Rumpu, basso ja sähkökitara aloittelijalle

minavain1111

Ajattelin vain kysäistä teidän mielipiteitä näistä merkeistä ja olisiko parempia ehdotuksia...ELi ollaan ostamassa pojille sähkökitara, basso ja rummut...ihan aloittelijoita ovat joten a´jateltiin aluksi ostaa jotkin tosi halvat...Olisiko näistä mihinkään?
http://www.best2music.fi/shop/maestro-junior-rumpusetti-1367p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-rumpusetti-db52-31-1368p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-rumpusetti-db52-25-523p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-sahkokitarapaketti-301p.html

http://www.best2music.fi/shop/behringer-el-toro-1149p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-bassokitarapaketti-615p.html

6

1459

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipide....

      on että noista ei ole oikein mihinkään. Suosittelisin sellaista että ensi alkuun mietitte että paljonko noihin vehkeisiin on varaa laittaa rahaa (varmaan olette jo miettineet). Sen jälkeen hommaatte jostakin avuksi jonkun kokeneen muusikon joka noista jotain ymmärtää ja yritätte etsiä edullisia käytettyjä laatumerkkien soittimia. Ihan oikeasti, noiden halpojen vehkeiden kanssa tulee vaan menemään hermot ja kenties koko soittoinnostus hiipua.

      Mutta, jos rahaa ei ole paljoa käytettävissä (niinkuin aika usealla meistä ei ole) niin on kuitenkin parempi ostaa vaikka nuo huonot vehkeet kuin jättää koko harrastus aloittamatta! Aika monet ammattilaisetkin on aloittaneet melko rupisilla vehkeillä.

      • Best2Music.fi

        Hei!
        Kirjoittelen Best2Music.fin asiakaspalvelulta. Pystymme myymään tuotteitamme halvalla sillä ne ostetaan suoraan valmistajilta suurissa erissä ja ilman kalliita välikäsiä. Laadultaan ne ovat ihan yhtä hyviä kuin muut vastaavat tuotteet.
        Ystävällisin terveisin www.Best2Music.fi


      • njksndksdf
        Best2Music.fi kirjoitti:

        Hei!
        Kirjoittelen Best2Music.fin asiakaspalvelulta. Pystymme myymään tuotteitamme halvalla sillä ne ostetaan suoraan valmistajilta suurissa erissä ja ilman kalliita välikäsiä. Laadultaan ne ovat ihan yhtä hyviä kuin muut vastaavat tuotteet.
        Ystävällisin terveisin www.Best2Music.fi

        Ei kannata missään nimessä ostaa www.best2music.fi :stä!!! Ostin sieltä viulun joka oli niin rikki,että se ei edes korjaajalla tulisi soittokuntoon. Hinta on halpa, mutta niin on laatukin!!


    • Soittaja234567896

      No jos suoraan puhutaan niin eipä ole Maestrosta kauheasti kokemusperäistä kerrottavaa, joten hieman on paha sanoa puolesta tai vastaan pärjääkö noilla ja miten ja mikä on noiden laatu.

      Käsittelen asiaa pelkästään yleisellä tasolla sähkökitaran osalta, joten en ota kantaa tuohon bassoon enkä rumpuihin saati Maestro merkkiin josta ei ole kokemusta (ei vaan ole sattunut näitä kohdille enkä ole kyseisessä liikkeessä asioinut).
      (sähkökitaran osalta kirjoitukseni perustuu vuosikymmenien soittokokemukseen jne.)

      1) Halvat kitarapaketit yleensä merkitsevät laadullisesti sitä, että laatu heittelee enempi kuin kalliimissa tuotteissa, joten ennen ostopäätöstä kannattaa tuote tarkastaa aikas läpikohtaisin ja asiantuntemuksella, joten kuten edellä mainittu kauppoja mukaan tekemään joku kokenut kaveri, joka osaa ja ymmärtää kitaroiden päälle (materiaalit, elektroniikka, säädöt jne. asiat sekä tietysti viimeistely ym.)
      2) Ja ihan oikeasti, mitä itse olen halpoja paketteja kaupoissa testannut ja myöskin musiikkipiireissä käpistellyt (varsinkin nuorten aloittelijoiden vehkeet) niin aika tavalla on laatu ollut huonoa näissä todella halvoissa kitarapaketeissa ja ikävä kyllä myöskin aiheuttanut pahaa mieltä kun homma kärsii huonon laadun takia. Vikoja halpapaketeissa mm. on ollut seuraavanlaisia:
      - vaikka kitaran säätää niin säädöt eivät pysy mm. kauloissa ja vireenpitävyydessä on ongelmia ollut
      - joitain asioita ei saa edes säätämällä kohdilleen ja nämä yleensä ovat ihan selviä valmistajan mokia kuten se, että kitaran kaula on vain huonosti tehty/istutettu väärin ym. kivaa, jolloinka tarvitaan jo ihan korjaajan toimenpiteitä jotta asia saadaan kuntoon, samaten on törmätty huonosti istutettuihin satuloihin ja talloihin, jotka lisäksi ovat hieman sivussa siitä paikasta jossa ne pitäisi olla oikeaoppisesti.
      - talloissa on monissa ollut teräviä särmiä, joiden takia sitten kieliä menee poikki
      - otelaudan nauhat ovat huonosti hiottuja, osa tuppaa kohoamaan, nauhapäät ovat tökerösti viimeisteltyjä ja ottavat sormiin jne.
      - myöskin elektroniikassa on ollut häiriöitä ja suoranaisia sellaisia vikoja että ääni lakkaa tulemasta ja lisäksi kaiken laisia muita suhinoita noissa vahvareissa etc.
      - näitä tämän tyylisiä vikoja siis on enempi näissä halpavehkeissä kuin vähän kalliimmissa vehkeissä, joista myös tietty voi löytyä huonoa laatua, virheitähän tulee aina välillä valmistajille ja joskus laadunvalvonnasta vaan pääsee läpi joku huono yksilökin mutta harvemmin näin kalliimmissa vehkeissä

      Paras apu hankintaan on kokenut kaveri tueksi joka asioista tietää.

      Itse hankinnasta:
      - kannattaa miettiä ostaako ns. kokonaispaketin vaiko erillisenä sekä kitaran että vahvistimen
      - itse kitaran suhteen voi tietysti miettiä millä mikityksellä (singlecoilit vai humpparit vaiko molemmat)
      - millasta musiikkia meinaa soittaa (tämä ei ehkä ole niin älyttömän tärkeä alussa, kuhan on vaan vehkeet millä soittaa ja kaikkea voi soittaa millä tahansa sähkiksellä).
      - mitä vahvarilta haluaa, ihan perussäädöllä vaiko myös hieman jotain efektejä, tätäkin kannattaa hieman miettiä
      - sitten niinkin vähäiseltä tuntuvaan asiaan kuin kitaran johto, ihan halvat ja huonot johdot voivat aiheuttaa ylimääräisiä häiriö ääniä/surinoita/hurinoita, joten halpaankin vehkeeseen kandee ottaa joku hyvä perusjohto kaveriksi.
      - hankintaa kannattaa harkita hieman pidempään, vertailu eri liikkeiden kanssa kannattaa käydä läpi ja katsoa mitä tarjottavaa on eri putiikeilla ja mihinkä hintaan ja varsinkin rahallisesti voi ja kannattaakin miettiä, että ostaako ne halvimmat vaiko hieman säästää lisää ja satsaa pikkusen parempiin vehkeisiin (ei tietenkään suoraan osta kallista, ellei sitten ole liikaa rahaa ;-) )

      Halvoistakin saattaa tietysti löytää ihan OK vehkeitä mutta kyllä se vaan niin on pääsääntöisesti, että mitä kalliimpaa sen parempaa laadullisesti (on tästä tietty poikkeuksiakin löytyny), soundiasiat onkin sitten eri juttu, joku tykkää halvan trankkuvahvarin soundeista enempi kuin toinen kalliimman putkivehkeen soundeista. Meitä on moneen junaan näissäkin asioissa.

      Hyvä myyjä on kyllä hieno juttu koska asiansa osaava myyjä kyllä tietää kertoa mitä, miksi jne. sekä hoitaa tietty myös takuukorjauksetkin kitisemättä jos näin pääsisi käymään.

    • Anonyymi

      VAROITUS! En tilaisi kyseiseltä yhtiöltä mitään.
      Tilasin yli 4kk sitten efekti pedaalin (dod phasor 201) joka oli epäkuntoinen (ei minkäänlaista modulaatio-efektiä). Palautin pedaalin, käsittelijä (Vincent) ihmetteli että mikä vikana kun hänen mielestään toimii niin kuin pitää, (väitti vielä vertailleensa kaikkiin varastossa olleisiin).
      Tarjosivat toki rahan palautusta mutta minä pyysin kohteliaasti uutta toimivaa pedaalia tilalle. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, eivätkä vastaa viesteihin.
      Eli pysykää kaukana tästä huijarifirmasta!

    • kallis paaka hoo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe