Ladalla Lapissa - toimii!

eräs toimistopäällikkö

Talven aikana matkailuyrityksemme järjestää turisteille ekskursioita Lappiin. Pääkohderyhmänämme ovat talvisesongin aikana japanilaiset turistit. Lennot Japanista Helsinkiin, kaupunkiloma Helsingissä, lennot Helsingistä Rovaniemelle ja 3 vrk - viikko Lapissa. Olemme keskittyneet elämysmatkailutuotteisiin. Tulevana talvena aiomme järjestää Lada-safareita Lapissa. Varmasti hieno elämys, mutta sen lisäksi varmasti japanilaiset yllättyvät siitä, miten hienosti voi auto toimia kunnon pakkasessa. Ihmettelevät varmasti, kuinka heidän teknologiamaassaan ei olla onnistuttu yhtä hyvin autojen kanssa.

Ensi kesänä aiomme viedä amerikkalaisia risteilijäturisteja Lada-ajelulle Helsingissä ja Etelä-Suomessa. Odotamme heidänkin olevan innoissaan.

Ajoneuvokalustoomme kuuluu Ladojen osalta pari takaveto-Ladaa (aidoimmat!), Niva (extra-maavaralla ja isommilla pyörillä, käytetään offroad-ajoissa) sekä 110 STW 16V ("edustusautona"). Olemme ajatelleet hankkia jonkun UAZin myös. Lisäksi meillä on yksi Mersun G-sarjalainen maasturi ja pikkubussina 16-paikkainen Sprinter.

Koska tällä palstalla on aktiivisia kirjottajia, voitte toki kertoa jotain hyviä vinkkejä, koska pyrimme kehittämään toimintaamme koko ajan!

7

1382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Robert Anka

      • TOVERIT KANSAN URHOKKAAN

        OLISI UPEAA KOKEA ELÄMYKSIÄ VOLGALLA M24
        LADALLA 1200
        1300
        1500
        1600
        JA 2101.2102.2103.2104.2105.2106.2107


    • ihmettelen...

      A. Mistä löydät jonkun hullun joka maksaa siitä että joutuu liikkumaan Ladalla.
      B. Minkä merkkisellä autolla viette perille ne asiakkaat jotka ovat tielle levinneissä Ladoissanne.

      Laitatko vielä yrityksenne nimen ja yhteystiedot näkyviin siltä varalta että joku muukin kuin minä epäilee koko juttua kusetukseksi, kiitos.

      • eräs toimistopäällikkö

        Ladat ovat se oma elämystuote. Löytyy muitakin autoja. Maastosafareita ajamme mm. Mersun G-sarjan maasturilla. Minibussina on uusi korkeatasoinen 16-paikkainen Mersu Sprinter.

        Siis nimenomaan monet innolla lähtevät Lada-ajelulle! Se on kuule japanilaisille ja amerikkalaisille turisteille mahtava kokemus ja jotakin tavallisesta poikkeavaa!


      • käy!
        eräs toimistopäällikkö kirjoitti:

        Ladat ovat se oma elämystuote. Löytyy muitakin autoja. Maastosafareita ajamme mm. Mersun G-sarjan maasturilla. Minibussina on uusi korkeatasoinen 16-paikkainen Mersu Sprinter.

        Siis nimenomaan monet innolla lähtevät Lada-ajelulle! Se on kuule japanilaisille ja amerikkalaisille turisteille mahtava kokemus ja jotakin tavallisesta poikkeavaa!

        Meillä on kaukaisella kimppamökillä pienimuotoinen itäajoneuvovarikko. ZiL 157K (6×6) on karkeampaan meininkiin (polttopuun ja maa-ainesten ajoon) ja kevyemmin maastoon mennään GAZ 69:llä (4×4). Mökkivieraille tarjotaan elämyksiä korvauksetta.

        Toissa jouluna sain pojaltani joululahjaksi Lada 1200L:n vm. 1985. Ajelimme sillä vaimoni kanssa komeasti sunnuntaiajeluja kevättalven ja kevään ajan. Kesällä sitten polkaisin urhoollisesti sinne mökille, monta sataa kilometriä! Eräänlainen aikamatka 1960-luvulle, vaikka peli olisi 1980-luvulla tehty! Sinne mökille Lada sai sitten jäädäkin talvehtimaan pressuteltan alle.

        Nyt viime kesänä ladailuni jäivät vähäisiksi. Muutama kilometri sentään.

        Syksyllä lahjanantajan intressit ja minun intressini kohtasivat siten, että kirjoitin luovarin lahjoittajan nimelle ja hankkiuduin täten kapistuksesta ja siihen liittyvistä kuluista eroon. Nuorimies sai puolestaan kaipaamansa kolmoskärryn kahden hengen taloutensa kahden Mersun kumppaniksi. 23-vuotias Lada on jälleen liikenteessä!


    • vinkin:

      Lopeta, tai ainakin keskeytä hetkeksi se ryyppääminen, alat nähdä pieniä vihreitä miehiä jo... ja niillä Ladoja, voi tsissus!

      • jsajkduid

        Alan olla jo papparainen ja monenlaisia autoja olen omistanut ja ajanut,nykyinen on mersu vielä melko uuden muotoinen. Minulla oli aikoinaan sellainen kaksilla pyöreillä lampuilla oleva punainen lada 1500 S,naurakaa pois jos haluttaa mutta jostain syystä vieläkin usein muistelen kaiholla tuota ässä ladaa. Nykyiseen autoon olen joutunut korjaus ja huoltokustannuksiin ainakin käyttämään rahaa moninverroin siihen kymmenien vuosien takaiseen lada tuttavuuteen, se oli mukava auto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe