Aihe

Santa maria

Nimetön

Tietääkö kukaan lastenlaulua SANTA MARIA.. Se meni jotenkin näin 'Santa maria pinta ja nina matkalla läntee ylitse veen... kolumbus kerran....' Miten se jatkuis, jos joku tietäis nuotit tai sanat täältä netistä... niin kiitos!

8

1839

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 3-4

   Tuon kappaleen sanat ja nuotit löytyy ainakin Musikantti 3-4 kirjasta. Netistä ei taida löytyä.

   • Nimetön

    Tiedän. Muistelinkin ala koululta, mutta on mahdottomuus saada niitä.. Ellei joku pystyisi lähettäämään ne minun sähköpostiini vaikka.


   • kuulehan
    Nimetön kirjoitti:

    Tiedän. Muistelinkin ala koululta, mutta on mahdottomuus saada niitä.. Ellei joku pystyisi lähettäämään ne minun sähköpostiini vaikka.

    kirjastossa!! Saat lainaksi aivan maksutta. Nuotteja ei netissä ole tekijänoikeussuojan vuoksi, aiheuttaisi laitonta kopiointia. Netissä on kuitenkin sivustoja, joilta voi ostaa nuotteja.


  • Nimetön2

   Se menee alku näin: Santa maria,Pinta ja Nina matkalla länteen ylitse veen. Santa maria,pinta ja nina valkoisin purjein käy huomiseen.

  • ella

   Santa maria,Pinta ja Nina matkalla länteen ylitse veen. Santa maria,Pinta ja Nina valkoisin purjein käy huomiseen. Taka merten joissakin on tuo salainen ranta tuntematon Kolumbus kerran laivansa vei huomasi aallo lähtenyt ei Santa maria,Pinta ja Nina. en muist sit enempää?

   • Robin Packalen

    Santa maria,Pinta ja Nina matkalla länteen ylitse veen. Santa maria,Pinta ja Nina valkoisin purjein käy huomiseen. Taka merten joissakin on tuo salainen ranta tuntematon Kolumbus kerran laivansa vei huomasi aallot lähtenyt ei Santa maria,Pinta ja Nina. en muist sit enempää?


  • pianisti10

   Santa Maria pinta ja nina matkalla länteen ylitse veen. Santa Maria pinta ja nina valkoisin purjeen käy huomiseen. Taka merten joissakin on tuo salainen ranta tuntematon. Kolumbus kerran laivansa vei huomasi aallot lähtenyt ei Santa Maria pinta ja nina matkalle lähtenyt Santa Maria pinta ja nina valkoisin purjein käy huomiseen.,
   Enenpää en muista mut löytyy se musikantti3-4 ainakin.

  • gytju7k9

   e

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15726
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   326
   5586