        Mielestäni juuri tällä palstalla on (MarttyyriMallari-TTt:hen erityisesti viittaamatta) joitakin yksittäisia ja mussa syvällisiä kuvotuksen tunteita herättäviä kirjoittajia, jotka _sotkevat_ omaan palstaimagonsa nostattamiseen (tms.) muuhun vastaavantyyppiseen aivan tavallisia sivullisia. Toisin sanoen siis: He pelaavat nettipelejään tavallisten keskustelemisesta kiinnostuneiden ihmisten kustannuksella. Se asia on eettisesti syvällisesti väärin, minkä ymmärtämiseen kys. tavalla toimivien ihmisten älyllinen ts. inhimillinen ymmärräys ei luultavimminkaan riitä.

        Lopuksi sanon, että samaisia asioita tiedostavia on paljonkin. Suosittelisin tapojen parantamista ja kohentamista. Tämä on nimittäin _julkinen_ , avoin keskustelupalsta. Monetkin kaipaavat enemmän keskustelemisen painottamista henkilökiinnostuksen kustannuksella.

        Ystävällisesti,

        -e.W ( pian entinen sellainen)


    • stalinkissa

      eivät pysty osoittamaan myötätuntoa kärsiviä kohtaan ja siksi heidän mielipiteensä ovat niin irvokkaita :)

    • la.ra

      Nih.

    • myytikki

      ajattelen aina ennen kun kirjoitan! :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1743
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      905
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      802
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      769
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      714
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      661
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    Aihe