Linkkejä Ruotsin "nettiauto/mobile" ?

h.moilanen

Eli onko jollain hajua millä sivulla myytäisi ruotsalaisia yksityisten tai liikkeiden autoja?

23

96647

  Vastaukset

  • lukemaan.

  • Ei olis taas tarvinnut montaa riviä alaspäin selata.
   Hiukan viitseliäisyyttä!

  • Osta minun volvo vuosimalli 2000 ajettu 200tkm.
   Hinta 7500e

   • vaihdossa .vaihta sinun kansa koska olet minulle nin monta vutta maksanut verorahoaj sosiaalimistosta voin makser sinulle kolmekymmintä eruo raha ja sina anta volvo ja vero todistukse minulle .saan jatka oleskelua pohjoismaisa .hyva kiito sinulle jo nopeasti sinun hyva nissa minu huva volvo sinu hyva raha minu pitka ika volvo sinu alla anta ikuine elama koska siana kiita maita kiito sinulle juo etujkateen


   • 500€


  • www.nettiauto.com/fsie volvo v 70 sen 02 sen ja maksoin siitä 9000 e.verot 3000 euroa,nahkat on ja muut mitä hintaa ,samanlainen täällä suomessa halvin hinta minkä itse löysin vastaavasta niin oli 16,500 euroa .ja sillä oli ajettu vähän enempi ja kuitenkin huonommat varusteet oli .käytämme säästömme nyt thaimaan joululomaan.että hyvää joulua vaan kaikille .joskus kannattaa kysyä kauempaakin

  • bilgaraget.se on loistava

   • Kävin juuri tarkastelemassa sivustoa www.bilgaraget.se ja näyttää olevan samanlainen palvelu kuin suomen nettiauto.com. Ihan mukavasti oli autoja.


  • erkin auto ilomantsi konkurssissa, autoraate kivulias ovat myyneet yhdessä cd satan kanssa km muunneltuja autoja mm. ruotsiim. pohjois-karjalaan.

  • forsber ja maalivahti 6 muuta pelaajaa tullaan amputoimaan jalat liigan toimesta. routsi hävisi

   • ruotsalaise mielisairaala hoitoon masennus dg. heti.


  • Ymmärrettävään kysymykseen annettuja vastauksia lukemalla ilmenee, että lukutaito näyttää olevan katoava luonnonvara Suomessa. Ai niin, tämä olikin suomi24.fi -palsta. Se selittääkin kaiken ja hivenen vielä sen päälle.

  • Jos tarvitset apua kielen tai käytännön vuoksi auton ostoreissulle Ruotsiin. Ota yhteyttä Ahti Kyllönen 040 530 7603 tai ahti.kyll@gmail.com.

  • Meillä on jo 10 vuoden kokemus autojen välityksestä Virosta ja Latviasta. Nyt olemme aloittaneet kovan kysynnän johdosta Ruotsista välityksen. Ota rohkeasti yhteyttä.

   autovalitys@gmail.com
   +358400994524

   http://www.autonhaku-latviasta.com/

  • Te Ruotsista auton hakijat tiedättekö että Suomen siirtolupa ja tarrakilpi on voimassa kaikissa pohjoismaissa ja kopio siirtoluvasta riittää Ruotsin trafille todisteeksi auton poistumisesta Ruotsista.

   Eli jo sinulla on selvät sävelet ja tiedät minkä auton ostat, niin haet siihen siirtoluvan jo Suomessa ja matkustat Ruotsiin tarrakilpien kanssa sekä ajat takaisin kotiin.

   Siirtolupalappuun kirjoitetaan vain reitti esim. Göteborg-Turku-Jyväskylä ja ajo aikaa esim. 2 päivää. Ruotsalaiset kilvet jää jo myyjälle eikä sinun tarvitse toimittaa mitään tullipapereita hänelle jälkikäteen jotta hänen vastuunsa autosta päättyisi. Ruotsissa on myyjän asia toimittaa todisteet auton maastaviennistä sikäläiselle trafille.

   • Nimimerkki "Juustteinnäin", juuri näin, mutta Suomesta hakumatkalle kun lähtee kannattanee jo ennen matkaa ottaa vakuutukset kuntoon, soitto vakuutusyhtiöön ja liikenne+isokasko voimaan hakupäivästä alkaen.


   • kolmehaetturuotsista kirjoitti:

    Nimimerkki "Juustteinnäin", juuri näin, mutta Suomesta hakumatkalle kun lähtee kannattanee jo ennen matkaa ottaa vakuutukset kuntoon, soitto vakuutusyhtiöön ja liikenne+isokasko voimaan hakupäivästä alkaen.

    LähiTapiola ei anna kaskoa ennakolta, vaatii että Ruotsin liikkeestä toimitetaan heille kopiot kauppakirjasta ja rekisteriotteesta. Aivan tyhmää, sillä kuka nämä ottaa vastaan LähiTapiolassa kun eivät puhelimeenkaan halua vastata ja koska kaskovakuutus saadaan voimaan? Itsellä oli tilanne, että piti vaihtaa vakuutusyhtiötä ja otin pari päivää ennen kaikki vakuutukset. Auton nouto liikkeestä kesti noin 10 min, eli oli siirtokilvet mukana ja vakuutukset kunnossa. Älä aja vieraalla autolla vieraassa ympäristössä ilman kaskovakuutusta!

    Jotkut autoliikkeet eivät haluaisi myydä autoa ulkomaille, ilmeisesti pelkäävät että rekisterikilvet jäävät jonnekin eivätkä saa omaa käyttöveroa pois. Jos tiedät auton jonka haet, kerro että ruotsalaiset kilvet jäävät autoliikkeeseen ja tuot omat siirtokilvet mukanasi.


  • Jos ostan auton ruotsin liikkeestä, maksanko alv vai myykö ne ilman alvia mulle sen?

   • Käytetyssä autossa on pyyntihinnassa Ruotsin alv mukana. Jos auto on alle 6 kk tai alle 5.000 km (vai oliko 6.000 km) ajettu, ystävällinen Suomen verottaja katsoo, että auto on uusi ja lätkäiseen autoveron lisäksi myös 24 % alv:n päälle. Suomen alvilta säästyy kun molemmat ehdot ovat voimassa.

    Hyvä netti on bytbil.com. Jos autosi on isossa liikkeessä jossain muualla kuin Tukholmassa, niin yleensä liike toimittaa auton Tukholmaan liikkeen sisällä maksutta. Tosin aikaa voi kulua viikon. Tietysti tästä kannattaa kysyä vasta kauppahinnan tinkaamisen jälkeen.

    Ja Suomen autoveron päätös jää viime kädessä yhden verokäsittelijän peukalon alle, eli riippuu vähän siitä minkälainen päivä hänellä kulloinkin on ja mitkä autot hän Nettiautosta valitsee vertailuun. Ei suinkaan viisi halvinta!


   • no mite tuolta käytettyjä haetaan sekavaa


  • https://www.kvd.se/auktioner?orderBy=-grade&vehicleType=car&brand=toyota&familyName=prius
   4 prius 0 prius+ SURKEA
   https://bilweb.se/sok/toyota/prius?type=1&order_by=year&order=desc&offset=0
   109 prius joukossa KOURALLINEN myös plussia - NO MIKSEI PLUSSAA PELKÄSTÄÄN VOI HAKEA, surkea tarkempi haku
   https://www.bytbil.com/bil?VehicleType=bil&Makes=Toyota&Models=Prius+&FreeText=&PriceRange.From=&PriceRange.To=&ModelYearRange.From=&ModelYearRange.To=&MilageRange.From=&MilageRange.To=&BodyTypes=&Gearboxes=&EnginePowerRange.From=&EnginePowerRange.To=&ShowLeasingOffers=&SortParams.SortField=relevance&SortParams.IsAscending=False&OnlyEnvironmentFriendly=false&OnlyHasCarfaxReport=false&OnlyFourWheelDrive=false&OnlyNew=false&OnlyDeductibleVAT=false&OnlyIsAuction=false&OnlyAuthorizedDealers=false&OnlyWarrantyProgram=false
   27 prius+
   https://www.bilgaraget.se/toyota/prius?sort=price_ask&type=asc&engine_model=Version
   9 prius+ SURKEAA

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   316
   10475
  2. Suojamaskisotku EN YMMÄRRÄ ??

   Iltasanomien jutussa Suojamaskeista maksetut rahat olivat menneet liikemies Sarmasteen tilille. Näin siis on todennut Tiina Jylhä. https://www.is.fi/
   Maailman menoa
   276
   5575
  3. Varakaat maanomistajat miettivät pitäisikö suomalaisille työntekijöille maksaa parempaa palkkaa

   koska ulkomaista halpatyövoimaa nyt vaikea saada. Varaa isoilla isännillä varmasti on mutta kyse on nyt halusta maksaa kunnon palkkaa jolla suomalaine
   Maailman menoa
   103
   2392
  4. Taisi pari ministeriä lähteä maitojunalla

   Kohu Suomen valtion pieleen menneen hengityssuojainoperaation ympärillä jatkui kiirastorstaina. Tiistaina Kiinasta saapui tilauslento ja toi Suomeen
   Suomen Keskusta
   103
   2230
  5. Paikallislehden kohulööppi

   Olipas kuhmolainen tekaissut jutun paikallisesta yrittäjästä. oikein etusivulle ja jatkoa sisäsivulle puolenaukeaman verran. Pyhää närästystä täynnä o
   Kuhmo
   27
   1794