Rakastaako serkkuni minua?

Pienestä rakastanut

Olen aina ollut rakastunut serkkuuni. Hänkin pitää minusta, mutta en tiedä rakastaako hän minua samalla tavalla kuin minä häntä. Tuntuu kuin kaikki olisi aivan sekaisin. Vähän aikaa sitten kuulin äitini puhuvan hänen äitinsä kanssa puhelimessa. ”Kaveri”, hän oli kaverin kanssa jossakin. Sydän pysähtyi kunnes sain kuulla mikä kaveri. Onneksi se oli vain yksi tyttö, josta olin nähnyt kuvankin. Mielessä kuitenkin kalvaa pelko että vielä joskus kuulen sen mitä en koskaan tahtoisi. Olen aina rakastanut häntä enkä ole oikein ajatellutkaan ketään toista.

Pienenä kutittelimme ja tutkimme toisiamme, suurin piirtein nuolimme mutta emme koskaan pussaanneet. Muutaman kerran saimme nukkuakin yhdessä. Olisi tehnyt mieli pussata ja halia häntä mutta niin se vain jäi viattomalle asteelle. Muistan kuinka ihanan lämpöiselle hän tuntui. Kuinka onnellinen olisinkaan, jos jo silloin olisin saanut häneltä toivotun vastauksen. Nyt kaikki on kuin vain vaikeampaa. Näemme tietysti harvakseltaan ja viihdymme hyvin yhdessä. Tekisi mieli sanoa se hänelle suoraan tai vain täräyttää pusu keskelle suuta. Mutta en saata ja kaikki pelottaa. Mitä hän sanoo tai ajattelee jos hän ei kuitenkaan rakasta? Hän on serkkuni ja emme voi paeta. Entä jos kaikki menisi pilalle? Jos hän tykkäisi minusta, miksi hän ei tartu minua kaulasta? Jos hän sanoisi ei, itkusta ei tulisi loppua. Saisinko edes sitten halia häntä hetken?

Äiti joskus moittii häntä kun hän on lihava. Tuntuu kuin hän vaistoaisi mitä ajattelen ja moittii siksi. Mutta ei he varmaan oikeasti tiedä kuinka kovasti häntä rakastan. Kun viimeksi näimme hän oikaisi sänkyni päälle ja ajelin leikkitraktorilla kutitellakseen hänen masuansa ja rintojen päällä. Vaikka touhuamme aina paljon kahdestaan, meillä on kuitenkin vain tämmöistä pientä koskettelua ja joutavaa puhetta koulusta ja läksystä. Joskus viattomia tekstareita ja aina kun käydään kylässä. On pakko ettei hän vain ole missään juuri silloin. On niin hankalaa kun emme voi tavata kuin vanhempiemme kautta ja tuntuu että kaikki aika menee aina syödessä. Tavallaan olemme kuin seurustelisimme mutta emme kuitenkaan. Olen kyllä miettinyt, että voisimme ehkä päästä joskus yhdessä ”jonnekin” minne tahansa kesällä tai talvella.

10

5378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta mutta...

      jos vaikka joskus olettekin yhdessä. Mutta jos lapsia haluaa niin ne kannattaa ennemmin vaikka adoptoida ulkomailta.

      • adoptoida

        lisää tietoa itsellesi. Serkusliitoissa ei ole mitenkään korostunut mahdollisuus millekään ongelmille.


    • Neuvo vanhemmalta

      Tilanteesi ei varmasti ole mitenkään harvinen eikä epätavallinen. Maailmasta löytyy paljon kummallisempiakin pareja. On sinällään pohjimmiltaan hyvin tavallista, että voi ihastua omaan serkkuunsa. Kannattaa muistaa, että nuorena nuo romanssit aika usein kuihuvat ja katkeavat - kaikesta suuresta tunteesta huolimatta.

      Jotta asiasta ei kehittyisi "katastrofia", neuvosin sinua edistymään asiassasi varovasti ja leikin varjolla. Voit kutittella, nipistellä ja kiusoitella häntä tai sitten vaikka "hoitaa" häntä. Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän lähtee leikkiin mukaan, jos hän alkaa torjua, on sinun viisainta perääntyä ja unohtaa rakkausasiat hänen kanssaan. Varmaan näin olet tehnytkin, mutta ehkä voit kiristää piirityssilmukkaa ja vetää häntä rohkeampaan leikkiin, jotta asian todellinen laita selviää sinulle. Te tunnette toisenne erittäin hyvin ja sinun ei tarviste enää tuoda itseäsi hänelle esille vaan selvittää, onko hän kiinnostunut sinusta vai ei.

      Älä kerro tai kirjoita suoraan rakastavasi häntä. Enempää en osaa neuvoa.

    • Sukurutsaa

      Sukulaisten kanssa jos on kysymykksessä eri sukupuoli, niin voi tulla vammaisia lapsia. Katrso tietosanakirjasta, mitä sukurutsasta kirjoitetaan. Papit ei saisi edes vihkiä sukulaisia. Voi rakastaa kuin esim sisarta, mutta ilman seksiä.

      • mukaan

        täysserkkujen lapsilla ei esiinny vammaisuutta enempää, kuin muilla. Serkusten väliset avioliito ovat suomessa sallittuja.


      • Serkku

        Voihan sitä elää mukavan ihmisen kanssa eikä tarvi niitä pentuja tehä. Sehän on jokaisen täysi-ikäisen oma asia kenen kanssa päivänsä/yönsä viettää ja onko peiton alla kuuma.


    • Äijjjä

      Sä olet vielä nuori. Oota siihen asti, että muutat pois kotoo, ja katsele sitten rakkautta uusin silmin. Tuo menee ohi - viimeistään sitten kun serkkusi löytää ensimmäisen seurustelukumppaninsa.

    • antaisin ajan kulua

      Tuollaiset tunteet ovat luultavasti melko yleisiä. Serkku on läheinen, usein myös samankaltainen ihminen jonka kanssa on "kasvettu yhteen". Romanttiset tunteet eivät varmasti ole epätavallisia, mutta itse en uskaltaisi tehdä asialle mitään. Tunteet ovat myös erittäin ohimeneviä.

      Itse olin ihastunut serkkuuni ollessani melko nuori. Leikimme paljon yhdessä ja olimme toistemme parhaat kaverit. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin mietin, että onneksi en koskaan sanonut mitään, niin noloa se olisi. Mitään romanttisia tunteita ei todellakaan ole enää jäljellä, vaikka läheisiä kavereita yhä olemme. Koko ajatuskin puistattaa.

      En tiedä onko tilanteesi sama, mutta itse ehkä odottaisin kun muut ihmiset tulevat kuvioihin. Toki laitonta se ei ole, ja ei ennenkuulumatontakaan. Ennakkoluuloja tulisitte ihan varmasti kohtaamaan.

    • okhu

      normaali rakkaus.
      Ei rakastavaisten vaan sukulaisten välinen rakkaus.

      Sulla on muistoja lapsuuden jutuist.
      Jotka on normaaleja.

      Te molemmat löydätte omat rakkaanne.

    • SerkkuunsaRakastunut

      Toi kuulosti ihan siltä ,että mä olisin voinut sanoa juuri ton sanan tekstin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1713
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1138
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      949
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      71
      907
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe