Bodarin tyhjät kalorit

The Kasa

Kannattaako bodarin syödä ollenkaan ns. tyhjiä kaloreita, eli kurkkua, tomaattia tai muuta vihannesta? Ne ei täytä oloa eikä niistä saa proteiinia eikä oikeastaan energiaakaan. Olisiko parempi ottaa vain herajuoma välipalaksi kuin napostella tuollaisia, vaikka äiti aina hosuukin, että pitäisi syödä vihanneksia. Se taas ei bodauksesta tiedä mitään.

10

859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niistä

      vitamiineja.siks niitä kannattaa napostella.periaatteessa pitäs aika paljonki syödä niitä kasviksia,että sais tarpeeks vitamiineja.noin puolkiloo/päivä.se on aika iso kasa kasviksii.tuskin kukaan vetää niin paljoo,siks hyvä olla jotain vitamiininappeja lisänä.

      • fdsafdas

        niistä ei saa yhtään mitään, korkeintaan maksajauhoja.


      • niistä
        fdsafdas kirjoitti:

        niistä ei saa yhtään mitään, korkeintaan maksajauhoja.

        yks on hyvä.toi finnmaxin vitamiini jauheena.


      • TärkeäKomponentti

        Bodarin tyhjät kalorit kurkku, tomaatti ym. vihannekset???

        Ei ne mitään tyhjiä kaloreita ole vaan täyttä tavaraa ja ravintoainetiheitä ruoka-aineita. Hyvät ORAC-arvot, eli paljon antioksidantteja, fytokemikaaleja, vitamiineja ym. ym.
        Kaiken lisäksi esim. kurkku ja tomaatti ym. ovat emäksisinä kasviksina suuri apu puskuroitaessa suuren proteiinimäärän tuomaa typpikuormaa elimistössä. Emäksisyyttä kannattaa aina lisätä elimistön happamuuden vähentämiseksi. Kannattaa ehdottomasti jokaisen bodaajan syödä se suositeltu 500-1000g kasviksia päivittäin. Anabolia tehostuu kun matala-asteinen tulehdus elimistössä vähenee mm. kaaleja, sipuleita, valkosipulia, tomaattia, granaattiomenaa, mustikkaa mustaherukkaa, porkkanaa ym. puputtamalla. Granaattiomena, neitsytoliiviöljy, täysjyväkaurahiutale ym. nostavat myös testotasoja luonnollisesti.


    • TyhjätKalorit

      Kasvikset ja vihannekset eivät ole tyhjiä kaloreita. Ravinto sisältää "tyhjiä" kaloreita, kun siitä puuttuvat hivenaineet ja vitamiinit.

    • MarjikselleBanaania

      Erilaiset jauhot (proteiini, hiilihydraatti, aminohapposekoitukset...) ovat tyhjiä kaloreita. Niissä ei ole mitään vitamiini-, hiven- tai suoja-aineita. Ne on vain markkinamiesten keino kusettaa tyhmiä. Aivan taatusti kehittyy paremmin syömällä saman kalorimäärän leivästä, kinkusta, juustosta, kaviksista, lihasta ja lisukkeista kuin lisäravinteista.

      • Lihaniilo

        No mutta itsehän olet kehunnut näitä jauheita/jauhoja. Yhdellä proteiini jauho keskustelussa myönnät olleesi väärässä ja kuinka jauheet paransivat tulosta ja elämääsi.
        Miksi alat valehdella taas. Onko elämässäsi tapahtunnut jotain suuria muutoksia tai olet joutunnut pettymään kun mielipide vaihtelee noin rajusti.


    • TheSam

      The Kasa: Äiti on oikeessa, kurkut tomaatit ja porkkanat kannattaa syödä kun tarjolla on. Vihanneksista juureksista ja marjoista saa vitamiineja ja hivenaineita joita tarvitaan monenlaisissa tehtävissä elimistössä että esim. lihakset voisi toimia normaalisti. Lisäksi niillä on monia muita tehtäviä elimistössä, mutta on muutamia joitakin vitamiineja joita tarvitaan erityisesti lihasten kasvuun ja hyvinvointiin.
      Sitä varten ei toki tarvitse ruveta syömään mitään ihmenappeja, niistä ei ole kuin haittaa: miehet muuttuu naisiksi ja päinvastoin. Nuori ystäväni käytti kaikenlaisia aivan normaalikaupastakin saatavia lisäravinteita (en mainosta mitä varten tai miksi) mutta varoitin jo kaksi vuotta sitten, että henki lähtee, 30-vuotispäivää et näe jos jatkat. Ja jatkoi kunnes keväällä hän kävi lääkärillä ja mulle sanoi: "anteeksi kun en uskonut sua. Kävin lääkärillä." Elimistön triglyseriini -eli veren rasva-arvot oli hurjissa lukemissa, paino 140 kg, rasvamaksa huusi ulospääsyä joka on normaali alkoholisteilla ja ylilihavilla, ja unet on menny joten käytti nukahtamislääkkeitä jne jne.
      Se siitä saarnasta, mutta jaksahan treenailla ja puputa rehut ja syö hyvällä omalla tunnolla
      suomalaista puhdasta kotiruokaa niin kasvat!

      • hepsankeikkaavaan

        Pikkasen sekava ja epälooginen tarina.
        Siis mikä oli nuoren ystäväni paino ennen ravintolisänappeja ja miten nuoren ystäväni liikunta ja muu syöminen. Jos kerran 2vuotta ja kaikki päin persettä. Ja kenen sukupuoli on vaihtunnut lisäravinteilla. Thesamin vai hänen nuoren ystäväni...


    • TheSam

      ps. kaupanhyllyltäkin löytyy hyviä tuotteita, mutta koska makroravinneainepitoisuudet (rasva proteiini hiilihydraatti sekä sokerit) vaihtelee, kannattaa tuote valita kaverin opastuksella joka ehdottomasti tietää mikä on hyvää juuri sun tarkoitukseen.

      Ja lopuksi: Lisäravinteet on nimenomaan lisäravinteita eikä ole tarkoitettu ruoankorvikkeeksi tai korvaamaan poisjätettyjen vihannesten vitamiinit vaan nimenomaan täydentämään vitamiinivarastoja jos on epäily ettei ruoasta saa riittävästi, mutta luultavasti saisit treenata aika paljon enemmän ennenkuin ruoanlisää tarvitset. Mukavia treeniviikkoja toivotellen TheSam

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe