Himosta kiihottuminen

Logiikkaa ei seksiä

Luin jostain ketjun, missä naiset kertoivat kiihottumisestaan. Kirjoittivat kiihottuvansa siitä, että mies kiihottuu heistä. Eli eivät kiihotu miehestä vaan omasta viehätysvoimastaan. Onko tämä totta?

Miten naiset reagoisitte, jos mies kertoisi kiihottuvansa siitä, että sinä kiihotut hänestä? Toimiiko asia molempiin suuntiin?

36

5896

  Vastaukset

  • että siitä että mies kiihottuu minusta. Tietysti molemmista.

  • Tästä on ollut useampikin ketju ja viimeisessä todella suuressa ketjussa ei tullut esille oikein yhtäkään naista joka olisi selväsanaisesti ja hienotunteisesti yrittänyt palauttaa miesten uskoa tai edes selittää omaa tunnemaailmaansa.

   Vastaukset oli jaoteltavissa niihin joissa nainen suurinpiirtein sanoi "haha,siinäpä on teillä (miehillä) ongelma" ja niihin joista ei oikein saa mitään selvää,mutta jotka viittaavat siihen että naiset innostuisivat toisista naisesta ja itsestään ja miehen kysyessä tarkennusta on sitten osattava lukea rivien välistä naisen epämääräisiä tunnustuksia. Yleistä on sekin että naiset alkavat puhua omasta miehestään kun taas kyse on yleisluontoisemmasta asiasta.

  • että kun ihastuu, toivoo saavansa vastakaikua ja jos sitä saa, kaikki on huipussaan hoo hetkellä.

  • Kyllä kiihottunut mies kiihottaa, jos on komea ja miellyttävä.

   Hohhoijaa.

   • mikä ei-kiihottuneessa miehessä häiritsee?


   • kiihottunu? kirjoitti:

    mikä ei-kiihottuneessa miehessä häiritsee?

    Löysä penis.


   • VaastauS kirjoitti:

    Löysä penis.

    niin ruma että se pilaa koko miehen?


   • kiihottunu? kirjoitti:

    mikä ei-kiihottuneessa miehessä häiritsee?

    Mä en siis ollenkaan tajuu miks pitäis koko ajan olla kiihottunut. Aika omituisia oletuksia, että ihmisessä joka ei kiihota, olisi jotain häiritsevää.

    Oletko sä todella noin seksikeskeinen, että sua heti häiritsee kaikki naiset joiden ilmestyminen näkökenttään ei saa jormaas pomppaamaan pystyyn? Hanki kuule elämä!


   • Kyllä, todellakin! Ja ihan -hei ylläri!- jopa silloin kun hän ei ole kiihottunu. Mut saa ihan sekasin kun sillä on farkut ja hihaton paita ja se tekee ihan mitä tahansa, vaikka tiskaa. Tai jos se kattoo mua ja hymyilee sillee että tulee suun ymärille sellaset "kohat". jes jes. Ja se tietää sen. Mun rakas! Puhumattakaan sitten siitä kun se on kiihottunut... Kiihottunut minusta.


   • miehestäni kirjoitti:

    Kyllä, todellakin! Ja ihan -hei ylläri!- jopa silloin kun hän ei ole kiihottunu. Mut saa ihan sekasin kun sillä on farkut ja hihaton paita ja se tekee ihan mitä tahansa, vaikka tiskaa. Tai jos se kattoo mua ja hymyilee sillee että tulee suun ymärille sellaset "kohat". jes jes. Ja se tietää sen. Mun rakas! Puhumattakaan sitten siitä kun se on kiihottunut... Kiihottunut minusta.

    Omasta miehestä tietyissä vermeissä, joissa hän näyttää erityisen miehekkäältä. Ja tosiaankin: ihan sama, vaikka olis keskittyny veroilmoituksen tekoon.


  • enimmältään kai vakiintuneissa parisuhteissa. Muuten miesten iskuyrityksissä on vaarana tulla myös lunta tupaan ja jäitä eteiseen :) (eikös se luonnossakin ylipäätään pyri näin olemaan)

   Tilanne suuntaan ja toiseen kun ei ole ihan symmetrinen, mieshän sinkkuna ja muutenkin on aina valmis kuin partiopoika ,kerrotaan:)
   Parisuhteessa huonossa tapauksessa on myös miesten haluttomuutta, esimerkkejä löytyy näistä tarinoista.

  • "Miten naiset reagoisitte, jos mies kertoisi kiihottuvansa siitä, että sinä kiihotut hänestä?"

   Kohauttaisin olkapäitäni, ja suhde jäisi kaveritasolle.

   • "Miten naiset reagoisitte, jos mies kertoisi kiihottuvansa siitä, että sinä kiihotut hänestä?"

    Minusta ainakin tuntuu erittäin hyvältä, kun mies reagoi siihen, että mä olen ihan märkänä. Eli kai se sitten kiihottuu siitä, että mä kiihotun hänestä?

    Mutta ei se mikään kilpailu ole, että kumpi kiihottu, mistä ja missä vaiheessa. Yhdessähän siinä tiemmä ollaan, ja saadaan vauhtia toinen toisiltaan.


  • Pitäiskö naisen kiihottua miehestä, jos mies vaikka kiihottuu lokista, lapsista tai mummosta??
   tää on ihan huvittavaa keskustelua, palauttaa miehen usko, en ymmärrä mihin.
   Tietysti jokainen haluaa olla viehättävä kumppaninsa silmissä, mikä siinä on vaikeeta ymmärtää?
   Minä kiihotun kun saan kumppanin kiihottumaan ja samoin sen ainakin kuuluisi toimia toisinpäinkin, eksäni ainakin kiihottui minun kiihottumisestani.
   pitäisikö naisten nyt sitten suuttua siitä, kun mies kiihottuu kun kattelee vieraiden naisten peräsimiä?
   Kyseinen mies, koska tää ei varmasti oo kovinkaan monen miehen ongelma isolla OOlla, voisi nyt ajatella vaikka autoa. Mieti, että saat auton käyttohjeet käteesi, ei se toimi eritavalla, vaikka kuinka kiukuttelet ja hakkaat konepeltiä, tulee vaan klommoja ja arvo kärsii ;)

   Mutta älä sure, minä en kiihotu sinusta vaikka sinä kiihottuisit minusta, koska minulla ei ole tunteita sinua kohtaan.
   Ja toisaalta, muista aina meidän kaikkien olevan yksilöitä, yksi saattaa olla samanlainen kuin sinä ja kiihottua-niin mistä?
   Etsi omanlaisesi, annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan.. Eiks jeh

   • Tottakai on kiihottavaa kun näkee toisen kiihottuvan itsestään. Eihän aivojaan voi laittaa narikkaan ennenkuin mies ikäänkuin hyväksyy kumppaninsa sellaisenaan ja antaa hyväksyntänsä naiselle kiihottumalla hänestä.

    nainen yleensä hallitsee seksuaalisuuttaan tiukemmin koska jo jälkeläisten saamisen mahdollisuus tekee naisesta valikoivamman kuin miehestä. mies voi siemenensä mukana hylätä naisen lisäksi siemenensä eli tulevan jälkeläisensä. Siksi kiihottuminen on pidettävä aisoissa ja vapautettava vasta luotettavan kumppanin kohdatessa.

    Miehetkin voisivat miettiä vähän tätä asiaa. Vaikka miehellä kiihottuminen on kyllä turhan silmiinpistävää toisin kuin naisilla.


   • "Pitäiskö naisen kiihottua miehestä, jos mies vaikka kiihottuu lokista, lapsista tai mummosta?? "

    Eiköhän se 'ongelma' ole siinä jos mies tykkää naisesta sellaisenaan...mikä on kaikille selvä asia,mutta nainen ei tykkää miehestä sellaisenaan ennen kuin mies alkaa puuskuttaa naisen suuntaan. Muutenkin mies voi (monien miesten kokemuksen mukaan) olla naiselle ikäänkuin abstrakti varjohahmo johon naisen tunteet alkaa kohdistua kun mies sanoo 'oikeita' sanoja ja tekee naista jännittäviä rituaaleja. Ja sitten kun mies esim.sanoo jotain väärää niin yhtä äkkiä mies valahtaa sukupuolettomaksi mitättömyydeksi. Siis miehen fyysinen olemus on ikäänkuin jonkinlainen teline. Kun taas miehelle naisen tarvitsee vain näyttää hyvältä ja siinä on jo valmis paketti kunhan nainen vain tykkää takaisin. Mies voi suuttua ja saada tarpeekseen jostain naisesta mutta silti osa niistä asioista mitkä sai miehen tykkäämään naisesta,siis ulkonäkö ja muu fyysinen olemus, ovat edelleen olemassa ja mies edelleen tykkää niistä asioista ja naisen seura kelpaisi jos nainen vain parantaisi tapansa.


  • Jos mies on puoleensavetävä ja tunnen esimerkiksi tanssiessamme yhdessä, että hän on jostakin aika "vaikuttunut", niin ei siinä mikään auta; alkaahan siinä paikat väistämättä kostua itselläkin :D Onhan se tietty mahdollista, että hän on kiihottunut jostakin toisesta lähellä olevasta naisesta, mut niin kauan kuin minä en sitä tiedä, niin tilanne vaikuttaa minuun varmasti..

  • On totta, että naiset usein kiihottuvat omasta viehätysvoimastaan, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö mies itsessään olisi naisista koskaan kiihottava. Uskon, että useimmat voivat kiihottua myös "pelkästä" miehestä.

   "Miten naiset reagoisitte, jos mies kertoisi kiihottuvansa siitä, että sinä kiihotut hänestä? Toimiiko asia molempiin suuntiin?"

   Tähän kysymykseen en osaa toisten puolesta vastata, mutta itse olisin tyytyväinen ja ehkäpä kiihottuisin lisää.

   • "On totta, että naiset usein kiihottuvat omasta viehätysvoimastaan". Siinäkö on tärkein syy naisten meikkaamiseen ja muuhun laittautumiseen? Ja samalla selitys sille, mitä tarkoittaa sanonta: "Silloin tunnen itseni naiseksi". Tunteeko nainen itsensä tosi naiseksi silloin kun hän kiihottuu omasta viehätysvoimastaan?


   • G.C. kirjoitti:

    "On totta, että naiset usein kiihottuvat omasta viehätysvoimastaan". Siinäkö on tärkein syy naisten meikkaamiseen ja muuhun laittautumiseen? Ja samalla selitys sille, mitä tarkoittaa sanonta: "Silloin tunnen itseni naiseksi". Tunteeko nainen itsensä tosi naiseksi silloin kun hän kiihottuu omasta viehätysvoimastaan?

    "Siinäkö on tärkein syy naisten meikkaamiseen ja muuhun laittautumiseen? Ja samalla selitys sille, mitä tarkoittaa sanonta: "Silloin tunnen itseni naiseksi". Tunteeko nainen itsensä tosi naiseksi silloin kun hän kiihottuu omasta viehätysvoimastaan?"

    tuota se juuri on. Onhan se naisten omahyväinen keimailu ja miesten suuntaan vilkuilu juuri sitä, että naisen katse on ikäänkuin itseensä päin vaikka hän katsookin miestä, siis aivan kuin nainen ihailisi itseään peilistä mutta sen peilin tilalla onkin vain mies.


  • Hieman yksinkertainen tulkintasi on mutta vastaus kysymykseesi: kiihottuminen toisen kiihottumisesta (eli tunnetilasta, ei suinkaan omasta viehätysvoimasta; ymmärrä tai ole ymmmärtämättä) voi olla hyvinkin molemmin puolista.

   Mieheni kiihottuu sekä minusta että intohimostani ja sama tapahtuu myös minulla.

  • Minulla on tarve saada seksiä. Ihan fyysisenä tuntuva tarve, ja siihen en tarvitse yhtäkään miestä tai naista. Ensin on tarve, sitten alan miettiä kenen kanssa harrastaisin seksiä.

   Tottakai kiihotun myös miehen kiihkosta ja hän minun, mutta minä kyllä harrastaisin seksiä vaikka oman käteni kanssa loppuelämäni jos miehiä ei olisi/en saisi huomiota.

   Kavereistani olen huomannut sen, että huomiosta kiihottuvat naiset ovat helpommin vietävissä yhdenillan juttuihin. Vietävissä siksi, että he tekevät sen koska _tarvitsevat_ huomiota. Minä en vaivaudu, haluan kivan kumppaninin jonka kanssa seksi on molemminpuolinen nautinto. Sellaista seksiä saa helpoiten tutulta ihmiseltä - seurustellessa omalta mieheltä ja muussa tapauksessa jotltakulta joka on mukava ja jolla on myös tarve saada seksiä jossa molemmat yrittävät tehdä toisen (ja oman) olonsa mukavaksi. Ihastuminen ei ole tarpeen, kunnioitus kyllä. Ja tämä koskee molempia osapuolia.

  • monet miehet "haluaa" kaunista naista ja kiihottuvatkin helpolla, mutta minä kiihotun vain niistä, joista välitän tietenkin!

   • minä. Jonkun yhdentekevän baariäijän "himoilu" joko suututtaa, huvittaa tai antaa korkeintaan tunteen että "kelpaisi".

    Mutta jos olen rakastunut mieheen koen hänet kiihottavaksi vaikka olisi kaukana adoniksesta. Jos rakastettu mies himoitsee minua koen sen kovin kiihottavana.


  • Eiköhän tässä ole takana biologia ja vietit eikä se, että jompi kumpi sukupuoli olisi toista narsistisempi tai mulkerompi.

   Kun mies ei voi 100%:sti samaistua naisten kokemistapaan eivätkä naiset miehen, niin toisen sukupuolen toimintalogiikkaa on välillä vaikea täysin käsittää.

   Lienee pääasiassa niin, että miehen on helpompi kiinnostua naisesta esim. pelkän ulkonäköhavainnon kannalta kuin naisen miehestä.
   Luonnossa naaraan ei tarvitse olla kovin korea, kysyntää riittää silti. Ihmisnaaraat tosin ovat huomanneet, että omaa flaksia ja siten valikoinnin varaa voi vielä parantaa kaunistautumalla. No, takaisin asiaan sivuraiteelta:

   Naisen kiinnostuminen siis on valikoivampaa ja nainen pyrkii poimimaan joukosta sellaiset miehet, jouiden kiinnostus ei ole yleisluontoista vaan henkilökohtaisempaa. Jokin sanoo naiselle, että henkilökohtainen kiinnostus tarkoittaisi sitä, ettei uros karkaa tiehensä heti parittelun jälkeen. Miehen jääminen naisen rinnalle on menneinä vuosituhansina ollut jälkeläisten hengissä säilymisen edellytys, joten on aika ilmeistä että tämä on ollut naisten äidinvaistojen kanssa yhteensopiva strategia.

   Voidaan siis todeta että useimmiten naisen kiinnostus ja sen syvempi aste, kiihottuminen herää hitaammin kuin miehen. Oma arvaukseni on, että kun nainen näkee miehen kiinottuvan, niin naiset tiedostamatta soveltavat omaa ajattelutapaansa ikään kuin miehetkin toimisivat saman logiikan mukaan.

   Toisin sanoen naisen mielessä kiihottuminen on erityisen, henkilökohtaisen mielenkiinnon osoitus, joka tarkoittaa, että mies on koukussa eikä livistä karkuun. Naisen alitajunta uskaltaa avata henkiset lukot, joilla torjutaan yleisluontoista (naisen logiikassa sitoutumatonta) kiinnostusta osoittavat miehet.

   Tässä naisen logiikka meneekin tietysti pieleen, koska miehen kiihottuminen ei ole välttämättä ollenkaan persoonallista, vaan vain fyysistä.

   • mutta selittääkös se sen miksi alaston mies on naisten mielestä iljettävä ilmestys? luulis heteronaisten näkevän miehen kropan ees neutraalina kapistuksena.


   • Tötterström kirjoitti:

    mutta selittääkös se sen miksi alaston mies on naisten mielestä iljettävä ilmestys? luulis heteronaisten näkevän miehen kropan ees neutraalina kapistuksena.

    Ei tietenkään ole "iljettävä ilmestys",jos näyttää ihan normaalilta eikä vaikuta limaiselta.Tavallisen miehen kroppa voi olla naisen silmissä neutraali tapaus,mutta jos on upeakroppainen,niin kyllä silmä lepää.


   • Tötterström kirjoitti:

    mutta selittääkös se sen miksi alaston mies on naisten mielestä iljettävä ilmestys? luulis heteronaisten näkevän miehen kropan ees neutraalina kapistuksena.

    Ei upeakroppainen mies ole iljettävä naisten mielestä, kuten ei upeakroppainen nainenkaan miesten mielestä.
    Mutta miehet yökkäilevät yhtä lailla vyötärömakkaraisille selluliittipersenaisille, kuin naisetkin vastaavan tasoisille miehille.


  • molempiin suuntiin. Uskoisin, että useimpia ihmisiä kiihottaa se, että on haluttu. Mutta se ei ole ainoa asia, mikä kiihottaa.

  • että kiihotutaan puolin ja toisin toisistaan.

  • Olisiko sinun aika mennä juttelemaan elämästäsi ammattiauttajalle?

  • Minä kiihotun omista rinnoistani ja takamuksesta.

   • Minä kiihotun omasta vehkeestäni :D


  • No eikähän miehetkin kiihotu osittain omasta viehätysvoimastaan. Itse ainakin pidän siitäkin jos nainen kehuu vaikka rakastajan taitojani tai ihailee vehjettäni.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   183
   3961
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   2031
  3. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   35
   1382