Työntekijät vievät rahasi..

Pupupunen

Kannattaa olla lappuja tarkistaessa varuillaan. Itse en ole ikinä tätä keinoa edes kokeillut mutta on selvää että se toimii jos oikea uhri astelee paikalle..

Annan esimerkin: Menet tarkistuttamaan seitsemää eri kenolappuasi. Ojennat nipun myyjälle, ja hän alkaa tarkistella niitä. Seitsemän kertaa näet kun "Ei voittoa" ilmestyy veikkaustauluun, kiität myyjää ja lähdet pois..

Todellisuudessa,
myyjä onkin vatkannut VAIN YHTÄ lappua siinä, ja ethän sinä sitä näe. Tällöin kuusi muuta lappua jää myyjän käsiin joissa voi piileä vaikka millainen voitto. Itse siis olen huoltoasemalla töissä ja tälläinen olisi täysin mahdollista.

Toinen keino.
Kun esim Porukka v5 / Porukkakeno / Porukkalotto ON JO ARVOTTU, pystyt katsomaan osuivatko ne porukat ennenkuin edes ostat niitä.

Ja esimerkki siitäkin.. Kuvitellaan että 1/10 täyskeno on myynnissä, eikä kaikkia ole myyty ennenkuin arvonta on suoritettu. Voin katsoa oikean voittorivin, ja jos onni on puolellani niin kyseisessä porukassa on iso voitto, tällöin ostan lapun ja lunastan potin itselleni

Pitäkää varanne kun tarkistatte lappujanne!!

11

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SteveCrane

      asia kyllä, pisti miettimään. Kiitti rehellisyydestäsi kun nostit kissan pöydälle :)

    • ..............................

      Avohoitoon vaan, ei ole määrärahoja, ei!

    • todennäköisyys...

      sille, että kaikki (valtio, viranomaiset, lainlaatijat, tiedotusvälineen, kaverit, s24-kirjoittajat, R-kitskan myyjät,...) kusettavat juuri sinua, koska olet juurikin se taloudellinen yksikkö, jonka panostuksella Suomea pyöritetään.

      Entä jos oletkin väärässä? Mietipä mitä se tarkoittaisi ja kenelle?

    • veajklvjev

      niin etten ainakaan kuullut sitä "piip" ääntä. Myyjä vaan sanoi, että "ei tullut mitään". Jälkeenpäin sitten mietin että mitä jos oiskin ollut vaikka 7-oikein. Elämäni tilaisuus ja mietin jos olisi mennyt siinä. Heh.
      Kyllä siis vilppi voi olla mahdollinen kun kyse isoista rahoista. Kehoitin tarkastamaan lappuja myös itse kotona veikkauspisteiden lisäksi.

      • lapun

        saa takaisin jos haluaa.


    • pepitar

      Kyllä se lappu on pitänyt rekisteröidä koneeseen ennen arvonnan päättymistä, joten puhut puppua...
      eli kun ostan porukka lapun, myyjä näppäilee sen koneeseen, ja sitten se vasta on "voitto kelpoinen", jos osuu. Et voi arvonnan jälkeen sitä enää rekisteröidä koneeseen.

      • Pupupupunen

        Olet väärässä. Porukat ovat "näytillä" niille kuuluvassa hyllyssä, ja KAIKKI ne ovat jo "aktivoituja" veikkaukselle. KAIKKI porukat jotka EIVÄT MENE KAUPAKSI, ovat HÄVIKKIÄ yritykselle, eli ne silti maksetaan veikkaukselle. En tiedä onko muualla sama periaate, mutta täälläpäin ON. Ja kun lappu ostetaan, se vain naputetaan KASSAAN, eikä veikkauskoneelle tule mitään tietoa että porukka on oikeasti myyty.


      • .Kampela2

        Tuohon tarvittaisiin sitä kuuluisaa lukutaitoa ja siellähän on noita hankalia numeroitakin. Ei hörhöt oikeasti pysty moisia koukeroita ymmärtämään, joten lappu on vain tarkastutettava toisella. Ihmeellisintä tässä on, että kaikesta epäluottamuksesta tarkastajia ja pelinjärjestäjiä kohtaan huolimatta, silti pelataan ja vingutaan huijausmahdollisuuksista. Ei tämmöstä vainoharhaisuutta pysty vaan ymmärtämään - ei sitten millään.


      • persoonallisuushäiriö
        .Kampela2 kirjoitti:

        Tuohon tarvittaisiin sitä kuuluisaa lukutaitoa ja siellähän on noita hankalia numeroitakin. Ei hörhöt oikeasti pysty moisia koukeroita ymmärtämään, joten lappu on vain tarkastutettava toisella. Ihmeellisintä tässä on, että kaikesta epäluottamuksesta tarkastajia ja pelinjärjestäjiä kohtaan huolimatta, silti pelataan ja vingutaan huijausmahdollisuuksista. Ei tämmöstä vainoharhaisuutta pysty vaan ymmärtämään - ei sitten millään.

        Tyypin kicksit muita halveksimalla on taas haettu.


      • kiksit...
        persoonallisuushäiriö kirjoitti:

        Tyypin kicksit muita halveksimalla on taas haettu.

        Jos lukutaitoa on, niin miksi ette suostu katsomaan annettuja linkkejä tai lukemaan kirjoitettujen viestien sisältöjä? Jos vastataan lukematta viestejä niin vaihtoehtoja on ainakin kolme:
        1) Vastaaja osaa kirjoittaa (tai kopioida) viestin, mutta ei osaa lukea.
        2) Vastaaja osaa lukea, mutta ei halua oppia mitään uusia asioita, jotka saattaisivat sotia arvomaailmaansa vastaan.
        3) Vastaaja ei viitsi määrittelemättömästä syystä lukea vaan haluaa paasata mantraansa, liittyipä se aiheeseen tai ei.

        Arvasin nyt tuon kohdan 1. Valitan, jos olin väärässä. Itse yritän jaksaa lukea viestit ja viestiketkun ennenkuin siihen kirjoitan, mutta toisinaan tulee kuuluttua tuohon kohdan 3 tyyppeihin, kun ei pitkiä ketjuja kokonaan viitsi lukea. Tällöin huomaa monesti, että olis kannattanut sittenkin pari minsaa vaivautua ensin... Mut se on elämää. Ja elämän suola on tupellukset ja niistä toki saa kiksei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe