Lapamato???

liian lihanva

Hei! Olen kuullut lapamadon laihduttavan rajusta jos se joutuu elimistöön, ajattelin kysyä onko jollain kokemuksia lapamadon aiheuttamista oireista.
Olen suunnittelut suoraan sanottunu syöväni lapamadon toukan ja poistavani sen kuukauden päästä lääkkeillä itsestäni.
Sillä jopa lapamato on kumminkin loppujen lopuksi edullisempi ja varmasti turvallisempi vaihtoehto kuin plastiikka kirurgia.
Olen lukenut paljon lapamadosta ja tiedän sen kasvavan aivan valtavan suureksi ja sen pois ottaminen ulostamalla ei tule olemaan mikään luxus kokemus. Mutta niin kuin julkisuudenkin henkilöt olen minäkin epätoivonen ja ehkä jopa laiska laihduttaja, jos pääsisin alkuun lapamadon kanssa olisi helpompi jatkaa siitä sitten liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Älkää kirjoittako minulle kuinka hullu olen edes suunnitellessani tätä tai kuinka vaarallista tämä on. Haluaisin vain kuulla onko joku kokeillut tätä laihdutus muotona tai onko kukaan saanut lapamatoa iha vahingossa?

Kiitoksia asiallista vastauksistanne tähän mieltäni askarruttavaan asiaan....

22

11051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ollut

      kielsit sanomasta sinua hulluksi, joten en sitten sano, mutta sanon näin: minulla on ollut, sain sen siitä, että nuorena söin porkkanoita suoraan maastamme niin, että pikkuisen huljautin niitä sadevedessä ja pyyhkäisin nurmikkoon, jotta kuivaisi. Meillä oli siis oikein myyntiä porkkanoilla, oli pitkät päivät eikä oikein aikaa käydä pesemässä kunnolla porkkanoita jne. Lääkäri sanoi tuolloin, että epäterveellinen tapa oli se sadeveteen kastelu, terveellisempää olisi ollut syödä vaikka suoraan ne multaiset porkkanat. Ja harvinaista, että näin edes sain lapamadon, mutta se joka tapauksessa silloin tuli. Kipeä olin!!! Että älä kokeile ainakaan noin saada lapamatoa, miten minä sen vahingossa sain!! En tiedä onko tarkoituksenmukainen syöminen kivuttomampaa, luulisin ettei, ei ainakaan tervettä!! Olen kuullut malleista jotka tätä tekevät epätoivoissaan saadakseen painoa pois. Jos sen teet, niin pyydän, sanothan sitten suoraan lääkärille mistä on kyse, jotta saat oikeat lääkkeet. Mutta tosiaankin minä olin todella kipeä ja kiitokseksi lapamadosta sain myös kihomadot, että näin.

      • liian lihava

        Kiitos kun vastasit ja kerroit kokemuksesi, tarkoituksena mennä lääkärille jonkin ajan kuluttua ja kertoa että valmistin kavereiden kanssa shushia ja tästä hyvästä varmaankin mato minuun tullut... Uskon ainakin että kokeilla kannattaa...


      • mieti..

        sulla on jo oikein iso lapamato elimistössäsi?


    • mutta mistä

      aiot hankkia ko.madon toukan? En TODELLAKAAN kysy sillä, että lähtisin samaa kokeilemaan, mutta ihan mielenkiinnolla. Onko varmaa edes, että lapamadon halutessaan jostain VARMASTI sisäänsä saa?

      • liian lihava

        Kyllä tuon lapan madon toukan saa loppu viimeksi aikas helpolla, olisi mukavaa jos vaikka eläinlääkäriltä mutta eikähän halvimmaksi tule ostaa onki kaupasta ja mennä onkimaan ahvenia ja haukia "lapamato" järvistä. Elikkä jostain makeasta vedestä, jossa kyseistä matoa on tavattu. Tämän jälkeen tekee juuri päin vastoin kuin kalamiehet käskevät ja ihan rohkeasti avaa kalan ja hyvällä tuurilla saattaa kalan sisältä löytyä madon toukka, jonka sitten hyvällä ruokahalulla pudotat kurkusta alas ja eiköhän se toukka ala parin viikon sisällä vaikuttaa myönteisesti liika kiloihisi.
        Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato =DD


    • Only cold fact rules

      Entäs jos sittenkin miettisit vielä muita vaihtoehtoja laihduttaa?

      Vähän esitietoa:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Lapamato

      Erityisesti tuolta muutama kohta: "Lapamato voi olla hengenvaarallinen" ja "Lapamadon tiedetään olevan syy muun muassa päänsärkyyn, krooniseen migreeniin ja lapamatoinfektio aiheuttaa ihmisessä myös huonovointisuutta, megaloblastista eli suurisoluista anemiaa ja B12-vitamiinin puutteesta johtuvaa pernisiöösi anemiaa eli näivetysveritautia"

      Ts. henkesi kaupalla haluat laihtua menetelmällä, josta olet vain "kuullut" jostain? Eikö se ole melko kallis hinta verrattuna esim rasvaimuun tai ihan vaan perinteiseen liikuntaan?

      Huomaa myös, ettei tuolla ole sanaakaan, jossa kerrottaisiin lapamadon vaikuttavan ihmisen painoon....

      Ps. Älä sitten valita, etteikö varoitettu

    • lapamato1

      lapamato "tabletin" saa tilattua netistä, hinta noin. 13 postikulut. Sivustoa en tiedä koska sisko ei suostunut kertomaan koska oli vähällä kuolla pidettyään lapamatoa "vain" kuukauden sisällään.

      • että kyllä

        hulluja on monenlaisia!


      • ex-anorektikko

        Mistä sais tilattua mainitsemasi lapamatotabletin? Mä haluun.


    • ei voi!

      Ei ei ei ja EI!

      Nyt järki käteen hyvä ihminen.

      Tässä sulle nyt vielä vähän faktaa:

      "Mato on täysikasvuinen noin kuukauden ikäisenä ja voi pisimmillään kasvaa jopa 20-metriseksi"

      "Ihmisessä voi olla useita leveitä heisimatoja samaan aikaan. Mato saattaa elää ihmisessä jopa 20 vuotta."

      "Lapamato voi olla hengenvaarallinen, jos henkilölle muodostuu vakava pernisiöösi anemia. Eräissä tapauksissa lapamato saattaa lähteä kehittymään muualla kuin suolistossa (esimerkiksi kurkussa tai maksassa), jolloin normaali lääkitys ei enää tehoa. "


      Eli ei ole mitään varmuutta että kokeilusi päättyisi vain onnellisesti matokuuriin ja huoli olisi sillä ohi. Leikit hengelläsi ihminen.

      Voin vannoa että jos et omaa ylipainoa yli 200 kg niin laihduttamatta jättäminenkin on turvallisempaa kuin se lapamato.

      Nyt vaan pikkuhiljaa ruoka-annoksia pienentämään ja herkkuja vähentämään. Siinä sinulle ilmainen ja ehkä elämäsi pelastava neuvo. Lopeta tuollaisten miettinen. Jos et koe että pystyt laihduttamaan niin yritä hyväksyä itsesi sitten sellaisenaan. Maailmassa on paljon lihavia ja tulee aina olemaan, tyydy olemaan yksi heistä äläkä mieti tuollaisia typeryyksiä.

      Nyt suuntaat katseesi ihan johonkin muuhun kun tälläisiin asioihin.

      Ylläpito voisi miettiä vaikka kaksi kertaa kannattaako tälläisten tekstien olla täällä edes näkyvissä ettei vaan joku oikeasti tälläsitä kokeile.


      Sairas sairas maailma.

    • kallopala

      Mainitaan vielä, että yksi lapamatoilun mahdollisista oireista on painonnousu.

      Eli muiden oireiden lisäksi saattaa vielä käydä niin, että paino nousee, ei laske.

    • tehoavat kyllä!!

      Mene ihmeessä lääkäriin niin saat oikeat laihdutuspillerit. Ystäväni sai laihdutuslääkkeet ja toimi lääkärin ohjeen mukaan ja laihtui kymmeniä kiloja turvallisesti lääkärin valvonnassa.

      Eräällä sukulaisellani tuli lapamato ruuasta ja hän oli kuolla siihen, kun meni niin heikkoon kuntoon.

      • Only cold facts rule

        Niin, miksi lähteä urheilemaan tälläisella asialla, kun myös muita helppoja tapoja hoitaa asia löytyy, eikä tarvitse henkensä kaupalla sitä harrastaa. Onko tämä varmasti ainoa keino, joka tulee mieleesi??


      • kerid
        Only cold facts rule kirjoitti:

        Niin, miksi lähteä urheilemaan tälläisella asialla, kun myös muita helppoja tapoja hoitaa asia löytyy, eikä tarvitse henkensä kaupalla sitä harrastaa. Onko tämä varmasti ainoa keino, joka tulee mieleesi??

        se on todellakin ainut TOIMIVA keino joka tulee mieleen.


      • äälisämmäääää
        kerid kirjoitti:

        se on todellakin ainut TOIMIVA keino joka tulee mieleen.

        kun se mato tulee jostain sun ihon läpi )8 ja hyiyiyiy! Oon nähny sellasen ohjelmam lapamadoista. Oil miestä pidempiä kun se paskottiin ulos ja saatat joutumaan vetämään sen pois ja jos se katkee niin huonopi juttu! Ja sit tunget sen madon muovipussiiin... HYI ÄLÄ HYVÄ IHMINEN MITÄÄN MATOJA SISÄÄS HANKI LOL


    • Allitellaan

      Vaikka kielsit, niin sanon silti että olet sairas. Et sinä lääkäriä tarvitse, vaan psykologia. Mutta Suomi on vapaa maa ja me veronmaksajat sitten kustannetaan sun hoidot, että siitä vaan.

      Jos laihduttaminen tuntuu vaikealta sen takia, että ei voi olla syömättä, niin kokeile vaikka tätä minun tapaani:
      http://allitellaan.vuodatus.net/

      Ei sekään kovin luonnollista ole, mutta on sekin parempi kuin lapamato.

    • a'la toukka

      Syö vaan se lapamadon toukka! Sanoisin että kun olet noin laiska ja veltto ihminen, saat syödä uuden toukan muutaman kuukauden kuluttua edellisen poistosta, sillä aivan varmasti laiskuuttasi lihot ne "toukan poistamat" kilot takaisin. Olet pian niin sanotusti "koukussa" matoihin.
      Itsehän itsellesi vahinkoa teet ja ellet korjaa päässäsi sisällä sitä asiaa, että mistä sinun lihavuutesi johtuu, niin anna mennä vaan! Toivon kuitenkin että järkiinnyt vielä ja otat terveemmät konstit käyttöön, jolloin sinulla on terveempi ja hoikempi tulevaisuus.

    • homopetteri1

      pöh eiks niitä matoja kannattas syödä samantien sitten muutama ni varmasti energia minkä syöt ei tuu sulle,...tyhmä ei madoilla saa itteensä kauniiksi...ihan oikeesti mee päälääkäriin vitun läski

      • Tolina

    • 13+132

      Tappoikohan se mato sen alottajan?

    • 17+1=?

      teinä en ottaisi lapamato koska se ei oo kivaa mulla on kai sellanen ja se on tukalaa

    • tri Diwarandi

      Hei,

      Tässä lääkärit mielipideen.
      Olen suositellu varsinkin heikko nainen lapamadot laittamaan, jos liika läski ilmestymään. Mies niin kärsi läskit naisesta. Lis4ksi kuka tahansa minun konttorilla voin poistaa sen lapamado "lusikka tempulla"

      Usein kannatta kuitenki katsoa onko mies tarpeksi hyvä sinulle ja hän voi etsiä toinen, vähemmän inhottava nainen

      yleisesti käsittää että nainen aina jonkinlainen loinen sisällä, oli lihava tai kaunis

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      112
      6846
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      58
      2970
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      68
      1650
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1339
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1263
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      114
      1047
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      1030
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      952
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      54
      878
    10. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      864
    Aihe