Aihe

Rumpu, basso ja sähkökitara aloittelijalle

minavain1111

Ajattelin vain kysäistä teidän mielipiteitä näistä merkeistä ja olisiko parempia ehdotuksia...ELi ollaan ostamassa pojille sähkökitara, basso ja rummut...ihan aloittelijoita ovat joten a´jateltiin aluksi ostaa jotkin tosi halvat...Olisiko näistä mihinkään?
http://www.best2music.fi/shop/maestro-junior-rumpusetti-1367p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-rumpusetti-db52-31-1368p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-rumpusetti-db52-25-523p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-sahkokitarapaketti-301p.html

http://www.best2music.fi/shop/behringer-el-toro-1149p.html

http://www.best2music.fi/shop/maestro-bassokitarapaketti-615p.html

6

1371

  Vastaukset

  • on että noista ei ole oikein mihinkään. Suosittelisin sellaista että ensi alkuun mietitte että paljonko noihin vehkeisiin on varaa laittaa rahaa (varmaan olette jo miettineet). Sen jälkeen hommaatte jostakin avuksi jonkun kokeneen muusikon joka noista jotain ymmärtää ja yritätte etsiä edullisia käytettyjä laatumerkkien soittimia. Ihan oikeasti, noiden halpojen vehkeiden kanssa tulee vaan menemään hermot ja kenties koko soittoinnostus hiipua.

   Mutta, jos rahaa ei ole paljoa käytettävissä (niinkuin aika usealla meistä ei ole) niin on kuitenkin parempi ostaa vaikka nuo huonot vehkeet kuin jättää koko harrastus aloittamatta! Aika monet ammattilaisetkin on aloittaneet melko rupisilla vehkeillä.

   • Hei!
    Kirjoittelen Best2Music.fin asiakaspalvelulta. Pystymme myymään tuotteitamme halvalla sillä ne ostetaan suoraan valmistajilta suurissa erissä ja ilman kalliita välikäsiä. Laadultaan ne ovat ihan yhtä hyviä kuin muut vastaavat tuotteet.
    Ystävällisin terveisin www.Best2Music.fi


   • Best2Music.fi kirjoitti:

    Hei!
    Kirjoittelen Best2Music.fin asiakaspalvelulta. Pystymme myymään tuotteitamme halvalla sillä ne ostetaan suoraan valmistajilta suurissa erissä ja ilman kalliita välikäsiä. Laadultaan ne ovat ihan yhtä hyviä kuin muut vastaavat tuotteet.
    Ystävällisin terveisin www.Best2Music.fi

    Ei kannata missään nimessä ostaa www.best2music.fi :stä!!! Ostin sieltä viulun joka oli niin rikki,että se ei edes korjaajalla tulisi soittokuntoon. Hinta on halpa, mutta niin on laatukin!!


  • No jos suoraan puhutaan niin eipä ole Maestrosta kauheasti kokemusperäistä kerrottavaa, joten hieman on paha sanoa puolesta tai vastaan pärjääkö noilla ja miten ja mikä on noiden laatu.

   Käsittelen asiaa pelkästään yleisellä tasolla sähkökitaran osalta, joten en ota kantaa tuohon bassoon enkä rumpuihin saati Maestro merkkiin josta ei ole kokemusta (ei vaan ole sattunut näitä kohdille enkä ole kyseisessä liikkeessä asioinut).
   (sähkökitaran osalta kirjoitukseni perustuu vuosikymmenien soittokokemukseen jne.)

   1) Halvat kitarapaketit yleensä merkitsevät laadullisesti sitä, että laatu heittelee enempi kuin kalliimissa tuotteissa, joten ennen ostopäätöstä kannattaa tuote tarkastaa aikas läpikohtaisin ja asiantuntemuksella, joten kuten edellä mainittu kauppoja mukaan tekemään joku kokenut kaveri, joka osaa ja ymmärtää kitaroiden päälle (materiaalit, elektroniikka, säädöt jne. asiat sekä tietysti viimeistely ym.)
   2) Ja ihan oikeasti, mitä itse olen halpoja paketteja kaupoissa testannut ja myöskin musiikkipiireissä käpistellyt (varsinkin nuorten aloittelijoiden vehkeet) niin aika tavalla on laatu ollut huonoa näissä todella halvoissa kitarapaketeissa ja ikävä kyllä myöskin aiheuttanut pahaa mieltä kun homma kärsii huonon laadun takia. Vikoja halpapaketeissa mm. on ollut seuraavanlaisia:
   - vaikka kitaran säätää niin säädöt eivät pysy mm. kauloissa ja vireenpitävyydessä on ongelmia ollut
   - joitain asioita ei saa edes säätämällä kohdilleen ja nämä yleensä ovat ihan selviä valmistajan mokia kuten se, että kitaran kaula on vain huonosti tehty/istutettu väärin ym. kivaa, jolloinka tarvitaan jo ihan korjaajan toimenpiteitä jotta asia saadaan kuntoon, samaten on törmätty huonosti istutettuihin satuloihin ja talloihin, jotka lisäksi ovat hieman sivussa siitä paikasta jossa ne pitäisi olla oikeaoppisesti.
   - talloissa on monissa ollut teräviä särmiä, joiden takia sitten kieliä menee poikki
   - otelaudan nauhat ovat huonosti hiottuja, osa tuppaa kohoamaan, nauhapäät ovat tökerösti viimeisteltyjä ja ottavat sormiin jne.
   - myöskin elektroniikassa on ollut häiriöitä ja suoranaisia sellaisia vikoja että ääni lakkaa tulemasta ja lisäksi kaiken laisia muita suhinoita noissa vahvareissa etc.
   - näitä tämän tyylisiä vikoja siis on enempi näissä halpavehkeissä kuin vähän kalliimmissa vehkeissä, joista myös tietty voi löytyä huonoa laatua, virheitähän tulee aina välillä valmistajille ja joskus laadunvalvonnasta vaan pääsee läpi joku huono yksilökin mutta harvemmin näin kalliimmissa vehkeissä

   Paras apu hankintaan on kokenut kaveri tueksi joka asioista tietää.

   Itse hankinnasta:
   - kannattaa miettiä ostaako ns. kokonaispaketin vaiko erillisenä sekä kitaran että vahvistimen
   - itse kitaran suhteen voi tietysti miettiä millä mikityksellä (singlecoilit vai humpparit vaiko molemmat)
   - millasta musiikkia meinaa soittaa (tämä ei ehkä ole niin älyttömän tärkeä alussa, kuhan on vaan vehkeet millä soittaa ja kaikkea voi soittaa millä tahansa sähkiksellä).
   - mitä vahvarilta haluaa, ihan perussäädöllä vaiko myös hieman jotain efektejä, tätäkin kannattaa hieman miettiä
   - sitten niinkin vähäiseltä tuntuvaan asiaan kuin kitaran johto, ihan halvat ja huonot johdot voivat aiheuttaa ylimääräisiä häiriö ääniä/surinoita/hurinoita, joten halpaankin vehkeeseen kandee ottaa joku hyvä perusjohto kaveriksi.
   - hankintaa kannattaa harkita hieman pidempään, vertailu eri liikkeiden kanssa kannattaa käydä läpi ja katsoa mitä tarjottavaa on eri putiikeilla ja mihinkä hintaan ja varsinkin rahallisesti voi ja kannattaakin miettiä, että ostaako ne halvimmat vaiko hieman säästää lisää ja satsaa pikkusen parempiin vehkeisiin (ei tietenkään suoraan osta kallista, ellei sitten ole liikaa rahaa ;-) )

   Halvoistakin saattaa tietysti löytää ihan OK vehkeitä mutta kyllä se vaan niin on pääsääntöisesti, että mitä kalliimpaa sen parempaa laadullisesti (on tästä tietty poikkeuksiakin löytyny), soundiasiat onkin sitten eri juttu, joku tykkää halvan trankkuvahvarin soundeista enempi kuin toinen kalliimman putkivehkeen soundeista. Meitä on moneen junaan näissäkin asioissa.

   Hyvä myyjä on kyllä hieno juttu koska asiansa osaava myyjä kyllä tietää kertoa mitä, miksi jne. sekä hoitaa tietty myös takuukorjauksetkin kitisemättä jos näin pääsisi käymään.

  • VAROITUS! En tilaisi kyseiseltä yhtiöltä mitään.
   Tilasin yli 4kk sitten efekti pedaalin (dod phasor 201) joka oli epäkuntoinen (ei minkäänlaista modulaatio-efektiä). Palautin pedaalin, käsittelijä (Vincent) ihmetteli että mikä vikana kun hänen mielestään toimii niin kuin pitää, (väitti vielä vertailleensa kaikkiin varastossa olleisiin).
   Tarjosivat toki rahan palautusta mutta minä pyysin kohteliaasti uutta toimivaa pedaalia tilalle. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, eivätkä vastaa viesteihin.
   Eli pysykää kaukana tästä huijarifirmasta!

  • kallis paaka hoo

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899