sattuuko...

Millaniii

Aatelin vaa kysyy ku oon ottamassa huulikorua ja minulla on ennestään nenäkoru niin sattuuko huulikoru enemmän kuin nenökoru? meinasin ottaa jo huulikorun mutta päivää ennen en sitten ottanukkaan sitä ja onko siinä kuinka iso prosentti että huuli halvaantuu ? ! Itse olen vasta 12vuotta ja olen otammassa huulikorua onko järkevää? :D :)

43

3637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jessyyyy

      Voin kyllä sanoa, että ei ole kauhean nättiä,
      jos naama on täynnä lävistyksiä. :s
      En toki ole lävistyksiä vastaan, onhan mullakin kulmakoru, kielikoru ja korviksiakin löytyy ihan mukavasti, ja ikää on 15-vuotta.

      Nenäkoru sattuu kyllä enemmän kuin huulikoru. :)
      Huulikoru tosin voi jälkeenpäin olla vähän kipeempi.
      Että siitä vaan ottamaan huulikorua, jos sen haluat! :D

    • Black magic woman

      Huulilävistyksen tekeminen sattuu vähemmän kuin nenään, koska nenässä on rustokudosta. Missä ja miten olet ottanut nenäkorusi? Minulle on yksi nenälävistys tehty ampumalla (kakarana festareilla), ja menetelmä aiheuttaa enemmän kudosvaurioita kuin neula. Mene lävistysliikkeeseen, jossa käytetään steriilejä neuloja. Saatat tarvita huoltajan luvan.

      Halvaantuminen on mahdotonta. Kasvolihaksia hermottaa seitsemäs aivohermo eli kasvohermo. Sen halvaantuminen voi johtua aivovauriosta tai hermon tulehtumisesta sisäkorvan alueella.

      • minä joka tän teki :D

        Juu... mulla tehtiin se lävistys neulalla :D kiva ois saaha semmonen huulikoru mutta kun vähän pelottaa :sss.. no sepä on kivaa jos se sattuu vähemmän. kiitos teille jotka on vastannu ja ois kivaa jos moni muukin tulis vielä kirjotelee tähä :)


    • harkitse!

      Ei ole järkevää. Huomaat itsekin helposti kun katselet ympärillesi, että lävistykset kertyvät yleensä vähiten järkeville. Nuorena tai lapsena, kuten sinulla, otetut lävistykset ennakoivat varsin huonoa menestystä tulevaisuudessa. Tästä on erinomaisen selkeää tutkittua näyttöä.

      • -.-

        Ei ole järkevää. Huomaat itsekin helposti kun katselet ympärillesi, että lävistykset kertyvät yleensä vähiten järkeville. Nuorena tai lapsena, kuten sinulla, otetut lävistykset ennakoivat varsin huonoa menestystä tulevaisuudessa. Tästä on erinomaisen selkeää tutkittua näyttöä.

        No anteeks nyt vaan mutta otan lävisyksiä jos haluan ja pyysin vastaamista en että kuka on ottanut ja mitä!


      • pipari!

        Mistäs sinä tiedät lävistyksen omaavien järjenjuoksusta, jos et näe kuin ulkokuoren? Eipä taida oma järjenjuoksusi kovin vilkasta olla.


    • tuo......

      huulilävistys ei sattunu oikeastaan yhtään, mutta syöminen oli muutaman päivän vaikeata ja hieman kivuliasta. Tästä on aikaa 3 viikkoa,eikä ennään oo mittään haittaa. Jos otat lävärin, muista desinfioija sitä usein:).

      • .

        Mulla parani parissapäivässä eikä sattunut yhtään. Mutta huulikorua ei missään nimessä saa desinfoida! kuivuu ja tulehtuu vaan pahemmin. Keitetyllä vedellä/suolavedellä huuhtele ja suuvettäkäyttämällä paranee. :))


      • tiijajajajajja
        . kirjoitti:

        Mulla parani parissapäivässä eikä sattunut yhtään. Mutta huulikorua ei missään nimessä saa desinfoida! kuivuu ja tulehtuu vaan pahemmin. Keitetyllä vedellä/suolavedellä huuhtele ja suuvettäkäyttämällä paranee. :))

        niin, mäki oon lukenu että kannattaa puhdistaa vanupuikolla ja vedellä ja suuvedellä. niinhän ne siellä liikkeessäkin puhdistelee vanupuikolla (:


    • otaaa

      jos pelkääät sitä sattumista! tottakai se vähän tuntuu kun neula huulen läpi menee

    • 123

      Moi. :) ite kävin viime maanantaina ottaas huulikorun,eikä sattunu paljon. (: Se sattu,ku otti pihdeill kiinni ja veti,mut ei se ku neula meni läpi. :))

      • lip hoop

        Otin tässä vasta huulikorun. Oli todella hyvä lävistäjä selitti mitä hän tekee. Neula sattui paljon mutta vain jonkin aikaa. jälkeenpän kipu on yhtäjaksoista. Uskon että lähtee ihan särkylääkkeellä. Itse olen 15v. SUosittelen huulikorua jos kivun on valmis kestämään ja korun oikeasti haluaa... eikä vain siksi että kavereillakin on yms... Ottakaa tuo huulikoru myös siihen kohti minne haluatte. itse en halunnut sivulle alas vaan keskelle. Otin siihen ja en välitä jos joku tulee siitä urputtamaan kun se siinä keskellä on. Kerta olet 12v. Tarvitset vanhemman luvan ja mahdollisesti sinne mukaan. Ja jos vanhempasi kieltäytyvät niin oota vuosi muutama äläkä rupea itse tökkimään huultasi pilalle. alvaantuminen on mahdollista joskin epätodennäköistä. Koru voi myös tulehtua pahastikkin. Hyvin hoidetun korun pitäisi pysyä terveenä ja kauniina.


    • huuliläväri

      mää aijjon ottaa huulilävärin mut en oo ihan varma että sattuuko se mutta sen kyllää varmaan pitäs johtuu ihmisen kipukynnyksestä :D ja jos se sattuu niin se sattuu vain vähän aikaa =D

    • bilaablaabloo

      laitoin itselleni huulikorun, mikään muu ei siinä sattunut kun korun saaminen paikalleen ja huulen halvaantuminen on melkeinpä mahdotonta (1:1000) ja turha on kysyä että onko se järkevää se on sinun päätettävissä

    • OLENDEMITTÄJÄCOOL

      lol

      • lävistys hullu

        moi mie oon 11v mie saan joululahjaks huulikorun nii haluun tietää sattuuks se peljon vai onks se vaa nippaus


      • LÄVISTYS HULLU
        lävistys hullu kirjoitti:

        moi mie oon 11v mie saan joululahjaks huulikorun nii haluun tietää sattuuks se peljon vai onks se vaa nippaus

        ja kuinka kauvan se kestää laittaa se :D


      • tietää asiasta
        lävistys hullu kirjoitti:

        moi mie oon 11v mie saan joululahjaks huulikorun nii haluun tietää sattuuks se peljon vai onks se vaa nippaus

        hei olet aika nuori laittaan huulikorua:O yleensä pitää olla vahintään 13vee


      • smileys
        LÄVISTYS HULLU kirjoitti:

        ja kuinka kauvan se kestää laittaa se :D

        No katos ku jotkut tekee ite huulikorun ja se sattuu vähäsen mut lävistäjä ei tunne sitä kipua mitä lävistyksen alanen tuntee ni se painaa hellästi sen mutta nopeesti läpi ja sitte koru paikoillee ei se satu niin paljo kyllä sen kestää ! :DDD ota ihmees itelläni on kielikoru ja huulikoru !!:DDD


      • smileys
        tietää asiasta kirjoitti:

        hei olet aika nuori laittaan huulikorua:O yleensä pitää olla vahintään 13vee

        no joo mut kyllä mä oon halunnu 9vuotiaast nää lävistykset mitä mul on, jos vnhemmat antaa luvan ni sitte antaa yleen sä vanhemmat tietää että haluuko se lapsi oikeesti sitä vai ei ! ^^^^


    • HUUUULIKORU

      Voiko sen huulikorun ottaa pois huulesta sitte joskus ? Ja sattuuko ku se otetaan pois? jaja saako sen ite sinne helposti takas? (: vastaus nopeaa!

      • tulipapitkätekstiUPS

        juu sen saa aina pois millon haluaa. pakkohan se on saada jos haluaa vaihtaa korun :D ja ei se satu jos on hyvin hoidettu ja hyvin parantunut lävistys ! (:
        ärsyttää, kun joidenkin vanhemmat ei anna laittaa/ottaa huulikorua tai jotain läväriä, yleensä huulikorua sen takia et ne ei tajua että SEN SAA POIS MILLOIN HALUAA. mua ärsyttää!! ja äiti sano et saan luultavasti ku täytän 15 :P ja sanoinki et jos saan mopokortin läpi nii teen sen korun (: hehe, sen kunniaks. mut siis tietysti oikeilla välineillä ja mahollisimman varovasti, tiiän kyllä vaarat ja oon harkinnu tosi pitkään. oon valmis siihen ! :D


    • haluan!(:

      haluan lävistyksen mut kun äiti ja muut ei anna ottaa... vain yhdellä kaverillani on lävistys jtn lävistyksen halu ei johdu siitä että kaikilla muillakin on(: voisitteko vähän kertoa sattuuko pistäminen?? pelkään itse piikkejä mutta haluaisin lävistyksen TODELLA kovasti!!

    • huuli-läväri

      Olen ajatellut ottaa huulilävärin :)) mutta vähän pelottaa se sattumin ?!
      Tuleeko siitä paljon verta ja kuinka kauan suunnilleen kipu kestää ?
      ja onko siinä mitään vaarallisia riskejä ??!!

      - kiitos jos vastaat- :)))

      • MINÖTAAASSS:

        ei siitä tule verta jos ei osu pahasti johonkin verisuoneen. näin olen ymmärtänyt.
        ja se kipu riippuu ihmisen omasta kipukynnyksestä. mut kun se neula menee läpi, nii se kyllä vähän nipistää. sen jälkeen saattaa olla jotain jälki-kipua, pientä jomotusta tai sen sellaista. ja jos se tehdään pihtien kanssa, niin ei kai sitä paljoa edes tunne kun ne pihdit puuduttaa sitä sen verran. eikä siinä ole riskejä jos on kunnolla ja oikein tehty, puhtailla välineillä ! :)


    • jooooo moi :D

      Tekisi itse mieli hankkia "lip hoop" http://www.google.fi/imgres?q=lip hoop&hl=fi&gbv=2&tbm=isch&tbnid=GWnmmaMXVWIIhM:&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Double-hoop-lip-piercing.jpg&docid=J6vlN3wiGLqnBM&w=299&h=235&ei=26NaTpj7CKz04QSNpuCsBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=348&vpy=94&dur=774&hovh=188&hovw=239&tx=202&ty=138&page=1&tbnh=138&tbnw=176&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:1,s:0&biw=1366&bih=565
      lävistys :D mielestäni hieno ja jännä.. mutta en tiedä mistä tuollaisia koruja saisi ja kuinka helvetisti tuó sattuu... olen poika :D

      • ymmmm...

        noi näyttää ihan feikeilt..


    • Minä(;

      mä otan joulukuussa,ei kipu pelota :)

    • arvaa(;

      voiko sen tehdä puudutuksessa.. ? vaikka ei saisikaan pakko sellane o saaha :)!!!

    • HELOOU

      itse kävin noin vähä yli kaksviikkoo sitte ottaa huulikorun, ja sen laitto vaa niiku kirpas iha tosivähä ku se neula oli menny läpi, ja kyllä kai sen voi tehdä puudutuksessa mutta eii siinä oo järkee, ku se ei satu sevaa kirpasee ja maksaa varmaa aika paljo tuo puudutus(: mulla tää koru ei ollu sen jälkee ku ehkä 2pv vähä arka. ja silloku söi nii saatto ite purasta vähä tätä korua, ja se ei tuntunu mukavalta:S mutta nyt oon tähä tosi tyytyväine :) ihana on jajaja kivanäpertää..

    • Huulikorufani

      Hei plz helppiä jookosta?;) oon myös ite 12.w ja haluisin niiiin kovasti huulikorun! pelkään toki tooosi paljon neuloja, mutta jos huulikorusta on kyse niin kestän kyll...
      Mut kiitti tosi paljon niille jotka vastais näihi!:

      1. Tuleeks siit verta ku se otetaa, tai siis tuleeks siit paljonki verta?
      2. Kuinka kauan sen ottaminen kestää?
      3. Saaks näin nuori ottaa sellasen?
      4. Sattuuks se paljonki enemmä ku korvakorun ottamine?

    • kipu on hyväksi

      Tottakai sattuu ja kuuluukin sattua! Jos oikeesti haluaa lävärin, niin silloin täytyy kestää se parin sekunnin kipu, mikä siitä aiheutuu.

      • joootota.

        täysin samaa mieltä!!

        joo oikeesti jos lävistystä haluu ni ei kiinnosta sattuuko, sen vaan sanon... jos te lävistyksen "haluajat" haluutte oikeesti lävitystä ni ette miettis sattuuko.. ainakaa minuu ei kiinnostan vittuuka sattuuko, oon tätä aika mones keskustelus sanon et noi 11 ja 12 vuotiaat tajuis.. ja mun mielest yleensäkää alle 13 vuotialle ei pitäis tehä ollenkaa kasvoihi lävistyksii, no oma mielipiteeni on se siit voijaa olla montaa mieltä!


    • Lool

      No jos oot 12 vatsa nii eilä ota huulikorua! Meijän ikäset (14-16v) ajattelee sua pikkulissuna. Niinku mä nytte. SRRY :D:D

      • Anonyymi

        REAL


    • sdogöldb,f.

      oon ite nyt 12w ! laitoin ihan ite 11w huulikorun madonnan :D sattu se aika paljon mutta siis lävistäjällä voi olla eri juttu :D ylähuuli turpos mulla aivan järjettlömästi mut se turvotus ei kestäny ku 2-3 päivää:D nyt huulikoru on tosi hyvässä kunnossa :D ja siis ota ihmeessä jos haluat

    • ????????

      Pliis auttakaa haluaisin nenäkorun ,mut
      1.Mulla on hirvee neulakammo
      2.Ottaakko kipiää ( kuvailkaa esim vähä niinku verikoe tai kun löis vasaalla sormeen)?
      3.Kumpi kannattaa neula vai ampumalla?

    • Tuupla

      Itselläni on nyt ollut nenäkoru puolisen vuotta ja minullakin kamala neulakammo.. Eli meinaan pyörtyä verikokeissa ja koko vartaloni alkaa täristä! Halusin kuitenkin neneäkorun, koska pikku timantit ovat mielestäni nättejä eivätkä liian silmiinpistäviä. Kannattaa sanoa liikkessä jonne olet menossa, että sinulla on neulakammo, joten he osaavat varautua siihen.. Minulla ainakin auttoin, kun en katsonut neulaa ollenkaan koko toimituksen aikana. Lävistäjä myös oli oikein mukava ja jutteli niitä näitä ja sai olon rennommaksi.

      En tuntenut lainkaan kipua, luulen, että se johtui kamalasta jännityksestä.. Tunsin kyllä neulan läpimenon, mutta se ei sattunut ollenkaan. Sehän riippuu ihan ihmisestä ja kipukynnyksestä, eli joillain sattuu, joillain ei!

      Ei kannata missään nimessä ottaa ampumalla, se tuhoaa kudosta enemmän kuin neula. Neulat ovat myös hygieenisempiä, koska ne ovat kertakäyttöisiä. Ja usein ne jotka tekevät lävistyksiä ampumalla eivät ole (välttämättä) ammatilaisia ja välineet sekä työtilat eivät ole steriilejä! Vaikka ampuminen kuullostaakin neulakammoisen mielestä ehkä houkuttelevammalta, kannattaa kuitenkin mennä lävistys/tatuointiliikkeeseen ja ottaa se siellä!

      Toivottavasti tästä oli apua!

    • milllllaewrw46t3

      oon 12 vee otin eilen huulilävärin snake biten nii oon tosi herkkä ja kylhä se vähä sattuD:

    • c:

      kaikilla on erilainen kipukynnys, esimerkiks mun mielestä huulilävistys sattu. mut hei, se on sen arvosta jos sä oikeesti sen lävärin haluat (: nenään sattuu enemmän ko huuleen, koska nenähän on rustokudosta.

    • Jem

      Olen 13wee tyttö ja kävin ottamassa eilen nenäkorun ja se on todella ihana. Se laitettiin ampumalla. Vähän nipisti ja poltteli seki kesti vain hetken, mutta oon todella tyytyväinen!

      • Anonyymi

        EI IKINÄ AMPUMALLA JUMALATTOMAN TYHMÄÄ!!!!


    • PikkuinenBanaaniMeloni

      Moi :3 Ite en tiiä läväreistä MITÄÄN, mutta haluaisin sellasn pienen (mikähitsitlie, ei kai hexit? XD) (en mä tiiä c':) Pienenpänäkin olin (hyyyyyi hitsit, kuka haluu lävärin?) Joojoo, asiaan :3 Elikkäs: Sattuko? :o Sellanen pikkunen aika ylös :3 Kun mulla on se kipujuttu aina se mikä estää kaikki tommoset, hyvä että uskalsin edes korvikset :s No joo, sattuuko? ^^

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe