MASKEERAUSKOULU

InnokasAloittamaanOpinnot

Mä haluaisin oppia bodypaintingia, perus hää- ja juhlameikkejä, teatterimeikkejä.. etc. Ainoa koulu joka vaikutti hyvältä oli HeadHouse. Onko kenelläkään kokemuksia? Hintaa 4kk kurssilla on 3900 euroa, enkä viittis huvikseen moista summaa heittää jos koulu on skeida.

Jos kenelläkään muita hyviä vinkkejä missä kaikkea mahdollista maskeeraukseen liittyen voisi opiskella, olen kuulolla ! Kiitos jo etukäteen :)

6

1358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei open suosikki

      Eipä se Mufekaan hääppönen ollut. Kattava mekkiPAKKI mahtui pieneen pussukkaan. Kehuvat nykysille oppilaille kuinka kaikki sieltä valmistuneet ovat työllistyneet, varmaan ovatkin, ainut vaan kun meitä valmistuneita on aika vähän ja missä ollaan töissä ei välttämättä ole alalla. Käyttäkää omaa järkeä jos menette näihin maksullisiin kouluihin.

    • Erittäin tyytyväinen

      Haloo!!

      Meidän kurssilta oikeasti 75 % VALMISTUNEISTA oppilaista oikeasti alalla jollain tavalla. Aivan mahtava koulu! Työharjoittelut toivat tosi paljon verkostoja kun koulusta lähdettiin ulos. Kannattaa joo tosiaan kysellä paljon koulujen työharjoitteluista, ja kannattaa kysellä koulujen opettajien taustoista ja mitä ne on tehnyt aiemmin.

    • Ei kiitos

      En suosittele koulua pahimmalle vihollisellenikaan. Koulun omistaja on epärehellinen niljake, joka ei takuulla pidä sanaansa! Mutta rahat hän on kylla valmis sinulta ottamaan vastaan. Ensimmäisenä päivänä mies kertoo satuja siitä, miten hyvin mukamas tällä alalla työllistyy, vaikka todellisuudessa se on melko hankalaa. Ei tämän koulun todistus ole minkäänlainen tae siitä, että sinulle tulisi kauneudenhoitoalalta heti valmistuttuasi useita työtarjouksia, joista sitten valitset parhaan mielesi mukaan. Oikeiden ammattilaisten keskuudessa HeadHouse on lähinnä vitsi.
      Koulussa käytettävät meikit ovat suurimmaksi osaksi sekundatavaraa, joista ei takuulla irtoa pigmenttiä, ei sitten millään! Mahdollinen meikkipakki, mitä sinulle tyrkytetään, on aivan samaa tavaraa, eikä ole mitään takeita, että edes saisit kaikkia tuotteita, mitä sinulle on luvattu. Näin kävi allekirjoittaneelle, sekä usealle muulle samassa ryhmässä "opiskelleelle".
      Olen käynyt itse "koulun" muutama vuosi sitten. Silloin sitä markkinoitiin erään kotimaisen elokuvan siivellä, ja meille luvattiin, että pääsisimme maskeeraamaan kyseiseen elokuvaan. Näin ei koskaan tapahtunut. Kuluttajaa siis tässä(kin) kohtaa kustiin suoraan silmään. Opettaja, vaikka nuori tyttö olikin, oli ihan mukava. Hänella tosin ei ollut itselläkään juuri kokemusta aiheesta, ja ryhmässämme olikin välillä hieman epäileväinen meininki, juuri tämän kokemattomuuden takia.
      Loppukokeiden lähestyessä ei ollut tietoakaan kuvaajasta. Lopputilanne oli se, että me opiskelijat jouduimme hankkimaan kuvaajan itse!
      Mikäli yrität antaa kritiikkiä epäkohdista, niitä ei oteta kuuleviin korviin lainkaan. Asiakas on aina väärässä ja saa kyllä kuulla sen. Omistaja ei siis siedä pienintäkään vastaansanomista eikä osaa ottaa vastaan asiallisintakaan kritiikkiä, kun alkaa jo puhelimen toisessa päässä mylvimään kuinka väärässä olet.
      Suosittelen harkitsemaan pitkään ja hartaasti, ennen kuin lähdet tähän rumbaan ja hankit itsellesi pahan mielen. Koulun omistaja voi puhua pääsi pyörryksiin siitä, että kuinka oikea ihminen just sinä olet tähän paikkaan, ja että hän tuntee just oikeanlaiset vibat ja näkee sussa potentiaalia. Niin, potentiaalia tyydyttämään oman ahneutensa ja tuomaan lompakontäytettä. Meikeistä tai meikkaamisestahan ukko ei tiedä itse yhtään mitään tuon taivaallista. Kaikille ei edes järjestetä "pääsykokeita", vaan otetaan sisään, kunhan vaan tartut puhelimeen ja ilmaiset edes hitusen kiinnostusta aiheesta. Säästä rahasi, ja mene valtion tukemalle kosmetologilinjalle. Siellä saat kunnon opetusta ja samalla käyt ihan oikean koulun.

      • Susa2012

        Samaa mieltä. Koulua tuskin enään edes löytyy mm Turusta vaikka nettisivujen mukaan sinne voi hienosti hakea.


      • Ammattitaitoa löytyy!
        Susa2012 kirjoitti:

        Samaa mieltä. Koulua tuskin enään edes löytyy mm Turusta vaikka nettisivujen mukaan sinne voi hienosti hakea.

        Kelle koulu oikeasti on kulkee nimellä viidakontähtösten akatemia!


      • tyytymöton exoppilas

        Head Housen omistaja haluaakin vaan pikkupimuja pikkuhamosissaan ympärilleen. Opettamisesta ne ei tiedä mitään!


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe