Klassinen kauneus

mitä se on?

Silloin tällöin aina huomaa puhuttavan klassisen kauniista naisista, mutta mitä se oikeastaan pitää sisällään? Millainen on klassisen kaunis nainen? En oo oikeen perillä asiasta.

14

7461

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanoisin näin

      Klassisen kaunis on puhdaspiirteinen: hänellä ei ole esimerkiksi töppönenää, hörökorvia, rakoa etuhampaiden välissä, lepsuttavia silmäluomia tai kulmakarvojen puutetta. Persoonalliset piirteet - villi hiusväri, naama täynnä pisamia, jykevä leukalinja ynnä muu - eivät kuulu klassisen kauniin ihmisen päähän, vaikka näyttäisivätkin hätkähdyttävän hyviltä.

      Googleta Grace Kelly; hän lienee se klassisista kaunottarista klassisin.

      • Tässä yksi klassikko:

        Myös vartalon on oltava klassinen naisen vartalo; eli on naisen muodot, mutta on silti siro.

        Oma suosikkini on aina ollut ranskalainen näyttelijätär Catherine Deneuve. Hänellä on kakki klassisesti kauniin naisen ominaisuudet. Hän ei ole myöskään vanhoilla päivillään teettänyt ylettömästi kauneusleikkauksia eikä riuduttanut itseään langanlaihaksi - eli hänen käytöksensäkin on "klassista", fiksua ja arvokasta. Tällainen kyky puuttuu monilta nykypäivän Hollywood-tähdiltä. Ovat vanhoilla päivillään epätoivoisia... eikä tarvitse edes olla vanha, niin vedetään botoksilla jo naama sileäksi ja kuvitellaan, että se on kauneutta.


    • nainen---
      • ,,,,

        Kate Moss ei varmastikaan ole klassisen kaunis. Eikö malleista siihen kategoriaan kuuluisi Cindy Crawford?


      • eräs klassisen kauneuden om...
        ,,,, kirjoitti:

        Kate Moss ei varmastikaan ole klassisen kaunis. Eikö malleista siihen kategoriaan kuuluisi Cindy Crawford?

        Ei kumpikaan ole klassisesti kaunis, Kate Moss on liian tavallinen, Cindy Crawford taas jotenkin niin "amerikkalaisen näköinen". Klassisuus puuttuu heiltä kokonaa.
        Grace Kelly on yksi ja joskus voi vilaukselta nähdä jossain klassisesti kauniin.
        Klassinen kaunis ihminen ei ole laiha, ei lihava, omaa normaalin vartalon jossa näkyy vartalon kaarteen, kasvot ovat symmetriset, kauniit ja todella se käytös kuluu klassisen kauniin ihmisen tyyliin. Jos se puuttuu, klassisuus häviää heti.


      • klassinen...
        eräs klassisen kauneuden om... kirjoitti:

        Ei kumpikaan ole klassisesti kaunis, Kate Moss on liian tavallinen, Cindy Crawford taas jotenkin niin "amerikkalaisen näköinen". Klassisuus puuttuu heiltä kokonaa.
        Grace Kelly on yksi ja joskus voi vilaukselta nähdä jossain klassisesti kauniin.
        Klassinen kaunis ihminen ei ole laiha, ei lihava, omaa normaalin vartalon jossa näkyy vartalon kaarteen, kasvot ovat symmetriset, kauniit ja todella se käytös kuluu klassisen kauniin ihmisen tyyliin. Jos se puuttuu, klassisuus häviää heti.

        Cindy Crawford ei ole minustakaan klassinen kaunotar. Hän todellakin on liian "amerikkalainen", liian tavanomaisen näköinen hänkin. Häneltä puuttuu lisäksi tyylikkyys.

        Jos ajatellaan mallimaailmaa, niin siellä klassisesti kaunis nainen omaa ehkä suuret silmät, pienen nenän ja paksut huulet. Tässä mielessä minusta Cristy Turlington on klassisesti kaunis. Hän ei myöskään ole ryvettänyt itseään julkisuudessa, mikä lisää mielikuvaa klassisuudesta.

        Klassisesti kaunis nainen ei kuitenkaan minustakaan ole koskaan liian laiha, joten mallityyppi ei minusta ylipäänsä koskaan ole klassisesti kaunis nainen. Sellaisia löytyy pikemminkin elokuvamaailmasta, tosin nykyajan Hollywoodista ei yhtään. Ava Gardner oli oman aikansa klassikkokaunotar.


    • nykynaisilta

      puuttuu vaikka olisivat klassisen kauniita muuten on käytöstavat.

      Grace toisin sanoen.

    • klassisen
    • analyysiä

      Katso kreikkalaisia ja roomalaisia patsaita. Varsinkin niiden kasvonpiirteitä. Sieltä tulee klassiset mittasuhteet.
      Mainittu Grace Kelly on klassinen, samaten esim. suomalaiset Anne Hedman, Anne Pohtamo ja Tuula Polvi. Muitakin varmasti löytyy, nämä tulivat nopeasti mieleen. Kasvoissa on tietty symmetria ja näille naisille sopii upeasti nutturakampaus :-) eli hiukset ylös kammattuina.

      • noin jos

        hiukset on sidottu niin se paljastaa paremmin leuan muodon, jopa korvat, sekä vielä kaulan kaaren.

        Mutta ei kannata yrittää näyttää portolta niin kuin osa nykykaunottarista. Pilaa klassisuuden vaikutelman. Tietty siveys tuo lisää seksikkyyttä heihin nimittäin.


    • normi mies

      En kanssa tiedä mitä ovat klassisen kauniit naiset. Riippuu vähän keneltä kysytään niin joku sanoo että pullukoita ja joku laiheliineja korseteissa.

      Itse pidän enemmän laiheliineista korseteissa, mutta sekin on oma henkilökohtainen mielipiteeni josta ei sitten tarvi suuttua.

    • Oikeat mittasuhteet

      Mielestäni klassisen kaunis ihminen pitää paikkansa kussakin kulttuurissa erikseen. Meidän ajatuksemme yhtenevät vain omassa läntisessä kulttuurissamme. Oletettavasti klassisen kaunis on sellainen ihminen, joka on kaunis suurimman osan mielestä. Kukaan ei kommentoi häntä rumaksi, mitättömäksi tai omituiseksi. Hän ei herätä ristiriitaisia mielipiteitä kuten persoonallisella tavalla kaunis ihminen. Tietty symmetria on edellytys klassisuudelle.

      • Anonyymi

        Talja haronen on klassisen kaunis punapää.

        Sikäli vituttaa, kun on sossu.


    • Anonyymi

      Minun naiseni on klassisen kaunis, ja on vain kaunistunut kun ikää tullut lisää. Eikä todellakaan ole mitään lisäaineita naamassa vaan on luomu kuten klassisen kauniit ovat.

      Hän on tummatukkainen ja muistuttaa hyvin paljon Raquel Welchia eli on korkeat poskipäät, hieman vinot silmät ja kasvot hyvin sopusuhtaiset. Hiukset ovat paksut ja pitkähköt.

      Vaimoni on nyt lähes 6-kymppinen mutta yhtä edelleen silmissäni maailman kaunein nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe