viikset naisella

viiksistä tykkäämätön aviomies

eli ongelmani on vaimoni suun ympärillä olevat ihokarvat, jotka näkyy tietyssä valossa todella selvään.

Itseäni nämä karvat häiritsevät jo niin paljon ettei seksi enää huvita edes pimeässä. Ne karvat tulee vaan mieleen.

Kuinka voisin vihjata asiasta hänelle ilman hänen loukkaamistaan. Olemme kyllä jo aiemmin sopineet, että molemmat saa kommentoida, jos huomaa toisella jotain ulkonäköönkin liittyvää ja olen asiasta jo sanonutkin aiemmin, mutta hän suuttui siitä todella kovasti. Muista vastaavista asioista emme ole kumpikaan suuttuneet vaan huomanneet itsekin, että no niinpäs on.

Nämä karvat ei näy, kun hän normaalisti peilaa, mutta kun esim. makkarin yövalo on päällä näkyy karvat todella selvästi..

Hänen veljensä kommentoi eräissä juhlissa samaa asiaa, kun niihin oli jäänyt ilmeisesti huulipunaa sen verta, että ne näkyi..mutta vaimo ei tajunnut vielä tuostakaan..

28

4785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiriveetä sentään

      Jos niitä alkaa ajella niin sitten ne vaan vahvistuu. Kohta olet Viiksi-Vallun kanssa sängyssä.

      Ihokarvat ovat normaaleita ja iän myötä voimistuvat molemmilla sukupuolilla. Koita tottua siihen.

    • här-

      Samma här. Mikään ei aja minua pois naisen läheltä niin tehokkaasti kun pienet kivat viikset ja pari haiventa leuassa. Toisilla naisilla tätä on jo vähän yli 20v iässä ja toisilla taas ei oikeastaan koskaan, värittömät karvat ei haittaa.

      • Anonyymi

        Minuakaan ei aja mikään pois niin tehokkaasti kuin pikkusieluinen, karvoista kitisevä epämies. Kartan kaktaisiasi kuin ruttoa!


    • paikka..

      ..kun siihen ei juurikaan voi itse vaikuttaa, siis niiden kasvuun. Kirpasee itsetuntoa, vaikka karvat ovat vaaleita, värittömiä.
      Luulen että vaimosi tiedostaa ongelman, mutta yrittää unohtaa sen, niin minäkin yritän välillä tehdä, huonoin tuloksin...
      Ei ole tehokasta keinoa poistaa niitä vaaleita karvoja pysyvästi, en ainakaan ole löytänyt mistään sellaista apua tai tietoa.

      Tästä vaivasta kärsii varmasti moni.

      Mutta Onneksi on isompiakin ja tärkeämpiäkin asioita! kun sen vaan aina muistaisi...

      • sama vaiva

        Veetin pieniä kylmävahaliuskoja? Semmosilla kun vetäsee kerran kahdessa viikossa ongelma on hoidossa. Nopeaa ja tehokasta.


    • fghg

      Naiset poistavat karvoja muualtakin kropastaan niin miksi ihmeessä ei naamasta? Siellä ne kuitenkin eniten häiritsevät.

      Ei kiitos karvaiselle ylähuulelle, vaikka karvat olisivatkin värittömiä.

    • satsku.......

      toisilla ne johtuu hormooneista,e-pillereistä ja jos nainen on pyöreä eli hormoonit pelissä ilmeisesti.Ne voi vaalentaa mutta jos voimakkaat näkyy vaaleinakin pahasti.Nyppiä voi, ajella..mutta ne kasvaa takasin,kaikkein parasta olisi tuhota ne lopullisesti.Voi teitä miehiä kun naisen olemus muuttuu aikaa myöten myös miesten.Itse en ajele säärikarvoja ko en aina edes kerran kesässäkään.Sekin liika ajelu saa karvat kasvamaan. Kirjoittajan ongelmaa en osaa ratkaista hän tekee sen itse.Mutta ei se kivaa ole kun halut menee.

    • se vaimosi...

      talvipakkasella kävelylle ja pyydä häntä katsomaan sen jälkeen peiliin. Eiköhän luulisi itse tajuavan, miten ällöttävän näköistä on, kun ylähuuli on karvojen kohdalta huurussa.
      Ylähuulen karvanpoistoon on olemassa vahaliuskoja, joilla ne saa kätevästi pois. Itse olen ainakin huomannut, et vahalla poistettu karva kasvaa uudelleen huomattavasti hitaammin kuin esim nyppimällä poistettu.

    • Naisen velvollisuus

      Tehdään nyt heti aluksi selväksi, että olen itsekin nainen (sovinistisyytteiden varalta).
      Mutta kyllä se vaan on niin, että naisella on velvollisuus pitää itsensä suhteellisesti naisen näköisenä. Eikä siihen kuulu viiksikarvat. Enkä kyllä ymmärrä niitäkään naisia, jotka tällä palstalla ikään kuin ylpeilevät sillä, että eivät aja säärikarvojaan.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö... Sinä et sitä määrittele, mihin naisella on mukamas velvollisuus.. Minua ei velvoita yhtään mikään muu kuin se mitä itse haluan ja pidän oikeana. Ja kyllä ylpeilen karvoillani! MINÄ taas en ymmärrä sinunlaisiasi alistuvia naisia, jotka yhteiskunta on aivopessyt elämään yleisen mielipiteen mukaan. Kyllä ihmisestä on löydyttävä sen verran sielunpaloa että uskaltaa elää niin kuin itsestä tuntuu parhaalta yleisestä mielipiteestä välittämättä! SE on seksikästä, alistuminen muottiin EI sitä ole.


      • Anonyymi

        Sehä on hyvä, ett karvat kasvaa, pahempi, jos ei kasva!


    • autiolla saarella olisin

      Kyllä viiksekäs vaimo kannattaa vaihtaa. Tuskin hänkään ikävöimään jää, kun on noin itsekäskin. Toivottavasti ei ole lapsia, joille tämä pitäis selittää.

    • on odottaa,

      että töllössä näkyy joku nainen jolla on viikset ja päivitellä sitä naiselle. Voit vaikka sanoa suoraan että semmoiset on pahempaa kuin läski tms. Kyllä se tarkistaa naamansa sen jälkeen! ;)

    • kovin

      näkyviä ja paksuja karvoja olla, jos vaimosi ei niitä peilatessaan huomaa! ja miten et ole sinäkään niitä aiemmin huomannut?
      ettei vain olisi nyt niin, että teillä on jotain muitakin isompia ongelmia, ja sinä olet nyt keksinyt että kaiken pahan alku ja juuri on ne karvat.
      Jos ei osata käsitellä tärkeitä ja isoja asioita, niin jostain ihan pikkujutusta tehdään härkänen.

    • voi..

      kasvaa niin sanotut hennotviikset ,,jos esimerkiksi syö .e-pillereitä..ne nimittäin sisältää hormooneja ja lisäävät ihokarvójen kasvua, itse käyn kosmetolookilla aina silloin tällöin,koska en takulla haluaa viiksejäni itselle ,ja kaupat on täynä erinlaisia tuotteita joilla kivasti voi poistaa karvoja ,ja tulee samettisen oloinen iho:).

      • Anonyymi

        "kasvaa niin sanotut hennotviikset ,,jos esimerkiksi syö .e-pillereitä"

        Tuohon pitäisi saada varmistus, jota en löydä. Hirsutismi ikääntyvissä munasarjakkaissa johtuu siitä että androgeenit tulevat määräävimmiksi, kun vaihdevuodet romahduttaa munasarjakkaan seksihormonien tuotannon. Samasta syystä ikänaiset tulevat äkäisiksi, ärtyisimmiksi ja hyökkäävimmiksi.

        Hormonaalinen ehkäisy voi aiheuttaa kaljuuntumista https://www.verywellhealth.com/can-birth-control-cause-hair-loss-5201280 Tämäkin johtuu siitä että androgeenit tulevat määräävimmiksi, tässä tapauksessa biokemiallisesti.


    • .....................

      Niistä, kuten mistä tahansa muistakin ihokarvoista, pääsee pysyvästi eroon kosmetologilla (vai missä niitä laserkäsittelyjä tehdään). Toimenpide ei voi olla kovin kallis niin pienelle alueelle. Kuulemma vähän kirpaisee, mutta sen kertakirpaisun ansiosta karvat ovat parhaimmassa tapauksessa ikuisesti poissa (karvatuppi kuollut).

      • Anonyymi

        "Niistä, kuten mistä tahansa muistakin ihokarvoista, pääsee pysyvästi eroon kosmetologilla (vai missä niitä laserkäsittelyjä tehdään). "

        Naisvalheita, vuodesta toiseen, aina vaan.

        "Laserilla ei saada pysyvää karvanpoistoa, mutta ne ovat suosittuja valikoivan hiusvaurion, pienemmän ajankulutuksen, pidemmän hoitovälien ja harvempien sivuvaikutusten vuoksi. Yksi hoitokerta voi vähentää karvoja 10–40 % ja toistuvat hoidot jopa 90 %, ja nämä tulokset voivat säilyä jopa 12 kuukautta ."

        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7190465/


    • yks nainen--

      No ole sentään onnellinen, että sinulla on suomalainen nainen, jolla on vielä heikko karvankasvu joihinkin esim. Etelä-Euroopan maiden naisiin verrattuna, siellähän miehet ajavat partansa vain sen takia, että heidät erottaisi äideistään.

      Haha, näkyvät tietyssä valossa. No voi kamalaa, ihan itku tulee. :'(

      Kyllä huomaa taas, että jos ei ihmisellä ole isoja ongelmia, täytyy niistä pienistä asioista kehittää maailmanlopun itkuvirsi. Tähänkin on kuitenkin suhteellisen yksinkertainen ratkaisu, KERRO sille VAIMOLLESI, että hänen ylähuulensa karvat häiritsevät...mutta ei, eihän niin voi missään tapauksessa tehdä, vaan parempi keino on itkeä netissä.

      • --->

        mielestäni viiksistä voi puhua sitten kun kasvaa tummaa ja paksua karvaa ylähuulen päällä. vaaleita ihokarvoja on kaikilla jossakin määrin.
        on kyllä kehittänyt ongelman itselleen ja ei uskalla asiasta suoraan jutella jos muka häiritsee.


    • lähes koko pienen ikäni..

      .....olen pelännyt tätä.. nyt sitten eksyin tänne sivulle ja huomasin kommenttisi. En voi enää enemmän olla varma siitä, että minulle ei ole täällä mitään hyvää tarkoitettu (rakastavaa miestä ja lapsia)..

      Kirjoitan tänne palstalle nyt oikeastaan pelkästään sen vuoksi, että haluan purkaa omaa tuskaani sisältäni. Viimein. Tähän asti minulla on ollut niin paljon muuta mietittävää ja tekemsitä, että en ole kunnolla ehtinyt miettiä tilannettani. Koko ajan pieni pelko on jäytänyt mieltäni ja onhan se kasvanut siellä, tunnen sen nyt. Kyyneleitä ei enää tule, vaikka minua on pidetty herkkänä (ehkä liiankin) tyttönä. Minulla on vain tyhjä olo. En tunne mitään enää. Jossain vaiheessa huomasin olevani katkera. Mutta nyt en enää ole, koska kenelle olisin? Minkä minä voin sille että minulla on tällaiset geenit ja olen syntynyt tällaiseen perheeseen jne.? Isälleni kyllä kieltämättä olen katkera, sillä hän jätti äidin heti sen jälkeen, kun selvisi, että äitini sairastaa MS-tautia. Mikä sattuma.

      No, sille en voi mitään, että olen HYVIN epänaisellinen! (Tai voisinhan tietysti muokata itseäni kirurgisesti yms. konstein, mutta varaa ei ole.) Minullakin kasvaa vaaleita ihokarvoja suun ympärillä, kuten vaimollasikin. Mutta niitä karvoja kun kasvaa muuallakin; nännien ympärillä, peppuvaossa ja navan ympärillä! Hyi, yök!! Nyt se sitten tuli kakistettua ulos suustani.. No, kenenkään muun niistä ei ole tarvinut kärsiä, kuin itseni, koska en ole koskaan ollut lähemmässä kontaktissa miehen kanssa. Ikääkin alkaa olla jo sen verran, että paineita senkin suhteen alkaa tulla, esim. sukulaiseni ihmettelevät ettei minulla ole vielä poikaystävää. Olen 20-vuotias. Heh, onneksi voin kirjoittaa näin anonyyminä, kasvottomana. (: En ikinä kehtaisi puhua näistä kenellekkään, edes terveydenhoitajalle, vaikka kerran ajattelin, että haluaisin puhua tästä jollekin. Onhan minua nätiksikin kehuttu, kun on kaukaa katsottu ja kun kukaan ei tiedä, että minulla kasvaa niin oudoissa paikoissa ihokarvoja! Ainut hyvä puoli karvaisuudessa on mielestäni se, että minulla on myös tuuheat hiukset! (: Olen myös melko hoikka ja joku on sanonut joskus, että minulla on kauniit kasvonpiirteet. Että en voi moittia, etteikö minua olisi koskaan kehuttu ulkoisesti. (:

      Kumpa voisinkin mennä kalliisiin hoitoihin, joissa ihokarvat saisi pois iäksi! Jos sekään edes pitää paikkansa.. Mutta äitini lääkkeisiin menee paljon rahaa (vuokran, ruokien ym. normaalien menojen lisäksi) ja kaksi pikkuveljeäni tarvitsevat harrastuksiinsa yms. rahaa, eikä äitini voi enää käydä töissä, tosin saahan hän työkyvyttömyyseläkettä, mutta eipä se paljon auta. Veljieni harrastukset vievät myös melko paljon rahaa, sillä toinen heistä harrastaa pianon ja toinen sellon soittoa. Äitini rakastaa klassista musiikkia ja veljeni ovat todella lahjakkaita musikaalisesti, joten emme iki maailmassa haluaisi heidän lopettavan soittoa, joten maksamme mielellämme opiston lukukausimaksut ym. harrastukseen liittyvät kulut. Itse en harrasta ainakaan mitään sellaista, mikä maksaisi (harrastuksiini kuuluu nimittäin mm. lukeminen, lenkkeily, netissäkin surffaaminen joskus ja kotona lauleskeleminen) :) ja lukion jälkeen en ole pyrkinyt jatko-opiskelemaan minnekkään, vaan päätin, että teen töitä. Kyllähän äitini yritti patistaa minua hakemaan johonkin kouluun, mutta oikeasti molemmat tiesimme, ettei muuta mahdollisuutta ole, kuin että minä menisin töihin jonnekkin, varsinkin kun isä jätti meidät. Hän on kyllä varsinainen paska! Mutta en tiedä, onko minulla varaa sanoa niin..

      Koska.. koska olen nyt vain miettinyt, että en halua elää. Inhoan itseäni tällaisena. En haluaisi jättää äitiäni ja veljiäni pulaan ja rakastan heitä kamalasti, enkä haluaisi, että heille jäisi kuva, että minäkin kyllästyin tilanteeseemme. Ei, en ole kyllästynyt muuta kuin itseeni. Olen pienestä tytöstä asti haaveillut miehestä ja monista monista lapsista. Tykkäsin nuorempana lukea kaikkia rakkausnovelleja yms. ja haavelin aina siitä, että saisin rakastaa ja tuntea rakkautta, siis romanttisessa mielessä. Toki minulla on ollut muitakin haaveita, kuten se, että minusta joku päivä tulisi eläintenhoitaja/eläinlääkäri. Mutta siitä lähtien kun huomasin näiden epänaisellisten piirteideni "tulleen esiin", alkoivat haaveeni pikku hiljaa murentua. Samoihin aikoihin ajoittuivat myös äitini sairastuminen ja vanhempieni ero, joten "sain" muuta ajateltavaa.. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, koska uskon, että jos niitä asioita ei olisi tapahtunut, olisin varmasti alkanut miettiä itsemurhaa aikaisemmin.

      Tavallaan ajattelen, että äidilläni ja minulla on periaatteessa aika samanlainen tilanne. Äidin mies ei enää hyväksynyt häntä sellaisena kuin hän on, sairautensa kanssa. Ja olen entistä varmempi siitä, että minuakaan ei kukaan mies hyväksyisi tällaisena, hyvin hyvin epänaisellisine piirteineni. Tavallaan olen äidille kateellinen, koska hän on sentään saanut kokea rakkautta, sitä että mies haluaa ja rakastaa häntä ja äitini on ollut varsinkin nuorena hyvin kaunis ja hänellä on hyvin naiselliset muodot. Nyt hän tosin on pyörätuolissa, mikä varmasti on rankkaa hänen naiseudellensa ja varsinkin kun oma mies jätti osin sen vuoksi!! Vaikka eihän hän sitä kehtaa myöntää.

      Kirjoitin tämän tarinani tänne tosiaan sen vuoksi, koska halusin vain purkaa ajatuksiani. En oletakaan, että kovin moni jaksaa lukea tämän saati miettiä ongelmaani. No se lukee ken haluaa ja se kommentoi ken haluaa, toivon kuitenkin että ilvailut jätätte sanomatta. Tosin, en ihmettelisi niitäkään ja ainakin saan sitten rehellisen kuvan siitä, mitä ihmiset ajattelevat minusta ja tilanteestani.

      Ehkä tässä tarinassani voisi olla esim. teille, jotka murehditte esim. selluliittejanne, pukeutumisongelmia tms., jotain mietittävää. Miettikää, että kuinka moni muu vastaantulevista naisista potee samoja ongelmia kanssanne.. Itselleni tuo neuvo ei auta tämän ongelmani kanssa.

      Nauttikaa elämästänne ja naiseudestanne ja olkaa onnellisia, jos saatte kokea elämässänne sitä, että mies rakastaa ja haluaa juuri sinut! Se on minun neuvoni teille. Itse olen menettänyt täysin uskon noihin asioihin ja elän tällä hetkellä vain äitini ja veljieni vuoksi, enkä tiedä kuinka kauan jaksan sitä. Taidankin jättää tämän kirjoitukseni heille tulostettuna, että he voisivat ymmärtää miksi halusin pois täältä. Tuskimpa hekään haluaisivat minun elävän pelkästään muiden vuoksi. Toki minä nautin heidän seurasta, veljieni soitosta ja äitini kanssa käydyistä keskusteluista yms., mutta haaveet omasta tulevaisuudestani ovat murentuneet, kuten mainitsinkin jo. Voi olla, että äidillänikin niin on käynyt.. Voi ei, en enää tiedä mitä ajatella.. Uskotteko, että äitini ymmärtäisi jos omakohtaisesti "päättäisin päiväni"?? Sen jälkeen kun hän olisi saanut tietää ongelmastani..?

      • mun kirjoittama!

        Itsekin täytän juuri 20 ja kasvaa juuri mainitsemissasi paikoissa (takamus, navan ympärys, huulet, rinnat jne...), joiden lisäksi vielä käsivarsiin tulee aina hirveän tummat ja pitkät karvat jos en niitä aja...

        Samoin kuin sinulla, minullakin kuitenkin on tuuheat, pitkät hiukset ja hoikka kroppa.

        Minäkään en koskaan ole seurustellut miehen kanssa, se ero meillä on että saan enimmäkseen kuulla olevani ruma (no, kerran on bussikuski kauniiksi sanonut, kerran joku vanha ukko ja kerran yksi nörtti poika ja siinä kaikki). Mutta tulipa mieleen että voisin kysyä kosmetologilta noista laser-hoidoista, jos eivät ihan törkeästi maksa niin vetäisin kaikki pois raajoja, alapäätä ja kainaloita lukuunottamatta, koska ne jaksaa sentään vielä ajaa ja niitähän muutkin naiset säännöllisesti ajelevat.


      • edellinen..
        mun kirjoittama! kirjoitti:

        Itsekin täytän juuri 20 ja kasvaa juuri mainitsemissasi paikoissa (takamus, navan ympärys, huulet, rinnat jne...), joiden lisäksi vielä käsivarsiin tulee aina hirveän tummat ja pitkät karvat jos en niitä aja...

        Samoin kuin sinulla, minullakin kuitenkin on tuuheat, pitkät hiukset ja hoikka kroppa.

        Minäkään en koskaan ole seurustellut miehen kanssa, se ero meillä on että saan enimmäkseen kuulla olevani ruma (no, kerran on bussikuski kauniiksi sanonut, kerran joku vanha ukko ja kerran yksi nörtti poika ja siinä kaikki). Mutta tulipa mieleen että voisin kysyä kosmetologilta noista laser-hoidoista, jos eivät ihan törkeästi maksa niin vetäisin kaikki pois raajoja, alapäätä ja kainaloita lukuunottamatta, koska ne jaksaa sentään vielä ajaa ja niitähän muutkin naiset säännöllisesti ajelevat.

        En tiedä mitä sanoa.. En olisi oikeasti uskonut, että joku muukin kärsii samasta vaivasta. Siis en tietenkään ole mitenkään onnellinen siitä, mutta tavallaan kuintekin helpottunut, jos minulle löytyy kohtalotoveri. Kumpa minullakin olisi varaa noihin laserhoitoihin tms... Tsemppiä sinulle! :)


      • se toinen
        edellinen.. kirjoitti:

        En tiedä mitä sanoa.. En olisi oikeasti uskonut, että joku muukin kärsii samasta vaivasta. Siis en tietenkään ole mitenkään onnellinen siitä, mutta tavallaan kuintekin helpottunut, jos minulle löytyy kohtalotoveri. Kumpa minullakin olisi varaa noihin laserhoitoihin tms... Tsemppiä sinulle! :)

        Kyllä meidänkin lisäksi täytyy löytyä vielä tapauksia, mutta koska suurosa suomalaisista on kuitenkin aika vaaleaihoisia niin me poikkeukset emme oikein erotu sieltä massasta. Etelä-Euroopassa tämä on taatusti jo aika yleistä, ovathan esim. italialaiset naiset kuuluisia käsikarvoistaan ja pienistä "viiksistään". Minusta onkin sanottu että näytän aika paljon espanjalaiselta, eikä toisinaan meinata edes 100% suomalaiseksi uskoa.

        Mutta tosiaan, eihän ihminen geeneilleen mitään voi. Tämä tulee selvästi isäni puolelta, sillä hän on suht karvainen suomalaiseksi mieheksi. En tosin olisi silti uskonut että TYTÄR perisi liki vastaavan karvoituksen (no ei minulle tietenkään mitkään kunnon rintakarvat, parta tai viikset kasva kuten hänelle, mutta tosiaan jo suht näkyviä yksittäisiä karvoja noillekin alueille tulee). Pitäisihän naishormonien jo vaikuttaa siihen karvoitukseen. Äitini taas on tyypillisen pohjoismaalaisen vaaleaverikön näköinen, joten en usko sen puolen suvulla olleen tähän mitään vaikutusta.

        Kiitos! Tsemppiä sinullekin, ja vinkiksi etteivät kaikki miehet huomaa noita karvoja jos niiden poistoon jaksaa nähdä n. viikon välein säännöllisesti vaivaa. Tietysti vaiva on suurempi kuin tyypillisellä suomalaisella naisella, jonka huoleksi jää yleensä vain ne kainalot ja sääret, mutta jos sen jaksaa hoitaa kunnolla ei miehen pitäisi paljoa huomata.

        Vaikka olen seurustellut niin olen kahdesti kyllä ollut miehen kanssa (niihin juttuihin en kyllä kokemuksesta viisastuneena enää halua), eikä kumpikaan ilmeisesti mitään huomannut kun ei tullut inhon katseita eikä sanomista. Joten jos jaksat nähdä tuon vaivan säännöllisesti niin tuskin se sinällään paljoa vaikuttaa ihmissuhteisiin. Itse vain en jaksaisi enää säännöllisesti niin isoa vaivaa nähdä joten siksi olen miettinyt tuota laseria kovastikin.


    • Anonyymi

      Vaihda kuule naista jos olet noin pikkumainen ihminen. Naisesi on ansainnut parempaa. Naisviikset ovat seksikkäät, ja aivan nornaalit.

      • Anonyymi

        Yhtä hyvin voisi väittää, että naiskänsät olisivat seksikkäät. Tai että naisvaivaisenluut olisivat seksikkäät.


    • Anonyymi

      Yläpäässä ei sallita

    • Anonyymi

      Lähestyessään vaihdevuosiaan munasarjakkaan koipikarvat alkavat ensin vahvistumaan häiritsevästi, viikset alkavat vahvistumaan vasta lähempänä vaihdevuosia.

      Toisaalta mm. ilokumpu menettää, kaiken muun lisäksi, karvoitustaan, ja se mikä jää jäljelle haperoituu, 'Gynecologists Break the Silence On 'Hair Down There' Over 50': https://www.yahoo.com/lifestyle/gynecologists-break-silence-hair-down-175128015.html tuossa artikkelissa on, kuten nykyään niin tavallista, naisvalhetta, nämä vanhenemisen oireet alkavat jo siinä 40v tienoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe