Yhteydenpito

kaukosuhteessa

Kuinka tiiviisti pidätte yhteyttä seurustelukumppaniinne kaukosuhteessa? Koko ajan, päivittäin, muutaman kerran viikossa tms. Kumpi teistä yleensä tekee aloitteen yhteydenpitoon? Entä jos toinen on vaikka kiireinen tai paljon töissä niin vähentyykö yhteydenpito?

Laita mukaan vielä ikäsi ja kauan olette olleet yhdessä.

24

5559

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 21v

      Seurusteltu hieman vajaa 3 vuotta. Yhteyttä pidetään päivittäin soittamalla/tekstaamalla, riippuen mieheni vapaista (armeijassa).

    • yhdessä olleet

      ollaan oltu kaukosuhteessa kohta kolme vuotta. Soitellaan joka päivä sekä tavataan ainakin joka toinen viikoloppu ja vietämme yhdessä kaikki lomamme.

    • -Soledad-

      Yhteyttä pidetään päivittäin tai joka toinen päivä,
      s-postilla ja tekstareilla. Yleensä mies ottaa yhteyttä ensin.
      Ollaan oltu yhdessä 4kk ja ikää mulla on 23v.

    • ant-suu

      päivittäin viesteillä, soitoilla, koneella, joskus laitan kivoja kirjeitäkin. ukko se yleensä aina soittelee. yhdessä kaks vuotta ja ikäni 17.

    • tyttö:_

      kaukosuhde on nyt meneillään, vähän alle noin 250 kilometrin välimatka.
      Pidämme yhteyttä päivittäin, mesessä jutellaan yleensä tunti tai parikin.. ja soitellaan, muttei tietenkään joka päivä, aina välillä.

      Molemmat tekee aloitteen. Mut joskus jätkä enemmän. :)
      vaikka opiskeleekin niin kyllä sitä aikaa riittää, että ei yhteydenpito vähene.

      Menee paremmin kuin koskaan.

      • yli 7000 km

        välimatkaa.
        Yleensä kahdesti meilataan,
        aamuisin ja iltaisin.
        Aamulla keitän kahvit ja avaan postin.
        Töiden jälkeen taas.
        Ensi kuussa nähdään taas livenä.
        Seuraavan kerran touko-kesäkussa.
        terveisin got mail


    • Nimetön

      Olemme olleet yhdessä 1,5 vuotta. yhteyttä tulee pidettyä päivittäin, vaikka aikaeroa on välillämme 10 tuntia ja todella pitkä matka siis. Käytämme kaikki mahdolliset keinot pitääksemme yhteyttä, msn, skype, email, etanaposti, yms. Molemmat ottavat yhteyttä suunnilleen saman verran. Yhteydenpito ei ole vähentynyt vaikka itse käyn koulua ja kahdessa työpaikassa. Aina on email odottamassa. Ikää on 21 vuotta.

    • näin...

      Nyt lähiaikoina on ollut aina jommalla kummalla jotain menoa, eli on nähty periaatteessa joka toinen vloppu, sitten välillä nähdään taas useammin, riippuu ihan miten järjestellään asiat.
      Tiedä sitten mikä luokitellaan kaukosuhteeksi, meillä välimatkaa 80 km...ja se on liikaa :)

      Yleensä tuo yhteydenpito on soittamalla tai tekstailemalla. Yleensä mies laittaa ensin viestiä :)

      Ikää mulla 27, yhdessä oltu kohta vasta pari kuukautta...

      • Nimetön

        on aina haasteellinen...
        Ollaan oltu yhdessä nyt vajaan vuoden ja välimatkaa on n 200km. Molemmilla omia lapsia ja se lisää suhteen haastavuutta vielä kun lapset asuvat "poikaystäväni" luona ja minulla omani.
        Pidetään yhteyttä joka päivä viestien, mesetellen ja soittelemalla todella paljon!
        Aamulla viestitään, ruokatunnilla soitellaan tai viestitään, töitten jälkeen soitellaan,iltasella mesetetään ja sit kun molemmat on saanu tenavat maata niin soitellaan ja puhutaan n1-2h.Nähdään melki joka viik.loppu riippuu haluuko jompikumpi mennä omia menoja välillä.. Ja meidän suhde ainaki omasta mielestä voi todella hyvin näin! Tsemppiä kaikkille kaukosuhteeseen, sitä tarvitaan:)


      • Banina
        Nimetön kirjoitti:

        on aina haasteellinen...
        Ollaan oltu yhdessä nyt vajaan vuoden ja välimatkaa on n 200km. Molemmilla omia lapsia ja se lisää suhteen haastavuutta vielä kun lapset asuvat "poikaystäväni" luona ja minulla omani.
        Pidetään yhteyttä joka päivä viestien, mesetellen ja soittelemalla todella paljon!
        Aamulla viestitään, ruokatunnilla soitellaan tai viestitään, töitten jälkeen soitellaan,iltasella mesetetään ja sit kun molemmat on saanu tenavat maata niin soitellaan ja puhutaan n1-2h.Nähdään melki joka viik.loppu riippuu haluuko jompikumpi mennä omia menoja välillä.. Ja meidän suhde ainaki omasta mielestä voi todella hyvin näin! Tsemppiä kaikkille kaukosuhteeseen, sitä tarvitaan:)

        Meillä yhteydenpitoa tapahtuu monta kertaa päivässä. Mies on töissä ja minä opiskelen. Mies soittaa yleensä ruokatunnilla, tai viimeistään töistä päästyään. Illalla soitellaan sitten vielä ainakin kerran ja vielä hyvänyönpuhelu, joka on tullut mukavaksi tavaksi alusta saakka. En kyllä kestäisi päivää ilman että kuulisin toisesta mitään. Miehen työn takia hän soittaa useammin, mutta minäkin saatan soittaa jos siltä tuntuu. Lisäksi jutellaan mesessä pari sanaa, riippuen onko asiaa. Näemme suunnilleen joka viikonloppu, ja välillä olen miehenluona pidempiä aikoja (lomat). Välimatkaa on 200 km.

        Ikää on pian 23 v minulla, ja suhdetta takana neljättä kuukautta.:)


    • pikku myy

      olen 40v neljän lapsen yh-äiti ja tutustuin 1,5 vuotta sitten netissä yhteen mieheen jonka kanssa mulla on nyt kaukosuhde.välimatkaa ei ole kuin 80km,tapaamme yleensä viikonloppuisin ja lomilla,päivittäin soitellaan parikin kertaa ja voidaan tekstaillakin vielä välissä,hyvin on pyyhkinyt ja kova on ikävä silloin kun ei nähdä.miehellä on 6 lasta.olemme molemmat eronneet.yleensä mies ottaa yhteyttä ensin,hänellä on enempi aikaa kun on työttömänä ja minä käyn töissä.TSEMPPIÄ TEILLE!

    • Juili

      Paivittain yritetaan laittaa tekstarilla toisillemme kuulumiset, kerran tai pari viikossa jutellaan puhelimessa ja satunnaisesti mesessa. Enemmankin tulisi pidettya yhteytta tai haluaisi pitaa, mutta kun valimatkaa on tuhansia kilometreja, aikaeroa 10h, mies on armeijassa ja mulla vaihtelevat tyoajat seka rajallinen puhelimen toimivuus ja mahdollisuus kayttaa tietokonetta.. Mutta onnellisia olemme :) Olen 20 ja suhdetta takana reilut 4v.

    • sindi.-.

      Meillä on vasta tutustumis vaiheessa tämä meidän juttu mutta silti pidetään yhteyttä joka päivä soittamalla,tekstaamalla ja mesessä vielä illalla vaihdetaan päivän kuulumisia. välimatkaa meillä on noin 500 kilsaa ja nähdään noin 2 kertaa kuukaudessa.... ikävä on kyllä aika hirveetä heti siitä hetkestä lähtien kun erotaan yhteisen viikonlopun jälkee...

      voimia kaikille joilla on kaukosuhde!!

    • ---

      Olemme olleet poikaystäväni kanssa nyt reilu vuoden. Poikaystäväni opiskelee viimeistä vuottaan erillä paikkakunnalla kun minä. Minä reilu parikymppisenä taas olen jo työelämässä ja teen kolmivuorotyötä. Näemme siis todella harvoin, koska poikaystävälläni on vain viikonloput vapaata, minulla taas on vain yksi viikonloppu vapaana kolmessa viikossa. Soittelemme vähintään kahdesti päivässä. Nyt tilanne on alkanut ärsyttää suunattomasti ja olenkin koittanut etsiä työtä poikaystäväni opiskelupaikkakunnalta.
      Kaiken kaikkiaan suhde on toiminut hyvin vaikka yhteinen aika on vähäistä, mutta taas kun nähdään pitkän ajan jälkeen tuntuu että oltaisi nähty vasta eilen. Ja ennenkaikkea meillä luottamus pelaa, mikä on mielestäni yksi iso syy suhten kestämiseen.

    • ollaan yhteydessä

      Ollaan seurusteltu 2,5 vuotta, joista viimeiset puoli vuotta etänä. Mies muutti toiselle paikkakunnalle (välimatkaa 350km) työn perässä ja minä viimeistelen opintojani. Pyritään soittelemaan skypellä melkein joka päivä ja tavataan kahden kolmen viikon välein. Ei ole soitteleminen vähentynyt yhtään ja aina on pieni odotus päällä. Välillä tulee kiireiden takia pari päivää väliä soittelussa.

    • kaukosuhteessako

      meillä välimatkaa 38km (28 min autolla) vietetään viikonloput yhdessä, lomilla saatetaan viettää jopa viikko putkeen yhdessä saatetaan nähdä/järjestää yllätysvisiittejä toistemme luo keskellä viikkoa. pidämme päivittäin yhteyttä viesteillä ja soittelemme, yhdessä ollaan oltu jo tovi ja tarkoituksena olis muuttaa piakkoin samalle paikkakunnalle ja yhteen :) (välillä tulee vain mieleen että onko tämä edes kaukosuhde, sillä välimatka on kuitenkin todella minimaalinen verrattuna vaikka siihen että jotkut seurustelevat ja asuvat eri maissa)

    • Joka päivä soittelemme ja kumpi aina milloinkin ensin ehättää.. puolisen vuotta ollaan seurusteltu ja itse olen 30v mies ja nainen 24v. Nähdään yleensä kerran viikkoon.

    • IkäväMies

      Kerran vuodessa yksipuolisesti :(

    • toimiihanSe

      ollaan seurusteltu 6vuotta, välillä etänä ja välillä asuttu yhdessä. itsellä ikää 25vuotta ja opiskelen ja kumppanilla ikää 22vuotta on tällä hetkellä aupairina. tällä kertaa etäsuhde vaihe kestäny 7kk ja jatkuu seuraavat 5kk viel.. s.postia laitellaan päivittäin ja mahollisuuksien mukaan jutellaan skypessä ja onpa tuossa muutama kirjekin matkannut molempiin suuntiin.

      välimatkaa on tuhansia kilometrejä aikaero on suuri ja opiskelijana mun budjetti ei järin suuri oo. eli on nähty 7kk:n aikana 2kertaa.. kerran kumppani kävi suomessa viikon lomalla ja jouluna olin itse 2viikkoa hänen luonaan.

      hyvin on juttu toiminut, vaikka ikävä on valtava kun erossa ollaan. mutta ikävähän kertoo välittämisestä, jos ei välittäis nii eihän sitä myöskään ikävöis.

      ekas kaukosuhde vaiheessa tosin oli se pelko että kumppani löytäis toisen (tuolloin oli seurusteltu vuoden verran) nyt tuotakaan pelkoa ei enää oo, kun on joka reissulta miun viereen palannu takaisin.

    • tytteliina

      27- ja 28-vuotiaat ja noin 1,5 vuotta yhdessä. Päivittäin pidetään yhteyttä ihan tasapuolisesti. Viestitellään pitkin päivää ja jos kiireitä niin sitten vähän vähemmän, mutta joka päivä silti. Illalla yleensä soitellaan mutta ei välttämättä ihan joka päivä.

      Olisi kyllä tosi outoa jos ei joka päivä oltais jossain yhdeydessä.

      Nähdään noin 1-1,5 viikon välein suunnilleen 3-4 yötä kerrallaan.

    • miksi_pitäisin

      Miksi pitäisin yhteyttä, kun reikää löytyy lähempääkin. Hoidellaan muijan reikä sitten kun tulee takasin.

    • kullervoko

      On ne hankalia, kaukosuhteet. 50 km max, muuten menee aika väkinäiseks. Mullekin, stadilaiselle, tullu nettideiteissä viestejä naisilta Turusta ja Tampereelta, vaik selvästi oon ilmottanu et etsin pääkaupunkiseudulta seuraa..en varmaa ala matkustaa tuntitolkulla ja mesettää sormet ruvella, camooon...

    • seropipiski

      Seurusteltu reilu vuoden ja olemme kolleegoita. Välimatkaa hiemaan yli 200km. Puheluminuutteja tulee päivässä varmaan 5 tuntia päivä. Ensimmäinen soitto heti aamusta, työmatka, pitkin päivää taoilla, kotimatka ja kotona. Nähdään joka viikonloppu ja yksi yö keskellä viikkoa.

      • toimivassasuhteessa

        Meillä ollut etäsuhde yli kymmenen vuotta. Toinen on työn vuoksi toisella paikkakunnalla ja muutto yhteen toiselle paikkakunnalle ei kiinnosta. Välimatkaa n 300 km.
        Monet muutkin, joilla on toimiva parisuhde ja puoliso kauempana, ovat hehkuttaneet, että suhde säilyy vireänä juuri siksi, kun ei olla nenät vastakkain aampupalapöydässä joka aamu.
        Noin varmaan on. Uskon, että olisimme eronneet jos asuisimme yhdessä. Olemme aikuisia ja yhteisiä lapsia ei ole.
        Molemmissa se "vika", että tarvitsemme aika paljon omaa rauhaa ja aikaa ja tälläinen kaukosuhde sopii tosi hyvin.
        Tutut ovat sanoneet, että olette onnekkaita.
        Soittelemme ja viestittelemme päivittäin. Yhdessäoloa on pitkät viikonloput ja kaikki lomat ja järjestetyt pitkät vapaat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe