Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ylä-asteen ruokailusta(myös lukio ja aninkoulu)

ruokailija

Vit**maasta ku sinne pitää aninkoululaaset ja lukiolaasekki tunkea, on muutenki täyttä eikä löydä paikkaa, kummassakaan ruokailussa.Kun ei sinne pääse silloin kun haluaa,vaan silloon ku ope päästää tunnilta.Toivon mukaan tulevassa koulukeskuksessa on huomioitu asia,mutta luultavasti ei ole koska melki kaikki tuppaa menemään päin persettä Kauhajoella, sanoosinko näin.

17

1752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paskaa,,,,,,,

      Syöttä

    • Leino

      Tässäpä hieno esimerkki nykylapsien elämän suuremmista murheista. Ja, kun opekin sanoo pienelle kullannupulle jotain, hyi opea! Pyydä äitisi tuomaan eväät kouluun, kuorimaan perunat ja voitelemaan voikkuleivän.

      Taantuman jatkuessa pitkään äidin on jo pakko tuoda eväitä, jos on siihen varaa. Tervetuloa elämään.

      • ja tilaa piisaa

        kyllä moon käyny monasti siä syömäs vaikken kuulu muutani elämän kouluun,,

        hyvää ruokaa on aina ja seku on nii ilimuasta.

        valinnan vaikeus tuli että mihin pöytää meniis ku kaikki tyhjiä


    • riipsa

      ei ole pakko syödä, jos ei ilmainen ruoka kelpaa. mene grillille!

    • pärjäät ahdasmielisyytesi k...

      Pakko on kyllä kysyä ja hieman kyllä murehduttaakin kohtalosi yhteiskoulun ruokailija. Maailmassa on paljon muitakin ihmisiä, ettet sinä yksin ja jokaisella oppilaalla on oikeus ruokailla ILMAISEKSI!

      Suvaitsevaisuutta! Mielestäni on hienoa, että yhteiskoulun oppilaat saavat kokemuksen kautta oppia arjessa suhtautumaan erilaisiin ihmisiin. Oletko koskaan miettinyt, mitä nämä pienet aninkoulun oppilaat pohtivat tulleessaan yhteiskoululle ruokailemaan. Epäilen, että monella saattaa olla omanlaisia pelkotiloja...

      Minun kouluaikanani ylä-asteella ruokailusali oli erilainen. Tuolloin erityiskoulun oppilaille oli varattuna omat pöydät, johon ei "normaalit" oppilaat edes istuuntuneet, sillä se oli hävettävää. En ole varma, mutta kuullut olen, että sali on muuttunut minun ajaltani paljon. Odottaisin, että sen salin käyttäjätkin pikku hiljaaa muuttuisivat.

      • ruokailija

        Että oli omat pöydät. Hyvä jos olis nykyäänki,tietäisivät minne istua eikä tarttis miettiä että minne ny menis. En syrji aninkoululaisia ja lukiolaisia, minua vain ärsyttää että he vievät tilaa. Hermot menee ku siä pahimmasa tungokses yrittää ettiä paikkaa. Varmaan mukavaa olisi aninkuolulaasista ja lukiolaasista jos olis oma ruokala, mutta tilaa ei varmaa ikinä oo.


    • pikku nössöä

      Ruokala on tarkoitettu yhteisruokalaksi
      aninkoululaisille, lukiolaisille ja yhteiskoululaisille.Turha urputtaa, veronmaksjat
      on tähän asti maksaneet ruokailunne ja maksaa
      vielä valmistuvan uuden koulurakennuksenkin
      jälkeen. Ruokalaa ei siis ole tarkoitettu
      vain ja ainoastaan yhteiskoululaisille.
      Olet ollut muuten jo aika kauan sivistymässä,
      oppi vain ei ole mennyt perille.

      • ITSEKKIN ANI

        Aninkoululaiset kuuluu aninkouluun kun ne on niin vitun aneja.


      • perkeleen paskat
        ITSEKKIN ANI kirjoitti:

        Aninkoululaiset kuuluu aninkouluun kun ne on niin vitun aneja.

        tämä pitää paikkansa. En voi sietää kun aninkoulun vammaiset hidastavat jonon kulkua. Ja opettajat jäävät pöytiin puhumaan paskaa vaikka olisivat jo syöneet. Eikö opettajia koska samat säännöt kuin oppilaita?


    • :D

      Eikö siitä ole jo yli 30 vuotta kun olet yläasteelta päässy. Eihän sitä ole yläasteeksi kutsuttu enää vuosiin. Se on YHTEISKOULU.

      • spelitcccc

        en ole koskaan yläasteella ollutkaan vaan päästin löysät housuun ja lähdin Norjaan piileskelemään Neuvostoliiton vakoojilta. sen lisäksi myös mustalaiset ovat arjalaisia.


    • c

      mutta onhan siä hauska kattoa niitä aninkoululaisiaki vaikka perjaatteessa ei saisi nauraa niin revetään me kaveriitten kans välillä

      • Äly hoi

        Häpeän vuoksesi ja olen erittäin pahoillani Aninkoululaisten puolesta, kun joutuvat kaltaistesi seurassa viettämään ruokahetkensä. Olisitpa sinäkin yhtä fiksu kuin mitä he ovat. Minnekähän kouluun sinä oikeastaan kuuluisit, kun katsoo tuota kirjoitustaitoasi ja olet nähtävästi Yläasteella???


      • spkf¨pb
        Äly hoi kirjoitti:

        Häpeän vuoksesi ja olen erittäin pahoillani Aninkoululaisten puolesta, kun joutuvat kaltaistesi seurassa viettämään ruokahetkensä. Olisitpa sinäkin yhtä fiksu kuin mitä he ovat. Minnekähän kouluun sinä oikeastaan kuuluisit, kun katsoo tuota kirjoitustaitoasi ja olet nähtävästi Yläasteella???

        Aninkoulun opettajat hidastavat jonoa kun eivät ohjaa oppilaitaan vaan rupattelevat keskenään. Sen lisäksi he jäävät pitkäksi aikaa pöytään juttelemaan vaikka olisivat jo syöneet. Pöydistä pitää lähteä heti kun on syönyt.


      • sxx myul
        spkf¨pb kirjoitti:

        Aninkoulun opettajat hidastavat jonoa kun eivät ohjaa oppilaitaan vaan rupattelevat keskenään. Sen lisäksi he jäävät pitkäksi aikaa pöytään juttelemaan vaikka olisivat jo syöneet. Pöydistä pitää lähteä heti kun on syönyt.

        tyhmät opettajat


    • Anonyymi

      Voi vittu!

    • Anonyymi

      Missä on aninkoulu eikö se ole suljettu homeen takia.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      92
      2412
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2164
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1993
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1702
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1476
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      74
      1419
    10. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    Aihe