Imukupeilla yli 50v?

-^^-

Hei te jotka olette kokeilleet imukuppeja selluliitin poistoon! Onko yhtä turhaa kuin kaikki muutkin selluliitinpoistoyritykset?
Täällä on hehkutettu aiemmin kovastikin niiden vaikutuksista, mutta onko joku saanut TODELLAKIN pois oikeaa selluliittia? Onko ketään viiskymppistä kokeilijaa?

5

2803

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta on. ...

      luin juuri pari artikkelia, jossa käytiin läpi tieteellistä näyttöä eri selluliitipoistomenetelmistä.

      Lopputulos oli ettei löydy tieteellisiä todisteita sille, että mikään kosmeettisen tuote eikä muu menetelmä poistaisi selluliittiä.

      Tietyissä kohdissa kehoa rasvakudos on epätasaista, ja ihon ja sidekudoksen rakenteen takia kuoppaisuus näkyy päälle päin ihon alta. Sitä kuoppaisuutta kutsutaan selluliitiksi. Siis yksinkertaistettuna, jos ihosi olisi paksumpi ja kiinteämpi, selluliittiä ei olisi.

      Siksi luulen että kaikki ihoa ärsyttävä harjaus, pumppaus ynnä muu tekee tilanteen vain pahemmaksi. Ehkä olisi parempi hoitaa ihoa esim. runsaasti retinolia sisältävillä voiteilla.

      Ilmeisesti liikunnalla, ravinnolla ja veden juonnilla ei niilläkään saa aikaan mitään merkittävää, koska ne eivät vaikuta ihon rakenteeseen. Myös rasvaimu voi itse asiassa pahentaa selluliittiä.

      Se, että urheilujoilla ei ole selluliittiä, ei ole todiste liikunnan vaikutuksista. Urheilijat ovat yleensä nuoria, aktiiviurheilijan rasvaprosentti on alhainen, joten naisilla ei ole välttämättä kunnollista estrogeenin tuotantoa (monillahan on amenorrhea), joten rasvakudosta ja siten selluliittiä ei ole vielä voinut muodostua ja kenties ihon rakenne on erilainen. Usein ylipainoisilla nuorillakaan ei ole (vielä) selluliittiä. Miehillä harvoin näkee selluliittiä, eikä se johdu vähemmästä rasvakerroksesta, vaan miehillä on myös erilainen ihon rakenne.

      Naisen iho on paksuimmillaan 30-vuotiaana, sen jälkeen ihon kollageenin yms. väheneminen, lisää selluliitin näkymistä entisestään.

      Mutta filosofisella linjalla voi ajatella että sellua on 85% naisista, eikä se ole vaarallista vaan merkki naisellisten hormonien toiminnasta, joten... mitä sitä suremaan.

      • -^^-

        Vai näin onnettomasti on asiat! No, taidanpa lopettaa sen hankaamisen, jo siitä mustelmat sainkin...
        Mutta eikös se ihon "piiskaaminen" voisi vahvistaa ihoa? Luulisi puolustusmekanismin heräävän ja alkamaan vahvistaa ihoa ulkoa päin tulevaa uhkaa vastaan?


    • siirisiiri

      Hei, lähes viisikymppiselläkin tuosta imukuppien käytöstä on hyötyä, olen nyt reilun viikon verran käyttänyt tuota "kuivakuppausvempainta", ja selluliittikuopat reisissäni ovat mielestäni pienentyneet. Olen tosin myös aloittanut Valmarin-sitraattiliuoksen hörppimisen 2-3 krt päivässä, mutta sillä ei liene vielä ole vaikutusta. Ei muuta kuin kokeilemaan, ei ole investointinakaan kallis, jos löytää jostain tuon imukuppikorvikkeen - synteettisen pesuainepallon, joka toimii imuttelussa loistavasti.

      • mjmjmj

        varoittaisin. Itse tilasin kuppaus imukupit ja jonkin verran niillä ehdin kuppailemaan reisiäni. Sain oikean jalan ulkoreiteni kovin araksi ja se kipu on jäänyt. Kestänyt jo ainakin 2kk. Kun makailen oikealla kuljelläni, varsinkin silloin kipeytyy ja kipu poistuu vasta seuraavaksi aamuksi.


      • kukkuuu123
        mjmjmj kirjoitti:

        varoittaisin. Itse tilasin kuppaus imukupit ja jonkin verran niillä ehdin kuppailemaan reisiäni. Sain oikean jalan ulkoreiteni kovin araksi ja se kipu on jäänyt. Kestänyt jo ainakin 2kk. Kun makailen oikealla kuljelläni, varsinkin silloin kipeytyy ja kipu poistuu vasta seuraavaksi aamuksi.

        On vissiin tainut olla vähän väärä tekniikka kun noin kipeeks oot paikat saannut.Ehkäpä turhan kova imu?
        Itelläni ei oo tullut kuin ekoilla kerroilla pieniä mustelmia (kuuluneen asiaan?) mut nekin häipynyt nopeasti pois.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe