Naisen katsekontakti

Asia mietityttää

Eli kertokaapas naiset tyhmälle miehelle mitä teidän pitkät katseet tarkoittaa. Ainakin itse miehenä minun on hankala ottaa pitkiä katsekontakteja sellaisten naisten kanssa, jotka eivät suuremmin kiinnosta, vaikka he olisivatkin mukavia. Tuolloin jutellessa katson kyllä silmiin, mutta käytän katsettani välillä luontevasti muualla, ettei syntyisi liian pitkää yhtäjaksoista katsekontaktia. Olen huomannut, että monet naiset toimivat juuri samalla tavalla. Kuitenkin ihastukseni toimii juuri toisin. Hän ei siis pelkää pitkiäkään katsekontakteja. Esimerkiksi pienessä porukassa jutellessamme, saatamme katsoa toisiamme silmiin huomattavasti pidempään kuin olisi luontevaa. Joskus kun kerron jotain tarinaa, hän saattaa hitaasti nyökyttää tai kallistaa päätään kertomani mukana, mutta katsoo kuitenkin kokoajan syvälle silmiini. Jos keskustelemme porukalla pöydän ääressä, mutten juttele juuri hänelle, hän saattaa nojata pöytää vasten, kallistaa päänsä käsivarttaan vasten ja katselee minua alaviistosta. Tunnemme toki toisemme ja tulemme hyvin juttuun keskenämme, mutten tiedä hänen tunteistaan mitään. Ihmetyttää siis, pystyvätkö naiset ottamaan tällaisia katsekontakteja sellaisen miehen kanssa, josta eivät pidä tai joka on vain kaveri. Miehenä en pystyisi sellaista tekemään yhtään naista kohtaan, josta en pidä.

19

6373

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • älä helvetissä

   Naiset ovat oikukkaita ja erilaisia jokainen.

   Pyydä sitä naista treffeille niin tiedät.

   • sentään

    kaikki oikukkaita :D


  • toimi jo ;)

   Tyttö turhautuu kohta. Pitkäksi voi vetää, muttei yli! Kyse taitaa nyt olla omasta yliherkästä minästäsi. Lopeta analysointi, uskalla ottaa mokaamisenkin riski ja käy tuumasta toimeen. Olet jo punninnut riskejä tarpeeksi pitkään.

  • erilaisia

   joten sori, mutta ei ole olemassa mitään yleismanuaalia:)

   Itse voin katsella kavereita miten vain silmiin puhuessa, mutta mahdollisen ihastuksen ollessa kyse, käännän ehkä pääni pois ja toivon etten paljastu. jos siin on sellainen tilanne ettei paljastua saa.

   Tai sitten katson suoraan silmiin.

   Mene ja tiedä, mutta älä arvuuttele vaan toimi.

  • sinuun!

   Minä ainakin toimin kyseisellä tavalla ihastuttuani.

  • .................

   On hyvä tietysti miettiä etukäteen mitä tekee, mutta liiallinen jahkailu ja analysointi ei auta sua yhtään (varsinkaan keskellä yötä...). Parhaiten asia selviää kun vaan rohkeasti kohtaat kyseisen ihmisen. Se voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty.

   En halua mitenkään kannustaa sinua pohdiskelemaan enää yhtään kauempaa, mutta voit vielä lisävinkkien toivossa kiinnittää huomiota esim. siihen hakeutuuko hän erityisesti seuraasi? Käyttäytyykö hän jotenkin erilailla sinua vs muita miehiä kohtaan? Nojautuuko hän sinuun päin kun keskustelette? Yleensä pitkät katsekontaktit merkitsevät sitä, että nainen luottaa kyseiseen henkilöön ja mahdollisesti myös sitä, että haluaa viestiä toiselle kiinnostustaan, koska ei uskalla sitä sanallisesti tehdä. Liian pitkää katsekontaktia en ainakaan itse halua ottaa mieheen, josta en ole kiinnostunut, sillä pelkään että toinen voisi vetää siitä vääriä johtopäätöksiä ja se tuntuisi helposti muutoinkin ahdistavalta. Tietysti ihmisissä on eroja.
   Pään kallistaminen taas tietääkseni kertoo empaattisesta luonteesta ja siitä, että hän on hyvä kuuntelija. Joten vaikka hänelle tunteesi paljastaisit ei hän luultavasti sinua mitenkään julmasti kohtelisi =)

  • selvää asiaa

   naurattaa, että fiksustakin miehestä tulee yhtäkkiä muka tyhmä, kun on ihastumisesta kyse..
   Selvä asiahan tuo on, ei sulle varmaan auttais edes rautalangasta vääntää enää selvemmäksi asiaa.

  • .......

   Minä katson sitä ihmistä silmiin, joka puhuu, jos hän puhuu minulle ja häntä päin, vaikka puhuisi isommallekin porukalle.

   Toiset ihmiset taas vetävät katseen puoleensa(ihan neutraalissa merkityksessä) ja koko ajan huomaa katsovansa samaa tyyppiä. Sitten alkaa itseäänkin nolottaa, kun tietää, että miehet kuvittelee jokaisen planeetan naisen olevan kiinnostuneita.

   Sitten taas voi tosiaan olla kyse ihastuksesta, kuten arveletkin. Tai ehkä hän vain pitää sinusta ja haluaa olla kaveri.

   Eipä sinun auta kuin kysyä.

  • alaviistosta"

   ja on pelkkänä korvana.nainen rakastaa sitä miten mies puhuu ja mitä.

  • silmät auki

   huomioon, että jos hänellä onkin ns. kierot silmät.
   Silloin voi katsoa ihan eri suuntaan mutta näyttää, että katsoo sinuun.
   Ole tarkkana.

  • Ei siinä tarvii olla mitään suuria tunteita, tai ei ainakaan pitäisi tarvita jotta voi katsoa puhujaa silmiin. Yksinkertaisesti kohteliasta katsoa puhujaa silmiin, pälyilevä katse saa tuntemaan ettei toinen edes kuuntele ja mitäpä sellaiselle edes puhumaan.

   Eli lyhyesti: kun katsotaan puhujaa silmiin, se tarkoittaa että häntä kuunnellaan, kun nyökkäillään muotätuntoisesti tarkoittaa se että puhetta on kuunneltu ja myötäeletään sitä, harmitellaan jos on harmiteltavaa, nauretaan jos juttu on hauska jne. Silmiin katsomiseen ei siis tarvita rakkautta naisten puolelta.

  • jarona

   mä ehkä ihastuneena ujostelen ja katson vähemmän silmiin, kun taas tuttu kamu ei niin häiritse vaikka tuijotettais toisiamme pitkäänkin jutellessa.

  • muiden seurassa

   Oikean vastauksen saat vain, kun seuraat miten hän käyttäytyy muiden miesten (ja naisten) seurassa. Jos käytös on samanlaista kuin sinun seurassasi, en kuvittelisi liikoja. Joillakin nyt vaan on tapana uppoutua tiiviimmin toisen katsomiseen kuin toisilla. Olen lukenut tästä mm. psykologisen teorian, jonka mukaan lapset, joiden äiti on peitellyt tunteittensa osoittamista lapsilleen kun nämä ovat pieniä, ovat erityisen keskittyneitä toisten kasvojen lukemiseen.

   Itse taas olen aikanaan ollut ujo ja vältellyt katsekontakteja kenenkään kanssa, mutta myöhemmin opetellut pakottamaan itseni siihen, ja siksi että katsekontaktin pitäminen on siis minulle tavallaan tekemällä tehty asia, lukitsen katseeni ehkä pitemmäksikin aikaa kuin olisi aivan luontevaa.

  • Joku perse

   Hei mies tajuatko sinä, että se tarkoittaa ihastumista, kun nainen katsoo silmiisi pitkään. Kannattaa ymmärtää tätä asiaa. Kaikkihan naiset katsoo silmiin niin pitkään, kun se tarkoittaa sitä justiinsa ihastumista, taikka rakastumista. Nyt sinä nuori vai mikä oletkaan niin ymmärrä jo tätä asiaa. Nyt minun sanoista varmaanki tajuatkin.

  • almondeye

   Mä en ihmisenä siedä minkäänlaista tuijotusta koska miellän sen helposti aggressiiviseksi, oli sit tuijottaja toinen nainen tai mies.Tällä hetkellä mulla on pientä jotain meneillään miehen kanssa,joka tiedostaa ongelmani.Hän osaa hyvin taitavasti katsoa minua silmiin siten,etten pelästy.Hän katsoo jotenkin sulkien silmänsä suloisesti välillä.

  • hopihopi....

   Alahan poika toimia.
   Kuten ensimmäinen vastaaja jo mainitsikin: nainen turhautuu kohta. Nyt hän vielä on ihastunut, mutta jos kovin kauan odottelet tekemättä siirtoa, ihastus menee ohi. Saamaton nöhverö ei nimittäin ole ollenkaan kiinnostava mies. Osoita hänelle, ettet ole sellainen, vaan mies johon kannattaakin ihastua.

  • Katsekontaktia

   Minulle on useita kertoja miehet sanoneet että: "Älä vilkuile muualle, katso silmiin". Miksi? En tiedä sen enempää tarkoitusta. Väleillämme ei ole muuta kuin ystävyys.

  • Elena Leeve...

   tyyppisiä "Nussi mua" katseitako olet saanut? :D

  • Anonyymi

   Vielä tässä puntaroin edelleen tuota katsekontaktia monen vuoden jälkeen. Tosin se on jo turhaa kun kyseinen nainen on kuolla kupsahtanut, mutta hieman jäi asia silti vaivaamaan. Olisi pitänyt kysyä. Ny se on liian myöhäistä !.

   Tässä tän nyt näkee tän elämän rajallisuuden kun ei kerkeä edes noin yksinkertaista asiaa saada selville.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ylen Kela-kone näyttää alueesi maksetut tuet

   Kone näyttää erikseen jopa lääkkeisiin menevät Kela-rahat. Lieskassa syödään valtavasti lääkkeitä. Asumistukeakin menee
   Lieksa
   66
   9801
  2. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   229
   2547
  3. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   71
   1636
  4. Seiskaan otti yhteyttä Dani-niminen taksikuski, joka erehtyi ottamaan kohuliikemiehenä tutuksi tulle

   Siis hetkinen, kaverilla on 7 kpl asuntoja Dubaissa, mutta taksiin ja hampurilaiseen ei raha riitä? Buah buah buahahhaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   253
   1521
  5. Swastikan spiraali ja risti, molemmat auringon symboleina

   Swastikan spiraali ja risti – molemmat auringon symboleina Jälleen kerran vihamielisyys kaikkea hindulaisuuteen liittyv
   Hindulaisuus
   577
   1484
  6. Ketä kaivattusi

   muistuttaa?
   Ikävä
   60
   1410
  7. Sä oot niin mukava

   Mutta samalla niin rasittava! Ikävä on.. Oli mukava, kun olit osa mun elämää🦫
   Ikävä
   86
   1246
  8. Taidan rakastaa sua

   kaikista mahdollisista esteistä, asetelmista, tilanteista, mielenhäiriöistä, traumoista yms.huolimatta ja myös niiden ta
   Ikävä
   46
   1182
  9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   96
   1121
  10. Kylläpä on taas rillin porukalla meleko touhua

   Näkyy olevan konkurssipesän johtohahmo repineen esterin kyltin alas liekkö viimeyönä kaljotellessa tullut tekemisen puut
   Puolanka
   30
   1050
  Aihe